marita
|
mene nakupi niso še nič premamili, kljub temu, da imamo eno navihanko doma, bom vseeno mogla pregledati seznam in kakšno stvar dokupiti. V prvo nisem imela recimo ležalnika, zdej pa ne vem če ga vseeno ne bi kupla. A ga je katera uporabljala in kako ste bile zadovoljne? Jaz sem gor prnesla košaro od vozička (globoki del) in je tam pol naša punčka spala čez dan. Zdej pa ne vem al ni boljš ležalnik. Drugače nisem tolk za to, da se kupi nepotrebna krama. Pa razmišljam o nakupu slinga (Maya wrap sling). Pa kaj še, aja zimsko vrečo al zimski kombinezon, tega tud nimam. No take stvari mi hodjo po glavi. Se bojim, da ne bom predolgo odlašala z nakupi, pol bo pa en, dva, tri cajt okrog in se bo že mudilo. Pa prostorsko stisko mamo z otroško sobico. Do sedaj smo bili vsi trije v skupni spalnici, zdej pa ne bo več dost placa. Najboljša varianta je, da ta soba postane otroška, midva se pa seliva v dnevno. Sam naša punca to nč noče slišat, je pač navajena, da spimo v istem prostoru. To gruntam in gruntam kako naj obrnem, da bo vsem prov, pa ne vem. Fajn mi je, da imata otroka svojo sobo, midva pa svojo zasebnost. Samo, da bi že takoj od začetka imela dojenčka v drugi sobi, mi je tud čudno. Sploh, ker vem kako to ponoči zgleda, ko skoz z enim ušesom poslušaš dihanje, pa če je vse ok, pa dojenje nekakrat na noč, pa dudo pobirat. mah ne vem. A ma katera pametne predloge??? Da bi bla pa ta velika v svoji sobi, dojenček pa pri nama v dnevni, pa tud slišat noče, men pa tud ni všeč, da bi jo takole izločili, je le navajena, da sva skoz zraven. Pa name se je sploh navadla zdj, ko sem na bolniški, je prov nalimana name. Skupaj greva spat, ji preberem pravljico, zapojeva pesmico dojenčku in pol pri meni zaspi. Moj jo potem prestavi v njeno posteljo in tam spi celo noč. Se pa včasih zbudi, da jo lulat ali da je žejna in je navajena, da samo pokliče mami ali ati in sva takoj pri njej.
|