|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
8.1.2008 17:49:55   
lucalu
ursi84 user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljen pregled in za malo (skoraj nič) pridobljenih kg!!!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.1.2008 17:53:35   
san
ursi tudi od mene čestitkeuser posted image , sej da se prav postavi ima pa še nekaj časa

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.1.2008 18:22:07   
ursi84
San mislim, da nisi dobro prebrala user posted image user posted image . Nejc je že od 20t na glavo obrnjen, se pravi, da ima glavično vstanouser posted image user posted image

Pa hvala za pohvale

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.1.2008 18:33:33   
san
ups, ja pa resuser posted image . mislila sem na to zaskrbljenost gineologa, ki si jo omenila in sem razumela, da kljub temu, da je obrnjen na glavo, da nekaj ne štima.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
8.1.2008 18:40:58   
ursi84
Ja sej, fora je v tem, da če je posteljica nizko, da  lahko, da ne moreš rodit naravno, samo CR (ker naj bi posteljica zaprla potuser posted image user posted image ). Zato je bil G zaskrbljen. Samo je komentiral, da je najprej glavica in nato posteljica. Kar jst zastopim, da bomo lahko rodili naravno.user posted image user posted image UPAM!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
8.1.2008 18:45:25   
san
ja po moje tudi ne bo hudega, če je glavca najprej in boš kar normalno rodila. men se zdi, da je težava, če je posteljica nizko, da se nazaj zasuče in potem glavci pot zapre - ampak ne vem, če ni to neka nizkoležeča predležeča postlcauser posted image . enkrat mi je nekaj namreč G razlagala, ma to je že vse ušlo iz moje glave, tko da nima več pojmauser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
8.1.2008 19:43:48   
Naša črtica koraka
Vuuu, URSI84, kaj vse sta danes pogledala z G!

Moj mi je kri vzel (izvidi drugič), pomeril buši (od sramne kosti do konca posteljice? = 30 cm, malo več za ta čas) in hotel poslušati srček. KEr se ni slišalo, je le vključil UZ in sem videla otročka!
Potem je še gledal za spol, pa se ni videl ...
Tudi jaz sem se zredila za 1.7kg (vse skupaj +12).

Drugače pa tasti in ostali user posted image , naj grejo nekam  (seveda se ne skregat, v hecu rečt kaj ostrega nazaj).

Tudi jaz razmišlam o porodu in o neprijaznosti osebja ... ko bom imela več časa vam povem svojo izkušnjo ... skratka, tudi jaz se pripravljam na boj.

PLAŠČ, model "balon", če me razumete kaj mislim (in se ne hecamuser posted image ) od moje mame ... to je edino kar spravim nase. Moja bunda na meni je videti, kot da bo vsak hip prišlo do eksplozije user posted image  ...

uf, zdaj pa otroka spat dat, že zamujam, jooooj samo da ne bo tako kot včeraj ....

Zdrave in vesele bodite souser posted image !

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
8.1.2008 21:50:44   
Arabela
No tudi mi smo imeli danes pregled... vse ok, le paziti moram da res počivam, ker mi trebuh kar precej otrdeva in bolijo me vse kosti...

Pa da se ne boste razburjale glede kg in trebuhov... jaz se pridelala že 21kg  plusa pa se nič ne sekiram...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
8.1.2008 22:06:10   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 98 cm,  +8 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:99 cm, + 10 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

70 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 19
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
8.1.2008 22:49:12   
Katy13
Pozdravljene!

as moram pohvalit, ker ste pridno čvekale. Le tako naprej, da bomo dosegle 200 strani še preden gremo rodit. user posted image  

Popoldan sem sicer zspela priti do računalnika, vendar nisem utegnila kaj napisat, sem samo prebrala kar ste napisale ve.

Drugače pa sva bila z mojim dragim danes v Mariboru, sem šla do dveh profesoric, da sem se zmenila za izpite in eni mi je dala en kup literature, druga mi bo pa poslala po pošti in upam, da ne bo preveč user posted image . Rada bi ta dva izpita naredila do marca oz. do poroda. user posted image  Upam, da mi bo uspelo.

