|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.1.2008 12:21:28   
eva78
Naša user posted image  je bila tudi včeraj bolj mirna.Me je že bilo strah, ker čez dan ni nič migala. No, potem zvečer se je razživela. Nasplošno je bolj mirna od vaših, kolikor izvem iz vaših pripovedovanj, no danes je pa bolj aktivna. Kakor zaužijem kaj fejst kislega, jo zdrami. PA kolca se ji dosti.

Špikanje v nožnici mi je pa znano. Nekajkrat me je to zagrabilo in fejst zabolelo. In to pri hoji, sem mogla kar počakat, pa stisnit ta spodnje mišice, potem je bilo pa vredu.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
13.1.2008 12:29:53   
Katy13
Pozdrav še od mene!

Se pa res pozna, da je vikend, da ne čvekamo tako fejst. user posted image  NO ja, bo pa jutri bolje. Komaj čakam, da bo jutri, ker imam pregled pri G, da vidim kaj je novega pri našem user posted image . Ne vem, mogoče mi bo delal tudi UZ, da preveriva, kako je naš user posted image  obrnjen. user posted image

Popoldan pa greva z user posted image  še v MŠ, bomo imeli na sporedu porod. user posted image

Drugače pa imamo tudi mi deževno. user posted image

Zofy - hvala za mail. user posted image

Lepo s eimejte in se kaj več tipkamo jutri.  

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
13.1.2008 13:08:12   
Tejka.387
Lucalu hvala za odgovor. 

Se še kaj kasneje oglasim.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
13.1.2008 13:53:42   
Dinki
No, pa se še jaz malo oglasim. Smo ravnokar pojedli kosilo in sedaj kofetkamo.
Dan je res tak, da prav nič ven ne vleče. Sem pa danes pred kosilom imela čistilno akcijo. Sem spucala kopalnico in WC....pol sem bla pa že čist zmatrana. Vidim, da bom na koncu user posted image  res mogla zaprositi za kakšno pomoč pri tovrstnih opravilih, pa mi nekako najbolj "diši" moja mami. Ne bi hotela, da mi tašča opravlja taka dela.
Tudi mi smo danes spali čisto OK....jaz itak zmeraj spim čez vikend tam nekje od 12h pa do 10h kar zavlečem user posted image , čez teden je pa malce drugače, ker še hodimo v službo.

Včeraj popoldne sva šla z mojim v BC in nakupila še nekaj stvari - podlogo za previjanje, sva vzela tisto ta največjo, še 10 tetra plenic, tko da jih imam sedaj 30 in mislim, da bo dovolj, pa dekico s katero bo pokrit, ko ga bomo peljali domov user posted image . Pol sem šla pa še vnovčit kupone v DM (baby bonus) in kupila olje za masiranje presredka (Katy13 sem prebrala tisti tvoj članek in me je prepričal), pa neke podloge za previjanje, pa vato in pleničke itd....morava edino še malo pogledati za banjico...

Želim vam, da čim lepše preživite še preostanek nedelje.
Moj user posted image  že neki protestira v trebuhu, mu ni všeč da tipkam user posted image , se moram it bolj njemu posvečati.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
13.1.2008 14:03:45   
Dinki
Sem vas želela vprašati še nekaj....
kako boste imele pri vas rešen problem posteljica - previjalna....namreč midva bova imela user posted image  na začetku v najini spalnici, v posteljici, previjalno mizo pa v njegovi, sosednji sobi. Zdej pa študiram ko se bo user posted image  ponoči zbudil, ga bom mogla it najprej v sosednjo sobo previti (kako tu glede luči?) in nato podojiti nazaj v spalnico in ga dati nazaj ležat....kako boste ve to prakticirale ponoči? oz. kako ste mamice, ki imate že s tem izkušnje to izvajale? A je bolje, da imam na začetku tudi previjalno v spalnici? Verjetno je fajn imeti kakšno bolj diskretno luč za ponoči, da ne prižgeš glih tiste najbolj močne?

