|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.1.2008 9:20:25   
Arabela
Dobro jutro!

Noč spet tako tako... mala spala, jaz pa sem se še bolj zmatrana zbudila...

Azzura... nič ne skrbi, jaz imam tudi hiperaktivko doma in priznam da sama ne grem zadnje čase nikamor z njo, ker je preveč živa... že doma me čisto izmozga... ampak boš videla se bo vse uredilo... bomo že zmogle... sem pa tudi jaz cele dneve sama doma....user posted image

Ampak popoldne grem pa na babji ž-+ur21, 
22222000111122222... a

66666000000... evo m,oram

do

333+++++

je treba dol z računalnika, ker mala že zraven skače in mi vleče tipkovnico...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
12.1.2008 10:29:46   
Nasy
Helou bejbe!
Azzura, me veseli, da si se oglasila, da vemo, kako je s tabo! Ma sej veš, kako je treba s takimi >ta pametnimi<, jaz kr čakam, kako bo, ko enkrat rodim. No, naša nona je zdej že stara, drugače bi blo nasvetov takih i onakih, da glava boli. Ko mi je včasih mama pravila, kaj vse je mogla jest in poslušat, ko je imela mene pred 30 leti, me kr zvije. Bomo videli, kako bo pri nas, ma po moje kašne hude panike ne bo, ker so predaleč.
Ponoči sem pa jaz slabo spala, skozi mi nekaj ni bilo prav, ob štirih sem že mislila, da bom kr vstala pa sem se potem počasi le pripravila spet do spanca.
Pri nas ful piha, ko bi še dež nehal, bi bilo super, prav toplo je zunaj. Bova šla mal do trgovine pa na sprehod do lekarne, da si nekaj za grlo vzamem. Za kosilo pa še pojma nimam, kaj bi naredila.
Punce, tiste, ki že veste, da se je mali obrnil, kako ste to čutile?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
12.1.2008 10:32:23   
Alina975
Jutrček punce user posted image ...
Zgleda, da vse zaznavamo kot nek primankljaj moškega dela - preveč so odsotni...Poznam to štorijo, še preveč dobro; moj vsake 4 dni dela nočno, vsake 4 dni ga po cel dan ni, itd.. Me je prav malo strah, ko bom rodila, če bom sposobna poskrbet sama za user posted image , še posebno ponoči, ko mojga ne bo...upam, da so ti strahovi normalni user posted image
Kapo dol vsem, ki ste v sladkem pričakovanju, in že imate majcena bitja, za katera lepo skrbite.
No, sem prav vesela, da se lahko potolažim, tukaj na forumu, ko kaj podobnega preberem user posted image .
Lep vikend vsem, čeprav zgleda mal kisel.
Pa pa.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
12.1.2008 10:52:19   
max81
dobro jutro tudi iz moje strani, spali smo super...vstali smo šele ob pol desetih in valda se je mala tako zvečer pri večerji nacejala in je po 13m prvič plenica spustilauser posted image user posted image user posted image

danes ma moj šele nočno, tako, da bomo lahko cel dan skupej, sam kaj ko ne bomo mogl nikamor it, ker že od včeraj pada dežuser posted image
za kosilo sem danes čisto brez idej, bi nekaj takega kar ne jemo vsak dan, pa da ni ful pacanja, ker ne morem prov dolgo stat za šporhetom, ker me vse začne boletuser posted image

