|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
10.1.2008 9:56:00   
eva78
Mergetka,tudi jaz sem imela na 50 g testu čez 9,mislim, da okoli 9,5. Potem pa sem šla na 100 g test v bolnico, tam pa sem imela 1h po tej glukozi 10,25, 1.5h okoli 9, no potem po treh urah je pa padlo na 6.  Nočem te strašiti, vendar imaš to prvo vrednost kar visoko. Javi, kako boš zrihtala. Držim pesti, da bodo testi v mejah normale.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.1.2008 10:00:12   
eva78
 Mergetka, še to - glede utrujenosti in pogostega tiščanja na vodo - nevem če ima kaj veze z NS. Čeprav mene res kar naprej tišči na vodo, utrujenost je pa ob malo večjih naporih takoj prisotna. Pri meni je bil bolj sum na NS  zaradi hitrega pridobivanja kg v prvih mesecih +10 v cca.5 mesecih in pa kar naprej težave z glivičnim vnetjem. Tako je vse skupaj nazadnje povezala moja ginekologinja.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.1.2008 10:05:39   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: san

To glede grizenja nohtov mi je pa res , a včasih so to priporočal??

jauser posted image , do tretjega meseca. no, sama tega nisem počela nikoli

Naši pupi so se nohtki sami trgali pa si potem samo stran odtrgal.. ampak jaz tega nisem mogla. še zdaj malecki nohtke na rokah in nogah reže ati...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.1.2008 10:07:52   
Arabela
Tiščanje, krči, utrujenost, pogosto lulanje.. to so čisto normalni pojavi v zadnjem trimesečju... tudi otrdevanje trebuha, vendar le-ta ne sme otrdeti več kot 2x na uro ali 10x na dan.. tako je meni razložila ginekologinja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.1.2008 10:23:11   
Katy13
Pozdravljene

Sama se bom počasi spravila na sprehod, ker je zunaj res lepo, sončno vreme. user posted image user posted image  Malo še moram počakat, ker sem si umivala lase, da se mi ohladijo, da se slučajno ne prehladim.

Lepo se imejte, se oglasim, ko pridem iz okrepčilnega sprehoda. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.1.2008 10:29:24   
lina10
Lep pozdrav po dolgem času nimam vedno dostopa da interneta pa se bolj po redko javljam.
Včeraj sem imela pregled kg +7 in OT:100.Vse je v redu pregled imam spet čez 4 tedne samo čudno se mi zdi a je obvezno oditi na merjenje sladkorja ker mene G ni poslala niti omenila mi ni nič v zvezi s tem.
Dobila sem že potrdilo o datumu poroda in dve napotnici eno za prevoz in eno za porodnišnico, danes grem pa urejat papirje v službo,da jih nesem čimprej na CSD,ker bom vzela e-paket samo moram še počakati da mi pošljejo odločbo,kjer bo koda da lshko preko interneta naročim in še na dom ti pripeljejo,pa izbrala si bom tisto kar še rabim večinoma sem pa že dobila.LP se še šlišimo

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.1.2008 11:01:23   
meryy
dobro jutro vsem

najprej naj pohvalim tiste ki še vedno hodite v službo!! pridne ste jaz komaj kosilo skuham kaj pa še da bi delala (pa pohvale tudi tistim ki že imajo malčke doma :) )
vidim da nisem edina namreč zadnje dni tudi mene boli odspodaj (krči  kot pred menstr) očitno se že telo pripravlja ane?

glede EA? jaz sem takoj za !če jo v KR ne dajejo se grem pa v PO zmenit..jaz rečem če jih je pa tok rodilo z ea bom pa še jaz. sam v KR so res mal čudni glede materinske samo en mesec pred porodom te vzamejo .no jaz sem nekaj silila pa me je dala kao 23.1 ampak da drugače  vse hodijo v 9 mesecu. ???user posted image

O nočnem obračanju in spanju pa sploh ne bom komentirala, ko se hočem obrnit imam cel podvig user posted image
si grem kofetek skuhat mi tko paše zadnji mesec , zjutraj obvezno dve šalčki uff

aja punce a si je katera kupila nosečniški pas? jaz ga imam zdaj en teden in se mu ne odpovem do poroda. super zadeva . prej me je tako vse tiščalo da sem si z rokami trebušček podpirala zdaj sva pa kot dva maratonca!user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.1.2008 11:06:00   
Sonnja
meryy kakšen pas je touser posted image  pa kje se ga dobi?

