|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SVOBODNA
28.6.2007 22:57:26   
kirsten
user posted image user posted image jurka, hvala.... lepo si napisala... ko se bova sedaj videla, bom provala zbrati trekutek in besede za to... Ja lepo se razumeva, amapk mislim, oziroma vem da ga bo to potolklo in ga res ne bi rada prizadela... Ampak tole bi moral razumeti, če mu res veliko pomenim... Bomo vidli...
Še kdo??user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 51
4.7.2007 21:39:03   
kirsten
no tako je... Frendu sem povedala in sva se res pogovorila. Razumel me je, celo priznal da se je vame zaljubil, da tisti poljubi so mu prišli do srca... Ampak jaz se niti najmanj ne predstavljam, da bi morala sedaj biti v resni zvezi, rabim malo zadihat... Upam da me zaradi tega ne bo stalo prijateljstvo... Amapk kaj, delam tako kot mi pravi srce... in skušam biti čim bolj iskrena, dao sebe in do drugih...

Je pa to da mi je v nedeljo pisal bivši... napisal mi je, da kako mi je lahko tako vseeno, da se mi fučka za osebo v katero sem bila zaljubljena. To je napisal zato, ker mu v enem tedni nisem nič pisala... Pa sem mu nazaj pisala, da kako me lahko neki obtožuje ali ne bi bilo bolje da bi mi napisal kakšen enostaven sms, v katerem bi me vprašal kako sem, kako se počutim??
Nikoli, res nikoli, v dveh letih odkar sva bila skupaj... da mi napiše: hočem te nazaj, pogrešam te, ne morem živeti brez tebe.... To mi je pa res prišlo do srca. In sem ratala kar zmedana, mogoče mi bo pa enkrat žal..., mogoče se bo spremenu...
Napisala sem mu e-mail, da ne čutim več, da bi morala biti z njim, (čeprav ga še vedno noro ljubim in pogrešam)!!
Vem, da mu je hudo, ampak jaz ne morem živeti v taki zvezi in skoz trpeti. Čeprav vem da bi bil dober očka, partner...
Napisala sem mu, da če me res tako ljubi, da me bo razumel in mi dal čas... da mogoče naju bo ljubezen in usoda zopet združila...
čudna situacija... kaj mi rečete vi???

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 52
5.7.2007 8:04:53   
itata
Jaz kar malo težko verjamem v iskreno prijateljstvo med dvema, če je eden zaljubljen v drugega. Ne moreš se o vsem pogovarjat, ker določene teme enega bolijo (tudi če reče, da ne). Ampak mogoče je pa že komu uspelo it čez to. Ne vem. Je pa super, da si iskrena in si mu direktno povedala kaj misliš in čutiš!
Kar se bivšega tiče: po mojem samo provocira, da bi mu napisala ti nazaj, da ga pogrešaš in imaš rada itd. Amapk to bi bil samo kratek egotrip, ki bi tebe stal precej energije. On pa bi ti takoj, ko bi ga ena druga pogledala nehal pisat in pozabil na vse. Ne vidim sploh potrebe, da bi si še kaj dopisovala, če je zadeva zaključena in razčiščena. Po končani zvezi nastane določena praznina, ampak je to, da se obešamo na bivšega partnerja in želimo od njega potrditev kako tudi on trpi brez nas, ne more zapolniti. Jo moramo kar lepo sami:)

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.7.2007 8:55:12   
kirsten
sam to je tako žalostno, človek ne more verjet, da te lahko bivši tako napada z besedami...
1.)glej, ne bom te več iskal ne pisal. Uživi živeljnje, vedi da jaz svoje sanje si jih bom skušal uresničiti tudi brez tebe in bom vse delal na tem da sicim prej ustvarim svojo družino. Hvala za prelepo obrazložitev. Vso srečo tega sveta ti želi oseba, ki te ima pretirano rada.
2.)samo eno stvar te prosim ne me več iskat meni je dovolj tega trpeljanja in živi svoje egoistično življenje!
3.)jaz ne mislim več trpet zarad tebe. Lahko ti rečem le hvala
4.) pa še to verjetmi da se boš kaj kmali prišla na realna tla in tudi ta tvoj egoizem te bo moral zapustiti kajti cene boš ostala sama brez nobenega to bo šele bolečina