naš škrat je pa tko hiperaktiven, da sem zvečer komej zaspala

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.1.2008 11:51:37   
janet
Hello!
Tudi jaz sem dobro spala od polnoči pa do devetih, pa brez wc-ja, ne morm verjet. Bi verjetno še spala pa me je moj zbudil da vstanema, če boma gledala zlato lisico, nato sma ugotovila, da se začne šele ob 10 H. user posted image
No zdaj sem pa malo razočarana, naše niso za nikamor, sploh ne znajo smučat, bi blo bolš da nebi gledala.user posted image
No mi smo juho že pojedli-imela govejo juho od včeraj, za naprej pa nimam idej. Ma eni dve uri bo že držalo, pol bomo pa že kaj skup spacali, saj mi je taka muka kuhat, že od nekdaj, ne sam zaj ko sem noseča. Najbolj je grozno ko ne veš kaj bi naredil za jest, se mi zdi če mam od prej kakšno idejo, da taj še kar nekak skuham, če pa ni ideje je pa grozno. Pol pa mojega vprašam, pa reče "kar hočeš", hčerka bi pa jedla cele dneve pire, pico al pa mlečni zdrob, zdaj pa naredi nekaj kar bo vsem pasalo! Jaz pa sploh nimam nekih "luštov" za nič, da bi hotla kaj posebej zdaj ko sem noseča, mi je vseeno. No nekaj bomo že naredili še za jest. Mogoče se mi pa še posveti kaj.user posted image
Marija, kako sem zafilozofirala!user posted image
No pri nas dežuje, tako da ne vem a bomo cel dan v hiši, mogoče pa še gremo kam na obisk, če bo moj pri volji. Hčerka je vedno za obiske, on pa kakšne je volje !?! Pa še lučke mora dol pobrat zunaj hiše, vsaj rekel je da bo to naredil danes, no bomo videli.

Imam pa eno vprašanje, občasno se mi zmegli pred očmi, kot da bi se mi hotlo motit, pa nisem slabokrvna, pa pritisk je tut vredu, pa tudi ni od kakšnega posebnega giba, včasih kar tako ko sedim, a se kateri to dogaja???

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.1.2008 12:12:31   
Dinki
En lep pozdravček tudi iz moje strani.
Tudi mi smo danes spali v redu z enkratnim vstajanjem za na WC, tko da se ni nič za pritoževat. Vstali smo pa malce pred 10.uro in takoj po zajtrku sem šla pisat račune za firmo, ki jo imajo pri mojemu doma. Zdej pa čakam, da se vsi računi sprintajo, da jih še spakiram in pol sem frej. Je pa en plus pri tem, da potem "tast" skuha kosilo, kar je pa tudi nekaj user posted image .

Azzurra, tudi jaz sem vesela, da si se oglasila in nam poročala o svojem dogajanju. Ja nimaš kaj, je mali pač tak hiperaktivček in verjamem, da je kdaj več kot naporen, vendar bolje to kot pa nek pasiven, miren in sramežljiv otrok. No ja, če je to sploh lahko tolažba.....user posted image  

Arabela, sem se prav nasmejala tvojemu postu....najprej ga nisem dojela potem pa videla, da sta nam pisali obe s hčero user posted image

Pol punce pravite, da je čebriček cool in se ga splača imeti?

Glede partnerjev in njihove službe pa vam čisto nič ne zavidam. Tu vidim, da imam prav srečo, saj je velikokrat že pred mano doma, pridejo pa tudi dnevi ko imajo delo do večera, vendar moram potrkati, da je to res zelo malokrat pa tudi vikende je zmeraj frej z izjemo kakšne reklamacije na katero se mora odzvati.

Janet, ne vem kaj bi lahko bilo to za zameglenje vida...najprej sem ti hotela predlagati, da ne vstajaj tako naglo, vendar si napisala, da se ti to dogaja kar med sedenjem. Mogoče bi bilo fajn vprašat G.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.1.2008 12:27:02   
perp
dober dan punce
Ja kakšen dan. Kljub dežju ga je potrebno izkoristiti za en daljši sprehod. Joj ne morem verjeti - ravnokar je posijal sonček. V tej megleni Ljubljanski kotlini je to prav čudež. Hop na sprehod. No najprej moram počakati, da se jota do konca skuha, potem pa ven v akcijo. Pa še psičko vzamem in veselo na okoli.
ja moj user posted image  je pa danes zbolel. Ima vročino, kašlja in je čist bogi. Sem bila dons že dvakrat v lekarni. ja sem včerej zaspala ob 22-ih. Sem bila čist fertik. Cel teden služba, potem pa še 3-krat MŠ. Ja morm rečt da je v Lj superca. Res je prov dobro. Mojmu je tud ful všeč. Me vsak dan okoli user posted image  prov preseneti. Včer je rekel, da so mu šle kar kocine pokonci ko smo se v MŠ kopal in previjal. Pravi, da komaj čaka kdaj bo lahko previjal. Pa pravi da je ponoči sanjal našo tamalo in sta skupaj mamici nagajala. Zakon, res je ful pomembno da imaš ob sebi "ta pravga" prterja - v smislu da veš da ti bo ful pomagal pri gopsodinjenju in okoli dojenčka. no čeprev če bo vse posreči začneva aprila z gradnjo naše hiške in ga ne bo tolk doma. No je pa zdej ful pri meni. res škoda vam, ki so vaši non stop v službi. Ga je kar fino imeti doma.
No uglavnem tudi moje noči so se skrajšalee, don sem vstala že ob 6:45. Potem pa mal šoping in ... pedenčanje mojega user posted image . Sem pa že cel dopoldne tiho, ker spi - se navajam na dojenčka.
Punce uživajte in se vidimo

