trixi -> RE: mamice iz Krasa (7.1.2011 21:54:18)
|
ojla, en lep pozdrav iz ljubljane, sm ostala tle, ker naša študentka ta vikend ne pride domov, pa da malo poklepetava, kakšen šoping, domov pa jutri. Vam moram povedat, da je tle boljše vreme kot pri nas, sicer deževno, ampak brez megle, manj mraz, ma sem zjutraj v tisti megli komaj našla vhod na ac. No, prejle sem bila pa v domžalah, hahaha, sem falila smer na ac in pol se peljem in peljem haloooo ma jaz bi morala bit v tem času že v šiški, ej, sm ugotovila, da grem za maribor. Malo me je panika, pa tema, pa smer, ki je ponavadi ne vozim, pa bencin na rezervi, ajjajaj. No, pol pa sem lepo peljala, na prvem izhodu iz ac ven in piči via ljubljana nazaj. Ma sem se krujzala cel krog po obvoznici, samo bolje kakšen km več pa gvišno na cilj. Jutri dopoldan še mal v šoping pol pa še po svetlem domov. aprilčica, samo da ste doma, to pomeni da ste iz tahujšega ven ne. Drži se Juli, Jakob pa naj bo priden bratec. Mama in tata pa itak, bi dala kakšnega smajlija pa na tem čarunalniku ne delajo.U glavnem držte se. Tko, zdej mora pa naša naprej tapkat poročilo za faks, tako da se poslavljam, grem pred tv pa malo bom pletla.Ajd, čau, se tipkamo doma
|
|
|
|