|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
10.7.2007 11:58:59   
nf
Juno, ful podobno se tudi jaz ne nalivam vec s kavo, mogoce 1 na dan, ne morem se pa upreti zelenemu cajcku. Pa tko cim vec sadja in zelenjave pa teh zdravih neumnosti user posted image  Moram priznat, da me po tricetrt leta nekega samega zdravja, ki ga mecem vase, ze malo mineva. user posted image  Vedno bolj pogosto si privoscim pomfritek pa kak kozarcek vinca user posted image .
Drugace sem pa danes prou slabe volje, kr vidim da tudi ta mesec ne bo nic. Zjutri sem imela ginekologa in mi je sestra prav s posebnim zanosom razlagala zgodbico frendice, ki je 15 let cakala na bejbija. Kao v tolazbo, da 9 mescev ni se nic user posted image  

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 401
10.7.2007 12:08:39   
nf
Aja Tifol sem pa po parih mesecih zamenjala s Centra Mami al neki tazga. V tej so še vsi vitamni in minerali, tko da si v top formi, ko postaneš srečka nosečka user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 402
10.7.2007 12:25:28   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Juno

Čestitke blaženim user posted image !!!!!
Za tiste ki čakamo pa držim pesti. Dokler se ne pokaže user posted image  je upanje. Roza barva na seznamu je tako lepa, upam, da je bo čimveč.

Se podpišem pod tole!user posted image user posted image  Bravo punce, dejmo še tako naprej.

Zanima me, ali je katero po jemanju Tifola mučila slabost? Meni je namreč že nekaj dni zjutraj slabo, ko kej pojem je bolje. Ne vem ali je to posledica jemanja Tifola, ali je psiha, ali kaj drugega user posted image .

Meni po Tifolu nikoli ni bilo slabo, samo sem ga res vzela zjutraj po zajtrku, saj so mi tako tudi v lekarni svetovali. Kolikor vem, da ga je treba vzeti po ali med hrano. Tako, da če ga vzameš zjutraj na prazen želodec je to lahko verjetno razlog, da ti je zjutraj slabo ali pa si user posted image . Ampak meni je ginekolog svetoval naj raje jem Elevit, saj naj bi bil veliko boljši, ker ima še ostale vitami in vsebuje tudi več Folne kisline kot Tifol. No ampak včeraj sem ga vzela prvič in mi je bilo takoj slabo, pa še ful sem bila lačna cel dan. Ampak bomo videli danes, če je res povezano s tem ali pa so samo živčki tisti.

Pa še tole me zanima. Ali sedaj, ko se trudite ustvariti novo bitjece bolj pazite kaj vnesete v svoje telo? Jaz se trudim prehranjevati čim bolj zdravo, ne kadim, občasno spijem kak kozarec vina, zelo težko pa se odpovem kavi. Imam jo namreč zelo rada. Zaradi boljšega občutka sem omejila količino, sedaj spijem največ skodelico na dan, pa še to ne vsak dan. Kako pa kaj ve?

No ja, sedaj spijem samo eno kavo na dan, to zjutraj, da lahko pridem k sebi ampak še to ne turške ampak si eno zmešam, to expreso ali kaj je že. Ampak, to nisem omejila sedaj zaradi tega, ker računamo na dojenčka ampak zato, ker sem jih prej spila tudi 4 do 5 na dan in to seveda ni ravno priporočljivo, pa še na živce mi je šlo, da brez nje nisem mogla funkcionirati.

Kar se pa tiče sadja in zelenja, zelenjava je sigurno vsak dan na mojem jedilniku, tako v zajtrku, če se le da( Aja pa zajtrk sem začela šele sedaj jesti), v kosilu vedno, ali je to kakšna zelenjavna juha ali solata ali kot priloga, ponavadi pa za večerjo pojem tudi kakšno solatko, pa zraven nekaj ali pa tudi samo solato. Sadje pa čisto odvisno. Sedaj moram priznati, da ga že kar nekaj časa ne jem redno, ker nekako nimam po njem nobene želje. Ampak to po mojem ne bo dolgo trajalo, saj grem kmalu na morje in tam ponavadi pojem gore sadja in zelenjave.