user posted image user posted image Otročje?? ali si res tole vse zaslužim in on bi me rad na tak način pridobil nazaj?? ŽALOSTNO!!
..in to samo zaradi tega ker sem mu rekla da rabim čas zase in da bom trenutno sebe postavila na prvo mesto...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 54
5.7.2007 9:10:57   
itata
ja super potem: naj neha trpet zaradi tebe in naj te pusti pri miru! naj sam preboli kakor ve in zna, ni potrebe, da te zdej še napada in kritizira s takimi komentarji. sta šla vsak po svoje. to je to. škoda energije za takole dopisovanje. še posebej, če na tvojem koncu dokončno ni interesa, da bi bila še skupaj. drži se! sama veš zakaj si se tako odločila kot si se - sedaj je na tebi, da se tega držiš in se ne pustiš "motit" takim izpadom.

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 55
5.7.2007 11:35:41   
kirsten
user posted image user posted image itata, strinjam se s tabo..., ampak to je res žalostno. Ne razumem moških, zakaj začnejo tako napadatiuser posted image user posted image ... Kako ne morejo tega razumeti, da bi lahko na drugačen način pristopil do mene, lahko mi še obdržala noramlne stike, a na tak način... Ja je bolje da mu ne odpisujem več, ker mučim njega, še bolj pa sebe. Odločila sem se pravilno, amapk še vedno me vsake tolko zanese... HUDO!!

Glede prijatelja pa... čeprav se je on zaljubil, trenutno mu ne morem dati tistga kar si sam želi... sama rabim sedaj čas in sem mu povedala naj me razume in naj bova le prijatelja. Če ga bom izgubila, ga bom zato,ker me ne razume. Nisem sposobna biti sedaj v zvezi... niti ne pomislim, čeprav mi je hudo biti sama, ampak vem da je bolje tako. Stara sem 22 let in moram še kaj ustvariti sploh pa ugotoviti kaj točno si želim v življenju...
In veste kaj mi je najbolj grozno... da ne bom spoznala tapravega... neve zakaj me take misli divjajo po glavi!! Moram se dati v mir in dat sebe na 1.mesto!! in kaj naj naredim takrat, ko mi bo hudo..??

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 56
5.7.2007 11:56:58   
misar
Tvoja zgodba mi je tako znana, eno sem doživljala sama pred nekaj leti. Pravkar je pa moja najboljša prijateljica šla skozi pekel. Veza, ki je bila polna čustev, ljubezni in nore strasti, na drugi strani pa omejevanja, groženj...Njena velika ljubezen, ki bi morala kot taka ostati v spominu. Pa ni. Najprej jo je prosil, naj se vrne, potem jo je podkupoval z darilci, na koncu so bile grožnje, vse mogoča žaljenja...Zdaj ima prijateljica mir, zadnji spomin je pa samo neprijeten. Škoda.

