bt08
|
IZVIRNO SPOROČILO: marelicaa Moja sestra se tudi poroči junija naslednje leto. Rezervirano ima že gostilno, muziko (baje so rezervirani do oktobra naslednje leto-ne vem katera skupina je to), fotografa. Vabila, zahvale, naprsne šopke ji bom naredila jaz. Tudi iz moje strani je vabljena,mislim da od vseh nas ko smo tukaj,sej se samo 4 skoz pišemo,ne vem a se nas bojijo! Vse ki se naslednje leto poročijo so vabljene v naš čvek kotiček!!! Nataši lahko poveš od kje so tista vabila? Sumim na Poročni kotiček, imam prav? Kar se prstanov tiče, vam predlagam da ne kupujete debelih, ampak bolj tanke, samo rinko, enostavne. Midva imava srednje debele, kombinacija belega in rumenega zlata. Želela sva nekaj drugačnega ampak še vedno dovolj klasično, brez kamenčkov,... Kakšen mesec, dva po poroki, sem se zapela ob kljuko na balkonskih vratih in toliko, da si nisem odtrgala prsta. Podobno se je zgodilo mojemu, ko je takrat izdeloval stanovanje. Poleg tega pa, ko kaj kuham ali pomivam posodo, vlagam,... se mi pod prstanom ''friša'' koža in ni ravno prijetno, ker peče. So pa to tudi izkušnje moje tašče, ki ima še debelejši poročni prstan kot je najin. Midva imava prstane zbrane niso pa ne vem kako debeli oz široki,ker oba ne marava gromozanskih prstanov,so pa stvar okusa.In mislim da kar so se odločile,oz smo se,da to ponavadi vzamemo,ker imaš nekej v glavi in to je to.Saj pri meni je tako! Ko sem prebirala vaše poste, sem se spomnila najine poročne noči ali bolje rečeno jutra. Ko sva prišla domov sva najprej jogi sesala, ker nama je svakinja natresla fižola s smetmi vret na nov jogi- bila sem besna kot ris- ne zaradi fižola ampak tistih smeti. Potem pa sva se oba samo zvrnila v posteljo, in zaspala, ker sva bila tako utrujena. To s fižolam pa jaz tud prvič slišim.a je to kak običaj pri vas?