Drugače pa kadim ne že 3. leta, pijem tudi ne( ponavadi se ga napijemuser posted image  enkrat na leto, pa še to ni čisto nujno namenoma, ampak glede na to, da nikoli ne pijem, potem recimo za rojstni dan spijem dve pivi in sem že pijanauser posted image ), kaj hočemo očitno sem iz forme.

Drugače pa ne bom rekla, da jem samo zdravo hrano. Ker kadar mi zapaše grem tudi v McDonalds ali pa recimo na pico, kar pa vsi vemo, da ni zdravo. (no pa saj tam je tudi nekaj zelenjaveuser posted image ).

Punce držim pesti za vse, ki še čakate, da NE pride user posted image  in da bomo julijski seznam res obarvale bolj roza kot ne.
Pa še vsaki pošiljam enouser posted image za srečo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 403
10.7.2007 12:26:51   
Juno
nf, hvala, bom poskusila s temi dodatki.

Pa ne bit slabe volje zaradi takih izjav. Ne oziraj se nanje. Kako lepo je na forumu prebirati novice, da je kateri uspelo po več mesecih truda. Teejaa je zadnjič tako lepo napisala in mislim da ima kar prav. In ko bo prišel čas za tvojo malo pikico, bo to pravi trenutek, svetel žarek v tvojem življenju. Držim pesti, da te bo ta žarek čimprej segrel.

Drži se!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 404
10.7.2007 12:44:59   
Juno
Aha, naredila sem to napako, da sem jemala Tifol na prazen želodec. Tablete imam namreč na nočni omarici in jih vzamem takoj zjutraj, da potem ne pozabim. Očitno sem slabo prebrala navodila. user posted image  Hvala murkica.

Zdej pa grem, sem že predolgo med vami, je treba tudi kaj narediti......

Še enkrat vam moram povedati, da ste zakon, prijetne, pozitivne. In ostanite take!

Lp, Junona

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 405
10.7.2007 12:59:46   
nf
Kaj ste face, sem ze boljse volje user posted image  Ampak nekatere sestre so pa res... Se ne bom vec sekirala zaradi takih ljudi. Ko bo, bo, in bom fulfulful srecna user posted image  Upam da bo cim prej user posted image
Ej sej pomoje Juno, da ce takoj po tableti pojes zajtrk, nima tolk veze, ce jo vzames se na prazen zelodec. Verjetno je bols, da vzames tabletko po jedi, da se bolje absorbirajo ti vitamincki. Jaz jih vedno vzamem tik pred zajtrkom, ker drugace pozabim. Jih imam pa se en paketek v sluzbi, ce se slucajno sele kasneje spomnim.
Punce, jutri je moja ovulacija! Danes pa v napad! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 406
10.7.2007 13:29:26   
majci23
jaz tudi jemljem raje centramed mami. samo me pa nekej zanima. zdej sm ga kr nehala jest, ker itak ne vem kdaj nam bo ratalo. če tako razmišlam, pol ga lahko jem tud pol leta al pa še več brezveze. s tem gre kr nekej denarja stran. jaz se bolj trudim zdravo jest, ko bom pa zanosila bom pa takoj začela jest folno. dosti folne je v blitvi, zeleni solati, špinači....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 407
10.7.2007 13:46:05   
nf
Ja jaz jem recimo ze 1 leto... Kaj pa vem, jaz bi jo na tvojem mestu kr jedla. Vsaj Tifol, ki je itak poceni. Nekje sem prebrala, da ima folna kislina ucinek sele, ce jo jemljes vsaj 3 mesece pred zanositvijo. Sicer si pa ti farmacevti dnevno zmisljujejo nove potrebe, kaj pa vem. Jaz bi kljub sadju in zelenjavi jedla vsaj Tifol. Tudi je vprasanje, kaksno sadje in zelenjavo jes. Mercator in ostali veletrgovci prodajajo pomoje ful spricano in dozoreno v skladiscu, tko da veliko vitaminov tle ne bos dobila...

