Juno
|
Anay - iskrene čestitke!!!! Tako lepo je slišati roza novice . Majci 23 - držim pesti, da bo naslednjič roza črtica že močnejša in zelo prepričljiva. Ali je imela katera težave z vrtoglavico, ko je zanosila? Meni je bilo dva dni nazaj full slabo, sem hotla it do kopalnice bruhat, pa se mi je po poti stemnilo pred očmi, sem se full spotila, začela trest, pa zlezla skupi. Preiskave, ki so jih naredili na urgenci, so bile ok, kri, pritisk, utrip, sladkor, vse ok. To, da sem padla v nezavest se mi je že zgodilo, a nikoli ni bilo tako, da bi mi bilo pred tem slabo in da bi se potila in tresla. Sm se kr malo ustrašila. V glavnem, sedaj je vse ok, počutim se dobro. Zdravnik mi je rekel, da je razlogov za hipni padec pritiska cela knjiga, lahko so tudi hormonske spremembe. To se je zgodilo ravno en teden po tem, ko sem imela ovulacijo. Prvo vprašanje reševalcev in kasneje zdravnika je bilo, če sem noseča, pa me je to malo zmedlo. Čakam 17.7., da vidimo kaj bo: ali . Držim pesti za vse: za srečke nosečke da bo vse potekalo kot mora, za tiste ki čakamo, da bomo zagledale , za tiste ki so dobile , da jih ta rdeči vragec letos ne bo več obiskal. Lp