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
10.1.2008 11:28:59   
meryy
sonnja tak širok elastičen pas širok cirka 15-20 cm k si ga pod bušija naštimaš. kupiš ga v sanolaborju 20 eur ali pa v la vie trgovini 14 eur (iz la vie se mi zdi bolši sam takrat so meli le številke od L naprej pa so mi bili preveliki hotla sem ga pa takoj tko da sem kAr v sanolaborju kupila)

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.1.2008 11:37:32   
ribica85
Pozdravljene souser posted image !
Na začetku želim vsem vse naj naj v letu 2008!
vidim da že kar pridno urejate papirje. No tud midva zuser posted image sva jih v pon.šla rihtat, zdej more sam še on dobit potrdilo o zaposlitvi za očetovski dopust.
tud midva sva izbrala denar, ker bova vso ostalo opremo dobilauser posted image . So babice in prababice zelo radodarne glede daril, no pa dedki tutuser posted image .
ko sm mela 3D ultrazvok je tut men rekla da je naš korenjak večji za en tednuser posted image .bodo res sami veliki fantje kot je že Dinki reklauser posted image

Ursi84 za seznam: OT 102cm, Kg +11

no pridne bodite še naprej
papauser posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
10.1.2008 11:41:23   
Sonnja
meryy hvala za odgovor.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
10.1.2008 11:55:17   
Katy13
Evo mene iz sprehoda. Zunaj je tako toplo, da je že skoraj preveč. Oblečeno sem imela tanko majico in bundo in mi je bilo prevroče. user posted image  Škoda je samo to, da je zunaj vse ledeno in namesto, da bi se lepo sproščeno sprehajal, moraš pazit kam stopiš, da ne padeš. user posted image  Ampak pasalo pa je, ker sedaj že dva dni nisem bila, ker mi je zmanjkalo časa.

Glede EA, sama sem se odločila, da bom podpisala in če bo potrebno potem prosila zanjo.  Bom pa še počakala na predavanje v MŠ, ker bomo tam lahko tudi podpisali. Nič me en stane, če podpišem, potem pa če jo bom rabila jo bom, če ne pa tudi prav. user posted image

No, sedaj grem pa počasi kuhat kosilo, bom naredila povitneke. Jaz jih obožujem , moj user posted image  pa naredi takšen obraz user posted image . user posted image  Ampak ne more biti vedno po njegovem, bo že stisnil zobe. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
10.1.2008 11:58:00   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:99 cm, + 10 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet
955956
.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

72 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
10.1.2008 12:07:56   
janet
Alina welcome!
Drugače dobro jutro oz. dober dan!
Sem spala do enajstih,verjetno še za včeraj, ker sem včeraj spala sam 4 ure. Zdaj sem pa ful naspana. Saj kaj pa naj moj je v službi, tamala pa v šoli, pa mam čas. Dan je pa super tako da bom verjetno šla po tamalo kar peš v šolo, da dobim malo zraka.
Danes sem na srečo imela malo manj bolečin ponoči, sam zginejo pa ne. Eh, bo že, saj bomo kmalu rešene.

Sonnja
men je včeraj na socialni povedla da tam za davčno pišeš otroka, če si imela med letom prijavljenega v službi, taj ga nisi pisala za davek enkrat, ker si med letom več prispevka dobila - taj ga napišeš. Če pa ga pišeš enkrat na leto, taj pa ga ne vpišeš. Slučajno vem, ker sem jo jaz vpisala pa sma pol dol črtale,ker jaz svojo uveljavljam enkrat na leto.

Za ta pas sem pa jaz tut že slišala. A da je tk vredu? Moja sodelavka je rekla da ga je imela pri obeh nosečnostih, pa da če bi bla noseča, da ga bi spet uporabila. Je za probat. Od katerega meseca pa ga priporočajo, a kr skoz celo nosečnost?

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.1.2008 12:32:22   
Sonnja
aja a to je za tiste ko že majo otroke?

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
10.1.2008 12:41:24   
janet
Ja če že maš katerega otroka. Vseeno pa še vpraši na socialni, da bo 100 %, zaj pa prazno pusti, vsaj upam da mislima na isti obrazec?