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 408
10.7.2007 15:30:53   
Erin

user posted image user posted image   user posted image    JULIJSKE BORKE za otročke user posted image   user posted image user posted image

01.07. - mojca345 -user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  - user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -user posted image  user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič -user posted image  user posted image - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1- user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa - user posted image   user posted image -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image - v nove boje

05.07. - PATRICIJA_22 - srečka nosečka

05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa
05.07. - afnica mala- user posted image
user posted image - v nove boje
05.07. - Tiara123  -user posted image user posted image - v nove boje
06.07. - Anonimna - srečka nosečka user posted image
06.07. - lara light - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - majci23
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - srečka nosečka user posted image
08.07. - Ana luna  - srečka nosečka user posted image
08.07. - Pat74 -  user posted image user posted image   -v nove boje
09.07. - matejka78 -user posted image user posted image - v nove boje
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay
09.07. - sandrin

09.07. - meryy  -srečka nosečka user posted image
10.07. - bela vrtnica
10.07. - luna68
11.07. - kitka1 -user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha
11.07. - **NiNa**
12.07. - sasy20
12.07. - Anitka
12.07. - jasnaa
12.07. - kepica

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy/o/

13.07. - MARTINŠČICA -user posted image user posted image - v nove boje
14.07. - trma79
15.07. - Muca83
15.07. - kimmii

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja
17.07. - ilatic
17.07. - Juno

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73
17.07. - daga11
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora
18.07. - pokec 
19.07. - ledenka
19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
19.07. - Vesna
20.07. - Souly
20.07. - jurka6
21.07. - TittyK
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
23.07. - andrea3a
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - nf
26.07. - tinkamiška
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi
30.07. - Kovič
30.07. - bekyca 
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image     

Jasnaa - (sem te kr u roza dala, ker boš itak kmal med srečkamuser posted image user posted image ) U glavnem:Lepo se imej na morju, naj te morebitna user posted image ne spravi v slabo voljo... Uživaj, spočij se, naberi si nove energije, potem pa z novo močjo v še lepše obdobje...saj veš, tisto, v katerem te čaka mala pikica...Aja pa še nekaj...verjamem, da je to tvoje zadnje poletje brez user posted image ali user posted image , zato UŽIVAJ bejba!!! user posted image
ČAw!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 409
10.7.2007 15:31:48   
hmm
Jasnaa, uživaj na dopustu! Držim pesti, da user posted image  ne bo prišlauser posted image user posted image user posted image , da bo vajin dopust res popoln in se bosta vrnila z najlepšo novičko! Pa res ne vem zakaj morata ravno zdaj iti, ko bo najbolj napetouser posted image user posted image user posted image .

luna68, majci23, nInAzWeRiNa in vse ostale, ki ne čakamo julija, držim pesti za user posted image !user posted image user posted image user posted image

Punce, zakaj bi morale Tifol zjutraj jemati, je tako boljše? Jaz Tifol vedno jemljem zvečer, pa mi ni nikoli slabo, no včasih že, a nisem tega nikoli s Tifolom povezala.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 410
10.7.2007 15:46:29   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: hmm

Punce, zakaj bi morale Tifol zjutraj jemati, je tako boljše? Jaz Tifol vedno jemljem zvečer, pa mi ni nikoli slabo, no včasih že, a nisem tega nikoli s Tifolom povezala.

Nimam pojma. Meni je tako svetovala farmacevtka v lekarni. Bi morala pa njo točno vprašati zakaj.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 411
10.7.2007 17:11:04   
torcica
Bravo punce, ste kar lepo začele barvat seznamuser posted image user posted image user posted image . Čestitke vsem novim user posted image , za ostale pa držim pesti in vsem skupaj pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
10.7.2007 19:23:44   
Anitka
Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa vam sporočam, da me je že prejšnji teden mnogo prezgodaj pričakala user posted image , tako da se selim, ampak še ne v avgust ampak na konec julija - 29.7. Sicer bo to malce z rezervo, ker  mi zaradi potovanja v Kenijo ni priporočljivo takoj zanositi, pa vseeno bom ostala z vami na seznamčku.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
10.7.2007 19:27:47   
Lupita
Congratulations vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od mene!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
10.7.2007 20:33:58   
nf
Anitka, dej malo porocaj kako je s Kenijo. Kaj si jedla tabletke proti Malariji in morata zato pocakat? Me zanima, zato ker greva midva pa v Namibijo. Ginekolog mi je rekel, da ni neke panike. Baje da moras samo paziti, da ne jes surove hrane, vedno zaprte flase vode, itd,.. Res pa je, da se bova izogibala malaricnih podrocij.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.7.2007 7:39:56   
SM10
Čestitke vsem dosedanjim nosečkam in vsem bodočim. Namreč jutri začnem z dopustom, v petek letim v Španijo za 1 teden in bom popolnoma odtrgana od interneta. Po dopusto pa na laparo in  histero. Žal jo bom dočakala na dopustu, čeprav imam upanje, da je pa le mogoče ne bo.Pravo srenje dopust pa menza, ampak ni šlo drugače, ker bom potem v bolniški .

