|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
19.12.2007 14:08:57   
Azzurra
Zaradi časovne stiske (oh, groza...pa na dopustu sem?!?!) vas ne utegnem brati, še manj pa pisati.

zdi se mi, da ima danes Dinki rojstni dan (in 3D) user posted image .
Če nisem pihnila mimo, iskrene čestitke in vse najboljše Dinki.

Lp iz Kp!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
19.12.2007 14:17:11   
san
no evo, pa ste se mal javile, je prec boljši občutek, da se ve da ste okuser posted image , pa čeprav so urniki prentarpani. še ostale se mal javte!

jst pa letim naprej, vas zvečer še mal prečekiram.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
19.12.2007 18:50:12   
mergetka
DINKI,      user posted image VSE NAJBOLJŠE, pa da ti čimlepše mine čas čakanja na user posted image , pol pa itak vse naj naj!!

Sonnja, user posted image za pregled!

Lep pozdravček vsem in enga user posted image za vse, ki čakamo na svoje....

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
19.12.2007 19:40:21   
Ursi2
Zivjo, punce!
Tudi jaz se vam oglašam po kar dolgem času. Sem bila na pregledu prejšnji teden, pa je vse ok, mam nizko železo, kar ni nič novega, drgač pa je mali priden, brca in boksa res fejst in je super. Mi je pa rekel, da se je že obrnil in je že pripravljen, da pride, sam da se pa še nič ne mudi.
Drgač pa zdej počasi urejamo spalnico in Lukanovo sobo! JUPIIIIIIIIIII!
Uživajte

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
19.12.2007 20:09:46   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 8 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:115 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 5 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 102 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 6kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:94 cm, +4 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
19.12.2007 20:20:45   
ursi84
Najprej lep pozdrav vsem souser posted image !!!

Svet, *medica* in Dinki: vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image

Moram vam povedat, da sem danes bila v Kiku (Kik) v Brežicah in kupila tetra pleničke, 3 kom. POTISKANE. Full so cartkane. Kupila sem modre: notri je ena potiskana z rožicami, ena bela in ena morda user posted image . Cena: 3 EUR. Imajo pa tudi v oranžni barvi.

Perp: tud mene že kar nekaj časa tišči in špika na levi strani (trebušna prepona). Ali je lahko to fajn narobe? user posted image

Drugače sva pa m2 vredu, Nejc je full priden in skoz opozarja na sebe (brca). Trebuh raste, smo že na 115 cm OT user posted image . Počutje je dobro, razen teh pekočih bolečin in tiščanja na levi strani. Naslednji pregled imam 8.1., upam, da bo do takrat vse OK.

Lepo pančite, čao

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
19.12.2007 20:50:49   
perp
Dinki tudi od mene Vse naj naj za rojstni dan. moj je bil letos bolj tak, ker ga imam konec julija in sem takrat že bila noseča, ampak sva to vedela samo jaz in moj user posted image . Tko da nobenega nazdravljanja, ubistvi sem se kar potuhnila, da me ni slučajno kdo spraševal zakaj ne pijem na svoj rojstni dan.

Ursi84 pred 12 dni sem bila na 3D UZ v Postojni in sem unmu g rekla, da me tišči na levi strani in je rekel, da se tamala z nogicali tam upira. Imam pa jutri svojo G in jo bom vsekakor vprašala kaj je to in ti poročam (sem pa 100% da to ni nič narobe). Žal imave taka nagajivčka v trebuščku, da nama kar malo nagajata. user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
19.12.2007 21:21:53   
Čakajoča
Dinki tudi jaz ti želim vse naj naj za rojsti dan! aj se ti izpolni kar si sama želiš! Mislim pa, da si najlepše  user posted image user posted image user posted image  že dobila. Tako za rojstni dan in božič!

