|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
7.7.2007 23:14:17   
pilotgirl
Evo punce,jst se pa kr poslavljam od vas in se selim na avgustovski seznam,saj sem jo pravkar dobil. En teden prezgodaj je prišla, a kaj čem tko pač je.user posted image user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.7.2007 23:25:29   
Shani
pilotgirl user posted image user posted image user posted image želim ti, da bo avgust tvoj mesec!

Joj, mi je kr hudo ko sporočite, da je prišla gospa  nezaželena...sicer mam tudi jaz bolj slab občutek za ta mesec, mislim, da sem že imela O in to zelo hitro po M ampak nisem prepričana tako, da mislim, da ne bo nič, no saj tak občutek imam. Se pa tolažim, da gremo potem na morje in mogoče pa tam kej rata.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.7.2007 8:05:48   
mojcej77
Jutro, punce!
6.dan izostale M sem nardila CB...negativen...15minut (!!!) kasneje je pa prišla M...
eh...se selim v avgust...samo pojma nimam, kateri datum naj postavim...po zadnji M sodeč je bil to...ummm...40dni dolg cikel...se pravi...17.8.??
Žalostna sm...na tak, bolj otožen način...

lp,

m

pies:hvala za lepe želje za poroko...upam, da se mi bo hitr zlilo (čeprav mam ponavad 6-8dni dolgo...), da nam mela lih na poroki...Eh...bo že.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.7.2007 8:17:55   
Lupita
Mojca žal mi je.... Meni se tudi pripravlja..., tako da bo naslednji mesec HSG, potem pa naprej....Meni tudi ta mesec razočaranje ven seka....user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.7.2007 9:14:07   
Anonimen
Tudi jaz se poslavljam od vas in se selim v avgust user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lupita)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
8.7.2007 10:27:59   
pilotgirl
No zdej pa res ne vem kaj se dogaja z menoj. Včeri ko sem šla na wc in se obrisala je bilo malo rdeče,na vložku tud malo rdeče. Danes pa ni ne duha ne sluha o kaki user posted image ? Sem pa še cel teden pred naslednjo menstro,pa ne vem kaj naj si mislim.To se mi ni še nikoli zgodilo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.7.2007 13:24:10   
meryy
pilotgirl ....čisto mogoče je bila vgnezditvena čeprav ta ponavadi pride ko je treba dobituser posted image  ...mogoče ti je pa kaj ratalo user posted image  

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.7.2007 14:16:07   
Serendipity
Ojla!

BellaLuna in Ana Luna - Č E S T I T A M ! Zdravo user posted image  in čudovitega user posted image !  user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim, ki vas je pa obiskala user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  In če je že ta mesec morala prit, da je naslednji mesec NE BO na spregled!!!!! user posted image user posted image

Pilotgirl - Iskreno upam, da je bila vgnezditvena ... user posted image user posted image  user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.7.2007 14:19:51   
Katja 271
 user posted image user posted image      JULIJSKE BORKE za otročke   user posted image user posted image

01.07. - mojca345 -user posted image user posted image   - v nove boje
02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77  - user posted image user posted image - v nove boje
03.07. - Tavi -user posted image  user posted image - v nove boje
03.07. - Kovič -user posted image  user posted image - v nove boje
03.07. - PC Baby
04.07. - September1- user posted image user posted image - v nove boje
04.07. - teejaa - user posted image   user posted image -
v nove boje
04.07. - bekyca - user posted image user posted image - v nove boje

05.07. - PATRICIJA_22 - srečka nosečka

05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa
05.07. - afnica mala

05.07. - Tiara123  -user posted image user posted image - v nove boje
06.07. - Anonimna - srečka nosečka user posted image
06.07. - lara light - user posted image user posted image - v nove boje
07.07. - majci23
07.07. - pikicaa25 - user posted image user posted image v nove boje
07.07. - *Bella Luna* - srečka nosečka user posted image
08.07. - Ana luna  - srečka nosečka user posted image
08.07. - Pat74 -  user posted image user posted image   -v nove boje
09.07. - matejka78
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay
09.07. - sandrin

09.07. - meryy 
10.07. - bela vrtnica
10.07. - luna68
11.07. - kitka1
11.07. - freha
11.07. - **NiNa**
12.07. - sasy20
12.07. - Anitka
12.07. - jasnaa
12.07. - kepica