Tudi vsem, ki se odpravljate na dopust uživajte 100/uro.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.7.2007 8:30:22   
luna68
Jutro....vsem puncam tukaj!!Cas zauser posted image jutranji sprehod! Pri meni nic novega. Ampak ve pa ste se razpisale. user posted image
Sem morala kar vec strani obrnituser posted image user posted image . Se sreca da sem danes polno zasedena,a da o jutrisnjem dnevu ne govorim! Me caka nekaj z papirji,ufa. Se bom nahodila od vrat do vratuser posted image .No ce me nic ne presenetiuser posted image ,bo kar fajn!!
Jasna,hvala user posted image ,Hmm in NinaZverina pa vsem ki se vedno cakamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........posiljam en kup crtic za ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Moj "flekec" je bil parkiran zjutraj na miniju,(mini vlozku) drugega pa nic. Razen da me je en teden prej napadel roj mozoljev,ki jih ponavadi res ni,pa okoli ovulacije me je nekaj zbadalo v spodnjem nadstropjuuser posted image .Prsa so tudi bolelala,in se vedno so obcutljive.ALi sem se poslovila oduser posted image za naslednje leto......ali pa so samo moji hormoncki zurajo..
Sem pa si prebrala da je skoraj pri vsaki drugaceuser posted image .Torej dokler je ni,je ni...
Drugace pa se teden dni do dopusta,bo pa user posted image vec!!
No, pa sem napisala cel roman!?
Srecno vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 417
11.7.2007 12:31:34   
nInAzWeRiNa
luna68,jasnaa in hmm mogoče je pa ta mesec naš tut jst držim pesti za nas in seveda za vse čakajoče,
jst še čakam in bom test prov v kratkem ponovila danes mi točno en teden zamujauser posted image res se nebi branla še kakšno letouser posted image user posted image ...
lp junijkeuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.7.2007 12:59:49   
sasy20
Ola,

sem v službi, vendar si bom vzela neka časa,...jutri namreč ne pričakujem imam pa že dva dni tak čuden izcedek....ni tak temno rjav kot ponavadi pred user posted image  ampak je svetlo rjav - zdi se kot beli tok....
Joj ne vem kako naj opišem....no ja malo sem nervozna ker je jutri tisti  dan......

Lepo se imejte,  pa vsem ki ste že srečke user posted image  čestitam user posted image , vsem ostalim pa želim da čimprej zagledate user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

No sedaj pa šibam delat da ne bo kaj narobe user posted image

Pa-pa

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.7.2007 14:14:34   
Anonimen
Pozdravljene,
Zanima me kako je bilo ob vaši zanositvi, ste takoj čutile, je bila kakšna sprememba,....
Namreč sem 5 dni pred menstruacijo, pa imam nek čuden vodenkasto krvav izcedek, bolijo me prsa, pa res si ne želim menstruacije, rada bi imela dojenčka........

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
11.7.2007 15:40:52   
matejka ..
čestitam vsem srečkam nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.7.2007 19:31:45   
renata nana
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

user posted image user posted image   user posted image    JULIJSKE BORKE za otročke user posted image   user posted image user posted image

01.07. - mojca345 -user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  - user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -user posted image  user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič -user posted image  user posted image - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1- user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa - user posted image   user posted image -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image - v nove boje

05.07. - PATRICIJA_22 - srečka nosečka

05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa
06.07. - Anonimna - srečka nosečka user posted image
06.07. - lara light - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - majci23
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - srečka nosečka user posted image
08.07. - Ana luna  - srečka nosečka user posted image
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay
09.07. - sandrin

