Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 12:45:17
|
|
|
|
Juno
|
freha, to da ti Clearblue ni pokazal nič po enem dnevu zaostanka menstruacije še nič ne pomeni. Mogoče pa je uspelo. Držim pesti!
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 14:22:00
|
|
|
|
pilotgirl
|
Jst sem še na čakanju. ni na spregled,znakov za prihod pa tudi ne. Do nedelje počakam,pol bom poskusla test.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 15:28:11
|
|
|
|
pepa6
|
Jaz pa še čakam na 18. julija. Upam, da je ne bo, ker moj dragi že vidi velik trebuh, ker sem že neki časa napihnjena, in se že veseli, jaz pa mam občutek, da tudi tokrat nebo nič. Pa še nek gost rumen izcedek mam, tak, da dvomim, da sem noseča. Drugač pa mam sam malo boleče bradavice, kar je po moje čist normalno če si pred . Več ne vem kaj naj naredima, sva šla plodne dneve računat, na podlagi sluzi, pa še ovulacijski test sva vsak dan delala, in je bila prva dva dneva bleda črtica, 3. dan malo močnejša črtica, 4. dan pa spet iste barve kot prva dva dni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 15:39:02
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hejhoj Smo nazaj z doupsta, nama je celo ratalo parkrat okoli O dnevov, kljub temu, da je Iza spala visti sobi. Sva se počutila kot dva najstnika, ki se ksrivata, da ju nebi kdo zasačil Bomo vidli, če se bo kak rezultat, če ne, smo pač preživeli super dopust Čestiske vse novim ! In pestke še naprej za vse, ki še čakamo... Pozdravček, Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 17:00:38
|
|
|
|
HEL36
|
anay čestitam za majci23, ponovi test čez par dni, držim pesti za močne luna68, žal mi je, da je spet prišla, avgusta bo freha, res nič ne pomeni, če ti CB ni pokazal, mogoče je prekmalu, saj kasneje zazna hormon. Držim pesti za .
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 19:13:02
|
|
|
|
nf
|
Majc, valda da si Cestitam!!!!! Za vsak slucaj naredi se Clearblue cez par dni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 20:05:55
|
|
|
|
matejka ..
|
use smo neučakane.a mislte da imam kaj možnosti za zanosit, če sva 3 dni pred ovulacijo, ker je potem odšel na služ. pot? čestitam vsem novim nosečkam za ostale pa držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 20:14:44
|
|
|
|
nf
|
Matejka, pomoje da je neki sans, ITAK Sicer si pa lahko na grafku tu (http://www.ovwatch.com/works_HowOVWorks.asp) pogledas po posameznih dnevih, koliko sans je za zanositev. 5% na dan ovulacije 26& 1 dan pred O 28& 2 dni pred O 13& 3 dni pred O 13& 4 dni pred O
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 20:25:46
|
|
|
|
matejka ..
|
aha.upam da rata.držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 21:45:57
|
|
|
|
sasy20
|
Čestitke vsem novim in upam da vsa bo še več navijam za čim več Dejmo punce
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 22:32:44
|
|
|
|
Katja 271
|
Majci23, tebi bi najprej kar čestitala, saj testi v + načeloma ne lažejo. Čez dva dni, pa ti želim da ugledaš debeli, najdebelejši, še debelejši črtici! nf, tebi pa hvala za te procente - pa sem se spet naučila nekaj novega Me je pa presenetilo to, da je 2 dni pred O za 2% večja možnost kot 1 dan pred O Punce, lep vikend želim, pa čim bolj produktiven
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 22:36:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
Čestike za vse . Majči, še CB da bo ziher, čeprav sem prepričana, da si srečka Upam, da se vam vse kmalu pridružimo Juno, jast sem imela O dva dni nazaj pa se mi dogaja isto k tebi, sam nisem skup zlezla, to je res. Groza, se tko počutim kot, da nekdo drug upravlja z mano. Pa še v jajčnikih me špika, vendar se mi zdi, da si vse skup mal domišljam. Drugače pa jast upam, da je 25. NE BO!!! Bom ravno na morju, pa bi mi pasalo tud zarad tega, da je ni. Čeprav si srčno želim, da bi nam uspelo ta mesec in bi naš ati dobil še enega ovnčka za zaveznika. Punce, dajmo ta seznam obarvat v roza...Ok? Nočko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 13.7.2007 23:09:05
|
|
|
|
nf
|
Katja, pomoje da tile procenti niso glih neka blazna znanost. Kot sem gledala po razlicnih spletnih straneh, so vedno drugacni... Sploh pa mi ni jasno, kako jih racunajo? Ti samo in uzivaj pa bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 3:56:12
|
|
|
|
stunfek
|
Moja M prišla na dopusu, 9.7. in je v avgustu ne pričakujem...o madonca v bistvu je ne pričakujem v septembru....še malo pa bo božič...LOL.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 8:57:26
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica dajmo ta seznam obarvat v roza...Ok? Ja OK. Samo povej kje je seznamček, da se vpišem in bo potem zihr ratalo. Punce jst moram počakat še do konca mesea, da vidimo če kaj bo, za vse vas pa držim pesti in upam, da bo ta mesec in seveda tudi vse naslednje mesece, za tiste ki do sedaj ni uspelo in za tiste, ki se še bodo odločile za , čim več .
