Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 18.6.2007 10:57:56
|
|
|
|
ElaM
|
Še ena edinka se javlja. Se pa strinjam, da je vse odvisno od karakterja, ne od tega koliko otrok je pri hiši. Sama čisto ok funkcioniram v paru, se prilagajam. Tko, da mi je tvoje razmišljanje, da je tvoj tak tip, izključno zato, ker je edinec, malo mimo.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 18.6.2007 10:58:43 >
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 10:55:45
|
|
|
|
piščanc
|
sem edinka kakšen je moj odnos, pa morate vprašati mojega moža. drugače pa ne maram tekmovalnosti, niti komandirati.
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 11:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam fanta, ki je edinček. To pomeni, da mu mami kupuje gate, pa čekira ga, kako se počuti, pa za roko ga drži, ko pride na obisk, pa izlive osamljenosti, ker sina ni več doma, .... jaz se v takih situacijah kar malo nazaj potegnem, on pa ne dojame v čem je problem. Ne da se rešiti edinčkov, so začarani za celo življenje.
|
|
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 11:47:16
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz imam fanta, ki je edinček. To pomeni, da mu mami kupuje gate, pa čekira ga, kako se počuti, pa za roko ga drži, ko pride na obisk, pa izlive osamljenosti, ker sina ni več doma, .... jaz se v takih situacijah kar malo nazaj potegnem, on pa ne dojame v čem je problem. Ne da se rešiti edinčkov, so začarani za celo življenje. No to pa že ni več problem edincev, lahko je sicer najbolj pogost pri njih, ampak problem visenja na otroku - ko mu mati ne pusti odrasti ker ji nadomešča nekaj ... , in bi se lahko zgodil tudi v primeru,ko je v družini več otrok.
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 11:58:27
|
|
|
|
Bejba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz imam fanta, ki je edinček. To pomeni, da mu mami kupuje gate, pa čekira ga, kako se počuti, pa za roko ga drži, ko pride na obisk, pa izlive osamljenosti, ker sina ni več doma, .... jaz se v takih situacijah kar malo nazaj potegnem, on pa ne dojame v čem je problem. Ne da se rešiti edinčkov, so začarani za celo življenje. Se niti malo ne strinjam s tem, da je tako zato, ker je edinček. Odvisno od tega kakšen človek si, pa če si edinček ali pa ne. Jaz sem bila skoraj celo otroštvo edinka, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi za vsako stvar mami klicala, pa da bi me ona tako čekirala in visela na men. Se mi v trenutku zmeša. Mož edinec ima pa s svojo mamo tudi čisto pošlihtane odnose. Čeprav živimo v isti hiši (oni pod nami) nas oz. moža pusti čisto na miru, da živimo in delamo kot nam paše. Naj se tvoj fant malo zase oz za vaju postavi, ker enkrat se bo moral odlepiti od mamice in sprejeti, da ste ti in otroci (če jih že imata) sedaj njegova družina.
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 12:05:59
|
|
|
|
iva01
|
moj je edinec, jaz pa sem iz družine 4ih otrok, je razlika, recimo men je čist logično da če so na mizi recimo 4 piškoti ali 5 nebom pojedla vseh, ker vem da bi mogoč še kdo kerga hotel, njemu pa to na pamet ne pade ker je mev vedno vse zase, al pa recimo če si naredi sendbvič pa mu rečem dej mi pol, ga da vedno z tako težko dušo , no to se zdej take banalne stvari, sej nevem če mam prav, ampak misim da se to da je edinček vidi najbolj pri deljenju stvari, drugač pa da bi biv kaj ekstra navezan na starše pa sploh ne opažam, je pa že parkrat reku da si želi tri otroke zato ko se trije žogajo in more eden lulat še zmeri ostaneta dva da se naprej igrajo sam ni šans, zame sta max 2.
