|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SVOBODNA
12.6.2007 13:22:22   
purple
Vsako,še tako boleče srce se zaceli, samo čas rabi. Držim pesti zate in ti želim bi se zacelilo čimprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.6.2007 14:51:16   
kirsten
Tancy, purple... hvala vama!!!user posted image user posted image

Vem... času čas, čas celi rane.... HVALA!! TO mi veliko pomeni!!user posted image

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.6.2007 15:17:54   
Rožica I
Freedom is just another word for nothing left to lose... user posted image user posted image user posted image , pravi Janis JOPLIN!!!

KIRSTEN- ni je čez svobodo, čeprav ti je težko po eni strani, sem 100% , da pa po drugi strani končno dihaš s polnimi pljuči, in tako je edino prav, punca user posted image !!!

ROŽICA

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.6.2007 19:41:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.6.2007 14:33:13   
kirsten
globoko v mojem srcu je praznina, strah me je da nisem naredila pravega koraka... trpim, trpim ker ga ljubim... Pogrešam ga!! LJUBIM GA!! Zakaj moraš zapustiti nekoga ki ga ljubiš, a ni res tole, da ljubezen premaga vse težave?? Pri meni ni pomagala ne ljubezen, ne nič!!
A lahko še kaj spremenim!! Kaj naj nerdim!? Ne predstavljam si da bi mrala drugega ljubiti, vsi moški se mi gabijo, ne predstavljam se da bi morala z drugim sexatuser posted image user posted image
To je tako hudo, akj takega še nisem doživela v mojem življenju!? Bo to sloh minilo, ali ga bom vedno iskala globoko v mojem srcu.. Na nobenem žuru se ne morem sprostiti!!ubija me.... ta ljubezen!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.6.2007 17:20:35   
karmy
kdo ti je pa rekel da MORAŠ sexat z drugim, deset dni po tem ko si končala boleče razmerje? vzami si čas... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.6.2007 18:10:45   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

svobodna my ass birky

(dobronamerno)

bi rekla enakouser posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.6.2007 20:38:02   
Anonimen
Kirsten vem kaj prestajaš in mi je zelo težko,ko to berem.In veš zakaj:ker še deset let nisem prebolela bivšega.In bi ga kuj nazaj vzela,če bi prišel.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.6.2007 17:37:55   
kirsten
ja OK, se strinjam, da nisem v duši in srcu svobodna, ampak si moram dat voljo!! Verjetno je še vedno tole faza prebolevnja!!
Včeraj sem bila na enem žuru in sem se skušala čim bolj sprostit in mi je bilo zelo OK... spoznala sem kaj sem zamudila ko nisem smela it nikamor, češ da bom spoznala drugega...user posted image     upam da ga bom res in to kmalu.... tako bi rada da bi tud zame posijal pravi sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.6.2007 17:57:34   
karmy
verjami da se boš grozno počutila če se boš prisila da boš z nekom, boš njega prizadela in sebe... samo uteho iščeš, in to nikakor ni dobro... pusti času čas, ampak sj si dovolj stara da veš kaj delaš... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.6.2007 14:40:29   
kirsten
user posted image user posted image user posted image napredujem...

Rekel mi je, da nisem naredila nič za najino zvezo....., da mi je samo do denarja ne pa do družineuser posted image user posted image , da na začetku nisem bila taka, da sem bila preprostauser posted image user posted image    
Rekla sem mu samo... svet je okrogel, vse se vrača vse se plača..., če sem ti karkoli naredila narobe, se mi bo vse vrnilo....!!!

pa me sploh ni prizadelo, kar vseeno mi je bilo.... nevem ali zaradi butastih izjav ali pa zaradi tega, ker mi je delno že vseeno....

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.6.2007 14:42:55   
Felicity
Bravouser posted image user posted image user posted image

In on vali krivdo nate, tipično. user posted image
Bravo, kar tako naprej, sedaj si na pravi poti. Uživaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.6.2007 14:57:16   
kirsten
user posted image hvala Felicity, hvala vsem....user posted image user posted image
  RADA VAS MAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.6.2007 7:01:02   
maruškaŠ
pa me sploh ni prizadelo, kar vseeno mi je bilo.... nevem ali zaradi butastih izjav ali pa zaradi tega, ker mi je delno že vseeno....

Tko se to dela user posted image . Ko boš še mal napredovala, te bo pa motil že kakršenkoli stik z njim. V glavnem ne se dat ;).

