|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
9.1.2008 11:50:07   
lucalu
Jaz sem pa pravkar dobila odločbo za denar (namesto paketa) user posted image user posted image user posted image ! Se mi zdi, da z vsako tako stvarjo je porod bližje...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
9.1.2008 12:01:54   
Katy13
fajn je brat, da ste nekatere že vse porihtale glede porodniške in da ste že dobile denar namesto paketa. user posted image user posted image  Sama še niti nisem dobila papirjev, da bi lahko potem karkoli urejala. user posted image  Upam, da bom dobila v ponedeljek, ker je po mojem mnenju zadnji čas. Do konca januarja moram tudi jaz imeti vse porihtano.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
9.1.2008 12:35:29   
lucalu
Katy, jaz nisem še dobila denarja, samo odločbo... denar pa mislim, da mi je rekla, da dobim februarja. Upam, da dobiš papirje v ponedeljek, da boš tudi ti lahko vse uredila!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
9.1.2008 12:40:02   
Tejka.387
Ufff, tole je bilo pa dolgo branje user posted image , pa sam včeri nisem bila na forumu.

V glavnem, včeri je žal pregled pri G odpadel, ker je zbolela user posted image . Vendar sem kljub temu dobila pikico za Rh- , sestra je pogledala tudi kako je s srčkom skokice in me naročila že za jutri na pregled, če pa bo moja G še vedno na bolniški grem pa v petek h drugi G. Sem namreč omenila da me je v ponedeljek zvečer močno začel boleti moj trebušček v spodnjem delu user posted image . Upam, da bo jutri že moja G nazaj in da bo vse OK; sem namreč konec decembra padla in priletela ravno na trebuh, ker pa je bila skokica še vedno tako živahna kot prej nismo obiskali zdravnika.  

Drugače pa tudi jaz že nekaj časa čutim bolečine na sramni kosti, sam to je pač del nosečnosti. Kosti se morjo prilagoditi našim otrčičkom in pripravit na porod.

Janet dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image .

Pozdravček

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
9.1.2008 12:46:35   
Sonnja
js sem glih nazaj s csd-ja sm izpolnala za paket-denar, ker paketi so tak bedni vidim da vse denar vzamemo js ne vem a jim še ni jasno da so bedni a sploh kira paket vzame? pa še kup papirjev mi je dala za očetovski,porodniško pa za podpisat očetovstvo moram poklicat naslednji teden ker je zdaj v bolniški.malo lažje je ko sem že nekaj uredila. kdaj pa je treba poklicat v porodnišnico da jim poveš da misliš pridit tja rodituser posted image  no vsaj na MŠ so nam povedali, da jih moramo prej poklicat(tak ko da nam drugače ne bi dovolili rodit)user posted image .
aja za denar je meni tudi rekla da ga bom dobla februarja.
zunaj je tak toplo da me že prav moti,sej je fajn če je sonček sam se tak potim v bundi da brezveze.zdaj skočim pod user posted image .

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
9.1.2008 13:03:10   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:99 cm, + 10 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)
user posted image janet user posted image +user posted image , Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

71 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.1.2008 13:04:02   
ursi84
Janet dobrodošla pri marčevkah user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.1.2008 13:47:13   
Katy13
Lucalu - vem, da še nisi dobila denarja, ampak vsaj veš, da imaš vse urejeno. user posted image  Po moje bom dobila papirje v ponedeljek (dvomim, da bom imela v januarju še kakšen pregled) in potem bom šla na CSD in dvignila vse kar moram izpolnit. Sama moram še izpolnit za socilano pomoč (tako, da je še en papir več). No ja, pa bo že. Pa saj ko se enkrat lotiš tega izpolnjevanja, potem ponavadi kar gre.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.1.2008 13:52:30   
Lona76
Ene ste res pridne glede papirjev. Jst bi tut mogla it ta teden iskat, da jim dam v službi za izpolnit drug teden ko me ne bo. Bojo imeli dovolj časa. Pa še za možeka da izpolnijo.

Sonnja to pa še nisem slišala da morš poklicat v porodnišnico da boš prišel roditi. A se una v MŠ mal heca al kako? Jst v prvo nisem nikamor klicala da mislim priti rodit. A se je to spremenilo??? Kje pa boš rodila???