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.1.2008 12:51:56   
mergetka
Ojla,

jaz sem pa danes bolj slabo spala. Imam zamašen nos in pol sem še ob pol treh ponoči strašila po dnevni, o petih sem se zbudila za wc, pol pa nisem mogla zaspati. No, in ob pol enajstih sem se zbudila. Kr neki, ma sej bo boljše.

Mojega ne bo do večera, tko da ga bom  ful pogrešala user posted image .

Lepo soboto in pišite kaj!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.1.2008 13:29:18   
max81
evo mi2 pa zdej delava južno, pol se bomo pa mal igral....pol pa upam, da bo mala spet kej zaspana k je tako nikakvo vreme, da bomo šli vsi mal na kavčuser posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.1.2008 14:38:03   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: janet

Imam pa eno vprašanje, občasno se mi zmegli pred očmi, kot da bi se mi hotlo motit, pa nisem slabokrvna, pa pritisk je tut vredu, pa tudi ni od kakšnega posebnega giba, včasih kar tako ko sedim, a se kateri to dogaja???

To se dogaja meni... v prvi nosečnosti se mi je vid poslabšal in sedaj moram za branje in Tv imeti očala... ni pa nujno da je od nosečnosti, se pa rado zgodi da se takrat vid poslabša, nato pa spet izboljša... tako so to razložili meni, ampak meni se ni izboljšal...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.1.2008 14:39:43   
Arabela
Pri nas ni dežja, midve sva bili dopoldne že na sprehodu po dolgoem dolgem času.. pa je prav pasalo.. potem je mala spala le slabo urco.. zdaj se igrava , ati spi, nato pa grem jaz malo živčke na pašo dati in se zabavat..

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
12.1.2008 15:03:14   
Nasy
Midva sva naredila en krog prej po našem seluuser posted image , v njegovo službo sva nekaj nesla pa v lekarni in v trgovini sva bila, sva šla po malo sadja in zelenjave. Je prav smešno v ta boljšem sosedu, ko imajo zdej te kupončke za sadje in zelenjavo, pa nekaj kombinirajo in iščejo, kaj skupaj pašeuser posted image Drugače nisva glih fana te trgovine samo za malenkosti je pa ok in se še mal nasmejiva zraven. Zunaj je ful toplo in piha (zgleda, da se je primorska burja z mano preselila sem doluser posted image ), škoda le, da dežuje, bi bila kar zunajuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
12.1.2008 16:53:24   
marita
jaz sem danes dobro spala, dala sem 2 rundi cunj prat, pol smo šli nekam na obisk, zvečer grem pa tud k prijateljici na čvek. Super, mene taki deževni dnevi sploh ne motijo. Zdj sem pa lačna ratala.user posted image Grem mal pomalčat.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
12.1.2008 19:17:24   
janet
Hvala za odgovor! Bom pa še vseeno na naslednjem pregledu omenla ginekologinji.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
12.1.2008 20:07:37   
perp
ja punce kaj je zdej to. Ta teden ste bile maksimalno pridne, vas sploh nisem uspela brati in uživati pri vaših debatah, ker imam v službi nadomestilo in sploh nisem za računalnikom. Popoldne pa sva imela MŠ in ko sva prišla domov se šla počivat. Sedaj pa vas imam čas brati - vas pa od nikoder.
Moje dete je pa danes presenetljivo mirno. Mogoče ve, da je oči bolan pa je zato bolj pridna in noče nagajat user posted image user posted image user posted image .

Punce uživajte in se slišmo ....  

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
12.1.2008 20:37:00   
ursi84
Oj punce!!

