|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
13.7.2007 12:45:17   
Juno
freha,
to da ti Clearblue ni pokazal nič po enem dnevu zaostanka menstruacije še nič ne pomeni. Mogoče pa je uspelo. Držim pesti!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.7.2007 14:22:00   
pilotgirl
Jst sem še na čakanju.user posted image  ni na spregled,znakov za prihod pa tudi ne. Do nedelje počakam,pol bom poskusla test.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.7.2007 15:28:11   
pepa6
Jaz pa še čakam na 18. julija. Upam, da je ne bo, ker moj dragi že vidi velik trebuh, ker sem že neki časa napihnjena, in se že veseli, jaz pa mam občutek, da tudi tokrat nebo nič. Pa še nek gost rumen izcedek mam, tak, da dvomim, da sem noseča. Drugač pa mam sam malo boleče bradavice, kar je po moje čist normalno če si pred user posted image .

Več ne vem kaj naj naredima, sva šla plodne dneve računat, na podlagi sluzi, pa še ovulacijski test sva vsak dan delala, in je bila prva dva dneva bleda črtica, 3. dan malo močnejša črtica, 4. dan pa spet iste barve kot prva dva dni.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.7.2007 15:39:02   
tinkamiška
Hejhoj

Smo nazaj z doupsta, nama je celo ratalo parkratuser posted image okoli O dnevov, kljub temu, da je Iza spala visti sobi. Sva se počutila kot dva najstnika, ki se ksrivata, da ju nebi kdo zasačiluser posted image user posted image user posted image

Bomo vidli, če se bo kak rezultat, če ne, smo pač preživeli super dopustuser posted image

Čestiske vse novimuser posted image user posted image user posted image !

In pestke še naprej za vse, ki še čakamo...

Pozdravček,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.7.2007 17:00:38   
HEL36
anay user posted image user posted image user posted image čestitam za user posted image   user posted image user posted image user posted image
majci23, ponovi test čez par dni, držim pesti za močne user posted image  user posted image

luna68, žal mi je, da je  user posted image  spet prišla, avgusta bo user posted image

freha, res nič ne pomeni, če ti CB ni pokazal, mogoče je prekmalu, saj kasneje zazna hormon. Držim pesti za user posted image user posted image .

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.7.2007 19:13:02   
nf
Majc, valda da si user posted image  Cestitam!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Za vsak slucaj naredi se Clearblue cez par dni.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.7.2007 20:05:55   
matejka ..
use smo neučakane.a mislte da imam kaj možnosti za zanosit, če sva 3 dni pred ovulacijo, ker je potem odšel na služ. pot? čestitam vsem novim nosečkam za ostale pa držim pesti.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.7.2007 20:14:44   
nf
Matejka, pomoje da je neki sans, ITAK user posted image  Sicer si pa lahko na grafku tu (http://www.ovwatch.com/works_HowOVWorks.asp) pogledas po posameznih dnevih, koliko sans je za zanositev.
5% na dan ovulacije
26& 1 dan pred O
28& 2 dni pred O
13& 3 dni pred O
13& 4 dni pred O

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.7.2007 20:25:46   
matejka ..
aha.upam da rata.držim pesti

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.7.2007 21:45:57   
sasy20
Čestitke vsem novim user posted image  in upam da vsa bo še več user posted image user posted image user posted image navijam za čim več user posted image user posted image

Dejmo punce

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 460
13.7.2007 22:32:44   
Katja 271
Majci23, tebi bi najprej kar čestitala, saj testi v + načeloma ne lažejo. Čez dva dni, pa ti želim da ugledaš debeli, najdebelejši, še debelejši črtici!user posted image user posted image

nf, tebi pa hvala za te procente - pa sem se spet naučila nekaj novegauser posted image
Me je pa presenetilo to, da je 2 dni pred O za 2% večja možnost kot 1 dan pred O user posted image

Punce, lep vikend želim, pa čim bolj produktiven user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.7.2007 22:36:47   
Zvezdica
Čestike za vse user posted image .
Majči, še CB da bo ziher, čeprav sem prepričana, da si srečka user posted image
Upam, da se vam vse kmalu pridružimouser posted image

Juno, jast sem imela O dva dni nazaj pa se mi dogaja isto k tebi, sam nisem skup zlezla, to je res. Groza, se tko počutim kot, da nekdo drug upravlja z mano. Pa še v jajčnikih me špika, vendar se mi zdi, da si vse skup mal domišljam. Drugače pa jast upam, da je 25. NE BO!!! Bom ravno na morju, pa bi mi pasalo tud zarad tega, da je ni. Čeprav si srčno želim, da bi nam uspelo ta mesec in bi naš ati dobil še enega ovnčka za zaveznika.

Punce, dajmo ta seznam obarvat v roza...Ok?

