janet
|
Moje iskrene sožalje staršem. Saj tega si ne more noben predstavljat, kako hudo je. Upam da bosta čimprej vredu, pa da se bosta odločila za drugega otroka, da bo vsaj malo omilil bolečino, čeprav izbrisat je ne bo mogel nihče. No pravijo, da v nosečnosti naj nebi hodli na pogrebe, saj je ful stresni dogodek. Ribica85 -mene boli vsak dan, sam boli če sem na mestu dlje časa, če ležim al pa sedim bolj dolgo, potem komaj gor vstanem, če pa ne mirujem je pa ok. Ja js tud mislim da se vse razteza, saj me v prvi nosečnosti ni nič bolelo, pa je čista resnica, da dve nosočnosti nista nikoli enaki. San - ja moja sestra je dva meseca in pol mlajša od hčerke. Pa še sosedi smo - sem v svoji hiši, pa sošolki sta, tak da ma moja Neža skoz družbo. Je pač tako naneslo, sam kaj bi dala da bi rodila kot moja mami - v eni uri, komaj so jo do porodne sobe pripeljali, so mislili, da bo rodila v dvigalu. Nas je kar dosti, jaz (26 let) , sestra (20 let), brat (19 let) in sestra ( 6 let). Pa je lepo da nas je toliko, se v hiši vedno kaj dogaja. Čeprav jih sama nebi mela toliko , oz. tolk pozno (sestra) - dva bota čist zadosti, tudi glede na današnje razmere si ne moremo več privoščit, bolje da imata dva vse, kot trije premalo. Moja teorija. Nič, mi bomo imeli za kosilo svinske kotlete pečene, sam še ne vem a bo pečen krompir zraven v pečiči, al bo dušen krompir, se mi nič ne lušta, pa obvezno paradižnikova solatka zraven. Ma kak lep dan, sam ko je tak mrzel veter!!!Brrr. A ne, nič nam ne paše, ne dež, ne sneg, ne veter, ne oblački........................
|