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.7.2007 13:44:52   
itata
Sploh ni problema... ko ti bo hudo, se obrni na kakšno prijateljico, pojdi ven v naravo ali svojo jezo / žalost / karkoli boš čutila tisti moment usmeri v kakšen hobi ali pač nekaj kar te veseli. Sčasoma boš delala samo še stvari, ki te veselijo in nehala razmišljati o slabih - sploh če se boš ustrezno zaposlila:) Jaz sem v takih momentih vedno delala kot nora (tudi 2 službe), samo da mi ni ostalo časa in energije za razmišljanje.
In zelo dobro je, da si se odločila pri 22 najprej sebe najti. Ker ko boš ti vedela kaj želiš, bo prišel partner sam od sebe v tvoje življenje. In to takrat, ko ga ne boš iskala in boš sama sebi dovolj in srečna sama s sabouser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 58
5.7.2007 14:36:00   
kirsten
To je pa res, ja ŽALOSTNO... zveza polna ljubezni, strasti, čustev.... na drugi strani pa omejevanje, ljubosumnost, nasilje... žalostno!! Sam druzga ti ne preostane, kot da se umakneš..... ker je samo treljenje!! Ampak to je najbolj žalostno, da zveza zaradi tega razpade... Še bolj žasloto je da fantu tega ne moreš dopovedat, da ne dela prav, da to je obsedenost in ne prava ljubezen...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 59
5.7.2007 15:00:45   
itata
ljubosumje je nesamozavest te osebe, ki izpade ima... ne pa da si ti kaj delala narobe. on je bil premalo samozavesten in ni zaupal, ne tebi, ne sebi, ne nikomur. dokler sam ne bo prišel do tega, mu ti ali kdo drug tega ne bo nikakor mogel dopovedati! žal. je žalostno ampak tako je.
lahko pa gledaš z druge strani in si srečna, ker si prišla do teh spoznanj, da se ne bo spremenil in, da ta odnos ni zdrav zate že sedaj in ga ne rabiš več trpetuser posted image

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 60
6.7.2007 9:23:04   
kirsten
itata, lepo si to napisala.... Res lepo!! Tudi popolnoma se strinjam s tabo... Sedaj je bolje da si vzamem čas zase in da se sploh ne ubadam s fanti.... Bom kar faks dala na 1.mesto, celo razmišljam o vzporednem študiju.... če bo Bog dal bo prišel pravi, če ne bom pa samska, bom tetkauser posted image ...

Upam, da ga bo streznilo, da bo ugotovil da  ne dela prav, amapk mislim da tile moški uveljavljajo samo svoje... žal in bo videl samo svoje!!

In kdo je potem egoist... pa sem mu napisala... OK, greva živet skupaj, pa bo!! Ampak ne tam bo priklenjen doma in še mene vlekel v to nefunkcionalno familijo, žal ne gre... Tudi sama imam doma krizo in si ne želim drugega kot to, da grem proč, tud od mojih...

Rada vas mam!!user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 61
11.7.2007 9:56:42   
kirsten
za bivšega se sploh ne sekiram več, moje misli so že------------------------RAVNE o njem....

Bolj sem user posted image user posted image user posted image user posted image  na lastnega frenda.... lahko rečem, da so vsi moški isti!!!
Okol se hvali, da hodva, da hodi z najlepšo punco iz klapeuser posted image user posted image
Pa sem mu povedala in to lepo in iskreno, da rabim še čas zase, da sva lahko dobra prijalteja!!!! Moški ki razmišljajo s spodnjo glavouser posted image user posted image ...
Res sem razočarana in sedaj ko me kliče se mu sploh ne javim na gsm., odkrito povedano mi je prišel proti... Niti da ne povem, da ko sva bila skupaj je začel namigovati na sexuser posted image user posted image  
Človek, za katerega sem mislila da je nekaj vreden, da bo mogoče nastalo kaj iz tega... in dobim tole!! Vsi moški so isti!!!!
Niti ne ugotovi da se mu izogibam, vedno ko me kliče mu rečem da nimam časa verejtno se je zaljubu vame, sodeč po smsih, ampak jaz bi rada temu naredila konec.... kako naj mu povem?? Odkrito da njegov način me je odbil od njega.... ali naj mu dobesedno ubijem v glavo da nisem sposobna še tako hitro biti v resni zvezi???

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.7.2007 10:03:18   
Taula
Lepo mu reči da te ne zanima. In pika. Povej mu tudi da naj neha lahgati okoli da je v vezi s tabo. Če bo pa še kaj težil, ga pa daj na hladno. Omeji stike.