Moram vam povedat, da sem bila danes a obisku pri princeski Ani, ki je tako lepa, da so mi pritekle solze! Že dolgo nisem videla tako lepe punčke. Kot pupa iz trgovine!
Še vedno samo spi. Sesat pa še ne zna. Od kar je prišla na svet (17.12.) še sploh ni dojila. Tako, da ji dajejo hrano po inekciji. Takšna zaspaka je, da se laho  karkoli dogaja okoli nje, sploh ne reagira.
Sedaj pa res komaj čakam, da bom svojega tako držala v rokah, kot sem danes Ano. Tudi user posted image  je rekel, ko je videl Ano, da komaj čaka, da bomo Nika tako cartali!
1,2,3 pa bo marec tukaj!

perp in ursi 84 tudi mene tišči zgoraj levo. Ampak takoj pod prsmi. Je to enako, kot pri vaju? Ko se konča trebuh. Boli, še bolj pa mrtvi. Tako čuden občutek!

Lahko noč

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
20.12.2007 8:24:44   
jagoga
Dobro jutro, danes bom pa jaz začela.
Kako vi spite? Jaz imam en čuden urnik, verjetno se že pripravljam na dojenčka. Zvečer zaspim med 20 in 21 s tamalim, potem se sredi noči zbudim in ne morem več zaspati. Pa sem ene 3-4 ure pokonci. Potem pa zaspim in zjutraj spet auf. Čez dan pa ne morem spat. Komaj čakam da pride naš ati domov, da bo on peljal tamalega en dan zvečer spat, da bom jaz bolj dolgo pokonci in potem v enem kosu spala do jutra. 
Čakajoča, jaz imam iste bolečine na istem mestu, kot ti opisuješ. To sem imela ža v prvo in zdaj se mi zopet pojavlja. Ta bolečina oz. mrtev občutek se mi pojavlja že dalj časa, še preden je maternica prišla višje. O tem sem se pogovarjala s prejšno G v prejšni nosečnosti, z osebno zdravnico in z zdajšnjim G pa so bili istega meneja, da se verjetno pretrže ena od mišic oz vezi in da to daje tak čuden omrtvičeno bolečino. To se mi pojavlja, če veliko stojim ali pa v kakšni čudni pozi sedim. Če se ščipnem na tem predelu je kar omrtvičeno, drugače pa je taka pekoča zoprna bolečina. 

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
20.12.2007 8:45:02   
Katy13
Dobro jutro.

Pri nas imamo -11 stopinj. Je ful mrzlo. Ravno sem prišla nazaj, ko sem user posted image  peljala v službo. Sedaj grem pa v Sg še po ene ankete, potem malo po trgovinah (moram še nakaj kupit za user posted image  za božička), potem pa na pregled.

Včeraj sem bila na CSD in sem izvedela, da bodo z januarjem novi paketi, in sicer zavitek A in B ter zavitek E, ki ga lahko sam oblikuješ. Na netu bodo vsi artikli in zraven cene, potem pa si lahko poljubno oblikuješ paket, ki ga potrebuješ. user posted image  Mislim, da to ni slabo. Sicer se bom jaz verjetno odločila kar za denar, ker bom vse to imela, vendar sem mnenja, da marsikateri user posted image  bo pa tako ustrezalo. Je pa letos znesek 250 evrov, drugo leto pa se bo malo povišal (vendar ne za veliko).

Lepo se imejte in se grejte po kovrti. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
20.12.2007 8:47:07   
lucalu
Dobro jutro punce!
jagoga, tudi jaz spim podobno kot ti... zvečer full zgodaj zaspim, ponoči se zbudim in vegetiram 2 - 3 ure... potem proti jutru pa spet zaspim... groza! user posted image
Drugače je vse pod kontrolo, na srečo mene še nič ne boli... imam pa danes teden G in komaj čakam, da slišim, da je vse vredu.
Dinki upam, da ti je bilo včeraj na 3D všeč, da si zadovoljna z filmčkom in komaj čakam, da poročaš...
To je za zdaj vse od mene. Pridne bodite punce, božajte bušije in javljajte se!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
20.12.2007 10:52:10   
Svet
Urši84, hvala za čestitke...jutr stopim v 1 leto več!!! Čestitke tud vsem, ki praznujete RD v teh prazničnih dneh!
Izmerila sem si trebuh:93 cm, kilaža:+7,5kg.

