|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj bom zbrala pogum?
4.6.2007 17:54:06   
snake
kaj te je strah da bodo drugi govorili za tabo"glej ta pa je tista ki se je dajala dol z drugim in zajebala fanta"?

če se tega bojiš nimaš dovolj jajc po domače, nisi dovolj samozavestna da to narediš...drugih razlogov ne vidim,

ne razumem pa ko govoriš da ne greš ker bo sedanjemu hudo in ga nočeš prizadet! ma kaj ti  misliš da on ne vidi tega da je vse narobe, in ker te hoče zase ti  nonstop govori o prihodnosti, in kako bosta skupaj, prav zato ker ne ve kako bi te pritegnil nazaj k sebi! lahko je govorit oz. pisat, ampak mislim da skoraj zagotovo da na tvojem mestu bi šlaaaaaaaaaaaaa, ker tako zajebeš življenje sebi, fantu, ljubimcu, in naslednji punci ljubimca, ki bo imel slabo izkušnjo (kot jo ima s tabo, ki se ne znaš odločit) in bo pol drugačen, nezaupljiv do naslednjih punc..........

NA DVEH STOLIH PA JE RES LEPO SEDET

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.6.2007 18:03:22   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
....Če ostanem z njim, .... Če grem stran..

Sem pisal, pa ne gre. Enostavno se ne da napisati. Lahko le toliko. Življenje je tudi v varnem okolju nepredvidljivo. Ljudje se spreminjamo tudi s časom. Mi, vi, oni. Vsi. Kar velja danes, ni nujno, da velja jutri, čez 1 leto, ...

Danes nekaj ne maramo, jutri vzljubimo. Danes nekaj ljubimo, jutri se sprašujemo, kaj nam je bilo.

V resnici se nikoli nisi vrnila.

Življenje si pa že zdavnaj vzela v svoje roke in si tista, ki ga živiš. Samo za nameček si vanj potegnila še fanta in še otroka. Recept za...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.6.2007 18:08:13   
Anonimen
Sem bila v podobni situaciji, čeprav sem bila še veliko mlajša od tebe, pa vendar že 4 leta v resni zvezi. Z njim sem bila zato, ker mi je prišel prav, ker sem imela koristi od tega da sva skupaj, ker so mi vsi govorili kakšno srečo imam, ker sva se imela fino....on je bil nekaj let starejši, začel je planirati prihodnost za oba, jaz pa se v tisti sliki nisem videla, dušilo me je...po drugi strani pa sem vedela da ga bom prizadela če ga zapustim, ker me je imel resnično rad. Tudi jaz sem ga imela rada, ljubila pa ga nisem. Pa sem naredila konec, boleče je bilo za naju oba še dolgo časa....ampak ko danes pogledam nazaj, sem ravnala prav. Tudi ko ga kdaj srečam, vem da sem se odločila pravilno. Zase. In za svojo srečo.
Pa bi danes živela v veliki hiši, je veliko podjetnik, imela bi fensi avto, delat mi nebi bilo treba, potovala bi......ampak to ni to. Raje se z mojim možekom prebijam skozi mesece in mi zaigra srček ko pride domov, kot pa da živim osamljena in nesrečna ujeta v palači in z polno ritjo vsega.

Spakiraj, ker sedaj mečeš pesek v oči sebi in njemu. A to pa je fair do kogarkoli od vaju?

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.6.2007 19:26:25   
Anonimen
Pa kako sploh lahk živiš z nekom,ki ga ne ljubiš???Ga imaš le rada.Jaz tudi imam rada mojega brata.user posted image
Ne razmim takšnih ljudi.Sama sebi in njemu uničuješ življenje.Ker se ti smili???????Pa ne ga srat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.6.2007 20:05:03   
Anonimen

Zakaj potem enostavno ne grem?

Ker je strah pred prihodnostjo večji od ljubezni do sebe. Ker je lažje in udobneje sedeti v naslanječu in čakati boljše čase, kot sprejeti odločitev in z njeno posledico tudi živeti. Ker večina ljudi in verjetno tudi ti v tem trenutku preferira udobje pred pogumom.

Zakaj vedno znova in znova poslušam njegove želje, upanja in načrtovanja?

Ker se je lažje opirati na to, da zadovoljuješ želje drugih, kot postaviti si svoje cilje in iti za njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.6.2007 20:07:56   
Anonimen
pejd čimprej.tvoja sreča je pomembna,ne njegova. če ga ne ljubiš,ne vztrajej po nepotrebnem, pejd raj čimprej. misli nase. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
4.6.2007 20:29:07   
purple
Zanimivo koliko nas je doživelo podobno situacijo.Jaz sem partnerja vlekla za nos dve leti.Čim prej se odloči in pojdi.Jaz sem šla in sedaj sem srečna.Žal mi je samo,da sem se tako dolgo odločala in lagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.6.2007 20:48:02   
natasarobi
Najbolje da čim prej. Lažeš sebi in njemu, srečna nisi in verjetno tudi nikoli ne boš; če ostaneš si boš celo življenje očitala,...