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.1.2008 14:10:14   
janet
Hvala vsem za lep sprejem!
Končno uredila in oddala vse papirje za porodniško! Hvala bogu. Jaz sem pa odločbo za paket kar tam dobila pa je isto rekla, da bo denar v začetku februarja. Cel dopoldan sem porabila, zdaj pa na hitro juhico kuham, ker sem že pošteno lačna. Inekcija za rh -  mi tudi ni ušla, včasih je treba tud dobit kakšno inekcijo v tazadnjo, a ne?user posted image
Tudi jaz sem bila v ponedeljek v mš - sem se odločila da bom hodila še enkrat kljub temu da sem leta 2000 hodila, se pa je v tem času marsikaj spremenilo : pred leti je predavala samo ena sestra pa nič druzga, zdaj pa ima vsako predavanje druga zdravnica oz. sestra, pa glede epiduralne me zanima- čeprav ne vem kako se odločit, pa po novem je ogled porodne sobe v bolnici SG. Razmišljam o epiduralni, saj sem pri hčerki imela vse umetno sproženo, ker sem bila čez PDP 9 dni in umetni popadki so menda hujši od naravnih, tko da ne vem če bo še enkrat tako, bi blo fajn, da je nekaj proti bolečinam vsaj omenjeno.
 Kako pa ve mislite glede epiduralne? A katera misli na to?
Jaz razmišljam tudi o št. 62, saj če bo malo večji mu 56 ne bo prav, pri št.62 pa tako lahko rokavčke gor spodviham, na nogice pa itak pridejo termo nogavičke ali copatki. Jaz koša ne bom kupovala, saj sem v hiši, smeti imam pred nosom, vem pa da so obstajale v šparu dišeče vrečkice za smeti, ki sem jih uporabljala pri hčerki, pa še poceni so bile - tisti čas. Moram it pogledat če jih še imajo. Zdaj pa šibam po hčerko ker je na smučarskem tečaju.
Čav, se še oglasim. A boste le prebrale ta roman ?!?user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
9.1.2008 14:10:20   
Sonnja
lona 76 nekaj takega je omenjala sm misla kaj pa če ne bi hodla v mšuser posted image pa tega ne bi slišala,sej men tud ni čist jasno zato pa sprašujem se mi pa malo neumno zdi.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
9.1.2008 14:12:10   
Sonnja
aja rodit sm pa mela namen v Slovenj Gradcu.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
9.1.2008 14:13:12   
janet
Sonnja tut jaz sem to prvič slišala. Pri nas greš na urgenco v bolnico kjer te sprejmejo, al pa če rešilca pokličeš te oni isto tja zapelejo, pa se naredi pregled in sprejem. To je to. Zaj pa res, čav.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
9.1.2008 14:15:07   
janet
Sonnja jaz pišem za bolnico SG. Tk da ni panike. Sem tam zaposlena tk da vem postopek.user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
9.1.2008 14:17:48   
Sonnja
se pravi da ne rabim nč klicat?neki je rekla kao 3 tedne prej.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.1.2008 14:40:03   
Lona76
Ta k vam predava je pa mal smešna. Tri tedne prej? Kako pa naj vemo kdaj bomo rodile. Tudi če bi bilo tri tedne pred PDP bi lahko ti prej že rodila! In se seveda nebi naročila da prideš. Ta je pa res hecna. Kakor jaz vem, ko te prime greš v porodnišnico in to je to. Ene sploh ne vejo kje bojo rodile do zadnjega. Lahko te pa kje prime kaj jaz vem ko greš še na kakšen "izlet", se tut prej ne naročiš da boš k njim prišla rodit. Drugače je pa tudi janet napisala da se ni potrebno naročiti, tako da naj te nič ne skrbi.
Tiste ki ste že pred leti hodile v MŠ pa zdej še enkrat hodite me zanima kakšne so spremembe. Jaz samo vem, da ko sem jaz hodila so nam govorili da moramo user posted image full u lupinici imeti, da zdej pa govorijo da to full ni dobr. A je še kaj drugače??

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.1.2008 14:44:21   
san
janet dobrodošla med marčevkamiuser posted image

lucalu, super, jaz drug teden nameravam to rihtat.

glede poroda, oz. datuma poroda se mi zdi čudno, da bi mogle kamorkoli klicat prej. sej ne veš kdaj boš šla rodituser posted image . v glavnem v lj ni treba nič klicart prej. ne vem pa kako je drugje s tem...

glede št. kompletka za iz porodnišnice bo pri meni bodi, majčka in žabice št. 56, vse otalo - se pravi jopica in vrnje hlačke, pa jaknica ali pajacek in kapica pa 62 cm.

glede bolečin... jih jaz nimam trenutnouser posted image
bolelo me je že nekaj časa nazaj spodaj v sramni kosti pa se je nehalo, pa tudi trebuh mi več ne zateguje močno, niti mi ne otrdeva. tudi v želodec mi je nehalo pritiskat, se je trebuh kar malo spustil, kar se mi zdi čudno, ampak se pa boljše počutim.

lucalu v med lopaticama te lahko boli tudi zaradi nepravilne drže oz. zoprne lege med spanjem, ali pa ti dete pritiska na kakšen živc, meni se je to pri drugem dogajalo.

tejka kako si pa to padla, a direkt na buija, no sej verjetno ni nič hujšega, ker dete je kar dobro zavarovano v našem trebuhu.

marita moj tudi še ni obrnjen in leži v prečni legi, sam si ti mal pred mano po pdp-ju, ne? jaz mislim, da imajo še čas, da se obrnejo na glavo.

danes sem bila pri prijateljici, ki je pred tremi tedni rodila in sem pestovala njenega malega sončkauser posted image in sem prav uživalauser posted image user posted image user posted image . tko je luškan ko en cukruser posted image user posted image user posted image . pa je pol zaspančkal pri meni in bi se lahko kar stopila tam, tok sm bla vesela. bi ga kar s seboj vzelauser posted image . KOMAJ ČAKAM!!!
pa sine je danes tudi rekel zjutraj preden sva šla v vrtec: Mami jaz že komaj čakam, kdaj bo že dojenček prišel, pol mu je pa en tak cmook pritisnniluser posted image . prav smešno mi je da tako sam od sebe vsak dan tako ljubezen trebuhu izkazuje... upam, da ne bo potem krize, ko bo res na svetu.

