Azzurra
|
Dobro jutro! A se dovolj na široko smejem? Tako, včeraj sem imela 3D. Z dragim sva v postojno prišibala ravno ob uri, ko sva bila naročena. najprej sem ginekologu povedala to mojo nesrečno štorijo z Rh senzibilizacijo in protitelesi. Sem ga vprašala če ima kaj izkušenj s tem, pa je rekel, da le eno. Podrobnosti raje spustim. Itak smo potem pogledali tega otroka in ga je prečekiral po dolgem in počez, izmeril, pregledal organe in tudi srček zelo podrobno. Otrok izgleda v formi in tudi zdravnik je rekel, da kar on vidi, da je ok. Slike niso prišle lepe, bom kakšno pripopala ob priliki, ampak dejstvo je, da je otrok zelo nizko, sedi z glavico navzgor, pred njim je pa posteljica in ta ni prepustna za 3D. tako je potem delal UZ le iz strani, je sicer rukal to dete, da bi dobil malo lepšo sliko, ma kaj mislite....še slabše je bilo. sedi v obliki črke V. torej nogice drži gor, objete in pred obrazom, na momente jih vtika v usta in sesa prstke, če spusti noge, se pa čez obraz pokrije z rokami. kaj je to eno sramežljivo bitje!?!? sicer smo na trenutke videli obrazek. mere tega otroka pa so jojmene ko bo treba rodit že zdaj odstopa za več kot 2 tedna. tako da glede na UZ bi imela PDP celo okoli 20. februarja, vendar je rekel, da seveda to ni nujno, da bom prej rodila, ker ni nujno pogojeno s časom zanositve, pač pa z genetsko zasnovo, in ker je moj dragi pri večjih, tudi otrok ne more bit majhen. no, bomo vidli sproti. ma me je res kar presnetilo, ker po teh meritvah je izračunal tudi približno težo in je že čez 1.100 gr !!!!! jaz pa se kao čudim od kje mi tak velik trebuh, ha ha ha. Okoli spola smo se pa fajn nasmejali, jaz sem rekla, naj pove samo mojemu dragemu ali pa naj mu napiše na listek. sem pa povedala, da je ena punca glih tako hotela in je G napisal na listek in ko sta z možem prišla domov in sta si v miru hotela ogledat kaj piše na listku, sta ugotovila, da piše "D" Ja, hvala lepa! D je deček ali D je deklica?! V glavnem, jaz sem šla ven plačat in onadva sta se potem pomenla. Moj je prišel ven, seveda me je dajala radovednost, ampak nisem mogla razbrat iz obraza absolutno nič. No, kaj bi pa lahko razbrala? Že na poti do avta sva se zmenla vse, čeprav sem jaz absolutno mislila, da bom zdržala v nevednosti. Ja, ja, niti 10 minut nisem zdržala, karakter pa tak. Tako da zdaj vem, ampak bo ostalo Upam, da ne zamerite. Ma itak nima veze, važno je, da je dete zdravo in jaz res upam, da je! Tako, je bila kar lepa izkušnja, če odštejem neugodne pogoje za 3D, pač slikice so kar so, a tudi teh smo veseli.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|