Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sama čez nosečnost... 26.6.2007 22:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, tudi jaz sumim, da sem noseča, pa sva s partnerjem trenutno zelo blizu razhoda. Tako, da jaz sem se itak odločila, da če sem res noseča ga bom sigurno obdržala, saj si ga ful želim. Me je pa strah kako bom to sama zmogla, težko bo. Ampak še vseeno upam, da bom zagledala . Drži se punca, saj bo šlo, saj mora iti.
|
|
|
|
RE: Sama čez nosečnost... 27.6.2007 10:01:30
|
|
|
|
kalbo
|
Itata, najprej čestitke da nisi takoj tekla k ginekologu da ti ubije nedolžnega otroka. To bi namreč v imenu egoističnega uživaštva naredila večina, žal. Jest bi se na tvojem mestu vzdržal tako primitivnih komentarjev, kot je tale. Splav je svobodna odločitev vsake ženske, kdo si ti, da boš sodil.
|
|
|
|
RE: Sama čez nosečnost... 27.6.2007 13:06:23
|
|
|
|
trojči
|
Bravo Kalbo! Bi še blo kaj za dodat, pa naj se najprej ta ženska ali moški zamisli nad tvojimi besedami.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?