MID -> RE: mamice iz Krasa (10.2.2011 22:41:52)
|
Da ne boste mislile,da sem vas pozabila... Pogreb je za nami,da prijatelja ni več,pa se sploh ne zavedam.Sva se ravno včeraj zvečer pogovarjala z mojim,da se nikakor ne moreva sprijaznit s tem,da ga ni več in da bomo na naslednjem pikniku zopet skupaj.Stara klapa...Ah...[img]smileys/smiley19.gif[/img] ... Ne bom vas več morila.Ne mi zamerit,ma sem tako vsa iz sebe,da sploh ne morem razmišljat o čemurkoli drugemu. TRIXI si me vseeno uspela malce nasmejat s tistim "zagiftale" MID s putrom.Vama z ONUR verjamem in jo bom res morala probat naredit. Glede te torte,ki sem jo naredila-domnevam,da si zgolj na hitro preletela recept.V tej torti je toliko kokosa,kot ga je na teh rafaelo kroglicah.Jaz sem jo naredila v roku 1 meseca 2x in požela vse hvale.Torta je res odlična.Jaz sem dobila recept kar tako,mimogrede na spletu,ko sem nekaj iskala.Mi je padla v uč in sem si rekla-to moram sprobat.Narejeno hitro in zelo enostavno.Res priporočam! ONUR nič ne maraj,če je šla kakšna smuka mimo.Boš nadoknadla naslednje leto[img]smileys/smiley2.gif[/img] .Zdaj lepo uživaj s tvojo pikico v trebuščku in ta veliko pikico na kašen drugačen način,da zapolneš to,kar letos ne moreš uresničit. Vem,pa kako se počutiš.Sicer nisem od smučanja,sem pa dala v prvih najbolj mučnih mesecih druge nosečnosti poletni dopust skozi in božično novoletne praznike na samem koncu.Sem se tolažila,da bo naslednje leto boljše[img]smileys/jezicek.gif[/img] . APRILČICA kako je šlo skozi ogrevanje na delovnem mestu po 1 tedenskem uživanju?Verjamem,da z muko,ma ko nkrat zalavfaš,gre,kajne?![img]smileys/smiley36.gif[/img] Skoraj,da človek pozabi,da je bil sploh na dopustu...Vsaj pri meni je bilo vedno tako. Ala pište kej! Aja,vam moram povedat,da vsakič,ko pišem post,se spomnem na ONO.Mi je ful žal,da se je odločla it dol s foruma.Jo prav pogrešam. ONA;vem,da nas bereš.Ne se obremenjevat s takimi monami,kot si napisala.Pošlji vse skupaj...nekam,pa pridi nazaj.Sej ne rabiš pisat nič več o svoji družini,tvojega mišljenja,pa ti itak ne more nihče očitat,če stojiš za njim.Prav dobra družba smo bile,pa forum se mi zdi,da je spet zaživel...Pa spoznale smo se preko FB...Daj ne bodi tako zadrta in se prijavi na FB.Itak si sama izbiraš kdo lahko gleda tvoj profi in kdo ne.Jaz sem na ta način spoznala ONUR in APRILČICO in imam ful boljši filing po tem.Ok,TRIXI poznam že osebno,ti tudi,pa to še ni razlog,da se TRIIIXIII ne prijavi na FB[img]smileys/jezicek.gif[/img] . Ma kulku cajta več vstrajamo?!Ne bomo pistile,da zadeva kar taku umrje![img]smileys/bravo.gif[/img] Kaj misliš da mene nobena ne čekira?[img]smileys/jezicek.gif[/img] Jim samo pošiljam prav lepe pozdrave![img]smileys/jezicek.gif[/img] [img]smileys/jezicek.gif[/img] [img]smileys/jezicek.gif[/img] Aja,pa SNEG...kod hodiš?Pa KAROLINA? Sem zadnjič v trgovini srečala njenega moža in pravi,da so super,vse ok in zdravi. Dajte se ženskice kaj oglasit,vas prav pogrešam!Če ne drugače se javte kej na ZS. Ala,boh!
|
|
|
|