|
|
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 12:41:59
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 je razlika, recimo men je čist logično da če so na mizi recimo 4 piškoti ali 5 nebom pojedla vseh, ker vem da bi mogoč še kdo kerga hotel, njemu pa to na pamet ne pade ker je mev vedno vse zase, al pa recimo če si naredi sendbvič pa mu rečem dej mi pol, ga da vedno z tako težko dušo , jaz sem edinka in vedno naredim sendviče za vse, raje ne pojem piškota, samo da bodo drugi siti. nasprotno ima pa moj sestro in če mu ne rečem, poje vse piškote od šuba. močno dvomim, da je to lastnost edincev
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 13:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je tudi edinček, no ima polsestro s katero ni nikoli živel in nimata nekih stikov, zato ga imam jaz za edinčka No moj tudi ni neki tipičen edinček, vedno raje da meni kot da bi on zadnji košček pojedel. Sem pa jaz tista ki ne zna delit čokolade pa imam sestro
|
|
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 22:52:43
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz imam fanta, ki je edinček. To pomeni, da mu mami kupuje gate, pa čekira ga, kako se počuti, pa za roko ga drži, ko pride na obisk, pa izlive osamljenosti, ker sina ni več doma, .... jaz se v takih situacijah kar malo nazaj potegnem, on pa ne dojame v čem je problem. Ne da se rešiti edinčkov, so začarani za celo življenje. poznam podoben primer odnosa mama-sin, pa so trije otroci pri hiši. Tukaj je verjetno večji problem mama in njena prekomerna skrb za sinkota.
|
|
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 20.6.2007 23:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz imam fanta, ki je edinček. To pomeni, da mu mami kupuje gate, pa čekira ga, kako se počuti, pa za roko ga drži, ko pride na obisk, pa izlive osamljenosti, ker sina ni več doma, .... jaz se v takih situacijah kar malo nazaj potegnem, on pa ne dojame v čem je problem. Ne da se rešiti edinčkov, so začarani za celo življenje. To je potem MAMIN SINČEK!!!!
|
|
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 24.6.2007 13:15:07
|
|
|
|
dory
|
haha sem sla prav mal pocekirat tole temo o edinckih...glede na to, da bo moj mali ocitno edincek :) ene ste face...iscete probleme tam k jih ni..ce bi fant od anonimne rekel,da naj sama izbere primerno lokacijo za dopust,bi se odprl nov post na temo...neodlocni edincki, ces,da so se vedno drugi namesto njih odlocal :) ves velika razlika je med egoistom in edinckom ali pa med maminimi sinki in edincki:)...vsak otrok prinese svoj karakter na ta svet...in to nima veze s tem,ali je v druzini 5 otrok ali samo eden...jst nisem edinka,pa se vedno tezje prilagajam...tipom namrec...pac taka sem, mogoce mal prevec razvajena...in poudarjam, nisem edinka...
|
|
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 26.6.2007 10:53:28
|
|
|
|
baguSka
|
jst nisem edinka,pa se vedno tezje prilagajam...tipom namrec...pac taka sem, mogoce mal prevec razvajena...in poudarjam, nisem edinka... eh mami moja... to so izkusnje, ne pa razvajenost... ce bi imela za sabo lepe izkusnje, potem zihr nebi blo tko, kot je zdej... in nima veze tuki edinka pa te zadeve...
|
|
|
|
RE: Edinčki in odnosi z njimi 26.6.2007 19:59:35
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jst nisem edinka,pa se vedno tezje prilagajam...tipom namrec...pac taka sem, mogoce mal prevec razvajena...in poudarjam, nisem edinka... eh mami moja... to so izkusnje, ne pa razvajenost... ce bi imela za sabo lepe izkusnje, potem zihr nebi blo tko, kot je zdej... in nima veze tuki edinka pa te zadeve... no ja...po stirih letih bi se loh skulirala pa se nisem ne...takoj sem iskala napake in ko jih je blo dovolj sem si nardila uslugo in pustila vse skup...k da sem jst popolna, matr mi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?