Upam, da zastopite moj problem....
Hvala vam za vaša mnenja in predloge....

se tipkamo, pa, pa user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
13.1.2008 14:20:22   
lucalu
Dinki, jaz bom imela na začetku vse v svoji sobi (posteljico in previjalno), ravno zaradi tega kar si rekla... da mi ne bo treba ponoči hodit v drugo sobo ga previjat. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
13.1.2008 14:24:53   
Tejka.387
no, nas je bilo pa včeraj kar nekaj v BC. Midva z user posted image  sva bila včeraj dopoldne v LJ BC in sva kupila posteljco in jogi za malega. Sva komaj vse spravila v našega klinčija ( Clio ). Tak da sva šla pol kr domov, ker ne bi v avto spravila čisto nič več user posted image .

Dinki midva sva zamenjala stikalo za luč s tistimi, ki jim lahko reguliraš jakost svetlobe. Mislim da se bodo najbolje obnesli. Sva pa tudi midva razmišljala kam bova postavila previjalno, posteljica pa bo nekaj časa pri nama v spalnici.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
13.1.2008 14:29:06   
Tejka.387
aja, pa še nekaj me zanima! Kakšna je razlika med mako in tetra majčko? user posted image  ?

Neposredna povezava do sporočila: 3983
13.1.2008 14:38:15   
Zofy
Dinki, jaz sem nabavila malo in zelo diskretno lučko, ki bo ob posteljici, da ne bom moža budila, pa tudi naše punčike ne preveč. Previjala pa jo bom v kopalnici, ker je takoj zraven.
No, če pa ta metoda ne bo "laufala", pa bom previjalno desko na posteljico dala in previjala kar tam zraven (kupila sem tako previjalno podlogo, da jo lahko uporabljam na pralnem stroju ali pa posteljici)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
13.1.2008 14:41:17   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Tejka.387

aja, pa še nekaj me zanima! Kakšna je razlika med mako in tetra majčko? user posted image  ?

Kakor je meni prijateljica razložila, je razlika le v blagu. Obe majčki se zapenjata ali zavežeta na preklop, tetra majčka je iz takega blaga kot tetra plenice, mako majčka pa iz bombaža. Sicer ne vem kako zgleda majčka iz istega blaga kot so plenice, tako da mi je to malo čudno... No, pa naj me katera popravi, če sem dobila napačne informacije user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3985
13.1.2008 14:46:41   
lucalu
Zofy popolnoma pravilne informacije imaš. user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
13.1.2008 15:06:59   
*medica*
pozdravljene čvekice...
mater to pa je..neoglasiš se dva dni pa je že cel roman za prebrat..user posted image user posted image bravo a ne sej prav...
najprej dobrodošlico ni marčevki ...
no jest sem bla tud mal po nakupih in sicer sem šla v H&M in v C&A..no več sem kupla v taprvi trgovinci..zej mi manka še samo par stvari in to bolj kozmetika...drgač sem pa skor vse nabavla...no pa en lep kompletek sem kupla v arielu..tak plišast je ma pa hlačke spodaj majčko pa čez eno kao jopco pa še kapco zravn...ful lep..bež je pa obrobo po rokavih in okol vratu pa na nogavicah ma pa plavo...
dinki tud jest mam tak problemček kot ti..in sem se prav spaševala kako bom to izvedla..samo bomo najbolj vedle ko bo otročiček tukaj...
paše ta razlika med mako pa tetra majčkami tud jest nisem vedla kaka je ..no se pravi mam vse mako majčke..user posted image no so pa velika večina vse na preklop pa še kak bodi mam na prekop..

