|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
20.12.2007 19:06:12   
lucalu
Dinki user posted image user posted image user posted image  nore slikice!!! Vidim, da skoraj vsi dojenčki držijo rokice enako ob glavici... Je pa dobro, da si povedala, da je tvoj velik, ker, če ne bi me skrbelo, da je moj premajhen... čeprav mi je G na 3D zatrdila, da je vse tako kot mora bit, se vedno zamislim, ko slišim rezultate koga drugega... user posted image  Kaj čemo... zgleda, da nas bo do konca skrbelo!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
20.12.2007 19:38:05   
Katy13
Lucalu in Dinki - hvala za čestitke. Saj se tudi sama zaveda, da bodo sedaj šli kg ekspresno hitro gor. user posted image  Pa bo že, glavno, da bodo naši user posted image  vredu.

Dinki - res si dobila dobre slikice. Sama sem dobila v 3D na nuhalni. Je pa res, da se user posted image  skoraj vedno držijo za glavo. O čem kaj tako na veliko premišljujejo...user posted image

Nič grem delat kremo za kekse, da se mi bo dobro ohladila do jutri. Jutri pa potem spečem še kekse.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
20.12.2007 19:40:19   
san
joj, sploh nimam časa dihatuser posted image . skoz se neki dogaja. ne vem, če sem čist vse prebrala, pa tudi če sem, se mi zdi da že ne vem več točno, katera je kaj napisalauser posted image .

čisto na hitro, čestitke za rd kar že za jutri medici in svet user posted image user posted image - ker ne vem če bo čas dopuščal, da se jutri oglasim
naj se vama izpolnijo vse željeuser posted image

dinki, čudovite slikice, uau... kako se lepo vidiuser posted image .
vaši (od tistih, ki ste dale slikce 3d gor) dojenčki so pravi cukrčkiuser posted image user posted image user posted image

katy kako ti je uspelo tako malo kg pridobit? mene je prav groza - pa se pazim, pa se mi zdi, da kar narazen lezem in kg po moje kar naraščajo, da ne govorim o celulituuser posted image . mi je za zjokat...

stigmata na csd prej poklič, pa vpraši kaj rabiš, da te ne bodo gor pa dol šetal.

no, lepo se imejte še naprej

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
20.12.2007 20:21:27   
Čakajoča
Dinki si pa res dobila lepo darilo za rojstni dan! Zelo, zelo lepe slikice! Že vesta, komu je podoben?

Jutri pa na veliko testiranje za sladkorno. Držite pesti, da ne bo sladkor katastrofa!

Sem pa danes manj sladko jedla, kot drugače! Upam, da bo kaj pomagalo!

Lepo bodite in lahko noč!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.12.2007 21:46:28   
Katy13
San, ne vem kako mi je uspelo. Sem pa vsekakor vesela, da niso šli kilogrami preveč gor. Verjetno me pa sedaj čaka velik poskok user posted image  kilogramov. Še posebej, ker so pred nami prazniki. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
20.12.2007 22:01:04   
Katy13
Evo, keksi so pečeni. Sploh jih nisem imela v planu danes delat. Mislila sem narediti kremo in testo, delala in pekla pa bi jih jutri. Vendar mi je šlo kot po tekočem traku. Sedaj jih še namažem, jutri jih bom pa pomakala v čokolado. Upam, da bodo uspeli, ker sem jih prvič delala.

Vidim, da že bolj ko ne vse spite.

Lahko noč in mirno spanje.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
20.12.2007 22:18:07   
andrej77
Lep pozdrav

se oglašam, če se je katera spraševala kako je z Nasy... naj vam zaupam, da je vse v redu, najina pikica raste, v tem času sva uspešno opravila šolo za starše na ginekološki v ljubljani, sedaj pa se seliva v Ribnico, kjer sva končno dobila (obljubljeno) stanovanje...  se bo pa Nasy tudi sama oglasila v naslednjih dneh, ko bomo (končno) dobili tudi net... do takrat pa lep pozdrav

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
20.12.2007 22:50:07   
Katy13
andrej77 in nasy - čestita za stanovanje, verjamem, da vama je končno odleglo. user posted image user posted image

Ali je katera dobila inekcijo, ker je Rh negativna? Kdaj jo je dobila?

