janet
|
Hello! Tudi jaz sem dobro spala od polnoči pa do devetih, pa brez wc-ja, ne morm verjet. Bi verjetno še spala pa me je moj zbudil da vstanema, če boma gledala zlato lisico, nato sma ugotovila, da se začne šele ob 10 H. No zdaj sem pa malo razočarana, naše niso za nikamor, sploh ne znajo smučat, bi blo bolš da nebi gledala. No mi smo juho že pojedli-imela govejo juho od včeraj, za naprej pa nimam idej. Ma eni dve uri bo že držalo, pol bomo pa že kaj skup spacali, saj mi je taka muka kuhat, že od nekdaj, ne sam zaj ko sem noseča. Najbolj je grozno ko ne veš kaj bi naredil za jest, se mi zdi če mam od prej kakšno idejo, da taj še kar nekak skuham, če pa ni ideje je pa grozno. Pol pa mojega vprašam, pa reče "kar hočeš", hčerka bi pa jedla cele dneve pire, pico al pa mlečni zdrob, zdaj pa naredi nekaj kar bo vsem pasalo! Jaz pa sploh nimam nekih "luštov" za nič, da bi hotla kaj posebej zdaj ko sem noseča, mi je vseeno. No nekaj bomo že naredili še za jest. Mogoče se mi pa še posveti kaj. Marija, kako sem zafilozofirala! No pri nas dežuje, tako da ne vem a bomo cel dan v hiši, mogoče pa še gremo kam na obisk, če bo moj pri volji. Hčerka je vedno za obiske, on pa kakšne je volje !?! Pa še lučke mora dol pobrat zunaj hiše, vsaj rekel je da bo to naredil danes, no bomo videli. Imam pa eno vprašanje, občasno se mi zmegli pred očmi, kot da bi se mi hotlo motit, pa nisem slabokrvna, pa pritisk je tut vredu, pa tudi ni od kakšnega posebnega giba, včasih kar tako ko sedim, a se kateri to dogaja???
|