|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
22.11.2007 13:36:08   
lucalu
Sem kupila 2 bodyja na preklop, pa dva plišasta kompletka - hlačke pa jaknco - full lepo! Sej jaz bi še full kupvala (mi je blo vse všeč (v H&M-u sem bla)), sam to naj bo za razvajanje... potem pa januarja po spisku - tisto kar bomo res rabili...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.11.2007 13:43:40   
Dinki
No fajn, kar paše mal, a ne? Mogoče imava pa celo isti plišast kompletek, ker imam jaz enega tudi iz H&Mja user posted image ....
tudi jaz kupim kaj malega le tko za gušt, glavno pa pride potem zadnji mesec, ko gremo v nakupe po spisku....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.11.2007 13:44:09   
*medica*
pozdravljene nosečke...
jest pa moram dones pojamrat da sem ful slaboooo spala zbujala sem se na vsako uro...šele okol pol 7 sem zaspala normalno ampak sem bila že pokonci ob 9..zbudila sem se pa vsa mokra od glave do pete...spodna majca gate vse je bilo mokro na meni celo lase sem mela na zatilju mokre..pa celo noč sem čutla neko čudno bolečino na desni strani v ledvenem delu..mislila sem da sem prehladila ledvice ampak zdej me nič ne boli...aja zgaga pa tko en dan mi ful nagaja dug dan ne ..odvisno tudi kaj pojem...rado me od mandarni ampak kaj čem če jih pa rada pojem..user posted image pomagam pa si z mlekom..in mi poteši zgago..donata pa nemorem pit ker mi je ful nagravžn..user posted image

zj pa grem ker mi pride nečak in ga bom mal ujčkala ...uživajte..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.11.2007 14:07:20   
san
no, sploh vas ne dohajam, pa sam kakšen dan me ni blo goruser posted image .

jaz sem dala kri 2 krat na zavodu za transfuzijo - se pravi v lab. in enkrat za železo pri G, urin pa 3 krat. naslednjič mi bo spet vzela kri za pregled za železo in dobim še napotnico za sladkor.

zgaga me še ne daje močno, samo kakšen dan, če prepozno jem, me pol malček peče, ampak še ni zelo hudo (v drugi user posted image sem spala sede, ker je bil drugače obup).

s spanjem je pa tako... padem dol, ko dajem otroke spat in se zbudim okoli enajstih, poldvanajstih zvečer in pol ne morem spat in ob ene dveh grem spet v posteljo in se premetavam iz boka na bok in mučimuser posted image .

jst bi šla tut že mal zapravljat, pa se še nazaj držim, ker pol se ne znam ustavit in še en kup cunjc bom dobila, pa pol sam v omari stojijo. pa spet sem dobila še ene nosečniške hlače in majico in še ene hlače dobim - sem šla takrat prehitro v nakup. no, ampak te ki sem jih dobila so vse široke in sem prav smešna kot klovenček v njih. ampak glede na hitro večanje trebuha predvidevam, da mi kmalu ne bodo več tako zelo široke.

nasy kaj je pa s tvojim cukrom, a ne bi mogla danes dobit rezultate?

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.11.2007 14:14:42   
san
pa še glede spanja otrok... jaz sem bila zaverovana v to, da bosta spala v svoji posteljici, pa nobeden ni. hči se je nonstop zbujala in sem jo takoj k sebi vzela, ker sem res težko vstajala zaradi šivov, pri dveh in pol je pa šla v svojo posteljo in svojoj sobico. pri sinu sem bila pa švoh od kar težkega poroda in sploh nisem mela moči, da bi vstajala in je spet že od začetka kar pri meni spal. zdej pa spet upam in sem prepričana, da bo tretji spal v svoji postlciuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.11.2007 14:18:59   
san
sem pa pozabila napisat, da sem sina nosila v njegovo posteljo spat tam od pol leta naprej, no in pri enem letu je pol že lepo spal v svoji postelji v sobi s sestrico

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.11.2007 15:56:51   
Katy13
Pozdravljene!

Jaz sem dala kri 2x, urin pa 3x. Do sedaj sem imela 3 preglede. Prvič, ko sem dala urin, sem imela v njem preveč beljakovin in sem ga zaradi tega dala tudi naslednjič. V ponedeljek imam 4. pregled in še ne vem ali bo potrebno dati ali ne.  Drugače imam v ponedeljek morfologijo in že komaj čakam, da vidim svojega user posted image  in da dobim potrditev, da je z user posted image  vse vredu.

