marita
|
hope: jaz sem imela svetlo rdečo kri, ampak samo na wc papirju, ko sem se obrisala nikdar na hlačkah oz. kasneje sem začela uporabljati dnevne vložke, da bi videla kakšno kapljico krvi. Nič, na papirju je bil pa ene 5 x tak rdeč močan madež. Sem bla čist prestrašena, ko ste vse pisale od rjavih izcedkov, pri meni pa čisto rdeče. Ko sem pričela jemati Dabroston, je bil en dan temno rjav izcedek na vložku, naslednji dan pa skoraj črn. In potem konec, nič več nobenega izdedka, nobenih barvnih flekov takih in drugačnih barv. Tako, da mi je Dabroston res ustavil kri. Nasy:jaz večinoma dneva preživim na balkonu, na ležalniku, malo se sončim, gledam na cesto in mi čas hitreje mineva. Mi je bolj všeč, kot pa da bi bila zaprta v spalnico. Pingvinčica: ugotovila sem, da mi prepogibanje ne paše, me takoj začne bolet sp. del trebuha, tako da se probam res merkat pri tem. Se pozna, da je moja tamala stara 3 leta in ji lahko veliko dopovem. Res je zakladek, nič vame ne rine, lepo se uleže zraven mene, pa se cartava, al pa risanke gledava, al pa bereva, ali riševa... tako da se kljub mojemu ležanju lahko z njo igram. Svet: dobordošla med nami, lepo . Lp Marita
|