Dinki
|
Dobro jutro , torej prvo vsem še enkrat hvala za dobre predloge in prijazne besede. Jagoga, predvsem hvala tebi...napisala si mi prijazen in smiselen post katerega bom v celoti upoštevala. Torej včeraj sem se odločila, da se ne udeležim pogreba, bo pa šel moj dragi in bo izrekel sožalje tudi v mojem imenu in bo tudi zastopal "naše barve", torej se postavil v bran meni in najinemu . Bom ji pa nekaj napisala in jo vsekakor kmalu tudi poklicala in jo obiskala, da se malo pogovoriva, tudi glede stvari, ki mi jih je posodila za . Še mami mi je včeraj rekla, da je brala, da je tak pogreb lahko tako stresen, da lahko v najslabšem primeru tudi zgubim ???? Ni ga za srat, že tko mi je tko težko, je ni minute v dnevu, da ne bi mislila na to.....no, zdej bom pa to poskusila vrčt čez ramo in nadaljevati kot srečka nosečka.....moram.... Perp, ja tista pred tabo sem bila v MŠ ....kako vem, da si bila ti??? Pojma nimam, sej nisem bila sigurna, ampak se mi je kar nekako zdelo...ženski instinkt? no, zdej vsaj veš katera sem . Mogoče se pa še kaj vidiva, je pa res, da sem bila le na tistih dveh predavanjih v 3. skupini, drugače hodim v 4. Danes zjutraj nas je pa res pričakal mrrrrrazzzzz....pa sej je prav tako, da malo ubije vse viruse, ki veselo skačejo po zraku....sem pa danes po dolgem času spala čisto celo noč, brez obiska WC-ja, tolk sva bila zmatrana in jaz ....sej še jutri pa je vikend in tokrat sva si z mojim lubijem obljubila, da bova počela nekaj kar naju bo razvedrilo po tem težkem tednu....