ena je omenila da jo mal zadnje dni zbada spodaj ...tud mene kak dan prav čudno zaboli ampak hitro mine..ko sem to omenila G je rekla naj jemljem magnesol tko da ga bo treba nabait..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
13.1.2008 15:41:37   
janet
Dober dan še od mene!
Tudi mi smo danes super spali, do 10h.
Smo pa že tudi po kosilu, tko da zdaj mal lenarimo, saj pri takem vremenu ni kaj druzga za počet.
Glede previjalne mize: jaz osebno jo bom imela v drugi sobi,ker mam tam več prostora, pa ena izmed toplejših sob je v hiši, tudi zaradi kopanja oz. umivanja pri previjanju- da je toplejša soba, drugo pa zaradi luči v spalnici, da se moj dragi nebo zbujal, čeprav previjanje ponoči ni tako pogosto, saj če se ne pokaka ga ni treba previt, tudi hčerke nisem pa ni bilo nikoli kaj narobe, razen če otroka črviči, da bi izvajale kakšno masažo trebuščka. Saj zvečer ko ga nazadnje previješ, fajn namažeš s kremico za ritko pa so fajn mastne, pa če se ne pokaka, se ne previja. Boste vidle, da ga ponoči tudi v bolnici ne previjejo, tudi če prosiš, ker ponoči ni previjanja, "reče sestra" - vsaj v sg je tako - je pred kratkim kolegica rodila, pa mi je povedala, da ga je pol sama previla, ker se je pač pokakal.user posted image
Pa nikoli se ne ve a bomo dojile al ne, ker če ne, morš tudi it v kuhinjo pa mleko skup pripravit, user posted image tako da jaz mislim, da je tud glede previjalne vseeno, če pa kateri ne bo odgovarjalo mesto, pa tud ni tako težka, da se nebi mogla prestavit, a ne?user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
13.1.2008 16:29:07   
san
nam so pa ravno zadnjič na MŠ rekli, da se ponoči ne previja, tudi, če je pokakan ne. no, jaz vem da svoje sem previjala tud ponoči, ampak sina sem kmalu nehala, ker je prespal celo noč in sem ga pol raje pustila. ponavadi sem ga nazadnje ta okoli enajstih zvečer, pa še podojila, pol pa okoli petih zjutri naslednjič.
previjalna pa še ne vem kje bo. se morm še odločit, bom vidla kje mi bo najbolj odgovarjal.

danes mi spet trebuh otrjuje, sem tko utrujena, bi šla najraje kar spat.

zdej pa morm nehat, ker ma hči preblisk, da si bo neki zašila, pa ji morm pomagat.

lep popoldan, se slišimo jutri

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
13.1.2008 18:54:34   
mergetka
Ojla, user posted image !

Ful sem vesela, ker sem danes mal kupovala za tamičkinega! V bisvtu sva sla pogledat cevlje za user posted image in se mal v h&m, pol sva pa kupila 4 stvari sam za bebeka...

Itak, tak to je!

In pol sem čist srečna doma zlagala te male cotike in jih prelagala user posted image . Najinuser posted image user posted image je dobil tudi prve kavbojke!!!! Sej mi je prijateljica rekla, da mu itak na začetku daješ gor raje bolj komot stvari, sam men so ble ful všeč in tudi sem kupila za 4-6 mesecev.

Ponoči pa spet nisem mogla spat in sem šla na youtube in po ne vem kolko letih spet vidla Stripija!!!! user posted image A se ga spomnete?

Pa une zajčke, ki si umivajo zobke imajo in "stare" Smrkce, kjer so sami znani slovenski igralci posodili glasove (mislim, da je Cavazza ata Smrk). Skratka, nostalgija in smeh...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
13.1.2008 18:59:06   
gaya24
 Pozdrav vsem Marčevkam.
Čeprav sem že od septembra prijavljena na Ringaraja forum, nisem vedla, da imamo marčevke odprto tudi svojo temouser posted image . Malo pozno sem to ugotovila... Upam, da me vseen sprejmete  med vas.
Vsem pa želim lepo user posted image še ta dva meseca (ene malo manj, druge malo več) in zdravega user posted image
Moj PDP pa je 27.3
Lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
13.1.2008 19:12:56   
lucalu
gaya24 user posted image user posted image user posted image  vsekakor si dobrodošla med nami!!!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
13.1.2008 19:14:20   
katj
Pozdravček,

jaz sem tudi marčevka, PDP imam 3.3.08. Doma imamo pa fantička, skoraj 14 mescev starega.
Vam bom začela slediti, če nisem prepozna.