Sama še nisem nič kupila, je pa res, da se komaj zadržujem. Ravno včeraj sem narisala skico za previjalno mizo, da dobim kakšen predračun. Želim imeti veliko mizo, da bom lahko imela večino cotk v njej. Ravno včeraj sem se tudi pogovarjala z bratovo punco in mi je rekla, da mi ni potrebno kupovati oblačil, ker jih imam ona veliko. Tako, da bom kupila kaj samo za moje lušte. Pa seveda kmpletek za iz porodnišnice. user posted image

Decembra greva po voziček in še po kakšno malenkost, ostalo bova pa kupovala po novem letu.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.11.2007 19:31:14   
Čakajoča
Tudi jaz sem dala kri 2x, vodo pa 3x, ker sem imela 1x povečane levkocite (v laboratoriju). Vsakič, ko grem na pregled h G, moram dat urin, da pregleda s tisto palčko, če je vse OK. Kaj ve ne rabite dat vodo, ko pridete na pregled?

Kar se cotik tiče, sem se že večkrat pregrešila. Sem že kar nekaj kupila. Par bodijev, pa par pajacov...Večina v Hoferju. Si nisem mogla kaj, da ne bi dala v nakupovalni voziček.

Mene tudi jezi zgaga, pa spijem Dont, potem je vse OK. Ne vem, kaj bi brez Donata.

Jaz imam druge probleme. Moti me ta izcedek. Ne vem, če je to beli tok. Pa vonj ima ugaben. Da mi potem še hlače smrdijo v "sredini", če me razumete(ne spodnje-trenerka). Ve imate tam spodaj tudi čuden vonj?

Lp

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.11.2007 20:17:10   
Čakajoča
Če katero zanima moj buši, sem ga dala v album! Mislim, da imam največjega od vseh! Na  žalost, bom rekla! Me že kar malo moti, kaj šele bo!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.11.2007 20:19:14   
san
jaz sicer izcedek imam, včasih me tudi skeli ali srbi po zun. delu spolovila - no zdej na srečo že ene deset dni neuser posted image , ampak vonja a nikoli nimam čudnega. v bistvu sploh nobenega.
po moje je ta vonj tudi eden od znakov, da gre za kakšno glivično vnetejuser posted image .

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.11.2007 20:21:41   
san
Kaj ve ne rabite dat vodo, ko pridete na pregled?

jaz jo dam tudi na vsakem pregledu, kjer preveri ph, če se ne motim in s tem vsebnost beljakovin.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.11.2007 20:26:34   
san
čakajoča lepga bušija mašuser posted image

moj je tudi že velik in motečuser posted image , me tudi malo skrbi kako bo na koncu

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.11.2007 20:57:08   
marita
o čakajoča, kako lep trebušček!!! Js mam mal manjšega, pa me tud že moti, ja kaj še bo. Ravno od včeraj čutim zategovanje kože na trebuhu.user posted image Pa vem, da je to šele začetek, zdaj se bo šele začelo tisto ta pravo obdobje. user posted image user posted image user posted image Boste videla kakšne bomo na koncu.user posted image Jaz sem si v prvo na koncu prov želela it rodit in ko sem na pregledu slišala besede g. a greste vi kr rodit, sem vsa blažena rekla JA! Tko je to, me že zdaj zanima kakšni bojo tile naši trebuhi na koncu. Pa mal večkrat si ga bom slikala, od prve runde imam samo 2 slike, tko da sem že čisto pozabila kakšen trebuh sem takrat imela.