09.07. - meryy  -srečka nosečka user posted image
10.07. - bela vrtnica
10.07. - luna68
11.07. - kitka1 -user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha
11.07. - **NiNa**
12.07. - sasy20
12.07. - Anitka - user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - jasnaa
12.07. - kepica

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy/o/

14.07. - trma79
15.07. - Muca83
15.07. - kimmii

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja
17.07. - ilatic
17.07. - Juno

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73
17.07. - daga11
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora
18.07. - pokec 
19.07. - ledenka
19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
19.07. - Vesna
20.07. - Souly
20.07. - jurka6
21.07. - TittyK
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
23.07. - andrea3a
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - nf
26.07. - tinkamiška
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
29.07. - Anitka
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi
30.07. - Kovič
30.07. - bekyca 
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image     

Jasnaa - (sem te kr u roza dala, ker boš itak kmal med srečkamuser posted image user posted image ) U glavnem:Lepo se imej na morju, naj te morebitna user posted image ne spravi v slabo voljo... Uživaj, spočij se, naberi si nove energije, potem pa z novo močjo v še lepše obdobje...saj veš, tisto, v katerem te čaka mala pikica...Aja pa še nekaj...verjamem, da je to tvoje zadnje poletje brez user posted image ali user posted image , zato UŽIVAJ bejba!!! user posted image
ČAw!

< Sporočilo je popravil renata nana -- 11.7.2007 19:33:36 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.7.2007 9:46:15   
freha
Ojla! Včeraj bi mogla dobit, pa še danes nič ne kaže da bo.
Včeraj sem naredila first sign duo test, pa ni pokazaluser posted image .
Mogoče probam danes še clearblue. Kdaj mi svetujete da naredim test?
LP!

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 423
12.7.2007 10:10:30   
murkica
Sicer na CB piše, da pokaže nosečnost že prvi dan izostanka menstruacija, vendar sem že od kar nekaj punc slišala, da jim je pokazal šele po kakšnem tednu do 10 dni. No seveda je odvisno od vsake ženske, koliko ima nosečniškega hormona.

Nekje sem brala, da če je test negativen menstruacije pa še vedno ni,  poskušaš na 3 dni. (če boš lahko zdržala)user posted image  No pa seveda ti želim, da v nasalednjih dneh zagledašuser posted image .

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 424
12.7.2007 10:49:36   
Katy\o/
user posted image user posted image user posted image         JULIJSKE BORKE za otročke      user posted image user posted image user posted image

01.07. - mojca345 - user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  -user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -  user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič - user posted image user posted image   - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1-user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa -  user posted image user posted image   -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image
- v nove boje
05.07. - PATRICIJA_22 - user posted image srečka nosečka

05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa
06.07. - Anonimna - user posted image srečka nosečka
06.07. - lara light -user posted image user posted image
- v nove boje
07.07. - majci23
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - user posted image srečka nosečka
08.07. - Ana luna  - user posted image srečka nosečka
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay
09.07. - sandrin

09.07. - meryy  - user posted image srečka nosečka 
10.07. - bela vrtnica
10.07. - luna68
11.07. - kitka1 - user posted image user posted image - v nove boje
11.07. - freha
11.07. - **NiNa**
12.07. - sasy20
12.07. - Anitka -user posted image user posted image - v nove boje
12.07. - jasnaa
12.07. - kepica

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy\o/ - user posted image user posted image - v nove boje

14.07. - trma79
15.07. - Muca83
15.07. - kimmii

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja
17.07. - ilatic
17.07. - Juno

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73
17.07. - daga11
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora
18.07. - pokec 
19.07. - ledenka
19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
19.07. - Vesna
20.07. - Souly
20.07. - jurka6
21.07. - TittyK
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
23.07. - andrea3a
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

25.07. - afnica mala
26.07. - nf
26.07. - tinkamiška
27.07. - Tejč29
28.07. - ANIME
28.07. - murkica
28.07. - matejka ..
29.07. - Anitka
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi
30.07. - Kovič
30.07. - bekyca 
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

Sem se kar sama pobarvala, upam da niste hude. Ja je prehitro prišla. Vsaj zamuja ne. Srečno punce. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katy\o/ -- 12.7.2007 10:55:54 >

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?