Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 18.6.2007 14:38:19
|
|
|
|
snake
|
najboljše da osebno, vem je težko, te je sram ampak meni je vedno bolj tako palilo ko pa listek al pa sms-ji!!! moje izkušnje pač..... zakaj pa ne počakaš vsaj malček mogoče te bo on vprašal za tel:::::::
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 18.6.2007 14:41:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si pa zelo sramežljiva, pa se tisti dan malce napij, tolko da se ne bo videlo, da si pila in tolko, da boš zbrala pogum
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 18.6.2007 14:53:52
|
|
|
|
snake
|
ja ja pijača ful pomaga ene štiri močne drinke in boš govorila in streljala neumnosti ko po maslu
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 18.6.2007 15:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da sem kar nekaj let prebila preko študenta za šankom in opazovala tovrstne scene, ko "pubertetnice" (pa ne tako mlade) tišijo pizzajolotom telefonske.....me je zdaj skoraj pobralo od . Ponavadi ti mežikajo vsem po vrsti (pojma nimam zakaj), pol pa tekmujejo koliko telefonskih so dobili, pol pa sme se še tedne smejali na račun nekaterih, ki jih je kar metalo in so skoz hodle (sploh kake turistke) in mislile, da so edine. Seveda so se z njimi tudi dobili po šihtu, o podrobnostih pa smo izvedeli naslednji dan . Pa ti picopeki tudi niso najmlajši, pa tudi vezan je marsikateri.....To zgleda dela vročina ob peči . Seveda niso bili natakarji nič boljši.....pa raznašalci pizz tudi ne.......
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 18.6.2007 17:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake najboljše da osebno, vem je težko, te je sram ampak meni je vedno bolj tako palilo ko pa listek al pa sms-ji!!! moje izkušnje pač..... zakaj pa ne počakaš vsaj malček mogoče te bo on vprašal za tel::::::: Bom ta teden še enkrat šla tja-upam da bo delal Potem pa če se ne bo nič zrajtal, pa bom mu sms poslala-če ne bo odpisal, se pač tam v gostilni ne bom več prikazala Če pa ne bo delal, potem pa me bo tak razneslo Hudiča, da more bit ta gostilna tolko vstran (35 km)
|
|
|
|
RE: Kako naj ga nažicam?:) 18.6.2007 17:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 mina1 jaz sem enkrat dala listek enemu tipu ki sem ga že od prej poznala, pa me ni poklicau in me je blo potem sram ko sem ga videvala za ****...ampak boljše da ni poklicau ker sem izvedela da je tako zabit no ok, sej včasih se lahko zalomi in tako. Ma mene sedaj, odakr me meče 100/h tam od aprila, mi gre vse po maslu, mi ni treba niti listka dajati. Samo moram vseeno malce paziti, sej več, če jih je veliko na kupu, se hitro zgodi, da si na koncu sam in tako. Ma ja no...da ne zasmetim spet teme . Ampak jaz imam nekako tisti sedmi čut, da nekako čutim, če je kemija vmes...luštna zadevca tole. Škoda, da nisma bolj skupaj doma, da bi naju lahko skup metalo Faca si!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?