Pa niso vsi moški slabi...tudi zate pride pravi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 63
11.7.2007 12:06:15   
itata
Jaz tudi mislim, da niso vsi slabi, kaj šele vsi enaki. Sam mogoče te ni hotel razumet al je pa zmeden, ker enkrat si bila z njim, pol si mu pa rekla, da ne bi bila. Pa ko si rekla, da rabiš čas. Mogoče je pa on to dojel kot par dni in da se boš slej kot prej itak ogrela nazaj. Ljudje si take izjave različno razlagamo. Prijateljstvo se pa po mojem ne obnese, če je en v drugega zaljubljen, drugi bi bil pa samo prijatelj... Vedno bo en pričakoval več in bo razočaran. Vsaj dokler čustva trajajo!
Lepo mu še enkrat povej in potem ga daj na hladno ali pa se zmeni, da ga boš sama poklicala, ko bo čas za to. Sigurno pa omeni naj ne govori okol neresnic, da lahk ti tud kakšno bedarijo o njem okol poveš... Da to si pa verjetno ne želi.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 64
11.7.2007 12:11:08   
Anonimen
js sm dobr k čokoladauser posted image

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
11.7.2007 12:42:03   
sazi
najprej glede prijatelja - niso vsi moški isti. Res zelo grdo od njega, da širi neresnice, ampak očitno mu preveč domišljija dela zdaj, ko je dobil občutek, da je bližje svojim željam - če je res že dalj časa gledal za tabo je zdaj kot da bi zadel na lotu, ker nimaš več fanta. Sem imela pred dooooolgimi časi podoben primer. Sem mu razlagala in razlagala da sva res lahko samo prijatelja, pa je še kar upal in čakal in rinil vame (in me s tem odbijal). Ko sem končno prišla k sebi in razčistila svojo glavo, pozabila bivšega, pa s tem prijateljem nisva imela več tako trdnih vezi, saj so se zaradi stalnega pritiska skrhale. Minilo je 10 let (ali pa še kakšno več) in sploh ne vem, kje je. Škoda prijateljstva, samo če je 1 zaljubljen in noče sprejeti dejstva, da ga drugi ne ljubi in še pritiska in uničuje možnosti za "kdaj v prihodnosti", žal ni druge rešitve.

Glede bivšega: taki so egoisti. Meni je moj bivši, ki sem ga zapustila zaradi podobnih okoliščin napisal celo pismo o tem, kako se nič ne trudim, za naju ne naredim nič in podobno (pa je bilo z mojega gledišča povsem obratno) in še zabrusil mi je, da me v življenju nihče nikoli več ne bo imel tako rad (spet zelo ego odgovor). Imam super moža, ki ga ljubim. Hoditi sva začela kako leto po razdoru z bivšim, čeprav sva se poznala že dolga leta prej. Bivši pa bi izginil iz mojega življenja, če ne bi začel hoditi z mojo najboljšo priajteljico - tako smo zdaj tak čuden kvartet. Po preteku 2h, 3h let so naši odnosi v redu - nobenih zamer, slabe voklje ali ljubosumja - vsaj nisem zaznala nič od tega.

Prijetlju vztrajno razloži vsakič posebej, da je slika v njegovi glavi izkrivljena, bivši pa naj se kar tolaži in vali krivdo nate - škoda zanj, ti pa imaš lahko mirno vest in ostaneš zvesta sebi.

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 66
11.7.2007 22:05:24   
mamsi
Kirsten, bolj počasi, na izi si ga tejkej. Iz tvojih postov sodeč je v tvojem življenju toliko dogajanja, da ne vem, kako lahko vse to sproti predeluješ. Da ne omenjam intenzivnosti čustev, to ni dobr za zdravje.

Ustav se, pozab za nekej časa na zveze, partnerstva, prjatle,... tko kot si že sama povedala - bodi na 1. mestu. In to pomeni, da te trenutno ne zanima moški spol. To pomeni, da ne hodiš na zabavo, da boš srečala tipa ampak da se znoriš zase in počvekaš s kolegicam - pa ne o tipih.

Namesto da razmišljaš o tipih, lahko razmišljaš, česa še nisi počela, pa si že dolgo želiš. No zdaj je čas za to.

Predvsem, malo si oddahni, ne misli na nobenega, pejt kolesarit, pejt na kofe,... pozabi na tipe. Če boš samo nanje mislila, si ti spet v ozadju, spet na 2. mestu.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......