MID -> RE: mamice iz Krasa (19.1.2011 21:45:52)
|
Ekola,pa da mi ne bo uspelo se tako kmalu javit ;) Vse se da,če se hoče ;)) Kot prvo,ne upam si prilimat nobenega smeška več,glede na skopcudralo včeraj.Pa kaj se je to zgodilo?Vem,da so nekaj prenavljali,je pa več kot očitno koliko sodelujem,kajne? :)) Skratka;pri nas prevladuje bolezen,s tamalo še nekako gre,sinko pa je danes dobil podelitev rezultatov-bronhitis in vneto levo uho.Kaj naj rečem...krasno;že 5 dni ne spim.Mali celo noč pokašljuje in ob vsakem kašlju pojoka.Zdravnik pravi,da je to zaradi ušeska,ker ga verjetno ob kašlju pocuka.Kurativa-8 dni Hikoncila.In če nam bo sreča mila,nam bo celo kaj pomagal.Sploh ne vem kaj to sranje predpisujejo.Še s tisto mamo,ki sem se menla,je rekla,da ni pomagal.Vključno z mojo ta starejšo ne. APRILČICA sem vesela zate,da se veseliš zasluženega počitka.Jaz bi tudi kar nekam šla,da malo spremenim okolje. No,saj nočem boga tepst po glavi.Gremo ta vikend v soboto in nedeljo na Sviščake.Je družba organizirala eno kočo.ČE bo seveda sine dober in brez vročine,da ga lažje pustim pri mami.Mala bo šla z nami,da se vsaj malo nasanka.Ok,se bo vseeno,če ne drugače pa samo s tato. ONUR kako se ti sploh kaj počutiš?Ti je kaj slabo?Jaz sem v prvi nosečnosti trpela zgolj ob vonjavah parfumov,praškov in cigaretnega dima,v drugo pa vse isto plus ena čudna slabost ki je izhajala iz prsnega koša gor čim sem se nagnila zgolj toliko kot se nagneš nad lijakom ko pomivaš posodo in to do konca nosečnosti.Filing je bil vsakokrat kot da bom padla skupaj.Do konca nosečnosti. No,pa je šlo vse mimo,kot bi mignil. TRIXI naslednjič,ko prideš v naš kraj se mi nujno javi!Te vabim že zdaj na kafe.Bi blo lepo malo počvekat po dolgem času! Itak,da ste vse vabljene! Aja;sem nekaj časa nazaj brala,da ste na FB-ju.Tudi jaz,tudi jaz:))Sicer nisem ravno aktivna uporabnica le tega,imam pa slikice mojih otročkov gor,ki bi vam jih z veseljem pokazala,a žal ne znam kako jih prilepit tu gor v album.Sem že dolgo nazaj probala,pa ni šlo. Če ima katera voljo mi poslat prošnjo za prijateljstvo,vam bom pustila na zs moje ime in priimek,žal druge povezave ne znam poslat.Nisem glih računalniški frik.Ma klinc,še dobra sem! ;)) Ala lepo ninajte,jaz grem pa še na vaše zs-je,da si pridobim vaše prijateljstvo in slikice vaših palčkov(nekaterih že kar odraslih) ;) če boste od volje seveda! Lahko noč!
|
|
|
|