|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
19.7.2007 0:04:54   
Souly
ja jst sem tudi čisto zmedena,..jaz jo nisem pričakovala 16.07 in jo tudi še vedno nimam, sem naredila CB test in je negativen user posted image ,..res ne vem kaj nej si mislim,...joški me bolijo in so tud bl trdi in to je to,..pa kr cel cajt mi teče koker beli tok, ki ga ponavadi nimam,.. sploh ne vem,...sem brala na tem forumu, da je nekaterim CB pokazal pozneje in ne takoj prvi dan zamujanja,..

a ja pa ful mi je slabo, ampak to po moje od Tifola, ker takoj ko kakšen dan spustim mi je bolje,...

moj user posted image  mi je zjutri, ko je prišel iz nočne ves vesel prinesel CB in čakal pred straniščem popolnoma zbujen (po 12h šihtu) od pričakovanja in potem nič,...sej ne pritiska name ampak jaz si tudi že želim in me to čakanje ob živce spravlja,...

kaj mi ve svetujete?

čestitke vsem user posted image in veliko sreče vsem tistim, ki skupaj čakamo user posted image  ali user posted image ,.....user posted image ,..

lahko nočko

Souly

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.7.2007 6:44:27   
pokec
no pri meni še tudi nič novega. v ponedeljek sem pojedla zadnji Dabroston in bi mogla kao včeraj dobituser posted image  pa ni nič. prsi me pa še vedno bolijo za znoret. mal že upam da nam je uspelo ampak bom še malo počakala s testom. če bom zdržalauser posted image  no sporočim rezultate. pa preživite ta vroč dan kar se da na hladnem. zdej pa na kavico.

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.7.2007 8:41:44   
Juno
Dekleta, jaz se od vas poslavljam za 14 dni. Grem na počitnice v najbolj romantično evropsko mesto.Upam, da romantičen dopust in da bova seselo in sproščeno user posted image saj bo ravno takrat ovulacija.
Držim pesti va vse vas, ki čakate da rdečka ne bo prišla, z ostalimi se pa tako ali tako še vidimo na avgustovskem forumu.
Naj vas sonček, ki je te dni tako močen, naliva z optimizmom. Čau

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.7.2007 9:51:27   
nf
Blagor Juno user posted image , uzivaj!
Ajla, na isti dan ne pricakujeva user posted image ! Jaz zelo upam, da je ne bo niti ena docakala user posted image  user posted image  user posted image  Drugace pa ja, vse tiste znake ki si jih nastela, sem jaz ze velikokrat dala skozi in se mi zdi, da vecina punc tuki. user posted image  Potem ko enkrat bolj spremljas, kaj se dogaja s tvojim telesom, najdes celo dzunglo enih cudnih znakov in bolecin in bohve cesa se, ki jih 'prej ni bilo' user posted image  
Ufff kolk je vroce..

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.7.2007 10:03:02   
Srčekgirll
Ravnokar sm nardila test in je negativenuser posted image , user posted image pa še vedno NI od nikoder, joške mi bo pa glih zdej razneslo tko me bolijo. Sej sm vedla da bo brez veze da delam test kr bom razočaranauser posted image . Jebuser posted image in ta user posted image naj se že zmisli kaj bi rada ne pa da mene kle zajeuser posted image . Joj kok to sovražm, da se spet prestavljauser posted image .
Sporočim kdaj jo dobim.
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.7.2007 10:25:19   
J.L.
Živjo!

Tudi jaz se pridružujem tej temi in tečke ne pričakujem tam okrog 21.7
Sem nova tle, zato vse lepo pozdravljam!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.7.2007 10:26:07   
Serendipity
Srčekgirll - user posted image user posted image  user posted image user posted image

Keep your hope! user posted image  

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.7.2007 11:10:07   
Srčekgirll
Hvala  Jasnaauser posted image
Ne bom obupala, tudi meni bo 1x uspelo in bom srečkauser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.7.2007 12:21:27   
afnica mala
Jaz pa se že 2 dni "šlatam" prsi. Poskušam se spomniti razliko med bolečimi prsi pred user posted image  in pred nosečnostjo. Ker je že par mesecev od obojega, se kar ne morem odločit. V nedeljo pojem zadnji Dabroston, v ponedelejk zjutraj pa bom predčasno delala test, če bo pozitiven, da nadaljujem z  jemanjem Dabrostona.  Gre mi na jok, kar se mi pa pred user posted image  kar redno dogaja. 
LP

Neposredna povezava do sporočila: 559
19.7.2007 14:41:58   
Souly
no jst sem pa danes dobila user posted image  in se selim med avgustovke oz. septembrke, ker grem za 14 dni v toplice sama na rehabilitacijo kolena po operaciji in najbrž ne bova z mojim user posted image  uspela nič skupej zmešat, še posebi pa ne  user posted image ,......:)

no bo že, sej sva šele prvi mesec prav začela s poskušanjem tko da je še cajt za živčke,...pa tudi po pravici povedano si želim v miru in brez strahu, da bi si kaj škodila v nosečnosti koleno v toplicah pozdraviti,...

lepo se imejte,

Souly

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.7.2007 17:50:48   
pepa6
Pozdravljene!