Drugače pa sva šla malo po trgovinah. Kupila sem krpice za umivanje (podobne tetra planeicam, samo da so manjše), krtačo in glavnik, termometer za v vodo. Moram pa reči, da sem bila nad BC v mariboru zelo razočarana, ker so zelo slabo založeni. Potem pa sva šla še na Koroškem v BC in kupila banjico in komplet (škarjice, ščiplanik in pilica). V mariborskem BC so imeli le eno banjico na izbiro, na Ravnah pa 7 različnih modelov banjic. user posted image  Vsaj enkrat, da so pri ans bolj založeni. To se zgodi le redkokdaj.

Gledala sem tudi kompletke za iz porodnišnice, vendar se nisem mogla odločiti za številko. Kakšne številke boste kupile oziroma ste že kupile?

Čakajoča- sporočam ti, da sem bila že sama v Arielu in imaš prav, da tam nimajo koškov.  

Glede bund in plaščev je pa pri meni tako, da bundo še lahko normalno zaprem, bomo videli kako še bo. Plašč pa ima en, ki mi je bil pred user posted image  malo prevelik, sedaj mi pa prav pride. Drugače pa tudi jaz ne bom kupovala novih oblačil, si bom raje sposodila. user posted image

Čestitke vsem, ki ste uspešno opravile preglede. user posted image user posted image user posted image  Mene čaka v ponedeljek.

*medica* - danes sem poskusila spati s to blazino in mi nikakor ni šlo. Sem pa ugotovila v čem je problem.  Moja blazina je manjša in ni tako dolga in mi zaradi tega hodi prekratka. user posted image  Ne vem, če bom imela še naprej težave, si jo bom verjetno dala delat. Saj pa ni to tak problem, zašije se en kos blaga in se ga napolni z gobo. Glavno, da ti drži gor nogo, trebuh in glavo. user posted image  

Lepo spite. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
8.1.2008 22:50:42   
Katy13
Ka na napišem? Napisala sem vam zgornji roman, pa mi je javilo napako na strani, pa sem ga še enkrat poslala in je objavilo dvauser posted image . Sedaj pa ne gre izbisat, temveč samo uredit. Pa ga bom poskusila takole prelisičit.

To pa je tehnologija, vendar včasih smo morda mi bolj pametni...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 8.1.2008 22:51:06 >

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
8.1.2008 23:18:54   
marita
danes sem imela pregled, pa sem mal slabe volje: tud jaz imam povišan cukr, tako da morm it na tisti test. Dejte mi prosim povedat kako zgleda ta prvi test, men ni nič posebnega povedala kako to zgleda.
Druga stvar je, da je user posted image še vedno obrnjen z glavo gor, nogice pa dol. Joooj, čez 3 tedne imam kontrolo, drugače me čaka zunanji obrat. Ma sej vem, da se še lahko obrne, sam sem vseeno slabe volje.