Jst sem danes spala tako-tako. Vstala sem ob 7h, pol sva odšla k moji mami na kosilo. Po kosilu pa na en dolg sprehod (1,5h). Je tako lepo sonce sijalo - KONČNO. No in sedaj sem prispela domov. Sem full zmatrana, vse mi dol tišči, pa sramna kost me je spet začela bolet.user posted image user posted image

Perp tudi moj user posted image je danes zelo miren (tako miren še ni bil nikoli). Sem mislila kr na urgenco skočit se pokazat, pa prav moj naj ne kompliciram. Bomo videli, kako bo, ko se bom stuširala in šla v posteljo user posted image user posted image .

Pa eno rundo oblekic za user posted image sem oprala in obesla, še za jutri imam eno pripravljeno (če se bom počutila sposobno).

Janet veš tudi jst opažam, da se mi je dioprtija poslabšala. Sploh, ko sem za računalnikom. Ampak baje, da je po porodu bolje, bomo videli.

Aja, bila sem v BC danes. Sem kupila povijalne plenice, ki se jim drugače reče: ŠVEDSKA PLENICA. Kupila sem 3 komade bele barve. So pa po 2EUR user posted image . Imajo pa full oblekic na razprodaji in full je gužva, sploh nisi mogel hodit user posted image . Za kupit imam namen še: brisačo, koznetiko, pleničke (Fixies najbrž - sem se s prodajalko menila, ki je neka znanka in je rekla, da jih full hvalijo in tud kupujejo ), blazinice za dojke, podlogo za jogi...no mislim, da imam potem pa res že vse pripravljeno za našega fakina, da priveka na ta čudoviti svetuser posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
12.1.2008 21:21:29   
san
a pol je danes tak dan, da so bolj mirni naši otročki v trebuhu. jaz sem zjutri kar veliko postorila po stanovanju in se je sicer pol mal obrnil naokrog, ampak od takrat se pa sploh ne spomnim, da bi se pretirano premaknil. smo šli potem še na rožnik, pa s seboj domov pripeljali hčerinega sošolca in sedaj imamo full house, ker bo pri nas prespal. še mal jih pustim, ker se lepo igrajo, pol jih bom pa v postlo spokala. tko, da sploh nisem mela časa preveč mislit na gbe in zdej me je mal skrbel, da ni kej narobe, ampak sej verjetno ni. nočem bit panična.
no evo, pa se je premaknu zdele! mu ne paše da sedimuser posted image .

no fajn bodite še naprej, se verjetno slišmo kar čez teden, ne vem koliko bo jutri časa - ko so otroci doma, ga ponavadi niuser posted image . je pa zjutri živ žav, pa vas mogoče kaj pogledam.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
12.1.2008 21:50:18   
Nasy
Tudi moje dete je danes presenetljivo mirnouser posted image zdi pa se mi, da se mu je prej kolcalo in sicer sem to čutila čisto spodaj, a to pomeni, da je z glavico navzdol?
Drugače sem jaz tudi kar nekaj žeht oprala, je bilo super, ker je fajn pihalo, nekaj sem pa kar v sušilcu posušila. Jutri imam pa likanje v planu.
Danes sem izvedela, da so pri eni znanki tudi naročili bejbija in to bo njihov 3. otroček. Bravo Nežauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.1.2008 7:04:17   
lucalu
Dobro jutro punce!
Včeraj je bilo pa pravo zatišje proti petku... se vidi, da je vikend! user posted image  Kako smo kaj danes?
Nasy, jaz kolcanje občutim zmeraj zelo nizko in vem, da je dete obrnjeno na glavo tako, da verjetno bo to to. user posted image
Drugače smo danes spali kar dobro... zanimivo v 6. mesecu nisem mogla spati, zdaj pa v 8. že par dni spim tako dobro, da kar ne morem verjet... verjetno bo pri meni ravno obratno in bom zadnje dni spala odlično! user posted image
No, pravkar sem popila kavico, torej se bom počasi odpravila na sprehod - kar  mi pa danes nič kaj ne diši, ker slišim, da strašno piha in zgleda, da tudi malo dežuje... no, pa bo že.
Torej, pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.1.2008 8:00:58   
perp
dobro jutro,
Ja zgleda, da so včeraj naši palčki malčki v trebuščku orng počivali. Pri meni se je ful začela premikati šele zvečer, ko sem se ulegla pred TV. Sama sem ugotovila, da je vsak vikend na splošno bolj mir v trebuščku kot pa med tednom.
Ja dons ponoč sem sicer spala zelo dobro, niti nkart nisem šla na WC. Me je pa 3x krč zagrabil v levo nogo, auč. Hotro moram spiti en magnesol.
Ja tudi jaz mojega zadnje 14 dni čutim zelo nizko, pa tudi na levi starni trebuščka (prej sem ponavadi čutila samo na desni).
Mene ta teden kar malo ščipa na trenutke v vaginalnem predelu. sem hotla poklicat G v četrtek, pa me lih tisti dan ni bolelo. Ali še kateo ščipa?