lp.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
13.1.2008 19:25:45   
lucalu
katj tudi ti si vsekakor dobrodošla user posted image user posted image user posted image !!! Več nas je, bolje je... upam, da bosta tudi kaj čvekali! user posted image

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
13.1.2008 19:49:53   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image
user posted image Taaja 1.user posted image , 27 let , Jesenice, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:99 cm, + 10 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya 1.user posted image , user posted image

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +10kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 100 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

75 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
13.1.2008 19:56:01   
ursi84
user posted image user posted image user posted image dobrodošle nove so user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danes sem čisto za nič, nimam nikakršne vojle za delo. Sem celo popoldan ležala pred TV-jem.

user posted image se je potem včeraj zvečer malo prebudil, tudi danes je že brcal. Opažam pa, da ne brca več v moja rebra (D-stran), ampak zelo nizko. Na desni strani zgoraj pa je neka trda bunka( glavica ali rita) user posted image user posted image . Se je pa sedaj prestavil na desno stran, do sedaj je skoz ležal na levi. In tudi brcike niso več tako fajn intenzivne kot prej (prej sem kr videla nogico, ko jo je vn porinil user posted image ). Ah bo že, samo da ga čutim, za druga bo pa že nekako!!!!!!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
13.1.2008 20:36:37   
*medica*
dobrodošle nove marčevke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursi tebi pa res vse pohvale za ta seznamček...fulll si pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa je moja bebica tud dons kr mirna...zabrca vsake toliko časa..vendar  bolj v spodnjem delu trebuha...ampak važn je da brca ..user posted image
mergeretka tud jest sem kupla kavbojke za našo bebiko...kaj češ če so pa tko cjute ane...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
13.1.2008 20:53:51   
san
uuu, bravo, še več nas je user posted image . gaya in katj dobrodošliuser posted image user posted image user posted image med nami

jaz grem pa kar spat zdele, ker sem čist zanič danes, je bilo včeraj in danes prenaporno, pa morm mal k seb pridtuser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
13.1.2008 21:18:59   
Vilma
O dve novi nosečki! Gaya in Katy dobrodošli! user posted image

Glede previjalne. Mi smo jo imeli v otroški sobi. Prvič zato, ker je najina spalnica premajhna, previjalno imam pa kar veliko. Drugače pa je naš precej kakal tudi ponoči, sigurno vsaj enkrat vsako noč. user posted image Sem ga, ko je bil pokakan, vedno previla. In pokakano plenico itak odneseš iz spalnice, no razen če imaš palčka zavijalčka.

Drugače pa sem imela v najini spalnici nočno lučko, ki sem jo prižgala, ko sem Dominika dojila. Za previjanje v njegovi sobici pa tudi samo nočno lučko. Vedno sem pazila, da je bila noč čim bolj temna. Je fajn, da se otrok čim prej nauči ločevat dan in noč.

Meni pa je do zdaj samo enkrat otrdel trebuh. Malčico pa še niti enkrat nisem začutila, da kolca?! Mi je hecno, ker Dominik je v trebuhu non stop kolcal, parkrat na dan, tale pikica pa nič. No ja, pa saj ni nič narobe, očitno ji plodovnica ni dobra za pit. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
14.1.2008 0:03:15   
jagoga
Pozdravljene punce in dobrodošle vse nove.
Pri vseh lepih doživljajih, ki se vam dogajajo in pri vseh prijetnih debatah (za katere sem tudi jaz vesela), bom to zadevo pa jaz malo pokvarila, ampak samo s tem vzrokom, ker vem da bom pri vas našla kakšno tolažilno besedo.
Za menoj je kar težek teden, poln stresa, saj mi je umrl oče. Zadeva se je zgodila, ne da bi jo kdo od nas pričakoval, pa čeprav je bil že v letih (82 let). Vem, da je življenje tako začrtano, da nekateri gredo in drugi prihajajo, ampak mi je žal da ne bo nikoli videl svojega 5 vnuka.
Upam, da nisem preveč zamorila vsa vaša vesela pričakovanja, ampak sem vseeno mogla to dati ven iz sebe in vam povedati, da mi je težko pri srcu.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......