|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
10.12.2007 11:34:19   
Dinki
Ej hvala punce, ful ste zlate, da se odzovete na težave, ki jih ima kakšna od nas.
Eva 78, kot si napisala ti, očitno res prihajamo v obdobje ko se nam začenjajo neke nove težave user posted image . Drugače so pa tudi pri meni brcike bolj intervalne kot pa intenzivne, torej mal brca potem pa kmalu neha. So seveda kakšne izjeme, predvsem zvečer ko je bolj nemiren, vendar neha po parih min.
Arabela user posted image  za vašo malo oz. njeno boljše počutje, je takoj vzdušje boljše pri hiši, a ne? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
10.12.2007 11:46:54   
Katy13
Tudi jaz nimam brcih dlje časa skupaj, nekajkrat brcne in potem neha. Mogoče zvečer malo dlje. Očitno je user posted image  v soboto pasalo na koncertu in je bil bolj živahen. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
10.12.2007 12:09:25   
marita
ursi84: frišni podatki za tabelco: 29t, OT 95 cm, +7 kg.

Dinki: jaz brce že skoz čutim tako nizko, tako kot je san napisala, kot da bi nožnico odpiral. Je ful smotan občutek, mislim, da mi bo vse skupaj kr vn padlo. Tko da prov nič ne uživam v teh brcikah.user posted image Pol pa čutim malo bolj gor, ampak še vedno pod popkom  rahlo valovanje in premikanje. Tko da ne vem, al ima tm dol na nožnico kakšne nogice al rokice in maha okrog, jaz pa pol tko čutim, kot rahlo praskanje v nožnici. Ah ja. Prov vesela bi bila kakšne fajn konkretne brce gor v rebra. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
10.12.2007 12:11:05   
Katiandi
Ojla!
Jaz sem pa danes urejala za novo prebivališče, sem morala kar nekaj oblavfat, tudi zavod in ZZZS. Naslednji teden pa grem še na CSD da se pozanimam glede starševsekega dodatka in kar gre zraven.
Tudi najin user posted image  ne brca tako veliko, ga bolj čutim takrat, ko se uležem in posvečam več pozornosti, pa še takrat samo nekajkrat brcne.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.12.2007 13:21:41   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 7kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 112 cm, + 4 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 97 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 2.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:??, + 5kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  mergereta , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:??, +4 kg)

??.3.08:
user posted image  Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
10.12.2007 14:11:19   
meryy
ojlauser posted image

moj mali tudi tako nizko brcne edino če ležim me tam malo pod popkom pa sem vprašala G pa pravi da je to normalen občutek. a kateri slučajno že kaj trebuh otrdeva? meni je že parkrat včeraj pa sem se kar vlegla pa je nehalo. a sem preveč aktivna a aje to normalno?

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
10.12.2007 14:33:11   
jagoga
meryy, men trebuh otrdeva že od 20 tedna dalje, ampak sem se že sprijaznila s to nadležno zadevo, ker mi onemogoča gibanje in sprehode. Ko se to zgodi se odločim za počivanje, oz. sem izpregla in večino časa počivam in je malo bolje, tako da sem s tem omilila tudi bolečine, ki so me spremljale.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.12.2007 14:39:07   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: meryy

ojlauser posted image

moj mali tudi tako nizko brcne edino če ležim me tam malo pod popkom pa sem vprašala G pa pravi da je to normalen občutek. a kateri slučajno že kaj trebuh otrdeva? meni je že parkrat včeraj pa sem se kar vlegla pa je nehalo. a sem preveč aktivna a aje to normalno?

Meni je g. predpisala Magnezij zaradi otrdevanja trebuha.... treba pa počivat ko ti otrdi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.12.2007 15:27:28   
san
bombažne plenice imajo v kiki v celovcu in v grazu - tako info imam jaz od znanke.

glede bolečin spodaj so pri meni neodvisne od otrokovega premikanja, po moje ni nobene povezave, ker jih ne občutim ko se mali premika, ampak pač vmes, čez dan včasih, pa kakšen dan tudi ne. in sem tudi mal prestrašena, pa sem zadnjič pozabila G vprašatuser posted image . sm smotana, ker mi vse iz glave uide. zdej pa mi je zoprno it težit nazaj. ampak, če bo še parkrat tako bom kar šla.