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.6.2007 12:50:44   
ronja
No, vidiš, kirsten, da se da!user posted image Boš videla, da bo vedno boljše, čez nekaj časa se boš pa spraševala, kako za vraga si sploh lahko kdaj bila z njim!
Ti povem eno "skrivnost": ljudje, ki jih imamo radi, nas lahko v svašta prepričajo, tako v to, da smo super, da nam bo vse šlo in kot tudi v to, da smo grozni, da mislimo samo na denar, da nimamo pojma o matematiki, itd... ma karkoli skratka. Ampak največji hec je, da se prej ko slej začnemo tako obnašat... ker začnemo verjet, da smo res takšni. Zato se splača met nekoga, ki misli, da si super - ker potem se nekak moraš obnašat v skladu s tem... In rataš vedno bolj superuser posted image malo karikiram, veliko je pa res.

Zato pojdi stran od takih, ki ti očitajo stvari, za katere veš, da niso res in se lepo najdi - da boš to, kar bi ti rada bila in te noben več ne bo mogel prepričat, da nisi to... POtem boš našla nekoga, ki mu bo ravno TO všeč in potem se bosta skup zaciklala v tisti pozitivni krog, ko bosta oba vedno bolj super;)
In če ti bo potem bivši rekel, da ti je samo do denarja, se mu boš samo prizanesljivo nasmehnila in šla svojo pote dalje... ne bo te prizadelo, ne bo te bolelo, saj boš čisto vedela, kaj pa kako. In se mi zdi, da že lepo korakaš tja, nič hudega, če te še kdaj zanese v levo ali desno, samo da se ne obrneš več nazaj, ok?user posted image

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.6.2007 13:17:29   
Mešamdrek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se punca,enkrat bo bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.6.2007 14:49:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kirsten
Rekel mi je, da nisem naredila nič za najino zvezo....., da mi je samo do denarja ne pa do družineuser posted image user posted image , da na začetku nisem bila taka, da sem bila preprostauser posted image user posted image     

Hahaha - ej, a si ti to hodla z mojim bivšim? user posted image

Sorry za izjavo - ampak, kot da bi ''poslušala''njega. Veš v teh stvareh vidiš kdo je problematičen - s temi besedami je ''pojbič'' analiziral samega sebe...

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.6.2007 15:21:27   
sandra85
fulll žalostna zgodbica, se vidi da sem noseča, kar solzne učke sem dobila...
upam, da si ga prebolela in da ni več praznine v tvojem srčku user posted image
ko js pomislim, da bi šla z mojijm narazen-se mi kar zmeša!
ampak vi2 že veta kaj je prav

srečno pri iskanju nove ljubezni (in upajmo da tokrat prave)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.6.2007 10:04:01   
kirsten
ej Ronja in Maruška......user posted image user posted image user posted image  Hvala, sem bila prav srečna ko sem vse to prebrala...
Velikokrat se spomnim nanj, malo me zaboli... ampak ne v tistem smislu, da bi ga poklicala in mu rekla, če se dobiva, ma ni šans... Sej to je nomalo normalno, da zankrat mi ni vseeno... Ampak se res več ne sekiram....

Zorgo, Sandra.... Hvalauser posted image user posted image  
Joj da ne povem kolk solz in živcev sem sama porabila ker nisem vedla kaj in koga... Amapk iskreno povem, da če sem komu vse zaupala ste bili to vi in nikoli mi ne bo žal, pa tud če me kdo pozna tukaj goruser posted image   Upošteala sem vse te nasvete in tako sem z vašo pomočjo v sebi razčstla, kar bi mi lahko stalo... zajebano celo življenje!!! 

Ej Jasnaaaa pa ne da JA??!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj veš, sej veš da pri tipih smo za vse krive žanske, takoj krivda je bila vedno moja??? BO?? mogoče pa resuser posted image user posted image
Ah, osel gre samo enkrat na led....
Čeprav nisem egoist in vam povem, da mu preželim vse naj naj naj naj in da bi spoznal res sorodo dušo, ki ga bo osrečila.... Čerpav nevem, če bo delal tako kot z mano ne bo nobena ostalal več pri njemu.... Upam da se bo zamislil za vse, kar sem mu povedala, da bo vedel in spoznal določene stvari.... ni sam kriv da se je to dogajalo ni sam izbiral familije!!

Se je pa neki zgodilo... kar vam moram povedat....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.6.2007 10:09:25   
maruškaŠ
Jaz sem recimo takrat pričela razmišljati o sebi - kaj je na meni takšnega, da sem privlačila takšno (grrr) osebo? In sem začela delati na sebi, da ne bi ponovno ponovila iste napake (za katero upam, da je nisem ;) oziroma sem kar prepričana, da je nisem, ker moj srček je "the one").

IN kaj se je zgodilo? Lahko ugibam - si koga spoznala user posted image ?