lep nedeljksi dan vam želim user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.1.2008 8:21:29   
Arabela
Jutro!

Pri nas je tako temno kot da se bo ravno znočilo.. bi šla kar nazaj v posteljo.. ampak kdo bo to Katarini razložil..user posted image ... ona že veselo skače in gleda risanke...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.1.2008 9:03:25   
Sonnja
jutro! moje dete pa nič ne počiva včeraj je ene trikrat kolcalo, migalo cel dan zvečer ko sva se pa z mojim ulegla sva namesto tv gledala bušija kak se je premikal,če sva dala pa roko gor se je čutla drobčkena rokicauser posted image  včasih se mi zdi marec tak daleč rada bi stisnala svojga otročička pa polupčkala včasih se mi pa zdi da bo kmal mim, pa še bolj proti koncu mam rok.js tud kolcanje čutim bolj spodaj je na zadnjih dveh pregldeih bil z glavico dol in upam da se ne bo več kaj obračal.je pa res temno zunaj. moj še aja js pa kofetek pijem,mmmm kk paše.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
13.1.2008 9:04:21   
Nasy
Dobro jutro tudi iz našega konca! Pri nas piha in prav nesramno dežujeuser posted image Po dežju mi pa ni toliko za sprehod. Jaz sem danes tudi še kar dobro spala, samo 1x sem šla lulat. Me je pa nekaj presenetilo-sem se zbudila, da grem lulat, to se spomnem, ker sem na uro pogledala, potem pa sem zaspala nazajuser posted image in se zbudila čez skoraj dve uri in sem res mogla it lulat. No, potem sem se zbudila pa šele prej s polnim mehurjem. Morda bolje spim zato, ker sem si najdla nov položaj za spanje-odkar sem noseča, spim z dvema blazinama. Zdaj imam eno pod glavo, drugo imam po dolgem ob sebi, jo objemam oz. jo dam med kolena. Očitno mi to zelo paše ponoči, da spim brez premetavanj in bujenja.
Lepo nedeljo vam želim! Upam, da boste uživale ob vseh svojih sončkih!
user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.1.2008 11:04:13   
Tejka.387
Hej hoj! Dobro jutro tudi od mene. Danes sem presenetljivo dobro spala - sam 1* nočni obisk WCja - pol pa spanje do 10huser posted image .

Perp tudi mene je v petek tako čudno ščipalo v vaginalnem predelu, pa trd trebuh se mi je naredil takrat. Ne vem točno kaj to pomeni, imam pa jutri kontrolo pri G in bom vprašala.

He, he v soboto so pa res zgleda vsi malčki v naših trebuhih počival user posted image . Je blo pri meni isto. Me pa zanima, če takrat ko je otrok obrnjen z glavico navzdol manj čutiš premike in gibe?

Upam da se bo tole vreme kaj popravilo do poldneva, da bomo lahko šli kaj na sprehod?

Lepe pozdravčke in lepo nedeljo kljub slabemu vremenu! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.1.2008 11:26:04   
lucalu
Ko je dete obrnjeno na glavi, naj ne bi čutil nič manj gibov kot obratno (ker ima trenutno še vedno dovolj prostora)... manj jih čutiš baje od 34. tedna dalje, ko ima vedno manj prostora. Je pa res, da tudi potem, ko bodo prišli na svet, ne bodo vsak dan enako razpoloženi - en dan bodo bolj živahni, en dan manj user posted image ... tako je meni razložila moja G.
No za razliko od vseh ostalih, pa je moj ravno včeraj imel cel dan aerobiko... trebuh se mi je tako premikal, da kar verjet nisem mogla user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......