drugače mi pa trebuh ne otrdeva preveč, včasih če se preveč naprezam in pospravljam, ali pa po tleh pomivam in sem taka, da ko začnem, ne morem nehat, pol pa mam.

no, zdej pa moram it, ker mali že kliče. se mu je en ječmen posušu, pa se mu že drug dela, sam upam, da se ne bo naredil in da bo šlo s kremo nazaj.

pridne bodite in pišite, da bo zvečer zanimivo kaj prebratuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.12.2007 16:18:19   
Dinki
Evo mene od zdravnika...ker sem se torej slabo počutila še naprej v službi, sem šla ob 1h ven - k zdravnici. Tej sem vse razložila in je rekla, da naj grem na bolniško....zaenkrat za en teden. Pravi da je za moje počutje kriv nizek pritisk + pomanjkanje železa in da drugega kot počivat nimam kaj. Tko, da zdej bom do naslednjega tedna doma in upam, da se mi med tem časom stanje stabilizira.
Sem tolk smotana, ker imam zdej kar naenkrat slabo vest....pa razmišljam koliko odprtih zadev sem pustila v službi....sama sebe bi kdaj prav po riti zaradi tega....
ah sej bo, nisem ne prva, ne zadnja ki bo manjkala, firma pa tud ne bo propadla zarad mene.

Toliko od mene o meni....

meryy, tudi jaz zaenkrat še nimam težave z otrdevanjem trebuha....zaenkrat mi je otrdil le enkrat med tuširanjem pa je kmalu popustil...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
10.12.2007 16:59:00   
eva78
Dinki,ne boj se za firmo! Mene je tudi večkrat matralo v službi in sem skoz  razmišljala o bolniški, vsaj za 4 ure,pa nisem vedela kaj bi. Sem v privat firmi zaposlena in tu je včasih taka norija, da nobenega ne briga, če si noseč. No, zdaj pa me je zdravnica zaradi  nosečniške sladkorne dala za 4 ure na bolniško, pa se jaz boljše počutim in tudi ostali na mene drugače gledajo. user posted image

Lepo si odpočij in uživaj s svojim dragim in če opazaš,da je za tvoje počutje boljše - vztrajaj na bolniški.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.12.2007 18:02:07   
mergetka
Ojlauser posted image user posted image user posted image !

Dinki, lep voziček! Men je ful lep njihov oranžno-moder. Verjamem, da se ful veseliš. Za službo pa, ne met slabe vesti! Glavno, da se bosta z dobro počutila, bodo moral v službi brez tebe...

Naš voziček je parkiran kar v hodniku, da ga lahko gledam, pa mal vozim po stanovanju user posted image .  Sam počasi ga boma dala najbrž nazaj v škatlo, da se ne bo prah nabiral na njem.

Jaz mam tud včasih brcike zelo nizko. In potem se sprašujem, če je to okuser posted image user posted image user posted image . Velikokrat tudi v mehur, sam pol pa dam roko mal pod popek in včasih "pride"  višje. Nad popkom jih pa nisem še nikoli začutila. Zdaj so naši dojenčki veliki čez 30 cm user posted image user posted image user posted image   in najbrz je normalno, da se stegujejo tud kam daleč dol.

Katy13, kak fajn, da mate sneg!!!! Jaz ga že komi čakam, pa ga ni od nikder.....user posted image

San, pri G pozabim pol stvari, ki bi jih rada vprašala. Vedno ma ljudi v čakalnici in pol nočem težit.

Lepo se mejte, user posted image - srečke!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.12.2007 18:19:49   
san
no margetka, še dobr da nisem edina pozabljivka, ker mene to kar mal skrbi, toliko mi vse uhaja iz glaveuser posted image

