bekyca
|
Srčekgirl in vsem ostalim, ki se selite med avgustovke en velik . Bo pa avgust vaš mesec! Jaz tudi čakam kaj bo ta mesec, sicer je šele četrti krog, pa vseeno. Nekak sem se navadila na to, da če pač pride pač pride in nisem več tako zelo razočarana, kot sem bila prvi in drugi mesec. Slepo sem mislila, da ko bomo pa začeli delat bo pa kr ratalo . Pač zdaj si zmeraj rečem, OK če ni zdaj bo pa naslednji mesec. Saj ne moreš nič, kot pridno in čakat a se bo prikazala al ne. Tukaj res rabimo potrpljenje, a ne? Nekak še zdržim, tam nekje do tri dni pred nepričakovano M, potem me pa prime. Potem sem pa pozorna na vsak morebitni znak, in vse karkoli se mi zgodi povezujem s tem in izvajam prave scene A ste ve tud takšne? Jao, kaj men psiha dela zadnje dni. Pa vedno si probam dopovedat, da naj ne mislim tolk na to, pa vseeno......Moj dragi pa itak, ene 5 x na dan me vpraša, če so že kakni znaki, če mislim da bo, če sem ok, če mi kaj naredi, prinese, naj se pazim,...... Kot, da bi bla že Noro je pri nas zadnje dni pred , vam rečem Ah, malo sem se vam izkašljala...... Saj bo, enkrat bo! Vem, da nam bo ratalo! Držimo pestke druga za drugo
< Sporočilo je popravil bekyca -- 20.7.2007 13:10:33 >