Kot sem že omenila, da sem imela zjutraj na dan ko bi mogla dobit user posted image  rjavo rdeč izcedek, pa še vedno ni ne duha ne sluha o user posted image  od takrat. Edino joške me vsak dan bolj bolijo, druga pa čist nič. Se kar vredu počutim. user posted image  bi mogla dobit nekje med 16.7 in 18.7 ampak je ni. 17.7 pa je bil tisti rjavo-rdeč izcedek in to samo zjutraj.

Je boljše še počakat do sobote zjutraj in takrat naredit test nosečnosti, kaj pravite?

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.7.2007 18:03:01   
Erin

user posted image user posted image user posted image         JULIJSKE BORKE za otročke      user posted image user posted image user posted image

01.07. - mojca345 - user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  -user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -  user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič - user posted image user posted image   - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1-user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa -  user posted image user posted image   -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image
- v nove boje
05.07. - PATRICIJA_22 - user posted image srečka nosečka
05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa - user posted image user posted image - v nove boje
05.07. - afnica mala- user posted image
user posted image - v nove boje
05.07. - Tiara123  -user posted image
user posted image - v nove boje
06.07. - Anonimna - user posted image srečka nosečka
06.07. - lara light -user posted image user posted image
- v nove boje
07.07. - majci23 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - user posted image srečka nosečka
08.07. - Ana luna  - user posted image srečka nosečka
08.07. - Pat74 -  user posted image user posted image   -v nove boje
09.07. - matejka78 -user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay - user posted image srečka nosečka
09.07. - sandrin

09.07. - meryy  - user posted image srečka nosečka 
10.07. bela vrtnica - user posted image user posted image - v nove boje
10.07. - luna68 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - kitka1 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - **NiNa** -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - sasy20 -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - Anitka -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - jasnaa - user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - kepica - user posted image srečka nosečka

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy\o/ - user posted image user posted image - v nove boje
13.07. - MARTINŠČICA -user posted image user posted image - v nove boje
14.07. - trma79
15.07. - Muca83 - user posted image srečka nosečka

15.07. - zolika - user posted image user posted image - v nove boje
15.07. - kimmii -user posted image user posted image - v nove boje

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja  -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - ilatic
17.07. - Juno -user posted image user posted image - v nove boje

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73 - user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - daga11 -user posted image user posted image - v nove boje
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora

18.07. - pokec 
19.07. - polenovka -user posted image user posted image - v nove boje
19.07. - ledenka-user posted image user posted image - v nove boje

19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
19.07. - Vesna
20.07. - Souly -user posted image user posted image - v nove boje
20.07. - jurka6 -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - TittyK -user posted image user posted image - v nove boje
21.07. - J.L.
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
21.07. - /dudica/
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
22. 07. -urska25
23.07. - andrea3a
24.07. - tinkamiška
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - *ajla*
26.07. - nf
26.07. - bekyca
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
29.07. - Anitka
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi

30.07. - Kovič  
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image

Juno:
Uživaj 100/h!!!

Punce, upam, da čimprej ugledate user posted image user posted image !!
Mislim na vas....držim pesti...Dejmo  pluski, kje se skrivate, me vas čakamo!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 19.7.2007 18:05:28 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
19.7.2007 18:44:19   
amy81
prav lepo pozdravljeni.
tudi jaz se vam pridruzujem v tej temi in je NE pricakujem 28.07.

Cestitam vsem ki so ze dobile +ke ta mesec, in drzim pesti za nas ki jih bomo ugledale do konca meseca user posted image .

papa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.7.2007 21:42:55   
monikap
Punce mojauser posted image je tudi prišla tako da se poslavljam od vas vsem ki pa je ne čakate pa želim močneuser posted image user posted image

(odgovor članu amy81)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.7.2007 23:56:22   
Argojuhica
Teejaa, prosim zbriši Vesna (19. 7 ), ker sem user posted image že dobila. Ne vem od kod meni polenovka (17.7). user posted image LP Vesna

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.7.2007 10:39:37   
Argojuhica
Afnica mala,pokec in ostale mi lahko prosim poveste zakaj jemljete dabroston.No, verjetno ste že pisale, ampak nisem nikjer zasledila. Jst sem ga jemala, ko sem bila noseča nekaj tednov in sem rahlo krvavela ve pa??? Hvala in lp

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.7.2007 11:12:01   
trma79
No, sem prišla z dopusta, s user posted image  v kufru, tak da se selim med avgustovke...pa še to ne, ker mojega ljubega cel mesec ne bo...tak da se vidimo septembra! Uf...