POMEMBNA SI LE TI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.6.2007 21:15:47   
Joe
Če si stara 25, sta začela pri 18ih. Življenja drugih, starejših ljudi pravijo, da se takšnega pomanjkanja ljubezni ne da skrivati kaj več kot dobro desetletje, vsaj brez kronične neiskrenosti ne.

Seveda je težko, biti ali iti. A tako pač je. 25 je zares šele začetek, za oba, tudi tvojega partnerja. Tudi on najbrž čuti kaj podobnega. Ali pa bi že prav moral. V življenju je več resničnosti kot se je kaže v rutini in navadi.

Sreče ni v varni navadi brez ljubezni in brez občasnih konfliktov.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.6.2007 13:27:10   
*lea*
A tvoj fant ne čuti, da nisi srečna z njim ? Mislim, da ko bo postalo neznosno ( mogoče za oba ), ti bo odločitev samoumevna. Napisala si, da če greš stran od njega, boš zaživela. Kaj pa je narobe s tem ? Mlada si še, zaenkrat brez user posted image , malo se prepusti užitkom in avanturi. Želim ti veliko sreče, ne glede nato ,kaj se boš odločila.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.6.2007 14:09:12   
srki
Dady ti je lepo napisal.

(odgovor članu *lea*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.6.2007 14:22:51   
Anonimen

Pozdravljeni!
Če ostanem z njim, bom imela mirno življenje, varno in predvidljivo.

Boljs da te sezgejo na grmadi.. kot tole.. Predvsem predvidljivost je strah in groza.. ker to je z drugimi besedami.. dolgocasnost.. zehanje.. bezveznost.. popolna nesmiselnost..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
5.6.2007 14:27:47   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Zakaj potem enostavno ne grem?

Ker je strah pred prihodnostjo večji od ljubezni do sebe. Ker je lažje in udobneje sedeti v naslanječu in čakati boljše čase, kot sprejeti odločitev in z njeno posledico tudi živeti. Ker večina ljudi in verjetno tudi ti v tem trenutku preferira udobje pred pogumom.

Zakaj vedno znova in znova poslušam njegove želje, upanja in načrtovanja?

Ker se je lažje opirati na to, da zadovoljuješ želje drugih, kot postaviti si svoje cilje in iti za njimi.

Tako zelo se strinjam z Mič!

Anonimna, dodala pa bi samo to, da ti glede na napisano ne bo lahko v nobenem primeru. Nekega dne se boš morala odločiti. 

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.6.2007 15:23:27   
soncek.djukelica
draga anonimna,

tudi jaz se lahko poistovetim z teboj!Bila v sem v zvezi 10 let, lahko pa rečem,da sem agonijo vlekla zadnja 3 leta! Vedela sem,da ni pravi in sem samo podaljševala in podaljševala! Zakaj za božjo voljo vztrajaš pri vsem skupaj?????
Odloči se,da se odseliš čim prej,ker odnosi med vama sploh niso zdravi!
Vsak od vaju trpi, razen če tale tvoj partner ne opazi,da si hladna! 
Dej si čas,ko boš stran od njega lahko ugotoviš marsikaj!
In še nekaj, ne spuščaj se v kakšno resno zvezo takoj!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.6.2007 19:13:36   
DaisyE
Dve leti sem vlekla podobno situacijo. Trpela in se prepričevala, da sem neumna. Da me daje neka kriza, ki bo minila. Da sem vložila preveč, da bi kar tako šla. Da je to ljubezen, da itak vsaka zveza enkrat pride do te točke in da moraš potem s tem znat živet. Bilo me je strah, da bom zaradi neke "neumne" zagledanosti vrgla stran vse kar imam in vse, kar je resnično vredno.

Pa ni šlo. Trpela sem jaz, on pa verjetno še bolj. Zato, ker ni mogel ničesar narediti. Pa sva vse skupaj pripeljala do točke, ko ne eden, ne drugi ni mogel več. In sva šla vsak na svoj konec. Mislim, da nama tudi hudo ni bilo več, tako daleč sva vse pripeljala.

Zdaj sva pa vsak na svojem koncu srečna. Včasih se mi sanja, da sem spet skupaj z njim in takrat se zbudim totalke zgrožena in pretresena - kako si lahko tako neumna!?- Potem se pa naenkrat zavem, da je vse ok in da sem tam, kjer hočem biti. Potem se mi pa cel dan smeji.

Mislim, da si samo še korak stran od odločitve. Želim ti veliko poguma. Prav imaš, mlada si še. Vse je še pred tabo.

Aja samo v vednost - kar sem smatrala za "neumno" zagledanost se je razvilo v nekaj več in še vedno traja.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.6.2007 20:49:00   
Anonimen
Pozdravljeni!