A še kateri teče iz prsi? Men občasno. Je pa zanimivo, da samo ponoči, podnev pa ne. Mam pol flek na pižami. Da bi pa dala modrc gor pa notr tiste blazinice, mi je pa zaenkrat odveč. Pa hecno, k mam drgač bolj majhne joškice 75b, pa me tkole razganja.user posted image

Fajn bodte, pa lepo in mirno noč.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
23.11.2007 1:35:45   
jagoga
Čakajoča, je tudi jaz te moram pohvaliti, si prav lušna s tem trebuščkom.
Nam že kar fajn rastejo in še bolj bodo.
Jaz pa moram povedat, da za spremembo od ostalih, ki pripovedujete, kako ste bile v prejšnjih nosečnostih okorne in ste si želele čim prej roditi, jaz si tega nisem želela. S trebuhom sem še vedno vse delala in me sploh ni motil, če sem se pogledala dol proti tlom, sem si ves čas govorila, saj jaz sploh nimam trebuha, saj se mi sploh ne vidi da sem noseča. Ko zdaj gledam kakšne slike pa vidim, da sem bila kakor balon. Če sem šla po ulici in sem se videla v kakšni izložbi sem se najprej ustrašila, češ kdo pa je ta debela baba, potem pa sem še enkrat bolje pogledala in v šipi videla sebe. Ko sem šla čez rok, si sploh nisem želela iti rodit, sem si predstavljala da bo vedno tako, da bom vedno nosila otroka v trebuhu. Podzavestno se nisem želela soočiti s porodom, čeprav sem bila pripravljena na njega. Ko so me vsi spraševali, ja kdaj pa bo, ja kaj pa še čakam, se mi je prav fajn zdelo, da se mi nikamor ne mudi. Potem pa ko je bil čas, sem pa celo žlahto pokonc spravila, da me je cela delegacija odpeljala v porodnišnico, ker mojga trenutno še ni bilo doma. Sva se kar v porodnišnici (na sredi poti) dobila, če ne bi res lahko kaj zamudila.
Kako pa kaj sprejemate, to da se vsa vsi želijo dotikati in vam božati trebuh. Jaz sem na to zelo občutljiva, ga sploh ne pustim božat. Dovoljeno je samo možu in sinu, pa sestri in nečakinji potem pa se že ustavi. Če me želi kdo pobožati po bušiju, me mora vprašati za dovoljenje oz. mu moram jaz reči da naj potipa. Najbolj me moti, da to delajo le bežni znanci. Me je zadnjič en sodelavec pošlatal za trebuh, sem mu takoj povedala, da naj tega ne dela, da me moti, pa je kar hitro opustil vse namene. To je zame eno intimno občutje, ki ga želim deliti le z družino oz. s tistimi, ki sem blizu.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
23.11.2007 8:06:10   
Špela100
Ja Jagoga res kako si ljudje kar dovolijo in prijemajo trebuh...Meni je tudi moteče, sem tiho nič ne rečem, sam po moje bom kmalu začela sikati, če se bo to ponavljalo.
Kako bi izgledalo, da bi me kar nekoga prijele in božale po trebuhu, ki ni noseč...niti pomisliš ne na to, če pa vidijo nosečnico pa takoj roke na trebuh...ja to tudi mene jezi...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.11.2007 8:28:07   
eva78
Dobro jutro marčevke!

Čakajoča, jaz imam težave z belim tokom. Pri meni gre kar skoz za glivično vnetje in se zdravim s svečkami. S tem da vonja svečke ne odpravijo nevem kako. Baje bi pomagala tudi prehrana - čim manj ogljikovih hidratov. Mi je dala ginekologinja cel članek o tem oz. kako bi težavo oblažila s prehrano. Pa zaenkrat še nisem probala. Vzrok je tudi stres oz.napetost v službi. Pri meni to kar velja!

Čakajoča, kje si pa lahko pogledam tvoj trebušček. Če kliknem na tvoj profil, mi pravi,"da ne želiš razkriti.... bla,bla,bla".   Imava skoraj enak PDP.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.11.2007 9:13:09   
Dinki
Živjo user posted image ,
no pa mamo že petek user posted image .

Čakajoča....zelo imaš lep trebušček. Moj res še ni tak, ampak je pa med nama tudi 3 tedne razlike, med tem časom te pa sigurno dohitim user posted image . Tudi jaz imam izcedek, ki je ubistvu beli tok. Vsak dan ga imam na sp. hlačkah in me prav jezi, ker ga prej nisem nikoli imela, vendar sem ga morala sprejeti kot del user posted image , tko kot moramo trebuh in večje prsi user posted image .

