Anonimen
|
Ojla, najprej naj povem, da bo vse skup "slišat" zelo otročje, pa čeprav nisem več tak mlada, pa še otrokeca imam..pa saj nam vsem kdaj malo na otročje potegne, kajne? Torej, da pričnem. V soboto sem bila v eni gostilni kjer dela znanec-od bivšega bivši sodelavec..že zaj mi je smešno Postregel mi je pijačo in seveda vprašal za bivšega-ni vedel, da je že bivši, čeprav je od tega že precej časa. Ko sem mu nesla denar, me je tako lepo pogledal, se nasmejal...me začaral (hm..samo nisem ziher, če ima punco, ali je nima ) V načrtu sem imela, da bi še šla v to gostilno, kjer dela in mu dala listek, na njem pa mojo tel., če želi, da me lahko kaj pokliče. Danes pa sem imela full lepe sanje, sma že kr skupaj bila In sedaj grem po mobitelu-po imeniku malo skozi in ugotovim, da imam celo njegovo telefonsko Ampak kaj naj zaj naredim??? Mu naj pošljem kak sms-kakšen, kaj naj napišem??? Klicat ga ne upam, nimam jajc Nočem biti vsiljiva, nočem izpasti glupo..saj niti ne vem če ma punco Kaj naj naredim??? Nekako bi mu rada dala vedet, da mi je všeč Pomagajte, obupana "najstnica"
|