|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj ga nažicam?:)
18.6.2007 13:31:33   
Anonimen
Ojla,

najprej naj povem, da bo vse skup "slišat" zelo otročje, pa čeprav nisem več tak mlada, pa še otrokeca imam..pa saj nam vsem kdaj malo na otročje potegne, kajne?user posted image

Torej, da pričnem. V soboto sem bila v eni gostilni kjer dela znanec-od bivšega bivši sodelavec..že zaj mi je smešnouser posted image  Postregel mi je pijačo in seveda vprašal za bivšega-ni vedel, da je že bivši, čeprav je od tega že precej časa. Ko sem mu nesla denar, me je tako lepo pogledal, se nasmejal...me začaraluser posted image  (hm..samo nisem ziher, če ima punco, ali je nimauser posted image ) V načrtu sem imela, da bi še šla v to gostilno, kjer dela in mu dala listek, na njem pa mojo tel., če želi, da me lahko kaj pokliče. Danes pa sem imela full lepe sanje, sma že kr skupaj bilauser posted image  In sedaj grem po mobitelu-po imeniku malo skozi in ugotovim, da imam celo njegovo telefonskouser posted image  Ampak kaj naj zaj naredim??? Mu naj pošljem kak sms-kakšen, kaj naj napišem??? Klicat ga ne upam, nimam jajcuser posted image  Nočem biti vsiljiva, nočem izpasti glupo..saj niti ne vem če ma puncouser posted image  Kaj naj naredim??? Nekako bi mu rada dala vedet, da mi je všečuser posted image  Pomagajte, obupana "najstnica"user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj ga nažicam?:)
18.6.2007 13:33:26   
Mina1
V načrtu sem imela, da bi še šla v to gostilno, kjer dela in mu dala listek, na njem pa mojo tel., če želi, da me lahko kaj pokliče.

točno to naredi, delujeuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 13:35:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

V načrtu sem imela, da bi še šla v to gostilno, kjer dela in mu dala listek, na njem pa mojo tel., če želi, da me lahko kaj pokliče.

točno to naredi, delujeuser posted image .

In potem bom cele dneve čakala kot nora, da me pokliče..in če ne bo?? Te bom pa žalostnauser posted image  Najrajši bi šla tja, pa ga kr odvlekla s sabouser posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 13:36:51   
Mina1
In potem bom cele dneve čakala kot nora, da me pokliče..in če ne bo?? Te bom pa žalostna Najrajši bi šla tja, pa ga kr odvlekla s sabo

pa naredi to, jaz sem, res deluje no, se ne hecam.

Je pa vzburljivo čakati ne, adrenalin in tako. Glej, samo dve možnosti imaš, te pokliče, ali pa listek zavrže, se vsaj ne boš sekirala, da tega nisi naredila ali probalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 13:37:22   
Anonimen
kaj špa če bi šla do njega k ena odrasla oseba pa ga povabila na en kafe? pol pa že med pogovorm zveš kako in kaj je vezan al ni pa tko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2007 13:38:04   
Mina1
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

kaj špa če bi šla do njega k ena odrasla oseba pa ga povabila na en kafe? pol pa že med pogovorm zveš kako in kaj je vezan al ni pa tko.

hja al pa tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2007 13:42:14   
Anonimen
Jaz sem pa danes sanjala, da sem šla z Britney Spears z Justinu Timberlaku, oba pa sta stanovala v Bašlju. In ker me je Justin ob prihodu tako lepo pogledal, pa še nakako me je tretjič v pozdrav malo drugače poljubil, zdaj ne vem, ali naj ga pokličem ali ne. Pa še smotan mi je povrhu in to zelo. Pa še Britney za hrbtom bi nekaj počela, saj sem šla vendar zaradi večje korajže tja, ker sama ni upala. Kaj mislite?

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2007 13:42:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa saj nam vsem kdaj malo na otročje potegne, kajne?user posted image

Meni ne kdaj pa kdaj...meni vedno. user posted image

Sicer pa se podpišem pod Laro.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2007 13:43:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

Dela v gostilni in nima časa it na kafeuser posted image ..pa še tja grem zelooo redko in seveda s kolegico..bi blo to pol čudno, če bi ble midve, pa on..joj, kolk kompliciram...nič druga ni kot to, da nimam jajc tega naret. Morem pogum zbrat, ampak verjetno bi raje pol z listkom prakticirala.. Samo KAJ NAJ NAPIŠEM?? "Všeč si mi..pa tel." ali "Pokliči kaj, ko ti bo za kako pijačko" ali KAJ??