Sem pa včaraj odločbo iz ZZZS-ja dobila- strogo mirovanje in počitek na domu. Halo?! Pa ne živim na svojem naslovu. KAj naj naredim?! Začasnega?!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
20.12.2007 10:54:05   
Svet
Aja, pa naslednji pregled 9.1.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
20.12.2007 11:12:20   
Sonnja
svet js sm v bolniški odkar sem noseča pa tudi ne živim na tistem naslovu mislim da se ne rabiš tok bat,ker sm na firmi uprašala kak je glede bolniške in sem ji povedala svoj začasni naslov je rekla eh vi ko ste noseča ne komplicirajo tak ne vem a maš ti kake hujše težave?js sm začasni naslov sam na firmi sporočila uradno nimam spremenjenih dokumentov.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
20.12.2007 11:28:34   
eva78
Čestitke še vsem ostalim decemberkam za rojstni dan. user posted image user posted image  Veliko nas je. No jaz sem ga že imela 01.12.

Lucalu,Dinki in ostale, ki ste že bile na 3d ultrazvoku, ali so vam povedali, kolikšna je teža user posted image  ter ga tudi premerili oz. ali je to samo, da ti ga posnamejo?

JAz imam 3d jutri, pa sem malo firbčna, kako bo izgledalo pri dr. Ocvirkovi.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
20.12.2007 11:40:04   
ribica85
dober dan vsem souser posted image !
Vse najboljše vsem, ki ste te dni praznovale RDuser posted image !

jst sem mela pa včeri pregled za nosečniški diabetes, pa ga na srečo nimamuser posted image .je pa tista cukrana voda toooookuser posted image .
en dan prej sem mela ginekologa in je z našmuuser posted image vse okuser posted image .

Eva78 na 3D ti naredi še enkrat celovit pregled bejbija - kot na morfologiji, potem pa posname filmčke pa slikce.

lepo se imejte še naprej in pobožajte svoje sončkeuser posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
20.12.2007 11:40:08   
lucalu
eva 3D je full natančen pregled, brez skrbi... ni samo filmček. user posted image Meni so povedali vse... tudi težo!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
20.12.2007 12:18:12   
Dinki
Azzurra, Mergetka, Ursi84, Perp, Čakajoča.....upam, da nisem še kakšno spustila, če pa sem pa uglavnem vsem HVALA za čestitke, predvsem, da ste se spomnile name user posted image .

Torej, jaz sem OK, vse je v najlepšem redu, se že noro veselim, da je danes že četrtek in da bomo naslednji teden doma user posted image

18. dec, v torek sem imela pregled pri moji G...mi ni naredila UZ....zmerila mi je le maternico in me vaginalno pregledala (če se kej odpiram ipd). Vse je OK, za kri mi je rekla, da ni najboljša, ampak da je to v user posted image  normalno....naj jem veliko hrane, ki vsebuje železo. Naročila me je tudi na test za cuker in ga imam 7.1. Dobila sem tudi potrdilo o PDP, tko da lahko začnem s papirologijo v januarju.

Včeraj pa sem šla v Postojno na 3D UZ. Najprej ko sva prišla je bil user posted image  v tako pozi, da nam je ponovno kazal le hrbet, torej same kosti user posted image . Pa sem se morala dat na en, pa na drug bok, pa nič ni pomagalo. On je vztrajal pri svojem kljub temu, da je bil zbujen. G me je poslala ven, naj se grem mal sprehodit in naj ga probam nahecat, da se bo obrnil user posted image ....sej je bla zlo prijazna....ko sva prišla nazaj not čez kake pol ure (vmes je vzela en par) se je naše dete obrnilo user posted image  in smo ga lahko lepo premerili, pregledali in ga poslikali oz. posneli. Težki smo že dobro kilo?! in je rekla, da je kar velik fant user posted image . Je tudi že obrnjen na glavo user posted image  in upam, da bo tako tudi ostal glede na mojo pregrado. Vse naj bi bilo OK, bilo ga je prav lepo videti user posted image , imam prečudovite slikice, kljub temu, da je kazalo, da ne bo nič.....danes ko pridem domov dam kakšno tudi v moj album.

