|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
30.11.2007 12:26:28   
Dinki
No pa naj jaz otvorim sezono imen:

Mi bomo imeli Maksa ali pa Filipa, če pa bo slučaaaajnnnoooo punčka pa ne vem.

no, bom pa še jaz povedala med katerimi tremi imeni se gibava, čeprav boste edine, ki boste to vedele, v službi in moje prijateljice nobena še ne ve user posted image .
Zaenkrat se odločava med imeni TIT, LAN ali NIK.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
30.11.2007 12:29:19   
Dinki
punce nikakor ne najdem svoj profil če mi lahko kira pomnaga da zraven napišem koliko sem stara pa da dobim mail o odgovoru na temo

Sonnja, v zgornjem desnem kotu imaš zavihek "Moja ringaraja" kamor klikneš in ti ponudi Moj profil. Si našla?

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
30.11.2007 12:36:35   
perp
Zaenkrat se odločava med imeni TIT, LAN ali NIK.

Nik mi je fenomenalen, nekoč že davno tega pa sem imela fanta Tita in je to zelo nenavadno, ampak lepo ime. Nama sta pa všeč Žiga in Neja. Fenomenalno ime za punčko mi je Lisa, vendar so vsi proti. ??

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
30.11.2007 12:44:10   
Dinki
nekoč že davno tega pa sem imela fanta Tita in je to zelo nenavadno, ampak lepo ime

Perp, meni osebno je od vseh treh najbolj všeč Tit, tudi mojemu, moti naju le ta nesrečna sklanjatev imena...sem šel s Titom....ali pa...mi imamo pa Tita...user posted image
Tko, da drugo ime za katerega navija moj user posted image  je Nik, jaz pa se nagibam pol bolj k Lanu. Nisi nič komentirala tega imena, ti ni všeč?user posted image

Drugače pa moje mnenje: Lisa user posted image Nejauser posted image , še lepši mi je Naja user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
30.11.2007 12:45:29   
Sonnja
Dinki hvala lepa sem našla!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
30.11.2007 13:09:37   
perp
k Lanu. Nisi nič komentirala tega imena, ti ni všeč?

Ja valda tudi Lan je ful user posted image  dobr ime. Sem se mal v mislih poigravala z ljubkovalno verzijo tega imena - npr. Lanči. No pa imam jaz avto Daewoo Lanos in ga kličem moj Lanči in sem se prijetno nasmejala.
Ja sklanjanje Tit*a je res malo smotano. Smotano je tudi z moškimi imeni, ki se končajo na -a (Žiga, Miha, Jaka) ko mi po domače rečemo z Žigatom, pravilno je z Žigo, z Miho, z Jako (men se sliši prov grozno).

No še ena, ki se ne strinja z Liso. Zgleda, da bom nekoč mogla imeti kužata user posted image , da bom vsaj nekomu lahko dala ta ime. Ha.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
30.11.2007 13:11:02   
Nasy
Glede imen je pri nama tako, da imava načeloma za punčko izbrano ime Maša, za fantka pa Enej. Ni pa še 100%. Lepo mi je tudi Nik pa ima bratranec sineta s tem imenom.
Včasih mi je bilo lepo ime Tara-imajo kužiko pri mojmu, pol je nama bla všeč Kaja-spet kužauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
30.11.2007 13:23:36   
marita
maks & iza

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
30.11.2007 13:28:55   
perp
Nasy, mi imamo tudi user posted image  TARA - imamo jo že 12. let in mi je po vsem tem času to ime že zmerej ful lepo. Pa ji včasih zapojem pesmico (Tarčica po morju plava ....). Res je dobr ime. Ajde, če bi bil to sosedov pes ok, ker ga pa lih imajo pri njegovih doma, pa žal res odpade. Škoda, a ne?
No pri nas je podobno npr. z imenom Pia ali Pija. Nama je ful lepo ime, ampak smo mi imeli včasih kužka user posted image  (ja spet te kužati) s tem imenom.

Ali ima katera kakšen dobr predlog za ime za  user posted image  tako daljše? Vam je všeč Patricija?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.11.2007 13:37:13   
Čakajoča
Vidim, da je vsem lepo ime takšno, kot bo najin sin - NIK. user posted image  sem komaj prepričala, da bo Nik, one je hotel ime NIKO. Pa sva se zmenila, da ostane moje ime Nik. Tudi jz sem razmišljala o imenu Tit. Potem pa moja mama reče, joj, kaj moj vnuk bo Tito, ali kaj!? No, potem pa smo se zmenili, da to ime odpišemo in našemu sinu že na vratih od sobice piše NIK.