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
21.12.2007 1:14:11   
san
andrej super user posted image , da si javil in da je vse ok, pa da bosta končno dobila stanovanjceuser posted image , da vas dete prej ne prehiti!

katy ti si pa pridnauser posted image

jaz pa ne morem spati, ker je dragi nekje v mengšu na novoletni zabavi in seveda mene skrbi, kako bo prišel domovuser posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
21.12.2007 1:24:25   
jagoga
San, ti ne moreš spati ker čakaš moža (deci žurajo, babe pa naj bodo doma z otrociuser posted image  - to je prava familija), jaz pa kar tako brez veze. Že ves teden se zbujam po 4 urah spanja, potem sem pa še 4 ure pokonci - čemu je to podobno.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
21.12.2007 7:11:57   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako ste kaj? Vidim, da nekatere niste mogle spati. user posted image  Mi smo danes solidno spali... edino groza me je zdaj it ven na ta mraz... user posted image  No ja, se je pa potem toliko lepše stisniti nazaj pod toplo odejo... user posted image
*medica* in Svet vse najlepše in najboljše za vajin praznik! user posted image
Pridne bodite user posted image  in javljajte se!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
21.12.2007 7:45:26   
san
o jagoga, če bi vedla da je katera budna bi pa še mal na računalniku ostala, tko sem šla pa bratuser posted image . domov je pršu ob pol treh - je na srečo dobil prevoz treznega sodelavca (težava je bila namreč ta, da je pozabil na zabavo, pa ga je direkt iz službe en peljal, za nazaj pa še ni vedel kako bo prišel), zaspala sem pa ob štirihuser posted image , ker je imel pol tolk stvari za povedatuser posted image .

no, zdej pa hiitm. joj, lucalu, ti nič ne zavidam po tem mrazu hodit zdele.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
21.12.2007 8:11:31   
jagoga
San, lepo da se je vsaj en zabaval in da je srečno prišel domov.
Medica in Svet izrekam vama najlepše želje.user posted image user posted image

Jaz pa danes odrinem na pregled, da vidimo kaj se dogaja.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
21.12.2007 10:49:17   
meryy
jutro bejbike

oh za mano je pa huda noč ...trebuh me je tako bolel da nisem mogla hodit grozni krči .moj me je hotel kar na urgenco pelat pa sem prav trmasto vztrajala da tja pa ne grem saj sem bila včeraj popoldne pri G in je z malim vse ok. vglavnem sem prejokala noč potem pa se je nekako stanje umirilo. kaj je blo? pojma nimam upam da le prebavne težave ker smo zaprti.
uh punce tale moja nosečnost ni čisto nič fleksibilna komaj hodim pol ure pa sem že z bolečinam na stolu, nobene energije buši pa niti ni tako velik da bi lahko pojamrala. a se kateri še to dogaja?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
21.12.2007 12:48:20   
jagoga
Evo mene iz pregleda - vse v mejah normale. Rekel je da naj malo na cukr in klobase pazim, naj jem v mejah normale, na testiranje za cuker me pa ne bo pošiljal. Dobila sem vse potrebne papirja, tako da imam do 29.01. mir pred njim. Mere za tabelo +7 kg in obseg trebuha ostaja isti 96 cm.

Meryy, tako hudih krčev ponoči jaz nimam, se mi pa hudi pojavijo če hodim več kot 10 minut ali pa več kot 500 metrov. Tako da se jaz izogibam sprehodom in kakršnimkoli opravkov, ki bi od mene zahtevali napor, ker opažam da mi takoj škodi. Raje se malo nazaj držim, kot pa da grem ležat v kakšno bolnico. Upam, da se ti bo stanje umirilo in da boš z nami čakala marec. Takoj ko se mi pojavijo te bolečine in krči, spijem eno magnezijevo tableto in počasi tudi popusti. Ne jokat, raje se poskušaj sprostiti.

Da vas malo pohecam, sploh tiste na štajerskem in koroškem - mi na primorskem imamo pa lep sončen dan s 13 stopinjami. HA, HA, HA, kaj bi se prišle rade kaj pogret in martinčkat.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
21.12.2007 13:31:07   
mergetka
jaz pa ne morem spati, ker je dragi nekje v mengšu na novoletni zabavi in seveda mene skrbi, kako bo prišel domov .

San, men se je včeri isto dogajalo in pol se mi je zdeloi, da samo paniko zganjam...no, pol sem se zamotila s pečenjem enih fajn dišečih piškotov (cimet, klinčki...)! Ponoči pa sem sanjala, da sem rodila in pol kak smo se dojili in dajali spat, pa cartali in to, da sem takoj rodila - ko bi šlo pol tak hitrouser posted image ...

Medica in Svet user posted image in naj se vama izpolnejo vse želje, še  posebaj tiste za bebice!!!