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.6.2007 11:08:55   
kirsten
maruška.... iskreno se ti moram tudi tebi zahvalit, zelo si mi odprla oči glede na to, da sei imeli podobno situacijo kot jaz.... in zelo je drugače, če ti pove nekdo ki je že dal nekaj skozi...user posted image user posted image

Spoznala....
Tako je bilo, čeprav bo sedaj zopet potrebovala nasvet, ker v taki situaciji še nisem bila...
Nikoli ne bi pričakovala.... Še posebej zato ker sem rekla da sedaj dam sebe na 1.mesto in fante na stran, ampak.... Ne bi rada rinila iz zveze v zvezo...

Bila sem na eni majhni žurkici in se je zgodilo da sem se s kolegom, tako malo bolj v eazy polubčakal.... sam poljubi... Bilo mi je tako lepo... Prišel je do mene me prijel za roko nekaj časa sva bila tam skupaj, potem pa me je lepo vprašal, če lahko... nisem se morala upreti, ker je zlata oseba... Ve kaj prestajam in tudi kolegu je rekel da bo naredil vse da me ne bo prizadel da bi mi rad stal ob strani... Full mi je bilo lepo slišat te besede, ko spoznaš, da se še nekdo sekira zate in še posebej ON!!
Ampak me je strah... full ga imam rada sploh si ne predstavljam da bi ga izgubila, amapak vseeno ne vem če sem sposobna da bi bila sedaj v resni zvezi, ker rabim zadihat.... Po eni strani pa bi se mi trgalo srce, če bi morala prekiniti vse stike z njim... JOJ!! Nisem še bila v taki situaciji. Full se lepo iskreno pogovarjava, potem sva šla tudi na pijačko.... in vam povem fanj fant... A me je strah... Rekel mi je lahko sva full dobra frenda ali pa.... Čerpav sem opazila da bi zelo rad bi z mano, da to si želi, odkar me poznauser posted image user posted image  Vem da če mu to povem, da bo razumel, vsaj upam....
Ampak ne vem kako mu povedat, kako se z njim pogovorit....

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 46
28.6.2007 12:01:13   
maruškaŠ
Kr odkrito se pogovori z njim. Čist te razumem, da najprej potrebuješ čas zase in ga tudi res potrebuješ. Zato, da pri sebi razčistiš kaj hočeš, kaj boš dopuščala in kaj ne boš. Pa ne sekiraj se, če ti kdo zameri. Kajti tisti, ki je iskren ti ne bo mogel ničesar zameriti.

Jaz sem bla po takratni polomiji slabo leto sama in sem uživala 100 / uro. Blo mi je kul, če je kakšen pokazal, da ga zanimam, ampak samo zato, ker sem se bolje počutila. Ko pa sem spoznala mojega user posted image , sem pa začela čisto drugače razmišljati in kr neki (nerazložjiva sila) me je vleklo k njemu. Ampak priznam, da si nisem pustila, da bi se kr tako brezglavo zaljubila, ampak sem kr nekaj časa hotela imet vsa ta čustva pod kontrolo. Ker me je razumel in ni pritiskal name, sem ga potem sputila blizu.

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.6.2007 13:12:03   
daysi
Bravo, da si ga zapustila.user posted image user posted image user posted image
Za to je potrebno imeti velika jajca.
Še enkrat bravo.user posted image user posted image user posted image
Drži se svojega in ne nasedaj/ poslušaj njegovih očitkov. Ne pusti mu, da te naredi krivo, ker nisi.

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 48
28.6.2007 22:37:51   
kirsten
o daysi, hvala ti....user posted image user posted image

joj kako naj mu povem, čimprej da ne bo vse šlo predaleč.... ma to je hard situacija... Prej me je klical, pa začel z nekimi vicami... in sem se full presmejala... Full mi pomeni, čutim da ga imam rada, ampak dejansko rabim nekaj časa zase, ampak mam strah da bi ga izgubila.... OK TO MU MORAM POVEDAT...
Ma še kakšna kakšen predlog kako tole izpeljem.... čimbolj iskreno povedat, joj to je pa grozno!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
28.6.2007 22:49:03   
Shani
Kirsten pa če se dobro razumeta to nebi smel bit problem, povej mu tvojo zgodbo in da bi si želela v novo vezo bolj počas tako, da nebi imela opčutek, da si vezana prec na nekoka. Da rabiš zdej čas tudi za sebe, da pa ti je všeč in da bi bila skupaj bolj na prijateljski ravni in če se bo razvilo iz tega kaj več bosta pa videla s časom. Mogoče boš pa kmalu hotela ti več. No upam, da je ta pravi in da boš pozabila na preteklost. 

(odgovor članu kirsten)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?