|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
30.11.2007 7:09:52   
lina10
Dobri jutro! Jaz se grem danes prijavit za MŠ, ker sem vidla da je naslednj i začetek predavanj šele konec januarja,pa bom potem verjetno že precej okrogla in mi ne bo pasalo kaj preveč sedeti in okoli hodi tako ,da se vidimo v ponedeljek verjetno bom šla dopoldne, sem slišala da je popoldne kar gužva.Pa sama bom hodila moj ne more zaradi službe in verjetno tudi ne bo pri porodu to bomo še videli ,če se bo kaj še premisliluser posted image  nič ga ne silim njegova odločitev.Pa LP vsem.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
30.11.2007 7:11:10   
Katiandi
Sem se zmotila, posteljico imam spredaj (mi prsti kar letijo pa nič ne preverim).

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
30.11.2007 8:46:04   
Katy13
Dobro jutro!

Ja zunaj je ful mraz, bom počakala, da sem malo otopli. user posted image

Kar nekaj vas je že omenilo to blazino za nosečnice, nekatere ste omenjale banano. A imate v mislih tisto blazino v obliki črke U?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
30.11.2007 8:47:11   
Katy13
Sonnja dobrodošla med nami.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
30.11.2007 9:02:22   
Nasy
Sonnja, dobrodošlauser posted image
Punce, jst sem pa tko žalostna. Od jutri dalje sva tu brez neta, ker bodo tle zamrznili številkouser posted image to pomeni, brez RRuser posted image čakava na ključe za službeno stanovanje, rečeno je bilo do 1.12., pa se nič ne premakne. Tam bi takoj priklopili, imava že skoraj vse zmenjeno. Upam, da ne bom šla nazadnje rodit od tleuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
30.11.2007 9:04:01   
Azzurra
user posted image user posted image user posted image  Dobro jutro! A se dovolj na široko smejem? user posted image user posted image  

Tako, včeraj sem imela 3D. Z dragim sva v postojno prišibala ravno ob uri, ko sva bila naročena. najprej sem ginekologu povedala to mojo nesrečno štorijo z Rh senzibilizacijo in protitelesi. Sem ga vprašala če ima kaj izkušenj s tem, pa je rekel, da le eno. Podrobnosti raje spustim. Itak smo potem pogledali tega otroka in ga je prečekiral po dolgem in počez, izmeril, pregledal organe in tudi srček zelo podrobno. Otrok izgleda v formi in tudi zdravnik je rekel, da kar on vidi, da je ok.
Slike niso prišle lepe, bom kakšno pripopala ob priliki, ampak dejstvo je, da je otrok zelo nizko, sedi z glavico navzgor, pred njim je pa posteljica in ta ni prepustna za 3D. tako je potem delal UZ le iz strani, je sicer rukal to dete, da bi dobil malo lepšo sliko, ma kaj mislite....še slabše je bilo. sedi v obliki črke V. torej nogice drži gor, objete in pred obrazom, na momente jih vtika v usta in sesa prstke, če spusti noge, se pa čez obraz pokrije z rokami. kaj je to eno sramežljivo bitje!?!? sicer smo na trenutke videli obrazek.user posted image  mere tega otroka pa so jojmene ko bo treba rodit user posted image user posted image user posted image  že zdaj odstopa za več kot 2 tedna. tako da glede na UZ bi imela PDP celo okoli 20. februarja, vendar je rekel, da seveda to ni nujno, da bom prej rodila, ker ni nujno pogojeno s časom zanositve, pač pa z genetsko zasnovo, in ker je moj dragi pri večjih, tudi otrok ne more bit majhen. no, bomo vidli sproti. ma me je res kar presnetilo, ker po teh meritvah je izračunal tudi približno težo in je že čez 1.100 gr !!!!! jaz pa se kao čudim od kje mi tak velik trebuh, ha ha ha. Okoli spola smo se pa fajn nasmejali, jaz sem rekla, naj pove samo mojemu dragemu ali pa naj mu napiše na listek. sem pa povedala, da je ena punca glih tako hotela in je G napisal na listek in ko sta z možem prišla domov in sta si v miru hotela ogledat kaj piše na listku, sta ugotovila, da piše "D" user posted image user posted image user posted image  Ja, hvala lepa! D je deček ali D je deklica?! user posted image user posted image user posted image