Čestitke vsem user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 567
20.7.2007 11:54:19   
afnica mala
Meni jih je predpisala zaradi 2 ss - obakrat 6 teden.  Bomo videli kaj bo, če bo pomagalo. Če se uresničijo moje današnje sanje, slabo kaže.

Neposredna povezava do sporočila: 568
20.7.2007 12:20:21   
pokec
meni pa jih je predpisala ker imam neredno user posted image . cikluse imam dolge od 28 do 44 dni in je rekla da bova poskusle uredit in še malo spodbudit ovulacijo. drugače pa sem tudi jaz mer prvo nosečnostjo jemala dabroston ker sem na začetku rahlo krvavela.

Neposredna povezava do sporočila: 569
20.7.2007 13:00:51   
Srčekgirll
No končno je prišla nepričakovana M. user posted image user posted image Dns se poslavljam in se selim v avgust. Srečno ostalim katere še čakate

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.7.2007 13:09:16   
bekyca
Srčekgirl in vsem ostalim, ki se selite med avgustovke en velik user posted image user posted image user posted image . Bo pa avgust vaš mesec!

Jaz tudi čakam kaj bo ta mesec, sicer je šele četrti krog, pa vseeno. Nekak sem se navadila na to, da če pač pride user posted image  pač pride in nisem več tako zelo razočarana, kot sem bila prvi in drugi mesec. Slepo sem mislila, da ko bomo pa začeli delat user posted image  bo pa kr ratalo user posted image . Pač zdaj si zmeraj rečem, OK če ni zdaj bo pa naslednji mesec. Saj ne moreš nič, kot pridno user posted image  in čakat a se bo prikazala user posted image  al ne. Tukaj res rabimo potrpljenje, a ne?

Nekak še zdržim, tam nekje do tri dni pred nepričakovano M, potem me pa prime. Potem sem pa pozorna na vsak morebitni znak, in vse karkoli se mi zgodi povezujem s tem in izvajam prave scene user posted image user posted image  A ste ve tud takšne? Jao, kaj men psiha dela zadnje dni. Pa vedno si probam dopovedat, da naj ne mislim tolk na to, pa vseeno......Moj dragi pa itak, ene 5 x na dan me vpraša, če so že kakni znaki, če mislim da bo, če sem ok, če mi kaj naredi, prinese, naj se pazim,...... Kot, da bi bla že user posted image   Noro je pri nas zadnje dni pred user posted image , vam rečem user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, malo sem se vam izkašljala...... user posted image

Saj bo, enkrat bo! Vem, da nam bo ratalo! Držimo pestke druga za drugo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bekyca -- 20.7.2007 13:10:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 571
20.7.2007 13:36:42   
tinkamiška
hojla

tudi jst sočustvujem z vsemi, ki se selite med avgustovke in držim pestke za naslednji mesec!

jst še vztrajam tukaj, ker me do France ločijo še štirje dnevi in se trudim ne veliko mislit na to, čeprav...mi začne srček hitreje bit, ko začnem odštevat.

nočem si delat nekih upov, čeprav vem, da možnost je. na znake ne mislim, ker je bilo pri prvi in drugi nosečnosti čisto drugače, poleg tega se je druga še nesrečno končala in nočem niti primerjat kašnih znakov.

stiskam šestke še naprej in upam...

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.7.2007 13:42:34   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bekyca

Nekak še zdržim, tam nekje do tri dni pred nepričakovano M, potem me pa prime. Potem sem pa pozorna na vsak morebitni znak, in vse karkoli se mi zgodi povezujem s tem in izvajam prave scene user posted image user posted image  A ste ve tud takšne? Jao, kaj men psiha dela zadnje dni. Pa vedno si probam dopovedat, da naj ne mislim tolk na to, pa vseeno
/quote]

user posted image  Sem popolnoma ista v dneh pred M user posted image  

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.7.2007 13:43:16   
Serendipity
Srčekgirll - user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.7.2007 18:58:06   
Zvezdica
Tudi jaz se poslavljam za celih 17 dniuser posted image user posted image user posted image . Končno se pokamo na morje.

Upam, da bom 25.7. vriskala da me boste še ve slišale tukaj na forumu in boste vedele, da nam je uspelo.
Moram pa povedat, da me vsake tok špikne v levem jajčniku (vsaj tisti četrtini, ki mi je ostala). In malo čutim bradavice, zdaj se je že malo umirilo. Občutek imam dober, ampak počakajmo pa bomo videli.

Za vse tiste, ki se selite med avgustovke en velik user posted image , za tiste, ki pa upamo pa tudi en velik user posted image .
Za vse tiste, ki vam je uspelo pa čestitke in user posted image .

Tako, pa je prišel težko pričakovani dopust. Če bo kje kašna možnost vam pošljem kak pozdrav in UPAM, da lepo novičko.

Naj bo veliko user posted image user posted image .

Pozdravček,
Zvezdica

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 20.7.2007 19:00:04 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?