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.1.2008 12:43:39   
Sonnja
ne nimam še otrok, hvala za info. bom pa pol tud uprašala sam me zanima za tega ko bom mela ker je kao boljše da ga uveljavlja tisti ko več zaluži da več nazaj dobiš al kako? pa sm zdj čist zamorila, bom uprašala.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.1.2008 12:57:14   
janet
Mislim da ne. Odvisno je kolko ti v službi plačujejo med letom in kolko zaslužiš. Pri nama sem predlani pisala tamalo k njemu, lani pa k meni, ker se je tk bol splačalo. Sem šla na internetno stran dursa in sem vpisala pod mene tamalo , pol pa še pod njega, pa kr izračuna kje se bolj splača. Včasih se splača tud da piše vsak otroka pol leta en, pol leta drug. Saj si lahk vse tam zračunaš. Če pa daš v službi da ti med letom malo več plačujejo za otroka, pol teh skrbi nimaš ko je treba za dohodnino pisat. Kak kermu paše, jaz mam rajš da enkrat v letu dobim skupaj tist denar, kot vsak mesec nekaj malega ker se nikjer ne pozna, saj to je stvar posameznika, zato pa sta dve možnostiuser posted image .

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.1.2008 12:59:34   
janet
Pa nič nisi zamorila, saj jaz prvič tut nism vedlauser posted image Prvič noben ne ve, saj niso normalni kolk obrazcev mamo za pisat!!!user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.1.2008 13:00:20   
Nasy
punce, a ste že vse nabavile tiste paketke, plenice pa vato, zložence, fiziološko.....midva sva razmišljala, da bi kr v Tosamo skočila, baje imajo tam že kar prakso, da ti vse naštimajo in vse vejo, kaj rabiš?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
10.1.2008 13:00:33   
san
lucalu krasen bušiuser posted image , škorpijonček se dobro držiuser posted image

alina dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

no jaz sem iz materinske in danes sem novega zvedela da se novorojenčke lahko kopa že 2-3 dan po prihodu iz P. pri prvih dveh je patronažna vedno čakala 1 mesec, pa še potem je komplicirala zarad popka. zdej je pa baje to ok. no veliko se je spremenilo, pa fino mi je ker predava babca Tanja (prvič, ko sem sem hodila, nam je predavala babca Gordana, je bila tudi ok) in je zelo zgovorna, kar se mi zdi ok.

glede velikosti dojenčka in teže jaz pojma nimam koliko je moj velik ali težak, ker ga moja g ne zmeri, sam pogleda na hitro če je vse ok. sam rekla je da je glava spet velikauser posted image . to je men hudo, ker ga pol težko ven stisnem, ko je akcija. zdej se menim z mojim pikcem, da bo hitro ven pokukal, da se ne bova matrala. sem brala enkrat, da se je treba to z dojenčkom zmenituser posted image . no, upam, da bo pomagalo! pa tud pisalo je, da se morm sprostit in sama sebe psihično pripravit, da ko bo čas, da bom sprostila maternični vrat in se začela odpirat. no, zdej morm samo še ugotovit kako to nardim, ker se mi tud sanja neuser posted image .

tega pasu pa sama nimam, verjetno je pa res ok.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
10.1.2008 13:03:16   
san
nasy ampak pravijo, da ni nič kaj bolj poceni, kljub temu, da kupiš pri njih. jaz bom kupila konec meseca, ne vem pa še kje, sam imam tudi rok poroda skoraj mesec za tabo. boš mal poročala, kje si nabavla. sej tud sploh ne vem koliko tega nakupit, sem že iz prakse.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
10.1.2008 13:13:28   
Nasy
Ja sej verjamem, da ni ceneje sam je pa fajn, če maš tam vse na kupu, da ne letaš od trgovine do trgovine, ker to tud pol ni nič ceneje. No, saj ne vem še, morda bova šla kar v ponedeljek na Vir, ko bova že šla v Domžale se fiksat, če bom sposobna stat še pokonci.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
10.1.2008 13:22:20   
*BellaLuna*
Ja Nasy ti kar skoči v tosamo in potem poročaj. Da bomo vedeli, ali se splača it tja.

Drugače pa tudi jaz že komaj čakam, da pride pikec na plano. Sicer imamo še ful stvari za nabavit, ampak bo že. Najbolj me skrbi previjalna, ker so take, ki so meni všeč, ful drage, pa ne vem, če se splača dat tolk denarja zanje.

Aja tiste, ki ste že urejale papirje za CSD, a mi lahko pomagate: namreč jaz sem od julija zaposlena v zdajšnji firmi, prej sem bila pa drugje. A to pomeni, da moram tisto potrdilo o dohodkih potem nest v obe firmi ali samo v zdajšnjo?
Pa a rabiš ko oddaš papirje tudi davčno številko (original papir) ali je dovolj samo, da veš svojo številko?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
10.1.2008 13:24:35   
Nasy
Od obeh firm moraš imet. Jaz sem bila tudi prej drugje in sem od aprila v tej firmi, pa sem dala obem za izpolnit. Davčno samo vpišeš, vsaj jaz nisem nič rabla dajat drugega.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......