V glavnem, jaz sem šla ven plačat in onadva sta se potem pomenla. Moj je prišel ven, seveda me je dajala radovednost, ampak nisem mogla razbrat iz obraza absolutno nič. No, kaj bi pa lahko razbrala? user posted image  Že na poti do avta sva se zmenla vse, čeprav sem jaz absolutno mislila, da bom zdržala v nevednosti. Ja, ja, niti 10 minut nisem zdržala, karakter pa tak. Tako da zdaj vem, ampak bo ostalo user posted image  Upam, da ne zamerite.
Ma itak nima veze, važno je, da je dete zdravo in jaz res upam, da je!

Tako, je bila kar lepa izkušnja, če odštejem neugodne pogoje za 3D, pač slikice so kar so, a tudi teh smo veseli.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
30.11.2007 9:07:33   
Dinki
Dobro jutro user posted image  tudi iz moje strani...
men se je jutro začelo zlo pestro kle v službi, upam da ne bo cel dan tak...

Sonnja dobrodošla med nami marčevkami, kar pridruži se nam večkrat na čveku, prav paše user posted image

katiandi, jaz ne vem kakšna je točno lega moje posteljice, vendar tudi jaz nimam kakšnih silovitih brcik. Res je, da ga zelo velikokrat čutim, vendar ne silovito, da bi se mi kar premikal trebuh, tko da nisi edina user posted image . Midve mave bolj nežne user posted image  user posted image

Ja, treba bo res počasi iti v MŠ, sam jaz imam rok šele konec marca, tko da se bom verjetno prijavila šele konec januarja...se moram mal pozanimat....punce jutri je že december, boste kaj krasile??user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
30.11.2007 9:29:43   
Arabela
Dobro jutro souser posted image !

Po dolgem času se še jaz malo oglasim... smo bili nekaj časa brez interneta, sedaj pa sem se na veliko učila za izpite tako mi ni ostalo kaj dosti časa za RR...

Jaz in user posted image smo ok, pregled sem imela zadnji 22tega, je bilo vse ok, le nekaj me vnetja zafrkavajo, cel čas letam po laboratorijih in dajem vodo... pa kri sem dala že drugič za toksoplazmozo in pa za preverjanje sladkorne, pa so izvidi prišli ok...  mi pa že fajn otrdeva trebuh tako da jemljem Magnesol 2x na dan... spanje pa je tako tako, wc pa je tako moj drugi dom....user posted image
Mali pa je ful aktiven.. ful brca, miga, prav nori tam notri... naša prva še zdaleč ni bila tako aktivna....

Čas pa se mi zdi da kar leti leti... december bo tako ali tako hitro minil, potem pa se že začnejo resne priprave...user posted image user posted image user posted image pa v tem mesecu moram urediti že vse za porodniško... gre res hitro....

Kar se shoppinga tiče je pri nas vse mirno, ker bomo dosti porabili od prvorojenke, hvalabogu, ker je res vse drago.... ampak kakšen  novi  bodi ali dva pa že čakata na novega člana..

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
30.11.2007 9:33:07   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: marita

san: jaz sem spraševala sestro pri zadnjem pregledu zaradi obiskovanja MŠ in partnerja. Pa je rekla, da tiste, k smo rodile že vsaj enkrat ne rabmo več hodt, partner pa tud ne. Rekla je, da to lahko potrdi za kranjsko in jeseniško  P. Za lj pa ni vedela.