dinki, super, da te je dala na bolniškouser posted image . edino prav! ti si kar odpočij sedaj, da malce k sebi prideš. v službi bodo že zdržali brez tebe in verjetno te bo tudi vse delo počakalouser posted image user posted image .
drugače pa za železo poleg tablet poskusi tudi s suhim sadjem in oreščki - vsak dan eno pest, pa včsih goveje meso in rdečo peso. meni pomaga.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.12.2007 18:25:09   
lucalu
Dinki jaz ti želim čimprejšnje okrevanje in čim manj skrbi glede službe!!!
Drugače smo pa mi full dobro... smo šli danes rezervirat posteljico, previjalno mizico in voziček... in gremo v petek iskat! user posted image  Komaj čakam!!!
Pa spet sem malo zapravljala za oblačilca... tako, da mislim, da imamo zaenkrat dovolj! user posted image
Upam, da ste ostale vredu... Dinki ti pa res počivaj in probaj ta čas uživati!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.12.2007 18:27:34   
lucalu
Aja! san upam, da se tvojemu sineku ne bo naredil še en ječmenček... in da bo čimprej bolje!
Mimogrede... v pesi je tudi železo? Jo imam namreč full rada in vem, da je zdrava, nisem pa vedela, da vsebuje železo... full dobro!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.12.2007 19:46:23   
lucalu
Katy pravkar sem govorila s prijateljico, ki mi je kupila potiskane plenice... baje se dobijo v Kiki in v Toysu.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
10.12.2007 20:32:02   
Arabela
Pa je minil še en dan kot bi mignil... mala frača že spi, mami pa za knjige... bljak bljak bljak... ampak treba je stisnit, kmalu bosta dva fračeka pri bajti...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.12.2007 20:32:42   
Katy13
Hvala vsem za informacije o potiskanih plenicah. Lucalu - a mogoče veš kakšna je cena teh plenic, ker sama nimam pojma user posted image  in ne bi rada, da bi kupila prve, ki bi jih videla, ker bi se meni zdelo ugodno, potem pa videla, da sem jih preplačala.

Dinki - ti kar lepo počivaj in se ne sekirat zaradi službe. Kako pa bodo naslednje leto brez tebeuser posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.12.2007 21:33:55   
san
tole je kopirano iz nosečniškega koledarja, mogoče pa nam tole mal nagaja

Velika maternica, ki sega zdaj že več kot 6 centimetrov nad popek, pritiska na hrbet in poprsnico. To lahko povzroči bolečine v križu in nogah, ki jih lahko občutite tudi kot nadležno špikanje ali pekočine vzdolž noge ali mednožja. Če le imate možnost, si ob pojavu bolečin privoščite počitek ali osvežujočo kopel, če pa vam ustreza, si lahko na boleče mesto namestite leden obkladek.

lucalu, hvala. jst tudi močno upam, da bo končno izginilo vse skupaj, ker mu je nadležno in bi se skoz po učkih mencal, pa ne sme. in pol morm skoz težit in grem že sebi na živce.
drugač pa super, da si že toliko nabavilauser posted image . mene tudi že močno dajeuser posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.12.2007 21:36:00   
san
aja, lucalu, ja v pesi je železo, pa v polnozrnatih zadevah, ribah, rumenjaku, govedini, stročnicah, oreščkih, suhem sadju...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
11.12.2007 7:00:50   
lucalu
Dobro jutro puince!
Mi smo spet malo manj spali, ampak je bilo pa zato brez komplikacij.
Katy plenice so 10 eurov - 5 komadov. So drage, ni kaj.
san hvala za informacijo o železu... Kar se pa tiče ječmena pa vem kako nadležno zna to bit - sem odrasla pa si komaj dopovem, da ne smem mencat (sem ga parkrat imela)... kako je šele otroku user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
11.12.2007 7:19:30   
Katiandi
Dobro jutro!
Dosti vas piše. kako fajn zapravlate za user posted image , da imam kar lušte. Komaj čakam, da bodo razprodaje in grem tudi jaz na veliko v šoping. Sem pa včeraj vseeno kupila eno majčko, kjer piše My dad is stronger than your dad, pa s tem mal lubija razveselila. Majo pa ful lepih stvari v H&M, sem se morala kr nazaj držat.
Drugače sem si pa še nabavila omega 3 tablete, jih imajo v DM kar ene 3 vrste in sirup pa še kremo za trebušček.
Lepo se imejte in božajte bužije!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
11.12.2007 8:45:24   
jagoga
Dobro jutro.
Dinki, tako slabo vest sem imela jaz, ko sem po hitrih postopkih pristala na bolniški, pa čeprav sem se zavedala tako kot ti, da bo vse delovalo tudi brez mene. Pa sem tisti prvi teden še nekaj stvari odnesla domov za podelat, pa po enem tednu sem šla za nekaj dni še malo delat (pa sem videla, da se mi zdravstveno stanje takoj poslabša), zdaj sem pa kar doma ostala, samo še občasno me kaj pokličejo in vprašajo, kje se kaj najde in kako se izvede. No jutri grem še v službo, malo stare grehe poštimat, potem pa če ne bo kakšne hude sile, ne bom več hodila. Počasi bomo tudi to popkovino prerezali in jo za nekaj časa pozabili.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
11.12.2007 9:58:02   
Azzurra
Lep pozdrav iz sončnega Kopra!

