murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Juno Čestitke blaženim !!!!! Za tiste ki čakamo pa držim pesti. Dokler se ne pokaže je upanje. Roza barva na seznamu je tako lepa, upam, da je bo čimveč. Se podpišem pod tole! Bravo punce, dejmo še tako naprej. IZVIRNO SPOROČILO: Juno Zanima me, ali je katero po jemanju Tifola mučila slabost? Meni je namreč že nekaj dni zjutraj slabo, ko kej pojem je bolje. Ne vem ali je to posledica jemanja Tifola, ali je psiha, ali kaj drugega . Meni po Tifolu nikoli ni bilo slabo, samo sem ga res vzela zjutraj po zajtrku, saj so mi tako tudi v lekarni svetovali. Kolikor vem, da ga je treba vzeti po ali med hrano. Tako, da če ga vzameš zjutraj na prazen želodec je to lahko verjetno razlog, da ti je zjutraj slabo ali pa si . Ampak meni je ginekolog svetoval naj raje jem Elevit, saj naj bi bil veliko boljši, ker ima še ostale vitami in vsebuje tudi več Folne kisline kot Tifol. No ampak včeraj sem ga vzela prvič in mi je bilo takoj slabo, pa še ful sem bila lačna cel dan. Ampak bomo videli danes, če je res povezano s tem ali pa so samo živčki tisti. IZVIRNO SPOROČILO: Juno Pa še tole me zanima. Ali sedaj, ko se trudite ustvariti novo bitjece bolj pazite kaj vnesete v svoje telo? Jaz se trudim prehranjevati čim bolj zdravo, ne kadim, občasno spijem kak kozarec vina, zelo težko pa se odpovem kavi. Imam jo namreč zelo rada. Zaradi boljšega občutka sem omejila količino, sedaj spijem največ skodelico na dan, pa še to ne vsak dan. Kako pa kaj ve? No ja, sedaj spijem samo eno kavo na dan, to zjutraj, da lahko pridem k sebi ampak še to ne turške ampak si eno zmešam, to expreso ali kaj je že. Ampak, to nisem omejila sedaj zaradi tega, ker računamo na dojenčka ampak zato, ker sem jih prej spila tudi 4 do 5 na dan in to seveda ni ravno priporočljivo, pa še na živce mi je šlo, da brez nje nisem mogla funkcionirati. Kar se pa tiče sadja in zelenja, zelenjava je sigurno vsak dan na mojem jedilniku, tako v zajtrku, če se le da( Aja pa zajtrk sem začela šele sedaj jesti), v kosilu vedno, ali je to kakšna zelenjavna juha ali solata ali kot priloga, ponavadi pa za večerjo pojem tudi kakšno solatko, pa zraven nekaj ali pa tudi samo solato. Sadje pa čisto odvisno. Sedaj moram priznati, da ga že kar nekaj časa ne jem redno, ker nekako nimam po njem nobene želje. Ampak to po mojem ne bo dolgo trajalo, saj grem kmalu na morje in tam ponavadi pojem gore sadja in zelenjave. Drugače pa kadim ne že 3. leta, pijem tudi ne( ponavadi se ga napijem enkrat na leto, pa še to ni čisto nujno namenoma, ampak glede na to, da nikoli ne pijem, potem recimo za rojstni dan spijem dve pivi in sem že pijana ), kaj hočemo očitno sem iz forme. Drugače pa ne bom rekla, da jem samo zdravo hrano. Ker kadar mi zapaše grem tudi v McDonalds ali pa recimo na pico, kar pa vsi vemo, da ni zdravo. (no pa saj tam je tudi nekaj zelenjave ). Punce držim pesti za vse, ki še čakate, da NE pride in da bomo julijski seznam res obarvale bolj roza kot ne. Pa še vsaki pošiljam eno za srečo.