ronja
|
Gorazdova, preberi prejšnje teme, kjer je birky spraševala za nasvete, pa ti bo hitro jasno... "Sometimes love just ain't enough..." oz. je lahko kljub vsem razvajanjem s sladoledom in podobnim vseeno premalo ljubezni, tiste prave, ki tudi spoštuje in je stalna, da lahko na njo računaš, ko stvari niso rožnate... Aja, pa moja dva (starša) se imata rada, pa nista več skup. Po moje sta prav naredila... Tudi sama sem se z obema fantoma razšla, pa sem ju še imela rada... Enostavno vidiš, da to ni to (iz kateregakoli razloga), vendar pa čustvom ne moreš kar rečt "ok, stop, zdaj pa konec, tega fanta ne smeš več met rada..." Pač ga še nekaj časa imaš zelo, potem pa vedno manj... Prav vseeno ti verjetno nikoli ni za nekoga, s katerim si nekaj časa bil, če ti ni res kaj hudega delal... Tudi meni ni za bivša fanta vseeno, si želim, da sta srečna, verjetno bolj kot za druge ljudi, že zato, ker ju pač poznam... Ne bi pa bila zato z njima, zato, da si z nekom, pač rabiš veliko več kot samo to, da se imata rada... kirsten/birky, meni se zdi lepo, da sta se na tak nežen način poslovila. Mogoče ni najlažje in je lažje odit v srditem prepiru, ko si še 1 mesec besen drugega, vendar pa itak vse pride za tabo in se mi zdi to boljše, imaš vsaj lep spomin... Jaz sem se vedno bolj na tak način razšla, pa mi ni žal. Lepo je, da nekaj, kar nima prihodnosti izzveni in če na lep in nežen način še toliko boljše... Uživaj svobodo in si sestavi novo življenje! Ogromno te še čaka, čeprav si zdaj ne predstavljaš ničesar brez njega! Jasno, ker sta pač zdaj vse počela skupaj in ker si pač ves čas mislila nanj. Ampak te stvari se spremenijo! Nekoč pa boš na istem kot jaz in se boš smejala temu, kar si zdaj pisala ... Z velikim trebuhom boš tipkala nekaj eni taki punci, v sosednji sobi pa bo drnjohala prava ljubezen tvojega življenja... In se boš samo nasmehnila nekemu lepemu davnemu in že precej zbledelemu spominu - vedela boš, da sta se razšla lepo, ne boš pa več vedela, kakega okusa je bil jogurt, če me razumeš Želim ti, da bi ta nekoč čim prej prišel!
|