Pohvalila me je za kg, da se nisem preveč zredila, zelo malo zatekam v gležnje, pa železo se mi je izboljšalo.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.1.2008 5:39:55   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega?
Mene pa danes tako boli v hrbtu pri lopatici, da nisem resnično skoraj nič spala... sploh se mi ne sanja kaj bi to lahko bilo user posted image
Arabela user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!
marita zate pa držim pesti, da se dete obrne na glavo... Kar se pa tiče testa za diabetes, pa prvi sploh ni strašen. Najprej ti vzamejo kri, potem spiješ 50 mg glukoze in se vsedeš za eno urco... potem ti kri vzamejo še enkrat in lahko greš domov. user posted image
No punce, pridne bodite, božajte bejbije in javljate se!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.1.2008 8:21:34   
janet
Hojla!
Zdaj se vam pa še jaz pridružujem v klepet, do zdaj sem vas samo brala. Moj PDP je 26.03., imamo pauser posted image ,prevladuje pa zaenkrat ime Nik (moževa izbira). Imava pa tudi 6 let (marca  bo 7 let) staro hčerko Nežo - prvošolarka, ki pa bratca z veseljem pričakuje. Imam + 11 kg , OT pa ne vem, razdalja simfize pa je 28 cm, sem pa iz koroške, tako zdaj pa me lahko dodate na seznam nosečk.
Lucalu tudi mene je pred 14 dnevi bolelo pod obema lopaticama, pa je hvalabogu prenehalo, pa ne vem a je drža oz. teža kriva al kaj?
No jaz drugače nimam problemov sem pa tudi jaz delala dvojni test za diabetes, pa zdaj- danes grem po inekcijo, sem namreč rh - , edino bolečine imam med nogami, oz. sramnjo kostjo, zgleda da se širiuser posted image , pa je za zdržat, sam mal slabše spim, ker najbolj čutim ko mirujem, pol ko se obrnem, pa pri hoji,a ima katera kakšne podobne znake? Drugače imam zaprt maternični vrat,pa pohvala od ginek. dovolj dolgi mat.vrat.? Pregled sem imela v četrtek, je vse ok, naslednjič naju pa čaka Uz, komaj čakam da vidimo kako rastemouser posted image .

Ma kolko sem napisala zdaj je pa dovolj. Se še javim. Lep dopoldan vsemuser posted image   user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
9.1.2008 8:27:53   
lucalu
janet user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med marčevkami!!!
Drugače tudi jaz (do sedaj) nisem imela hudih težav... že nekaj časa slabše spim, ampak to mi ni panike. Sramna kost me ne boli, me pa bolijo kolki (oz. cela medenica) in to samo kadar ležim... boli me tisti kolk na katerem ležim dalj časa... No ja, tudi ta bolečina pri lopatici zdaj že zgleda malo popušča... se mi pa res ne sanja kaj bi to lahko bilo... Vsekakor pa upam, da se bo čez dan saniralo, da bomo nocoj lahko spali... user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
9.1.2008 9:09:42   
Arabela
Lepo sončno jutro!

Mene pa danes čaka pospravljanje novoletne okrasitve stanovanja in učenje... upam da ne bom dol padla in mi bo zneslo...

SE še javim...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
9.1.2008 9:23:30   
Sonnja
pozdravljene! ursi in arabela čestitke za pregled.user posted image
 katy 13 js sem tud že misla uprašat katero št.komletka bote mele za iz bolnice,js mam občutek da bo moje dete malo večje glede na to da mi je rekla da ima bolj dolge nogiceuser posted image , a si gledala brez kasetne koške? js sm jih vidla v pikapolonici. za teste držim pesti da ti bo uspelo do poroda.user posted image  kar se pa tiče spanja js spim fulfajn,morm potrkat.
lucalu mene isto boli pod lopatico ampak samo levo.
janet dobrodošla!user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
9.1.2008 9:41:41   
lucalu
Sonnja, saj mene tudi samo pod levo...

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
9.1.2008 9:46:30   
Lona76
Dobrodošla nova marčevka!

user posted image vsem za dobro opravljene preglede.
Joj spanje. Jaz ne vem kako spim, ampak se vsako jutro zbudim z mravljinčastimi rokami. Mislim da si roke nekako pod glavo zbašem in potem mi seveda roka zaspi, ker ni dovolj prekrvavitve.
Za iz porodnišnice sem jaz zadnjič kupila prvo stvar za našo user posted image in sicer pajacka velikost pa kar 56. Isto sem pri sinu in hvala bogu da sem, ker je imel ob rojstvu 55 cm. Tako da če sklepam po njem bo tudi nova članica med velikimi.
Učeraj sem izvedela da mora moj user posted image na začetku marca na en seminar na Dunaj. user posted image Prav žalostna sem ratala. Upam, da ne bo naša žabica prehitevala. Ko pride nazaj bom sicer imela še 14 dni do PDP ampak nikoli se ne ve. Niti mi ni jasno, kako bom s tistim ogormnim trebuhom vozila sina v vrtec in ga hodila iskat. No dobro da živi mami blizu in mi bo lahko malo priskočila na pomoč. Sam me je pa res strah da me nebi kaj prehitelo. Preden dragi pride iz Dunaja bo že vsega konec!
Drugače pa tudi mene boli sramna kost ampak ne vedno. In pa če preveč hodim me boli trebuh spodaj. Sem šla zadnjič malo po trgovinah sem mislila da bom kar sredi City parka rodila.user posted image
Lepo se imejte!!!