Toliko zaenkrat od mene, vidim, da ste ostale tud OK in ste že čisto v prazničnem obdarovanju. Jaz še zmeraj nimam nobenih daril....jih morava iti z mojim mal kupiti....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
20.12.2007 12:38:02   
lucalu
Dinki user posted image user posted image user posted image  za tvojega "velikančka"! Pa čimprej slikice nalepi...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.12.2007 12:49:21   
Dinki
Hvala Lucalu user posted image . Kdo bi si mislil pri mojem "malem" trebuščku?
Mi je rekla, da bi bi ona ocenila, da sem kakšen teden več user posted image ....bomo videli kaj bo, sam da bo zdrav!!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
20.12.2007 14:37:00   
Stigmata
Brrr brrrr je še vedno mraz zunaj.... nekaj čestitk sem nasla na pošto... Pa cel kup letanja, da zamenjam naslov. Hvala za link od csd šiška... samo nikjer ne najdem podatka, katere papirje rabim kot brezposelna oseba. V ponedeljek sva prišla v šiško, pa je bila taka gužva, da sva se obrnila in šla.user posted image  

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
20.12.2007 14:50:14   
jagoga
Svet, jaz ti svetujem, da pokličeš na ZZZS, kjer so ti izdali odločbo in jim poveš za tvojo situacijo s stalnim naslovom in da živiš drugje. Naj ti oni dajo pravi odgovor oz. naj si napišejo kje je zate "na domu". Če ti bo komisija hodila in te nadzorovala, bo cela štala. Glede tega, da nadzor nad nosečnicami ne izvajajo, je pa samo zavajanje, jih nadzirajo, le odvisno je od članov komisije in od regije.

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
20.12.2007 15:20:36   
Katy13
Pozdravljene!

Evo mene iz pregleda. Z user posted image  je vse vredu. Tudi z mojim urinom in krvjo. Naslednji pregled imam 14.1. in takrat dobim tudi inekcijo. user posted image

Urši84 moji podatki za seznam so: obseg 98 cm in +5,1 kg. Sem bila pridna in sem se od zadnjega pregleda zredila 0,7 kg. user posted image

Vse najboljše vsem, ki praznujete te dni oz. ste že praznovale. Želim vam čimveč lepih trenutkov z vašimi user posted image  user posted image user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
20.12.2007 16:16:48   
lucalu
Katy user posted image user posted image user posted image  čestitke za dobro opravljen pregled in za super izvide!!! Pa za kg vsekakor!
Kar se pa tiče komisije za nadzor med mirovanjem med nosečnostjo... moja prijateljica jo je imela... Je imela napisano strogo mirovanje in ker je slučajno presajala rože pred hišo (sedela je na dekici in sadila rožice v lončke), ko je prišel inšpektor - je bila cela štala.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
20.12.2007 18:55:45   
Dinki
Katy13, pohvale za kg tudi iz moje strani user posted image  in pa seveda za lepe rezultate user posted image . Zdejle smo glih v tej fazi, da nam bodo kg sam še gor skakal...jej, jej, jej...pa že zdej smo vse buškaste user posted image  kaj šele bo....

Azzurra, madonca si šla na dopust, pa maš še manj časa k prej v službi.....te je Liam čist okupiral user posted image

Jaz sem ravnokar objavila slikice iz 3D UZ.

Eva78, vso srečo tudi tebi jutri na 3D UZ...pričakujemo tudi tvoje slikice user posted image ...si pa spraševala če ti user posted image  pregledajo, zmerijo....meni je povedala dosti, vendar priznam da sem dosti spraševala kar sama, tko da ti kar sprašuj, vse kar te zanima....Sem G vprašala tudi za mojo pregrado, pa zaenkrat vse kaže na OK, se je dete celo že obrnilo na glavo user posted image ......je pa velik....ufffff, to bomo najuser posted image  pri porodu user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......