Nasy
|
Zdravo punce! Midva sva danes klicala na CSD, je ena tolk fajn gospa, ki nama bo pomagala vse zrihtat-nimava še namreč uradno podpisane pogodbe, da lahko urediva končno to prebivališče ja ni kaj, prazniki so bili vmes , nihče ni delal, pa se zavleče. Iz službe že imam urejene papirje, še moj mora uredit. Včeraj smo bili malo na sončku pri naših doma, saj stopinje so bile iste, če ne upoštevamo predznaka -tolko kot je bilo tu minusa, je bilo dol plusa. Danes sem pa morala v laboratorij dat vodo in kri, me je bilo itak spet strah igle pa mi je tako lepo kri vzela, da še čutila nisem. Je moj kr gledal, ko sem prišla ven nasmejana. Tudi jaz sem utrujena, nič se mi ne ljubi..sem se pa ponoči čist zbudila, me je tako pekla zgaga imam donat in rupurut, če bo treba ukrepat. Jutri grem spet domov, na sončke, moram it pomagat sestrici pri izdelavi papirja. Mislim, kaj se v šoli vse ne spomnejo, naredit morajo 12 listov papirja, da bodo izdelali koledar, pa seveda potem še vse na računalnik. Ne vem, imajo vsi računalnike pa printerje doma? Si ne predstavljam, kako bi naredila sama vse Dobili so 2 lista A4 skopirano z navodili, pa nek filmček so gledali v šoli, potem pa delaj..No, sej nekaj sva že pacali, zdej mava še 8 listov za naredit. Upam, da se bo sušilo, drugače bova sušili kr s fenom Pri nas je snežilo, sicer ni veliko, je pa malce bolj belo. No, lepo vas pozdravljam iz bele Ribnice!