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy/o/

13.07. - MARTINŠČICA
14.07. - trma79
15.07. - Muca83
15.07. - kimmii

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja
17.07. - ilatic
17.07. - Juno

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73
17.07. - daga11
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora
18.07. - pokec 
19.07. - ledenka
19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
20.07. - jurka6
21.07. - TittyK
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
23.07. - andrea3a
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4
25.07. - aurora28

26.07. - nf
26.07. - tinkamiška
27.07. - Tejč29
28.07. - murkica
30.07. - teejaa

30.07. - Tavi
30.07. - Kovič
30.07. - bekyca 
31.07. - lejca 

31.07. - mojca345
31.07. - meggie
31.07. - renata nana

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja 271   user posted image user posted image user posted image      

< Sporočilo je popravil Katja 271 -- 8.7.2007 14:30:45 >

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.7.2007 16:03:48   
Juno
Čestitke vsem srečkam nosečkam. Seznam ste obarvale bolj roza in med nas vnesle optimizem. Želim vam mirno user posted image  in zdrave user posted image . Ostalim, ki vas je tečka obiskala, pošiljam user posted image Bomo držali pesti naslednji mesec.
Do mojega dneva D je še 9 dni, jaz sem pa že sedaj na trnih. Vsaka spremembica na mojem telesu mi že da misiti, čeprav vem, da je za znake morebitne nosečnosti še prezgodaj. Sem šele v prvem krogu in se prepričujem, da je verjetnost, da nama uspe 25% in da ne smem biti potrta če ne bo, ampak.....
Mislim da lahko razumem občutke vas, ki se trudite že dlje časa. Lahko je reči: "Sprostiti se je treba, pozabiti na to, pa bo." Ampak ko si v tej situaciji vidiš, da to ni enostavno. Želim vam, da vas ne bi zapustil optimizem, da boste šle z dvignjeno glavo naprej in da štorklja kmalu potrka na vaša vrata.
Pa še to, vsem, ki ste se, oziroma se boste poročite julija iskreno čestitam in vam želim veliko harmonije in razumevanja v zakonu. Tudi jaz sem se poročila julija, dve leti nazaj. Jutri imava obletnico.

Lep pozdrav

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.7.2007 17:35:26   
Souly
živjo, sem nova članica in...tudi jaz jo ne pričakujem 20.07,...

pozdravček vsem,..

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.7.2007 17:54:01   
luna68
user posted image cestitke noseckam!! Jaz imam pa se dva dni do user posted image takrat ko naj NE bi dobila!!
ocih Bo ali ne bo ta mesec!? To je zdaj vprasanje??!! Ja pa za cel seznam julijskih necakajocih....
Cimveeeeeeeeeec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nam zelim..

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 362
8.7.2007 17:59:29   
sasy20
Ola, jaz pa sem danes tako čudne volje....sploh ne vem kaj mi je.....res da se približuje dan ko je ne pričakujem ( 12.7.) in sem kar malo nervozna, ker si res že zelo želim, da nama uspe zagledati user posted image  in da se potem tudi obrži user posted image  ( imela namreč ss ).

Sploh ne vem...če gledam na znake ali bi lahko bila user posted image  al ne se mi zdi vse tako čudno....na WC hodim na 1 ali pol ure, vsake toliko me špikne v jajčnikih, sem skos neki zaspana ( ampak to le le zadnje 2 dni ), drugače pa me prsi nič ne bolijo.....

Ja le upam in čakam lahko tako kot ve, da zagledamo user posted image user posted image  čimprej in da se bomo skupaj veselile naših sončkov.....

Malo sem se mogla spovedat  upam da vam nisem preveč zamorila to lepo nedeljo....
Lepo se imejte vsem nosečkam pa vse najnaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.7.2007 18:37:31   
majci23
o dober dan. evo, frišno poročena gospauser posted image . poroka je za mano, bilo je super!! O M na srečo ne duha ne sluha, tako da se mi več ne sanja kaj je to. Bil je rjav izdedek 3 dni in zdej nič več. Razmišljam, da bi jutri kupila test baby check pa da vidimo. ker nekih znakov sploh nimam. prsi me več ne bolijo, krčev več nimam...skratka nič takega kar naj bi napovedovalo M ali karkoli drugega. Nl, jutri nardim test pa bomo vidli kje smo-ja sej pol bo pa negativenuser posted image .
ok doki, poročam!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.7.2007 18:54:08   
Zvezdica
Cestitke ga. Majci user posted image user posted image user posted image

Držim pesti zate, pa dej nared ta CB, user posted image za vse skupaj... pa tudi zase.
Jast naj ne bi dobila user posted image 25.7. (to mi je šele dons kliknl user posted image user posted image user posted image , naslednji dan pa moj sinek upihne 3. svečko.