Azzura veliko sem razmišlajla o tebi in tvojih podatkih, ki jih boš prinesla domov iz pregleda.
Iskrene čestitke, da se otročiček dobro drži in da mu gre lepo (glede na velikost).
Resnično sem vesela, če napišete takšne vesele novice.  

Mi pa jutri v Toysa po sobico, pa mogoče še po kaj!

Kar se tiče MŠ pa bov midva hodila potem po novem letu. V MB je vsak mesec.

Lep sonček iz Maribora 

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
30.11.2007 13:44:17   
Azzurra
Čakajoča, hvala za lepe misli in čestitke!

vidim, da si iz Maribora. Čuj, se zmenimo tako: naslednjič (sicer bo to verjetno čez kar nekaj časa) ko pridem na izobraževanje (IZUM), se obvezno vidimo, kaj praviš? Jaz pogosto hodim v MB na izobraževanja in sem po cel teden tam, pa nimam družbe, pa mi je dolgčas, itd.

Drugače pa lep pozdrav iz Kopra, tu je ful sončno, baje pa ne bo čez vikend...user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
30.11.2007 13:50:58   
Dinki
No še ena, ki se ne strinja z Liso. Zgleda, da bom nekoč mogla imeti kužata , da bom vsaj nekomu lahko dala ta ime. Ha.

....pa si le našla rešitev glede Lise user posted image

No evo, punce pa smo se le odprle in si zaupale imena user posted image .

Perp, glede daljših imen sem jaz bolj slaba, ampak sploh ne, da mi ne bi bila všeč...nasprotno, ampak jaz zmeraj gledam kako gre ime tudi s priimkom in gredo nekako krajša imena pri meni bolje zraven.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
30.11.2007 13:59:11   
Dinki
Čakajoča...neverjetno, ampak pri meni je bilo popolnoma enako! Tudi moja mami je rekla, da pol bo pa njen sin Tito user posted image user posted image , ne morem verjet! poleg tega pa si izbrala enako ime za sina kot navija moj user posted image . Ampak nič hudega, ne smeš bit jezna, če bomo slučajno imeli enako ime. Jaz na srečo nimam nobenega kužka, prijatelja, hrčka ali podobno s tem imenom, tko da je načeloma zame OK. Sicer je pa vsak človek edinstven ne glede na ime. Ti pa čestitam, da si zmagala ti in ne mož, ker je Nik mnogo lepše od Niko user posted image , vsaj meni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
30.11.2007 13:59:13   
perp
Dinki a zato, ker bo tamauček imel dolg priimek?
No naš bo imel priimek dolg cele 3. črke user posted image user posted image . Pa bi mogoče zrave pasal dalši ime. Čeprav je Neja še vedno več kot dobra izbira user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
30.11.2007 14:03:19   
perp
Se strinjam, da je NIK definitivno lepši kot NIKO. Joj nehejmo že s tem Nik-om, ker bom spet cela bolna na ta ime (od mojga bratranc ima sina Nika, pa zaradi tega noče imeti  tudi on sina Nika).

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
30.11.2007 14:09:16   
Sonnja
js pa sem ful slaba z idejami za imena user posted image mojemu je všeč leon pa tak si sproti kaj zmišljujema sam še nč konkretnega.za ženska imena pa sploh nimam idej.do marca bova mnda že vedlauser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
30.11.2007 14:15:29   
Katy13
Nekje sem prebrala, da ko izbiraš ime za user posted image  se naj bi držal naslednjega načela, če je priimek dolg, potem naj ima user posted image  kratko ime in obratno.