Pri nas v Mb partner ne rabi nič plačati če hoče biti zraven pri porodu... mora pa hoditi v MŠ, ampak pri nas so to bolj tako tako preverjali.... vem pa da ti to potrdilo o obiskovanju MŠ traja vsaj 5let in ti takrat ni potrebno ponovno hoditi.... jaz gotovo tokrat ne grem, čeprav je bilo prvič prav zanimivo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
30.11.2007 9:56:05   
lucalu
Azzurra user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljen 3D. Moj user posted image  se tudi ne slika rad... te slikice, ki smo jih dobili so bile najbolje kar se je dalo... G tudi ni bila prav zadovoljna.
Koliko pa si noseča? Je moj pravi drobižek proti tvojemu... user posted image  Čeprav je rekla, da ima kar lepo bedrce... user posted image  Je pa res, da, tako kot je tvoj user posted image  bolj pri velikih, moj user posted image  ravno ni. user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
30.11.2007 10:09:36   
Dinki
Azzurra, super! user posted image ...ne veš kako lepo te je brati tako veselo...če se spomnim kako si bila žalostna ko si se nam po dolgem času pridružila na forumu....res sem vesela, da je z user posted image  vse OK in tudi da si zvedela kaj bo user posted image . Vsekakor nam pokaži kake slikice iz pregleda, da vidimo še vašega drugega junaka....
Zdej me pa že res zanima kakšen bo moj user posted image , že na morfologiji se mi je zdel pravi možakarček, pa je mel le 300 g, zdej bom pa pomojem že čist presenečena ko ga bom videla user posted image

Nasy, čisto nič ti ne zavidam, da boš brez interneta...nam kdaj ne dela uro ali dve in če je to takrat ko bi jaz hotela gor viset sem čist živčna user posted image ....je pa res da lahko gor visim v službi...res ti želim, da dobita čim hitreje ključe od novega stanovanja, da se ne bosta s tem obadala zadnji mesec...poskusita biti vztrajna pri temu, malo se zgovorita na tvojo user posted image ....

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
30.11.2007 10:16:36   
aleži
Lep pozdrav vsem,

tudi jaz se pridružujem marčevkam saj pričakujemo 9.3.08 našo pupicouser posted image . Doma imamo že fantka kateri bo marca dopolnil 3 leta in bo pravo veselje user posted image
Prav se veseli naraščaja in mi govori kako bo on mamici pomagal,... Jaz komaj čakam !!
Z menej je vse v redu, druga nosečnost poteka brez zapletov tako kot prva, prav super sem in polna energije seveda in upram da bom tako kot prvega spravila jo na svet v roku 2 ur.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz sončne Obale.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
30.11.2007 10:28:47   
lucalu
aleži user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami!!!
Zdaj nas je pa res že kar nekaj...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
30.11.2007 10:28:50   
Dinki
Aleži, dobrodošla med nami marčevkami user posted image ....vi boste pa imeli parček, kako lepo user posted image

....vedno več nas je.....

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
30.11.2007 10:30:00   
lucalu
Hehe, Dinki, sva istočasno pisale... user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
30.11.2007 10:38:13   
Dinki
Si me prehitela za 3 sek user posted image

Joj, se je lep dan naredil zunaj....človeka kar vabi ven pa čeprav je mrzlo. Upam, da bo tudi vikend tak, sam mislim, da ni lepo napovedano, ne?
Lucalu, danes imava obe zaokrožen teden najine user posted image , tudi tu si pred mano in tudi tu je trojka - trije tedni user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
30.11.2007 10:54:19   
florc
Vse nove članice dobrodošle med nami. Lepo da se nas vedno več pridružuje čveku. Danes sem čisto fuč, spala sicer ok samo premalo, ko meni ura zvoni ob 5h sem v komi in mem ora potem joj user posted image  zbudit. Ampak hval bogu da je vikend. Drugače pa bom v službi samo do 12h imam full dobre šefe in znanstveno svobodo, tako da delam ko delam, ker itak 99% dela dlam za sebe. Tako da so se mi zdej v nosečnosti full prilagodili.
Ja veliko vas je pisalo o imenih, da imate že zbrane, samo skoraj nobena to noče deliti z nami. Kaj je sedaj to punce???user posted image

Uživajte v tem lepe sončnem vremenu.....danes je ta sonček mojega sončka v trebuhu očitno čisto prevzel k me tako močno brca, da ga kdaj prav prosim da naj neha. Posteljico pa imam drugače zadaj.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
30.11.2007 10:57:47   
Dinki
Ja veliko vas je pisalo o imenih, da imate že zbrane, samo skoraj nobena to noče deliti z nami. Kaj je sedaj to punce???

