FLASK_A
|
Bubamaraa, res nori avti Prav zažigala bosta Pa nič ne skrbi, če se kdaj pregrešiš- važno, da ste uživale punce Midva sva dala za prstane 700 EUR. Malo manj, no... Ampak so res fuuul ugodni, sva bila presrečna, ko je za ceno povedala Naprsni šopki- pri nas jih bodo imeli vsi. Kaj pa cvetličarko briga, kaj si jaz želim pa kaj je v modi, kaj ni Če rečem, da bodo, potem bodo Itak je treba delat kot si želimo- če bi druge poslišali, kam bi pa prišli SRCCEK, ti kar pridno polni album, komaj čakamo nove slikice Midva sva imela pa prečudovit vikend. V petek sva malčka dala k mojim staršem in šla na dooolg sprehod z najinim kužijem. (ko je prišel iz službe, sem tudi že rožico dobila ) V soboto sva kar kmalu vstala, pospravla stanovanje potem pa na sejem DOm na Gospodarcu. Po sejmu pa me je peljal v terme Laško (savna,...) potem pa jest pa na koncert Vlada Kreslina v Celju. Vam povem, babe, da sem ostala brez besed. Tako dober koncert je bil- pa še klubska scena, tako, bolj intimno- res je bil špica! No, v nedeljo pa sva šla spet mal ven potem sva se pa odločla, da greva štopat čas vožnje do Otočca. In je ravno 1 uro, če greš 80km/h. Potem sva na Otočcu spraševala enega gospoda pred vhodom v grad glede poroke, in se je izkazalo, da naju bo prav on vodil do matičarja in nazaj- tako da so bile info iz prve roke Nisva mogla verjet sploh... Potem pa kosilo pa v Šmarješke se savnat spet. Ker je bilo v soboto tako- tako (v Laškem so slabe savne, sva se bolj kopala potem). Tako da užitek, užitek, užitek. Potem pa še nosčni sprehod po parku In domov k našim po najinega čmrlja... Ko sem ga vidla, se mi je zdelo da je takooo zrasel Dogajalo se je toliko, da se še zdaj nisem pobrala. Res fenomenalen vikend. Mi je kar žal, da je že ponedeljek, dež in sivo nebo