Midva imava sicer več imen za user posted image  in se še odločujeva (jaz sem za Lariso), user posted image  pa za Tejo), za user posted image  pa iamva zaenkrat Žan in Anže. Vendar še ni 100%, da bo kaj od tega. user posted image  No ja, do marca bomo že izbrali ime, če ne pa imamo še 30 dni časa po porodu. user posted image  Mogoče se pa bova najlažje odločila, ko bova videla user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
30.11.2007 14:17:32   
Katiandi
Midva se še nisva dokončno odločila, mava pa v ožjem izboru Jan, Anže, Erik. Sem hotela Miha, pa je to imela prijatlca rezerviran za svojega, sam je potem rodila punčko, pa me mal moti, da bi imela kej proti, če bi bil Miha. Drugače so mi še všeč Nik, Nejc, Luka, Rok, samo jih je tule okrog veliko in jih poznamo, pa nebi ponavlal.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
30.11.2007 14:18:21   
aleži
Hvala lepa vsem za čestitke in hvala ker ste me že dale na seznam!!

lepo se imejte!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
30.11.2007 14:24:06   
*medica*
pozdravljene punce..
vidim da  dones pridno čvekate...no jest sem dones imela test za cuker...in moram rečt da je blouser posted image ..no mogla sem spit k nekaj kozarčkov te sladkane vode..obup..nasy mislim da si ti napisala da spiješ samo en kozarček 2dl ..no jest sem ga pa tri spila..no tazadn ni bil čist do konca ...tako mi je blo poj slabo..da sem se šla mal umit na wc pa odprla okn da sem prišla do zraka..no po izvid bi lahko šla že dones ampak bom šla v ponedeljek ker mam tud pr svoji G pregled...moram pa reč da čutm še zj eno tako čudno slabost...pa pred kake pol ure sem jedla mal slano da naj bi mi blo kej bol pa mam občutek da mam še kr tisto vodo v želodcu..user posted image

dobrodošle nove marčevke...user posted image user posted image ..prav lepo vedno več nas je...

hm imena ...zauser posted image tajra ali pa lina za user posted image ilan ali pa anis..

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
30.11.2007 14:34:42   
Dinki
Perp, je že Katy13 odgovorila namesto mene. Meni je tudi lepše če je npr. priimek ful dolg, da ni še ime ali obratno. Je pa zlo odvisno, jaz si pač naglas izgovorim ime in priimek in mi mora iti pač skupaj, če ne pač ni v redu....

Katiandi, meni je najlepše moško ime Luka, a ta odpade, ker je tako ime mojemu user posted image ....žal....
Katy13 tudi Žan...mmmmmm, pa mamo poleg naše hiše 2 soseda s tem imenom, tko da odpade....tudi tu žal.....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
30.11.2007 14:35:13   
perp
hm imena ...za tajra ali pa lina za ilan ali pa anis..

*medica*, sama nenavadna imena. Še za nobeno, razen za ime Lina še nisem slišala. Imata pa res nenavaden okus.
No sej jaz mislim, da so več al manj vsa imena ok, samo da ni Esmeralda. Mislim pa tudi, da imamo mi starši tudi pri imenih eno veliko odgovornost do naših otrok in sicer da poskrbimo, da jim že v naprej z imenom ne otežujemo življenja po nepotrebnem .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
30.11.2007 14:39:25   
*medica*
perp vem da so nenavadna ..ampak so mi nekako všeč pa dobr mi zvenijo..sem  jih pa slišala že vsa ..no meni tudi ni všeč esmeralda..tazadno sem slišala da je ena dala sinu ime enrike za hčerko pa tud eno tako...user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
30.11.2007 14:40:36   
Dinki
hm imena ...za tajra ali pa lina za ilan ali pa anis..

Medica....hmmmm, zelo presenetljivo zanimivo....predvsem mi je všeč Tajra in pa Ilan. Čestitke na izvirnostiuser posted image
Upam, da bodo rezultati za cuker dobri. Men pa moja G še nič ni dala za sladkorno. Sej niste šle vse delat teh testov, a ne? Moram jo naslednjič mal vprašat....

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
30.11.2007 14:50:03   
Čakajoča
Azzura ni problema za srečanje! Se veselim! Samo sporoči kdaj!

Dinki brez skrbi ne bom jezna! Veš koliko Nikov še bo na svetu! In koliko jih je že, glede na to, da je to ful moderno ime. Bo pač še ena mrčevka več, ki bo imela Nika!

Kar se pa brcik tiče, pa tudi mene včasih v mehur brca oz. boksa. To sploh ni prijeten občutek. Moram hitro potrkat,ker me že dolgo ni tam brcal. Vem pa da ima položaj po diagonali oz. se še sedaj preobrača. Bo mu pa hudo, ko ne bo imel več prostora.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......