marita
|
ste pa ratale prave čveke. Janet in Alina 975 dobordošli! Meryy: jaz sem kranjčanka, sem hodila v MŠ leta 2004, ko se je rodila naša punčka, pa je blo vse ok, mislim, da sem obiskovala v 7. mesecu, ni nobeden nič kompliciral, ne vem zakaj so te zdj tko na konc porinl. Pa 1x sem šla na neko zgodnje predavanje o nosečnosti v ZD nekje v 12. tednu. Se mi je zdelo prov super, da to nudijo. Pa izkoristila sem možnost, da pride patronažna na dom pred porodom, je res prišla in sva šle malo skozi seznam, kaj moram pripravit in previjalno sem ji pokazala, pa kakšne cunjice sem imela naštimano, pa mi je še malo svetovala. Tako nekako, da sva se spoznale, ker po po porodu je ista patronažna pršla. To mi je blo fajn. Kar se tiče porodnišnice KR, sem bla js zadovoljna, tud zdj bom kle rodila, če pa ne bo kaj prehitelo pa na jesenicah, ker sem zdj preseljena v ta konec. Zdj kao nudijo EA in ultivo, vse proti doplačilu, poglej njihovo spletno stran, imajo cenik. Razmišljam, da bi se počasi kar lotila pranja in peglanja cunjic, bi rada imela vse prej naštimano, da me nau na konc kaj zabasalo, no tko da ta vikend začnem počasi. Imam občutek, da bo tale naš marec en, dva, tri tukaj. Juhuhu! Jaz komaj čakam!!!
|