no, se še tipkamo

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
9.1.2008 14:45:22   
san
Jaz samo vem, da ko sem jaz hodila so nam govorili da moramo full u lupinici imeti, da zdej pa govorijo da to full ni dobr. A je še kaj drugače??

vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.1.2008 14:51:59   
Katy13
Sonnja- zanima me od kod si, če ni skrivnost? Tudi jaz bom namreč rodila v SG-ju. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.1.2008 14:54:18   
san
jaz sem hodila leta 1998/99 (december in januar), zdej pa spet in smo imeli do sedaj samo eno predavanje o negi: previja se ne več na široko (- po želji do 3 meseca), v lj že od prvega dne, če je na uz kolkov vse ok. pa kopa se vsak dan, z milom samo dvakrat tedensko, nobenih šamponov, krem do enega leta, razen hladilne za rito in tiste za glivice, nohtov se ne grize več, ampak nežno pistriže od 1 meseca naprej, v lupinici se ga jemlje ven na 20 minut do pol ure, da se prediha, takrat so odsvetovali kengeru, sedaj pa štorklja ni več inuser posted image , če gre športni del vozička skoraj dol, nam je včeraj rekla da sploh ne rabimo košare... pol je rekla, da je v lupinci v bistvu lahko na sprehodu tudi 2 uri, če mu glava skup ne leze. ma vse je drugače, jaz sem se prav smejala tam in je rekla da bodo potem študije čez leta pokazala kaj je bolj ok, tisto kar je bilo prej al to zdej. 4 leta nazaj se spomnim je bila lupinca ful aktualna in so jo fulll priporočal, pa da je otrok kot v maternici... ne vem, v glavnem jaz še vedno mislim, da se je najbolje ravnat po svojem občutku, ker sam najbolj vidiš kaj otroku paše in kako, pa je najboljprav.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
9.1.2008 15:14:29   
Lona76
O San hvala za malo info. No jaz sem hodila l. 2003 in glede nohtov je bilo isto in kopanja. Sam tole z lupinico mi pa sploh ni blo jasn k mi je ena kolegica k je pršla s škorčkom na obisk rekla da mali ne sme biti notri in ga je dala na kavč. Sem rekla kako ne to je full dobr, ker je tko zvit. Je rekla da so ji v MŠ rekli da ne. Meni je pa še pediatrinja rekla naj ga imam čimveč v lupinici ker se je full stegoval. Svašta. Usako leto je drugače. To za pleničke sem pa tudi že slišala. No hvala bogu jih ni treba več na široko povijati. Sploh za tiste ki so poleti rojeni je bilo po moje kar hudo. Ja kompletek sem za iz porodnišnice kupila 56 ostalo bo pa po moje 62. Vsaj pri prvem sem imela tako. Je pa res da je od proizvajalca odvisno H&M ima velike številke. Sem pa za prvega kupila v Leclercu bodye za 3 mesece in  za 6 mesecev in unih za 3 mesece ni imel niti enkrat gor ker so mu bili pri enem mesecu premajhni, une za 6 mesecev pa nekaj malega.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
9.1.2008 15:17:21   
janet
Hy!
Sma že nazaj. Sonnja, ne nič ni treba klicat, lej primer:
dobiš doma popadke, pa še niso na iste minute, boš klicala ti rečejo prite se pokazat, nakar tam ugotovijo da so popadki lažni oz. pravi, saj ti ne morš vedet a si že odprta al je zares, saj te v vsakem primeru pregleda ginekolog pa odloči  za naprej, mislim, ni logike, da pokličeš pa rečeš js pridem rodit čez 12 dni oz. pač kolko?! Ke pa si hodla na ms?
Glede lupinic pa js ne vem ker smo meli ta teden šele prvo predavanje, zaj pa enkrat na teden, bomo videli kaj bojo rekli.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.1.2008 15:22:51   
janet
Te prve kompletke tako kar po tednih prerastejo, da je škoda sploh ne vem kolk kupovat. Js mam neki stvari še od hčerke - vse praktično 2xoblečeno -skoraj novo, nekaj sem jih dobila od kolegice, tk da ne mislim ne vem kaj kupovat, drugače bi pa bilo če stvari nebi imela, kot pri prvi, tam pa smo na veliko zapravljali.user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
9.1.2008 15:24:41   
janet
Aja moja starost je 25 let, čez en teden točno 16. pa 26 let, za dodat na seznam user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
9.1.2008 16:21:07   
Sonnja
katy 13 iz velenja, ja hvala sej men se je tud zdela bedarija to, zato sm vas uprašala še dober, al pa sm jo kej narobe user posted image  sam sm skor 100 procentna da je tak nekak rekla,eh pustmo to sam da ni treba.janet hvala za info. pa ostale tud.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......