Marita....jaz nimam še nobenih izcedkov iz prsi, so se pa zelo razbohotile, vendar me kar malce skrbi, da ne bom imela mleka, pa tko rada bi dojila.....mogoče ve katera kakšen dober nasvet, da imaš mlekouser posted image

Jagoga, tudi meni se sploh zadnjih 14 dni dogaja, da se vsak zaustavi pri mojem trebuščku in se ga večina kar hoče dotakniti, ne pa vsi....prav vidim, da eni ne, eni pa kar. Moja tašča npr se še ni dotaknila mojega trebuha, ker pravi, da je ona to sovražila med user posted image .....pravi, da je to moje in od mojega partnerja. Ampak mene ne moti če se npr dotakne moja mami, sestra....

Eva78...pri Čakajoči (da vidiš slikico) pojdi oz. klikni na njen album in ne na njeno ime...tudi jaz sem najprej naredila enako kot ti user posted image .

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.11.2007 9:20:35   
lucalu
Dobro jutro punce!
Kako smo? Čakajoča lep trebušček, moje še ni tako velik, pa itak je vsaka nosečnost drugačna.
Kar se tiče izcedkov... jaz zaenkrat še nisem imela nobenega vnetja, imam pa že celo nosečnost povečan beli tok, za kar pa moja G pravi, da je to nekaj povsem običajnega. Nima pa nikakršnega vonja... Vonj, ponavadi pomeni (kot je rekla san), da gre za nekakšno vnetje... vprašaj svojo G.
Pridne bodite in uživajte v tem toplem dnevu!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.11.2007 10:12:02   
Nasy
Jutro punce moje! Rezultatov še nimam nobenih, bom po povedala, ko jih dobim.
Uh, bušiti..jst se morm slikat, če ne druzga, da bom dala sliko v knjigico. Aja, to vam moram povedat, včeraj sva z mojimuser posted image kupila knjigico Dnevnik mojega malčka. Tisto, k vpisuješ noter pa slikice limaš, itd. Men je to tko lušna stvarca. Od nekdaj sem si želela, da ko bom imela otročka, bomo meli to knjigo. Sicer jih je toliko, da skoraj ne veš, katero izbrati. Boste kupile te knjigice?
Obseg bušija..hm..zihr me je največ..celih 107 cmuser posted image kaj šele bo do marca? Že tko me moj heca, da prvo pride trebuh, pol pa zadej jst.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.11.2007 10:25:17   
Dinki
Nasy živjo,
tudi jaz si bom kupila ta dnevnik, sem jih že enkrat gledala in so tko luštkani, morš pa res to kar mal sproti urejat če ne ni nič iz tega user posted image .
Glede obsega trebuščka pa verjemi, da nimaš največ....jaz si moram mojega mal zmerit, je pa spet tko, da je tudi med nami marčevkami časovno velika razlika...tudi ti si od mene 4 tedne več user posted image  in v tem obdobju se trebuški še kako spremenijo. Poleg tega, da je vsaka user posted image  zgodba zase....Moj je zdej v tej fazi k se mi zdi, da je res vsak dan večji user posted image , sam jaz ga mam tko rada, prav všeč mi je.....edin med spolnimi odnosi že zdej nisem več tisto kar sem bila....nisem sproščena.....user posted image ....sem edinauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.11.2007 10:41:29   
Nasy
Dinki, nisi edina glede spolnih odnosov, meni na primer sploh ne paše zdej nič, ker se počutim, čudno?! Saj si želim včasih ampak..ne vem, moj se boji, pol noben od naju ne da povoda sploh..pa še mal čuden vonj je spodaj-ni vnetja. Upam, da se bo to stanje po porodu oz. še malo čez umirilo in da dobim svoje normalne hormone in želje nazaj, ker zdej se sama sebi čudimuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.11.2007 11:27:21   
Čakajoča
Dinki in Nasy se vama pridružujem kar se spolnih odnosov tiče! Niti malo mi ni! Pa še ta moj veliki trebuh mi je na poti! Vse skupaj je res čudno! Jaz bi se po cele dneve samo "cartla". Pa za vsako figo se jočem, pa malo sem v psihičnih težavah, saj mi je najboljša kolegica v začetku nosečnosti obrnila hrbet in se samo jočem za njo. Ona pa pravi, da sem se tako spremenila, da me je pozabila in me odstavila iz njenega življenja. Jaz sem tako sama; včsih se počutim tako osamljeno.

joj, se opravičujem; sem se malo razgovorila! Samo ne morete si predstavljati, kako je to hudo! Edino, kar me tolaži je moj Nik, ki je te dni tudi bolj miren.