Jaz sem danes še zadnji dan v službi, od jutri naprej sem na dopustu do porodniške. Ne morem verjet, da je ta dan prišel tako hitro! moja zamenjava je pripravljena (sem jo uvedla še pred prvo porodniško in na srečo so ji še podaljšali pogodbo, tako da bo ostala še naprej), delo, ki sem ga po porodniški dobila na novo, si bosta razdelili dve ostali sodelavki, rečeno je tudi, da bo pač nabava malo manjša, tako da bosta že poštimali. nekaj me bo morda celo počakalo, skratka, preživeli bomo vsi.

tako, ne vem točno kaj naj rečem, upam, da se bom kmalu navadila spet biti doma. sicer pa mi prav zagotovo ne bo dolgčas, ker imam koneckoncev že enega malčka doma, ki zdaj verjetno ne bo več v varstvu, pač pa kar lepo z mano, tako da o kakem počitku si ne upam niti sanjat, kvečjemu bo fizično še bolj naporno, kot je biti v službi 8 ur. v službi še lahko kdaj pa kdaj kako stvar preložim na jutri oz. opravim kasneje, z malim pa ni pardona - 100krat na stol in iz stola na mizo, jaz pa 100krat rečem NE, pa še vedno ga moram 100krat dajat dol, on pa gor, jaz pa dol, da ne govorimo kako je naspidiran...kot da ima petarde v ritki user posted image

počasi bom morala tudi njegovo sobico preuredit. moj dragi in moj oče mu bosta zmontirala posteljico 140X70 in prestavila nekaj omar, jaz bom pa poskrbela za prostor, posteljo, posteljnino in oblekice za novega člana. Časa imam še dovolj, vendar bi to rada naredila čimprej, ker že zaradi moje situacije se nikoli ne ve ali bomo res prišli do konca ali bo potreba rodit kaj prej. in jaz grem raje na sigurno, zato pa tudi dopust tolko prej.

kdaj pa začnejo kake razprodaje? a po 15.?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
11.12.2007 10:09:09   
Dinki
Punce, vsaki posebej podarjam en veeeelik user posted image  ....tolk lepo je bilo prebirat vaše vzpodbudne besede, nekatere tudi iz lastnih izkušenj....ne vem zakaj, ampak od vas je to mnogo lepše slišati kot pa če mi govori moja mami al pa moj user posted image , ker si skoz mislim "ja, kaj pa ti veš"....vas pa nekako bolj upoštevam, ker smo v večini vse na istem....

ravnokar sem govorila s sodelavcem, ki je tudi nekako vodja projektov na katerih delam in sem mu mal predala delo, ki je ostalo odprto. Še zmeraj pa me bo veliko dela počakalo (je kar govoril, da sej to ni tolk nujno, bo že počakal user posted image ), a s tem se res ne bom obremenjevala. Sami so si krivi, da mi nadomestila še danes niso našli. Naj bi osebo za uvajanje dobila januarja, sam jaz kar še zmeraj mal dvomim v to....
No, drugače sem se pa danes super naspala, v miru pojedla zajtrk in železovo tableto user posted image ...zdej bom šla pa še mal na sprehod, ne preveč daleč, glih tolk mal, da se razgibam in nadiham zraka.

San, bom se držala tudi tvojega nasveta glede železa...očitno (glede na moje počutje) ga imam zelo malo. Ne vem pa kakšni so izvidi, ker jih še nisem videla. Pregled pri G imam 18.12. in takrat bom vprašala.

Lucalu, super, za vse nove stvari, ki jih prejmete za user posted image ....je kar vesel občutek, ne?

Katiandi...točno tako majico z napisom sva prejela pred enim tednom od najine prijateljice. Je rekla, da jo je videla in se ni mogla zadržat, da nama jo ne bi kupila. Moj user posted image  je bil pa čist vesel user posted image

Mergetka, tudi moj voziček bo po mojem prvi teden kar na hodniku, da se ga nagledam pa da mal preštudiram vse kako deluje user posted image ...joj smo smešne babnce user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......