|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sama čez nosečnost...
26.6.2007 22:47:50   
Anonimen
Pozdravljena,
tudi jaz sumim, da sem noseča, pa sva s partnerjem trenutno zelo blizu razhoda. Tako, da jaz sem se itak odločila, da če sem res noseča ga bom sigurno obdržala, saj si ga ful želim. Me je pa strah kako bom to sama zmogla, težko bo. Ampak še vseeno upam, da bom zagledala user posted image user posted image .
Drži se punca, saj bo šlo, saj mora iti.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.6.2007 10:01:30   
kalbo
Itata, najprej čestitke da nisi takoj tekla k ginekologu da ti ubije nedolžnega otroka. To bi namreč v imenu egoističnega uživaštva naredila večina, žal.

Jest bi se na tvojem mestu vzdržal tako primitivnih komentarjev, kot je tale. Splav je svobodna odločitev vsake ženske, kdo si ti, da boš sodil.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.6.2007 13:06:23   
trojči
Bravo Kalbo! Bi še blo kaj za dodat, pa naj se najprej ta ženska ali moški zamisli nad tvojimi besedami.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.6.2007 20:58:20   
soncek&luna
jaz sem tudi sama prezivela nosecnost... sama se selila v visoki nosecnosti... nabavljala stvari za skrata in se ga kljub zalosti neizmerno veselila... in tudi sedaj sama skrbim za svojega skrata...

vse se da... veliko so mi pomagali starsi in prijatelji in tudi se vedno mi, kadar jih potrebujem

ni mi zal

Mami, pika moja!

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?