Jajoga in ostale, ki ste imele preglede, user posted image user posted image za vaše user posted image , da lepo rastejo. Jaz mam pregled takoj po novoletnem žuranju user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
21.12.2007 13:40:21   
Dinki
Živjo punce!!!
Jaz sem že spet doma user posted image ...sploh ne vem kaj je to z mano, me je kar sram v službi k mam skoz neki, ampak ne morem si pomagat. Danes zjutraj sem normalno vstala, pozajtrkovala in šla v službo. Že med potjo, med vožnjo mi je ratalo malce slabo, ampak sem si mislila, da je zaradi gretja ker sem si tolk zahajcala....potem pa pridem v pisarno in kar naenkrat taka slabost, da sem mogla iti bruhat user posted image . Sem mislila, da bo to to, pa mi je čez 20 min spet zavrelo v želodcu in sem šla spet na WC....in pol sem bila taka, da sem šla raje domov, me je prišel moj iskat in me odpeljal.
Doma sem takoj zaspala in se sedaj zbudila. Mislim, da mi je kar bolje.
Ne vam kaj bi to lahko bilo, sem mi je pa tko smilil moj mali user posted image ....

Da ne pozabim....Medica, Svet....želim vama obema VSE NAJLEPŠE, da vama bo v naslednjem letu vse lepo, da bosta zdravi, nasmejani in srečni ob svojih user posted image .          user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej77 lepo, da si se oglasil in nam malo poročal kako je z našo Nasy....lepo jo pozdravi in upam, da bosta v kratkem v novem stanovanju.

Čakajoča, želim ti veliko sreče danes na testu za cukr in da boš imela dobre rezultate user posted image . Pa hvala vsem za pohvale za slikice od mojega deteta. Komu je podoben? user posted image  najprej ko ga je G uspela po težkih mukah ujeti v obrazek je bil čisti user posted image ...prav njegov nos in mogoče malo bolj moja usta user posted image , potem pa nisem bila več tako zelo prepričana v to. Namreč jaz imam vse bolj poudarjeno, polno (nos in usta), tko da ne vem, bomo videli ko ga bomo videli v marcu user posted image , bi bilo pa najlepše , da bi bil mešanica obeh user posted image .

Katy13, si pa res pridna s temi piškotki....mmmmmm...si kar predstavlajm kolk diši pri tebi doma ko se pečejo tele slastne dobroteuser posted image ...edino kar ne vem kako ti rata še zmeraj obdržati te kg user posted image user posted image

No, toliko zaenkrat od mene....
lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
21.12.2007 14:03:52   
lucalu
jagoga user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled! Vreme ti pa vsekakor zavidam... mi imamo -5 user posted image
Dinki upam, da boš kmalu bolje... mogoče te je zgrabila kakšna viroza... Najbolje, da pač počivaš! Pa kak čajček si privošči, če ti paše seveda! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
21.12.2007 14:28:08   
jagoga
Čakajoča, glede podobnosti moram jaz reči, da ni podoben ne meni in ne možu, ampak kombinacija vse žlahte. Včasih je bolj podoben tastu, včasih pa mojemu očetu. Vse kombinacije so skupaj zmešane. Včasih kdo reče, da je podoben meni, včasih pa možu, ampak moram reči da je kombinacija vseh.

Dinki, verjetno je kakšna viroza, ampak to otroku nič ne škodi (razen če bi bila sarmonela ali pa kakšna druga hujša okužba), ti le glej da boš dovolj pila, da ne boš dehidrerala. Pa počivaj in nič se ne sekiraj za šiht. Zdaj si pojdi odpret bolniško in dopust, ki si ga planirala za praznike boš pa kasneje porabila.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
21.12.2007 15:02:53   
eva78
Ojla marčevke!

Da se vam še jaz javim z današnjega pregleda. Celo noč sem slabo spala, pa še mala je ful brcala. Zanimivo. Izgleda, kot da bi čutila, da sem jaz napeta, pa še njej ni bilo za spanje.

Danes sem imela redni pregled - kar se tiče mene je ok in tudi mala user posted image  je primerna 28.tednom. Ima dobro 1,20 kg. Glede na to,da nimam velikega trebuha ( še vedno sem tam pri 96 cm), sem se kar pomirila. Pri meni pa sedaj že tri tedne kile stojijo. To je verjetno zaradi stroge diete in NS. No glede sladkorne me je pa gin. kar malce prestrašila. Nekako ni imela nobenih pravih informacij o tem, ko sem jo spraševala.user posted image Sem jaz več o tem prebrala na internetu. Rekla pa je,da je večja umrljivost teh user posted image  pri porodu ( nevem, če je to primerna informacija za nosečke)  in seveda kaj je še lahko hujše za mamico....user posted image  Ko sem to povedala mojemu user posted image , je bil jezen kot  100 huser posted image .!!!! Češ,da me že spet straši. Meni je moja ginekologinja zelo fajn, ampak res je,da me je prvič prestrašila glede pregrade na maternici( Dinki - spomnila sem se nate - jaz o tem nisem nič vem spraševala), zdaj pa tole okoli diabetesa.