Sam to pa res, prav skrivnostne smo user posted image , tud jaz ne razumem točno v čem je fora....

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
30.11.2007 11:11:09   
Katy13
Tiste, ki ste že bile na prgledu za sladkorno. Kako dolgo traja ta pregled in kako poteka. Odločila sem se, da bom šla v ponedeljek zjutraj. Poleg tega mi bodo vzeli še kri in urin za reden pregled.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
30.11.2007 11:24:58   
Nasy
Dobrodošla aleži!user posted image user posted image
Dinki,
sva že zatežila, je pa moj danes kr mejl poslal generalnemu, k se vse tajnice in ne vem kaj še izgovarjajo, da ni v njihovi moči, da more ta podpisat. Upam, da bo kak odgovor in bo to pospešilo reakcijo. To ni več res, zezanje v glavo. Bova spokala pod tromostovje pa še midva pokličeva Pop TV, mrbit bo pol kak učinekuser posted image
Test za sladkorno-če greš na ta prvega, je to 50g glukozni test. Prideš tja, ti namešajo 50g glukoze v 2 dl kozarc vode. Ko se stopi, to popiješ-nesi si s sabo limono, boš lažje spila, to lahko, ker ne vpliva na rezultat-sem dobila v navodilih napisano. No, po eni uri čakanja in mirovanja, ti vzamejo kri.  V Domžalah je tako, da te pokličejo naslednji dan, če je povišan sladkor in ti povejo, kdaj pridi na 4 urni test. Srečno!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
30.11.2007 11:37:55   
Špela100
No pa naj jaz otvorim sezono imen:

Mi bomo imeli Maksa ali pa Filipa, če pa bo slučaaaajnnnoooo punčka pa ne vem.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
30.11.2007 11:47:14   
Katy13
Nasy, hvala za odgovor. Ja, grem na 50 g glukozni test. Torej si nekje v dobri uri fertik. Upam, da ne bo potrebno iti še naprej.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
30.11.2007 12:08:03   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2 mala zelena user posted image + user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted imageuser posted image
2.3: valči3 user posted imageuser posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzura user posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image + ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted imageuser posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 32 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
9.3: aleži user posted image +user posted image ; user posted image
10.3: soncek1997 user posted imageuser posted image
10.3.: sonček08  user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna*user posted image ; user posted image
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ; user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ; user posted image
14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image ;
14.3: roda17 user posted imageuser posted image
15.3: PATRICIJA_22 user posted imageuser posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; 
16.3: meryy  user posted image ;user posted image  
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ;user posted imageuser posted image
19.3.: nye user posted image user posted image
20.3: Špela100 user posted image ;user posted image  
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga  user posted image +user posted image   ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted imageuser posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ;user posted image
21.3: hypo77 user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
23.3: Sonnja user posted image
23.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje ; user posted image
26.3: florc  user posted image ; 26 let; Kranj; user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva korakauser posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okolica Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image ; 22,8 let;Dob pri Domžalah; user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana ; user posted image
29.3: tejca14 user posted image  
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
30.3: mergetka user posted image ; 29 let; user posted image

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

68 nosečk

za vse marčevke, ki so nas zapustile  
(Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Spol:

user posted image : 21
user posted image : 18

V vodstvu so FANTKI !!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
30.11.2007 12:18:58   
Sonnja
Hvala za dobrodošlico! zasvojena sm že sm na dveh forumih sam da sm tega poznej odkrila.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
30.11.2007 12:24:18   
Sonnja
punce nikakor ne najdem svoj profil če mi lahko kira pomnaga da zraven napišem koliko sem stara pa da dobim mail o odgovoru na temo(stara sem 22 lahko napišete zraven na seznam).

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......