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.1.2008 9:53:35   
Dinki
Hoj hoj,
zdejle sem glih dala punci, ki me bo nadomeščala v službi neki za delat in imam 5 min časa....sem vas prebrala pa da se še malo javim user posted image

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede. Jaz ga imam šele konec januarja....upam,  da mi bo naredila UZ, ker sem slišala, da nekatere G po morfologiji ne delajo več UZ.

Janet, dobrodošla med nami user posted image

Jaz sem danes ponoči spala kot hrček, sem bila spet tolk zmatrana, ker sva imela po službi MŠ....smo se učili povijanja user posted image  Sem se pa včeraj zvečer prav slabo počutila. Trebuh spet čist napihnjen, ne bi mogla dat nič vase, pa sploh nisem mogla normalno dihat, kot da bi mi primanjkovalo kisika user posted image  sej ne zna sploh opisat...sem si mogla prav na stežaj odpreti okno....zgleda mi vse skupaj že orng pritiska na prsni koš....a se še kateri kaj takega dogaja? al sem sam jaz mal čudna?

morm šibat, se še javim user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.1.2008 9:55:01   
Katy13
Dobro jutro!

Danes sem kar solidno spala, enkrat sem se zbudila za na WC (ampak to se že celo nosečnost). Sicer malo so me boleli kolki, vendar ni bilo hudega.

Sonnja - hvala za lepe želje. user posted image  Drugače pa sva midva kupila koš z kasetami, ker se mi zdi, da sigurno ne prihajajo ven vonji. Sicer je res, da pride kaseta slabih 10 evrov, vendar se mi ne zdi to ne vem kakšne strošek. Ker akseta pa tudi drži nekaj časa. Ena je bila že vključena, dve pa sva kupila še zraven. Sem pa videla, da imajo takšne koše sedaj v akciji v Arielu (20 evrov), midva sva ga kupila v Toysu za slabih 30 evrov. user posted image  Ampak nič ne moreš, saj ne moreš z vsem čakat do konca, če bo slučajno kaj v akciji.

Glede številke kompletov, sem sama razmišljala, da bi kupila št 62, ker imam tudi občutek, da bo user posted image  malo večji, ker je imel na morfologiji že 580 g (za tisti teden je povprečje 420 g) in tudi moj user posted image  je imel pri porodu dobre 4 kg.

Pozabila sem napisat, da sva bila v ponedeljek v MŠ in da je bilo tako tako. Najprej namje predavala zobozdravnica, ki sem imela občutek, da ne ve kaj naj pove in je kar skakala sem in tja. No ja, nekaj koristnih stvari nam je povedala. Potem pa smo imeli še o zanositvi in poteku nosečnosti. Sicer je bilo to veliko bolj zanimivo, vendar bi bilo še bolj, če bi bila bolj na začetku user posted image . Ker mi smo le že v zadnji tretjini in kako je bilo v prvih dveh vemo. user posted image  Predavanja pa smo imeli skupaj 3 ure. user posted image   Naslednjič imamo porod in mislim, da bo veliko bolj zanimivo, saj za tiste, ki smo prvič user posted image .

Janet - dobrodošla med nami.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.1.2008 10:10:59   
Dinki
Lona76, to pa ni prav nič prijetno glede tebe in tvojega dragega, ampak ti se zmeni z vašo pikico naj nič ne prehiteva dokler ne pride ati domov user posted image ...za pomoč pri drugemu otroku pa vsekakor zaprosi enega od domačih, sej ti bodo rade volje pomagali....