Hvala, da se vam lahko zaupam!

Lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
23.11.2007 11:33:04   
Dinki
Upam, da se bo to stanje po porodu oz. še malo čez umirilo in da dobim svoje normalne hormone in želje nazaj, ker zdej se sama sebi čudim

Tudi jaz Nasy user posted image ....je pa pri meni tko, da moj se nič ne boji....on je velik prebral in ve, da s tem ne moreš nič škodovati (če seveda user posted image  poteka brez zapletov), sam sem jaz nesproščena. Crkljala bi se skoz, ko pa pride do akcije pa mislim le še na to, da bo čim prej mimo in sem prav jezna nase user posted image ....ampak sej na srečo je moj user posted image  čist potrpežljiv, se pogovoriva in to tudi sprejema. 

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.11.2007 11:46:23   
marita
kar se seksa tiče, men sploh ne paše. V prvo sva se spravila user posted image šele nekje po 8 tednih po porodu, me je ful bolelo. Pa vsa sem bila žalostna, da to ni več to, pa kaj bom zdj. V tretjem poskusu je blo že vse ok, seks je bil definitivno boljši kot pred nosečnostjo. Ne vem zakaj, sem že večkrat prebrala o tem, no me tud ni zanimalo, sam da se je user posted image vsak dan in ni blo nikol dost. Tko, da vam povem tole v tolažbo.user posted image user posted image user posted image

Aha, pa še nekaj vam povem, sam da ne boste rekle, da se delam pametno, sam hočem vam povedat o svojih občutkih pred porodom, ker marsikatera lahko tako čuti, pa se počuti krivo. No js, sem bila nosečnosti sita, pol kufer sem imela vsega, še najbolj dojenčka notr, sem si govorila, pa kaj me je tale vesoljc notr tko spremenil, pa me spravil v eno debelo bunko, pa naj gre že vn, js to ne morem več. No to sem občutila recimo 2 tedna pred PDP. Čist sem bla naveličana. Ko se je mala rodila, sploh nobenega veselja, samo da je konec sem si mislila. Pa nekaj sama ni kuj zadihala, se je napila plodovnice. Pa sem si mislila Who cares, sam da je za mano.  Čez kakšen dan al dva sem se spravla k seb, drucga itak ne moreš, saj morš skrbeti za nekoga ki je čisto odvisen od tebe. No pol je šele prišla tista ljubezen in solze sreče. Sem mnogo kasneje kakšne pol leta kasneje brala nekje,  da ima mama lahko take občutke, da se psihično pripravi na porod, da se z otrokom, ki je bil del nje, ločita in otrok postane svoja celota. No to mi je bilo takrat tako lepo, da sem se ob branju razjokala, da nisem bla nč čudna ko sem imela tiste občutke. Zdj pa nam več pametna.user posted image

Čakajoča: ti se kr na nas obrni, veš da te poslušamo in ti stojimo ob strani. Kot veš, se nobena juha ne poje tko vroča (al kako že), se bosta s tvojo prijateljico že pomenile, boš videla. Držim pesti.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.11.2007 12:07:39   
Dinki
Čakajoča, me smo tukaj zato, da si lahko povemo take stvari. Jaz si velikokrat rečem, pa ne bom tega vam govorila, kaj si boste mislile, ampak sem zdej že vidla, da zmeraj dobim kakšen odgovor od vas in ko vidim, da nisem sama mi je takoj lažje. Drugače mam pa jaz podobno izkušnjo v moji user posted image  glede moje ta boljše prijateljice....skor nimava več stikov...pa ne vem točno zakaj...ko sem razmišljala je do tega prišlo zato, ker sem iskreno iz njene strani pričakovala več veselja, pozornosti, skupnih pogovorov sedaj ko sem user posted image , ona pa k da ne bi bilo nič in to ji bom tudi enkrat ob priliki povedala.....res ji kar zamerim in ni prav čist nič prijetno...

Marita, hvala za delitev tvoje izkušnje, sem že slišala podobne zgodbe in prav je, da jih vemo, da se ne ustrašimo takrat če bomo čutile podobno. Moja prijateljica pravi, da bolj kot njena user posted image raste, bolj raste ljubezen med njima (mala je stara 5 mesecev), da na začetku se je pa tud kar tko mal počutila....

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......