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 10:57:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Joj še 3 dni morem počakat kaj bo. Kako se to vleče. Upam da je ne bo in da je dopust na morju kaj koristil in da je kaj ratalo. ČESTITKE vsem novim upam da se bom tudi jst kdaj pridružila.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 11:00:56
|
|
|
|
majci23
|
danes zjutraj sem bla neučakana in sem naredila še clear blue, ki je spet pokazal plusek ampak taaakooooooooooo rahel!!!!!!!!!! mislim, da bo najbolje, če test ponovim drug teden a ne? lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 11:02:41
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Majchi če je + je +, pa še temperatura povečana, potem je to to. Jaz pa ti samo čestitam in želim čim lepšo nosečnost in zdravo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 11:39:26
|
|
|
|
matejka ..
|
majci23 čestitam to je sigurno nosečnost.rahla črta pa je ker je še tako malo tega hormona več ga je bolj temna je. čestitam vsem novim nosečkam za ostale držim pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 17:52:45
|
|
|
|
/dudica/
|
tudi jaz ne pričakujem okrog 21.7.07 upam,da nama je ta mesec končno uspelo. vsem želim čimveč
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 14.7.2007 22:08:52
|
|
|
|
majci23
|
mene samo skrbi zakaj imam kljub temu, da mi je test pokazal dve črtici (RAHLI!!!) še vedno neke čudne rjave izcedke???? BT imam povišano že 12. dan konstantno, se pravi da sem v lutealni fazi a ne? M bi torej morala priti po cca 14 dneh povišane BT. Te izcedke imam pa že 9 dni. vmes ni blo 2 dni nič, zdej pa vsak dan...pa ni nujno, da pride kej ven ampak na wc papirju se vidi. Mene je ful strah kaj se mi dogaja?? čudno mi je, da bi mi test pokazal +. iMa katera take izkušnje s temi izcedki?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 15.7.2007 9:52:25
|
|
|
|
majci23
|
jutro ! danes mi je BT padla na 36,2---očitno prihaja M. nisem še sigurna ampak bomo vidli. ZVija me pa fuul. Jaz bi skorej rekla, da gre za spontani splav kaj? test mi že ne bi kar tako pokazal +. rjave izcedke mam vsak dan.... kaj mislite? sem kr žalostna . mislite da sem bila noseča??? al je še kej upanja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 15.7.2007 11:42:34
|
|
|
|
pilotgirl
|
Hm podobno se je tudi meni zgodilo,test je pokazal rahlo črtico a ni bilo s tem nič. Prišla je .Test ti lahko tudi pokaže rahlo črtico čeprav boš dobila menstro. tko da to se dogaja-na žalost.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 15.7.2007 12:02:11
|
|
|
|
majci23
|
sem se že veselila:) ampak dobro, da mam dobro razvito intuicijo, ker sem nekak vedla, da nisem noseča, kljub črticam. No, sej menstre še nisem dobila ampak mam filing da bo vsak čas prišla, ker me kr zvija . a je lahko prišlo do tega zarad dvigovanja? al moja sluznica v maternici ni dobra zarad jemanja KT? nehala sem jih jest pred 7 meseci.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juliju! 15.7.2007 13:17:09
|
|
|
|
hmm
|
majci23, ne bi ti rada vlivala lažnega upanja, a če te samo tišči, pa ni od nikoder, je to lahko . Glede te temperature pa sem sama tudi malo zmedena, sem na www.fertilityfriend.com namreč videla tudi take grafe, kjer se je temperatura za en dan spustila, a je vseeno bila nosečnost. Držim pesti .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?