Se vidi, da sem že čisto ven z tega..ne vem več, kako se to delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2007 13:45:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz sem pa danes sanjala, da sem šla z Britney Spears z Justinu Timberlaku, oba pa sta stanovala v Bašlju. In ker me je Justin ob prihodu tako lepo pogledal, pa še nakako me je tretjič v pozdrav malo drugače poljubil, zdaj ne vem, ali naj ga pokličem ali ne. Pa še smotan mi je povrhu in to zelo. Pa še Britney za hrbtom bi nekaj počela, saj sem šla vendar zaradi večje korajže tja, ker sama ni upala. Kaj mislite?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če maš jajca kr pokliči! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2007 13:45:09   
tanikaa
Pa saj ne dela 24/7user posted image  Pejd tja na pijačko, pa ko boš plačevala ga vprašaj, če ma kdaj po šihtu čas za kafe. Amen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.6.2007 13:45:49   
Anonimen
Napiši mu SMS, tako boš najmanj v zadregi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.6.2007 13:51:14   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Pa saj ne dela 24/7user posted image  Pejd tja na pijačko, pa ko boš plačevala ga vprašaj, če ma kdaj po šihtu čas za kafe. Amen.

Točno tko! Pa še njegovo reakcijo boš takoj vidlauser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.6.2007 13:51:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Napiši mu SMS, tako boš najmanj v zadregi.user posted image

Saj to bi tako najraje, sami kaki??? Predloge izkušenih prosimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.6.2007 13:54:10   
Anonimen
SMS

Ko sem te nazadnje videla me je obšla želja, da bi srečanje ponovila, zato te vabim na eno pijačko, če si seveda za to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.6.2007 13:54:10   
Mina1
kak SMS, da se ti skoz mota po glavi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.6.2007 14:01:13   
orhideja75
ti ga kar pokliči in reči, da ga ti vabiš na pijačko in, da mu danes ti postrežeš, da ne bo vedno on tebi stregel.
moraš zbrati pogum, če hočeš it z njim ven.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.6.2007 14:02:18   
Miss Piggy
Dej, dej...sej si odrasla ženska, ne pa punčara. Po moje bo bolj zapalilo, če ga direktno povabiš na kavico. 

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.6.2007 14:03:15   
tanikaa
Evo, točno to sem hotela napisat, kar je napisala Elisa. Pošlji enostavno: te lahko povabim na kavo?

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.6.2007 14:07:37   
Miss Piggy
Sam men SMS-i ne potegnejo. Se mi zdi tko otročje. A ni bolje, da gre "slučajno" tja na kavo, sama al pa s kolegico in ga ogovori. Sej ne bo rekla, če bo hodu z njo. To bo pač ena pijačka. Nato pa se prepusti toku dogodkov.

V primeru da pošlješ SMS, in ti nanj ne odgovori - kako se boš šele počutila, ko ga naslednjič srečaš. Meni bi bilo šele takrat nerodno.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.6.2007 14:08:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Sam men SMS-i ne potegnejo. Se mi zdi tko otročje. A ni bolje, da gre "slučajno" tja na kavo, sama al pa s kolegico in ga ogovori. Sej ne bo rekla, če bo hodu z njo. To bo pač ena pijačka. Nato pa se prepusti toku dogodkov.

V primeru da pošlješ SMS, in ti nanj ne odgovori - kako se boš šele počutila, ko ga naslednjič srečaš. Meni bi bilo šele takrat nerodno.

Itak najboljš ideja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
18.6.2007 14:16:00   
Anonimen
Saj ne dela 24 ur na dan... Stopi do njega, povabi ga na kafe, pa boš sama videla reakcijo.. Bolje v živo kot pa preko SMS-a, ker to zgleda malce najstniško in smešno...

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.6.2007 14:17:02   
Mina1
Sam men SMS-i ne potegnejo. Se mi zdi tko otročje.

nič ni otročje, prov luštno je tole delati in tako.

Ima pa Elis prav drugače, tja uleti in povej, kaj mu gre, boš takoj vedelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 23
18.6.2007 14:35:40   
snake
mina1 jaz sem enkrat dala listek enemu tipu ki sem ga že od prej poznala, pa me ni poklicau in me je blo potem sram ko sem ga videvala za ****...ampak boljše da ni poklicau ker sem izvedela da je tako zabit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.6.2007 14:37:55   
Mina1
mina1 jaz sem enkrat dala listek enemu tipu ki sem ga že od prej poznala, pa me ni poklicau in me je blo potem sram ko sem ga videvala za ****...ampak boljše da ni poklicau ker sem izvedela da je tako zabit

no ok, sej včasih se lahko zalomi in tako.

Ma mene sedaj, odakr me meče 100/h tam od aprila, mi gre vse po maslu, mi ni treba niti listka dajati. Samo moram vseeno malce paziti, sej več, če jih je veliko na kupu, se hitro zgodi, da si na koncu sam in tako.

Ma ja no...da ne zasmetim spet temeuser posted image user posted image user posted image .

Ampak jaz imam nekako tisti sedmi čut, da nekako čutim, če je kemija vmes...luštna zadevca tole.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?