No, najlepše je pa bilo na 3d. Bom objavila slikice, v kolikor jih bom znala oblikovati oz. moj fant iz filmčka. Se kar lepo vidi obrazek, pa rokica in nogica na eni strani, na drugi strani jih ni hotela pokazat - pa seveda "žemlca".

Zdaj sem se pa res razpisala!

Vsem marčevkam lep, umirjen predbožični vikend.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
21.12.2007 16:46:21   
Dinki
Hvala punce. Očitno je res kakšna virozica. Zdej sicer več ne bruham, sem pa taka "zlomljena"...jutri zvečer pa imam k sebi domov povabljenih 6 ljudi za moj RD, user posted image  tko da upam, da se sestavim do jutri.

Eva78...jaz ti bom vseen čestitala za dobre rezultate in rekla le to, da je ta tvoja G mal smotana....če ni nič drugega pametnega znala povedat, bi lahko tud to informacijo zadržala zase. Nič se ne sekiraj, verjamem pa, da te je čisto iztirila. Sej že po svojih kg vidiš, da delaš vse prav in da si več kot dosledna pri izvajanju t.i. diete. Tko da punca, glavo gor, pobožaj svojo pikico in čez levo uho spusti ven informacijo, ki ti jo je dala G. Tko kot si napisala, se je izkazala že pri tvoji pregradi user posted image . No, čestitke tud za uspešen 3D pregled user posted image . A se je pri tebi tudi mala že obrnila al ma še prečno lego?

Vidim, da ste v večini 3D UZ dobile le v obliki filmčka. Jaz sem prejela slike in filmčke, tko da mi ni bilo treba nič spreminjat.

San, danes bom pa jaz dežurala ponoči....danes ima pa moj novoletno žurko po službi user posted image .....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
21.12.2007 16:55:44   
lucalu
eva78 tudi jaz ti čestitam za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image ! Kar se pa tiče tvoje G user posted image , pa tako kot je rekla Dinki, skozi eno uho not in skozi drugo ven...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
21.12.2007 17:06:56   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 8 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:115 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:93 cm, +7,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +7 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 98 cm, +5,1 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:94 cm, +4 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
21.12.2007 17:13:48   
ursi84
Živijo!

Jst sem glih kar zlikala, kar mi je še ostalo. Sedaj pa grem eno pecivo pečt, saj ima user posted image jutri RD. Dopoldan sva z lubijem oddala papirje na CSD, tak da sva to že vse poštimala.

Katy13 - jst sem dobila injekcijo (v rito), nč ne boli... aja pa čestitke za pregled in kilce

Andrej77 (Nasy) - full lepo, da nas obveščaš, kako napredujeta. Nasy pogrešamo te user posted image

Eva78, Jagoga  - user posted image za pregled

Dinki - upam, da si že bolje

Nč, grem pečt........čao

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
21.12.2007 18:21:35   
Nasy
Helou moje bejbeuser posted image
Evo mene, končno spet priklopljena v civilizacijouser posted image sicer smo še razpeti med LJ in Ribnico ampak počasi se stvari selijo in počasi jih bomo dali na mesto. Silvestrovali bomo tako seveda tukaj. Zgornja soseda je upala, da bova še ostala, ji je bilo kr žal, da greva. Seveda, sedaj je v skrbeh, kdo bo pazil na hišo, do sedaj je bilo poskrbljeno za to, ker sem bila ponavadi jaz doma, četudi so oni šli kam za dlej časa.

Počutje je ok, malo dete brca, včasih se mi tako upre v mehur, da grem lulat na 10 minutuser posted image ponoči pa grem tud po 3x, poskusim se ne nacejat glih zvečer. Kaj naj vam še napišem..me toliko časa ni bilo..je katera od vas zdaj hodila v MŠ v LJ? Midva sva hodila pretežno v dopoldanskem času.
No, punce, od sedaj naprej se bom pogosteje javljala, sicer še verjetno ne vsakodnevno ampak vsaj pogosteje, ker net že imamo priklopljenuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......