Nočko

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.7.2007 23:09:05   
nf
Katja, pomoje da tile procenti niso glih neka blazna znanost. Kot sem gledala po razlicnih spletnih straneh, so vedno drugacni... Sploh pa mi ni jasno, kako jih racunajo? user posted image  Ti samo user posted image  in uzivaj pa bo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
14.7.2007 3:56:12   
stunfek
Moja M prišla na dopusu, 9.7. in je v avgustu ne pričakujem...o madonca v bistvu je ne pričakujem v septembru....še malo pa bo božič...LOL.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 464
14.7.2007 8:57:26   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

dajmo ta seznam obarvat v roza...Ok?

Ja OK. Samo povej kje je seznamček, da se vpišem in bo potem zihr ratalo.user posted image

Punce jst moram počakat še do konca mesea, da vidimo če kaj bo, za vse vas pa držim pesti in upam, da bo ta mesec in seveda tudi vse naslednje mesece, za tiste ki do sedaj ni uspelo in za tiste, ki se še bodo odločile za user posted image , čim več user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
14.7.2007 10:57:45   
Srčekgirll
Joj še 3 dni morem počakat kaj bo.user posted image Kako se to vleče. Upam da je ne bouser posted image in da je dopust na morju kaj koristil in da je kaj ratalo.user posted image
ČESTITKE vsem novim user posted image upam da se bom tudi jst kdaj pridružila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
14.7.2007 11:00:56   
majci23
danes zjutraj sem bla neučakana in sem naredila še clear blue, ki je spet pokazal plusek ampak taaakooooooooooo rahel!!!!!!!!!! mislim, da bo najbolje, če test ponovim drug teden a ne?

lp

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
14.7.2007 11:02:41   
Pingvinčica
Majchi če je + je +, pa še temperatura povečana, potem je to to. Jaz pa ti samo čestitam in želim čim lepšo nosečnost in zdravo user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.7.2007 11:39:26   
matejka ..
majci23 čestitam to je sigurno nosečnost.rahla črta pa je ker je še tako malo tega hormona več ga je bolj temna je.
čestitam vsem novim nosečkam za ostale držim pesti.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 469
14.7.2007 17:52:45   
/dudica/
tudi jaz ne pričakujem okrog 21.7.07
upam,da nama je ta mesec končno  uspelo.
vsem želim čimveč user posted image

toliko želja,a le redke se izpolnijo.....

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
14.7.2007 22:08:52   
majci23
mene samo skrbi zakaj  imam kljub temu, da mi je test pokazal dve  črtici (RAHLI!!!) še vedno neke čudne rjave izcedke???? BT imam povišano že 12. dan konstantno, se pravi da sem v lutealni fazi a ne? M bi torej morala priti po cca 14 dneh povišane BT.  Te izcedke imam pa že 9 dni. vmes ni blo 2 dni nič, zdej pa vsak dan...pa ni nujno, da pride kej ven ampak na wc papirju se vidi. Mene je ful strah kaj se mi dogaja?? čudno mi je, da bi mi test pokazal +.  iMa katera take izkušnje s temi izcedki? user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.7.2007 9:52:25   
majci23
jutro !
danes mi je BT padla na 36,2---očitno prihaja M. nisem še sigurna ampak bomo vidli. ZVija me pa fuul. Jaz bi skorej rekla, da gre za spontani splav kaj? test mi že ne bi kar tako pokazal +. rjave izcedke mam vsak dan.... kaj mislite? sem kr žalostnauser posted image user posted image user posted image .
mislite da sem bila noseča??? al je še kej upanja?user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 472
15.7.2007 11:42:34   
pilotgirl
Hm podobno se je tudi meni zgodilo,test je pokazal rahlo črtico a ni bilo s tem nič. Prišla je user posted image .Test ti lahko tudi pokaže rahlo črtico čeprav boš dobila menstro. tko da to se dogaja-na žalost.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 473
15.7.2007 12:02:11   
majci23
sem se že veselila:) ampak dobro, da mam dobro razvito intuicijo, ker sem nekak vedla, da nisem noseča, kljub črticam. No, sej menstre še nisem dobila ampak mam filing da bo vsak čas prišla, ker me kr zvijauser posted image . a je lahko prišlo do tega zarad dvigovanja? al moja sluznica v maternici ni dobra zarad jemanja KT? nehala sem jih jest pred 7 meseci.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.7.2007 13:17:09   
hmm
majci23, ne bi ti rada vlivala lažnega upanja, a če te samo tišči, user posted image  pa ni od nikoder, je to lahko user posted image . Glede te temperature pa sem sama tudi malo zmedena, sem na www.fertilityfriend.com namreč videla tudi take grafe, kjer se je temperatura za en dan spustila, a je vseeno bila nosečnost. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?