Najprej hvala za takšen odziv, izredno veliko mi je pomenila vaša podpora in vaše izkušnje..Danes, par dni po objavi, sem povsem v drugačni situaciji. Nisem več s fantom, splet okoliščin pač. Težko mi je, navada po teh letih pač naredi svoje. Ne bom rekla,da mi je vseeno, se pa veselim prihodnosti. Neskončo si želim najti samo sebe, ne glede na to,kako čudno se sliši..Soočiti se moram še s parimi dejstvi,ampak bom preživela. Čeprav mi je hudo, vem,da se bodo stvari razjasnile. Sreča tudi name čaka nekje. In tako je moglo biti, in jaz in on si zasluživa srečo..Če mi bo uspelo, ne vem. Vem pa,da bom dala vse od sebe, da bo moje življenje i9n življenje ljudi okrog mene lepše in prijetnejše..

Še enkrat hvala za vaša mnenja..Se še javim!

Lp

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
8.6.2007 6:00:16   
Anonimen

Pozdravljeni!
Bolj kot kakršnokoli nerganje ali potrebovanje pozornosti, pišem tole zase..da mi poveste iz vašega zornega kota, izkušenj..Cenim vaša mnenja, pri meni se pa vleče že zelo,zelo dolgo in ostanete mi samo še vi. Za pogovor..

Mlada sem še. Nekaterim se bo vse skupaj zdelo povsem enostavno,mene pa boli srce..Imam fanta, skupaj sva 7 let, že več kot eno leto pa čutim in vem,da to ni to. Enkrat sem že vsemu naredila konec, se preselila, a sem prišla nazaj. Zaljubljena sem bila v drugega, no, še vedno sem..Tokrat ne bom prikrivala, skrivala ali tajila, zato sem tudi anonimna.
Nazaj sem prišla,ker sem si vtepla v glavo,da sem prizadela nekoga, ki si to ne zasluži, ker me je ljubil, imel rad..Rekla sem si, da bo konec mojih muh in premišljevanj o tem,da je trava drugje bolj zelena. Da se bom potrudila, ga vzljubila nazaj kot fanta (kot oseba je krasen človek) in ne bom več premišljevala o fantu, v katerega sem se zaljubila, s katerim prijateljujem, se imam lepo,se lahko obrnem nanj, itd. Ko sem prišla nazaj, se ni nič spremenilo. Enostavno ne ljubim ga več. Ne moreš reči,da ljubiš nekoga medtem, ko misliš na drugega in ga prevaraš. To vem. Dnevi, tedni in meseci premišljevanj so za mano. Postala sem izredno občutljiva oseba, razpoloženje mi  nonstop niha in nimam več ciljev..Potem pa je prišlo kot strela z jasnega. Nosečnost. V redu, znak, da se moram umiriti in nehati razmišljati o tem, da nisem srečna. Konec koncev mi nič ne manjka, da ga ne ljubim, bom pa že preživela. Na otroka nisem bila pripravljena. Ne jaz, ne on. Sprijaznila sva se z dejstvom,da ga bova imela in živela življenje dalje. Ne vem več, kaj je bilo, usoda ali pač samo nenehno razmišljanje, nekega dne se je zadeva po naravni poti zaključila. Seveda me je bolelo, neznansko hudo mi je bilo, ker sem se pripravila na to, da ne bova več sama. Danes pravim,da je šlo za nek znak..Zadnji znak,da vzamem življenje v svoje roke in se zavem,da bom jaz tista, ki ga bo živela. A kljub temu,da je to že mesece nazaj, sem jaz še vedno tu. Vsak dan znova si rečem,da bom šla, v mislih pakiram stvari, a ko pride do tega, obnemim. Ljubim drugega, a ne upam stran. Bojim se, da bom izgubila varnost, da bom obžalovala to dejstvo, najbolj od vsega pa me je strah, da bom prizadela fanta. Seveda ga bom, a je bolje,da ga tako kot,da ga varam in ne spoštujem. Vse to vem, veste. Kljub vsemu temu pa ga ne upam pustiti. Saj mi ni slabo ob njem. Velikokrat si rečem,da bi morala biti zadovoljna s tem,kar imam, ne pa da drugje iščem srečo. Ampak misli in želja ne morem potlačiti, postala bi zagrenjena.
Tako. Danes sem spet na tem,da grem. Če me ne bi ves čas klical in planiral najine prihodnosti, bi spokala in šla. A ne grem. Stara sem 25 let in nimam nobene moči, nobenega poguma ali veselja več..Če pogledam prihodnost..Če ostanem z njim, bom imela mirno življenje, varno in predvidljivo. Če grem stran..bom zaživela. Najprej mi bo sprva težko,ker ga bom prizadela in se bom s tem ubadala in se sovražila,ker sem to naredila, kasneje pa bom dihala. Vem. Ampak, povejte mi..Zakaj potem enostavno ne grem? Zakaj vedno znova in znova poslušam njegove želje, upanja in načrtovanja? Kdaj pride človek do te točke, da ne gleda več nase?

Zanimivo kako se človeku mudi od človeka, ki je krasna oseba. Malo je konfuzen ta tvoj post, nič ne poveš o vama s partnerjem. Kakšna negotovost preprečuje tvoj odhod. Bolje vrabec v roki, kot golob na strehi? V praksi je bolj pametno biti zadovoljen z "malim" kot z ničemer.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?