Tudi jaz imam že kompletek za iz porodnišnice. Sem vzela št. 56, ker se mi zdi 62 pa res že mal prevelika.....tudi jaz pričakujem da bo user posted image  malo večji, ampak velikanček pa spet ne more bit user posted image ....sem ravno zadnjič gledala moje podatke ko sem bila pri mami....velika sem bila 53, težka pa 3860. Sem bla kar zajetna punca, ne? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
9.1.2008 10:12:13   
Nasy
Vsem novim dobrodošlica!

Dinki, tudi mene včasih malo stiska. Joj punce, kaj vse vam pregledajo..sem prav user posted image meni moja G ne naredi ničuser posted image no, zadnjič me je merila, pa nič komentirala. Nikoli mi še niso povedali mer in teže dojenčka, kje pa, da bi zdaj gledala kakšno lego ali kaj takegauser posted image Vprašala me je kolk sem se zredila vsega skupaj, sem rekla, da ne vem, ker ji vse lepo piše, ma se ji ni dalo pogledat. Pa srček je poslušala par sekund, to je pa tudi vse. Čez tri tedne imam pa CTG. Tolko se ji je dalo usta odpret. Na MŠ so nam rekli, da je treba vse povedat, če imaš bolečine v križu, zgago, zlato žilo..sem povedala, ko bi govorila ziduuser posted image za zgago je rekla, ne jest prepozno zvečeruser posted image halooo, sej me ne peče vedno zvečer. No, v glavnem, mislim, da po porodu menjam G, če bom našla kaj pametnega. Zdej me itak že lep čas ne pregleduje več Strahova, ki je moja G, pač pa Štolfa, ki se ji nič ne ljubi, kar jo vprašaš, je pa itak odgovor ne vem, tako, da sem zelo razočarana in ne hodim z nobenim veseljem tja, ker hodim samo mešat zrak. Sem vprašala sestro, da zakaj nimam več Strahove, pa je rekla, da zdaj tako delata, da ima Strahova čez zgodnje preglede in NS, ta pa naprej. No, toliko potem o izbranem zdravniku..imam pa res srečo, matr.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.1.2008 11:01:52   
Arabela
Lona76, moj dragi pa gre od 21.1 do 15.2. službeno v Nemčijo... user posted image user posted image ... bom tudi sama s tamalecko... pa bomo že, a ne?!

Kar se tiče oblačil, sem jih jaz nekaj imela 56 (nikoli manjše) in nato je ful dolgo nosila 62... je pa od proizvajalca odvisno... te cifre veljajo predvsem za H&M, na katerega jaz prisegam..user posted image

Evo zdaj sem dokončno vse zrihtala za porodniško, zdaj pa pucat stanovanje..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.1.2008 11:45:41   
eva78
Dober dan marčevke!

Vidim,da ste vse kar nekaj zaskrbljene z menoj vred. Jaz pa se ubadam s tem nosečniškim diabetesom. Sprva se mi je zdelo,da to ne bo taki bav bav, zdaj pa bolj, ko grem proti koncu, bolj me je strah zapletov. Sem bila včeraj še samoplačniško pri eni ful vredu ginekologinji v MB in mi je malo več povedala o tem. Moja osebna gin.premalo vse skupaj resno jemlje - se mi zdi. Obvezno bi mogla imeti UZ na vsakih 14 dni, da vidijo, če otrok dovolj raste za  svojo starost- da ne pride do zahiranosti, jaz pa jih imam na 1 mesec.  In baje,da nosečke z ND v MB vodijo pod rizično nosečnost, tu v Celju pa kot da je vse bolj po domače. Pa so se mi sprva zdeli ful strogi. Skratka namesto,da bi uživala na dopustu in kasneje na porodniški, bom verjetno imela še kar pestro.

Uživajte in cartajte svoje user posted image !

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......