Katy13
|
Gaya24 - ja mogoče se še pa vidimo v SG-ju. To bi bilo pa res zanimivo. Te bova morali z JAnet prepoznati. Vidim, da zvečer niste mogle spati. Sama sem prebirala literaturo do polnoči, potem sem šla na WC in spala do 8.30 zjutraj. Brez da bi šla še vmes na WC. namenjene v porodnišnico SG: - 23. 3. Sonnja - 26. 3. Janet - 27. 3. Gaya24 - 29. 3. Katy13 Če je še katera, naj pove, jo damo na seznam.. Več nas bo. bolj veselo bo. Včeraj sem se lotila pregledovanja cotk. Nekaj sem si jih prinesla tudi večjih, sedaj sem pa vse ločila po številkah do 68 in pa večje od 68. Tiste do 68 bom oprala in zlikala, ostale pa bom presortirala in shranila. Ko bo pa potrebno, jih bom pa oprala. Ko bomo zrasli... Imam pa jih eno veliko škatlo za oprat, nekaj jih bom pa po porodu izločila, če bo potrebno. Če bo , bom pač rozaste stvari izločila. Če pa bo , pa verjetno ne bom kaj izločevala, ali pa nekaj malenkosti. Sama se ne ubadam s tem kaj je dekliško in kaj fantovsko. Sem se lotila pečenja žemljic in zato tako dolgo traja, da bom napisala ta post. ko čakam, da testo kipne, imam čas pisat. Potem bom pa počasi začela pripravljat za kosilo, danes bo rižota z lignji in zelenjavo in solata. Jutri pa greva z v Maribor grem v knjižnice in upam,da bom dobila kje kakšne kompletek za iz porodnišnice, ker če ne ne vem kaj bomo oblekli Ena je enkrat omenila, da je kupila v H&M-u odejico. Pa me zanima kakšna je in pa cena. Zelo bi bilo fajn, če bi jo lahko poslikala in pripopala sliko na RR. Sama namreč iščem koco (debelejši, ne iz flisa), pa je nikjer ne dobim. Lepo bodite in se še kaj tipkamo.