Navijam za julij..... ta lepi mesec.

No sam tok, da sem se mal pofočkala.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.7.2007 18:59:53   
Serendipity
Sasy20 - Uh, kako te razumem! Točno to je mene imelo včeraj... Uh, saj danes je malo boljše, ampak, nek feeling pa je še ostal...
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljše počutje in user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

gospa user posted image  Majči23 - me veseli, da je bilo lepo in komaj čakam, da nam sporočiš veselo novičko! user posted image  Wish you luck and magical user posted image user posted image ! Pa nam čimprej povej! Ti držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.7.2007 19:21:45   
sasy20
Majči23 čestitam sedaj si postala gospa user posted image  želim pa ti, da se ti jutri pokažeta user posted image user posted image  in da se pridružiš že našim srečkam  user posted image .

Jasnaa hvala za spodbudo...upam da kmalu ta dan mine in da bom jutri že boljše vojle...

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.7.2007 0:03:52   
kitka1
Jaz vas zapuščam in se selim k avgustovskim borkam... Sem dobila user posted image kar nekaj dni prezgodaj in gre že proti koncu. Vsem, ki vam je uspelo, pa seveda čestitam in vam želim lepe trebuščke brez zapletov.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 368
9.7.2007 8:05:15   
afnica mala
Živjo! Sem nazaj, nažalost nisem user posted image
Čestitke nosečkam in novopečeni gospe.user posted image user posted image user posted image
Mene je pa predčasno presenetila user posted image  že na dopustu skupaj s hudim vnetjem sečil. Tako, da nisem imela časa biti žalostna, ker je preveč bolelo.
Ampak, zdaj je pa ne pričakujem okoli 25.7. ali tam nekje.  Kupila sem si še testerje za ugotavljanje ovulacije. Moralo bi biti zdaj enkrat.
Pozdravčki!!!!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
9.7.2007 10:04:43   
nf
Gospa Majc cestitam!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa sporoci kako je z user posted image  oz user posted image !

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.7.2007 11:00:32   
nInAzWeRiNa
dan! da najprej čestitam vsem ki vam je uspelouser posted image  pa čestitke puncam ki so se poročile in ki se še bodouser posted image
jst sem danes nardila test in je bil negativen,o mojiuser posted image  ni ne duha ne sluha tko da pojma nimam kaj se dogaja,sm bla tok razočarana ker sm še rekla da bom počakala do konca tedna čeprav je že zamujala , da nebi bla tok razočarana evo zdej pa nč-groza,jah kaj naj gremo čakat da se prikaže da se premaknem k avgustovkam ker me tole čakanje nervira sploh ker mam tisoč in en znakuser posted image
grem na sladolet da se potolažimuser posted image
vsem želim en koš srečeuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 371
9.7.2007 11:02:27   
ANIME
jaz ne prišakujem v juliju okoli 28.07.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.7.2007 12:23:40   
Anonimen
Pozdravljene! Sem nova in ne pricakujem 19.7. Trudiva se 8 mesece. Sicer pa imava 2user posted image ,ki pa ni bilo problema z zanositvijo. Redno vas prebiram in upam da mi bo (je) tokrat uspelo. Nov 03 kako je s tabo? LP Vesna

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
9.7.2007 13:52:54   
majci23
naredila test baby check mini in je negativen. kaj naj si mislim??? o M ne duha ne sluha, sem pa opazila da me danes malo špika v jajčnikih. al je bla to ovulacijska krvavitev al kaj. namreč imela sem rjav izcedek dva dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.7.2007 13:58:51   
murkica
Zakaj ne greš narediti krvnega testa? Boš vsaj 100% na čem si.
Kar se pa tiče BC mini, ne vem zakaj ga sploh uporabljate, ker tukaj na forumu je že marsikatera jamrala čez njega. Kupite CB pa je. Ta naj bi bil še eden od zanesalivejših. Stane okoli 7 evrov( to pa res ni toliko).

No pa upam, da si vseeno srečkauser posted image . Držim pesti!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!