|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj bom zbrala pogum?
4.6.2007 13:49:09   
Anonimen
Pozdravljeni!
Bolj kot kakršnokoli nerganje ali potrebovanje pozornosti, pišem tole zase..da mi poveste iz vašega zornega kota, izkušenj..Cenim vaša mnenja, pri meni se pa vleče že zelo,zelo dolgo in ostanete mi samo še vi. Za pogovor..

Mlada sem še. Nekaterim se bo vse skupaj zdelo povsem enostavno,mene pa boli srce..Imam fanta, skupaj sva 7 let, že več kot eno leto pa čutim in vem,da to ni to. Enkrat sem že vsemu naredila konec, se preselila, a sem prišla nazaj. Zaljubljena sem bila v drugega, no, še vedno sem..Tokrat ne bom prikrivala, skrivala ali tajila, zato sem tudi anonimna.
Nazaj sem prišla,ker sem si vtepla v glavo,da sem prizadela nekoga, ki si to ne zasluži, ker me je ljubil, imel rad..Rekla sem si, da bo konec mojih muh in premišljevanj o tem,da je trava drugje bolj zelena. Da se bom potrudila, ga vzljubila nazaj kot fanta (kot oseba je krasen človek) in ne bom več premišljevala o fantu, v katerega sem se zaljubila, s katerim prijateljujem, se imam lepo,se lahko obrnem nanj, itd. Ko sem prišla nazaj, se ni nič spremenilo. Enostavno ne ljubim ga več. Ne moreš reči,da ljubiš nekoga medtem, ko misliš na drugega in ga prevaraš. To vem. Dnevi, tedni in meseci premišljevanj so za mano. Postala sem izredno občutljiva oseba, razpoloženje mi  nonstop niha in nimam več ciljev..Potem pa je prišlo kot strela z jasnega. Nosečnost. V redu, znak, da se moram umiriti in nehati razmišljati o tem, da nisem srečna. Konec koncev mi nič ne manjka, da ga ne ljubim, bom pa že preživela. Na otroka nisem bila pripravljena. Ne jaz, ne on. Sprijaznila sva se z dejstvom,da ga bova imela in živela življenje dalje. Ne vem več, kaj je bilo, usoda ali pač samo nenehno razmišljanje, nekega dne se je zadeva po naravni poti zaključila. Seveda me je bolelo, neznansko hudo mi je bilo, ker sem se pripravila na to, da ne bova več sama. Danes pravim,da je šlo za nek znak..Zadnji znak,da vzamem življenje v svoje roke in se zavem,da bom jaz tista, ki ga bo živela. A kljub temu,da je to že mesece nazaj, sem jaz še vedno tu. Vsak dan znova si rečem,da bom šla, v mislih pakiram stvari, a ko pride do tega, obnemim. Ljubim drugega, a ne upam stran. Bojim se, da bom izgubila varnost, da bom obžalovala to dejstvo, najbolj od vsega pa me je strah, da bom prizadela fanta. Seveda ga bom, a je bolje,da ga tako kot,da ga varam in ne spoštujem. Vse to vem, veste. Kljub vsemu temu pa ga ne upam pustiti. Saj mi ni slabo ob njem. Velikokrat si rečem,da bi morala biti zadovoljna s tem,kar imam, ne pa da drugje iščem srečo. Ampak misli in želja ne morem potlačiti, postala bi zagrenjena.
Tako. Danes sem spet na tem,da grem. Če me ne bi ves čas klical in planiral najine prihodnosti, bi spokala in šla. A ne grem. Stara sem 25 let in nimam nobene moči, nobenega poguma ali veselja več..Če pogledam prihodnost..Če ostanem z njim, bom imela mirno življenje, varno in predvidljivo. Če grem stran..bom zaživela. Najprej mi bo sprva težko,ker ga bom prizadela in se bom s tem ubadala in se sovražila,ker sem to naredila, kasneje pa bom dihala. Vem. Ampak, povejte mi..Zakaj potem enostavno ne grem? Zakaj vedno znova in znova poslušam njegove želje, upanja in načrtovanja? Kdaj pride človek do te točke, da ne gleda več nase?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj bom zbrala pogum?
4.6.2007 13:53:01   
tanikaa
Punca, ne boš mu zapravila življenja s tem, da boš odšla. Ampak s tem da boš ostala. In zapravila boš še svoje življenje. Spravi se spakirat kufre. Ker ni fer do fanta, niti do tebe.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 13:54:28   
poška
nekateri prej drugi kasneje. pri tebi pa tole res traja.

je že skor zadnji čas, da se odločiš kaj boš. pa kolikor poudarjaš, da fanta nočeš prizadeti - še bolj ga boš čez par let, oz. z nesrečnim zakonom.

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 13:55:18   
Anonimen
verjamem, da je težko zaključit in it.. Ampak če VEŠ, da to ni to, da nisi srečna, potem POJDI in ne glej nazaj... Ja, itak ga boš prizadela... Ampak kaj pa če bi on tako čutil in te zapustil?? A misliš, da bi bil s tabo pač zato, da ne boš prizadeta??? Dvomim..

Če čutiš in veš, da bi ZASE prav naredila potem pojdi.. Vem da je težko... Ampak boš menda ja naredila tisto, kar bo TEBI prav..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2007 13:55:50   
Zahi
šele ko boš z nekom, ki ga boš ljubila.. boš šele zaživela..

trenutno pa ne živiš.. sorry.. ampak lutaš..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2007 13:55:55   
Enolla
Cel čas ponavljaš, kako nebi rada prizadela drugih, se pa ne vprašaš a sebe pa lahko? Pa tudi pošteno ni do partnerja, ko bo živel z osebo,ki ga ne ljubi . Trenutno si najbž na dnu, zato gre sedaj lahko samo navzgor. Prvi korak je težko storiti, naprej gre samo. Srečno!  

< Sporočilo je popravil Enolla -- 4.6.2007 13:56:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2007 14:04:23   
soncece24
Nočem te obtoževat, ampak kar sedaj počneš je zelo nefer tako do tvojga sedanjega partnerja kot tudi do sebe. S tem, da greš boš naredila uslugo obema in vama dala šanso, da oba najdeta ljubezen, ki si jo zaslužita, saj to zgleda drug za drugega nista. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2007 14:05:48   
Anonimen
Se midve mogoče poznava? Ker poznam en par, skoraj identična zgodba....

Ja, samo pogum moraš zbrati.
Če ostaneš: fant je že itak prizadet, zagotovo čuti, da ni vse tako kot bi moralo biti. Mogoče se slepi in zatiska oči, ampak v sebi mora čutiti, da stvari ne štimajo. Ti tudi veš, kako zadeve stojijo.
Če greš: ja, bo težko na začetku, fantu, ker te bo izgubil, ampak izgubil te je že davno, sedaj bo izgubil iluzijo. Težko bo tudi tebi, ampak vse življenje živeti v zanikanju samega sebe? Na zunaj videz sreče, znotraj kaos.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 4.6.2007 14:16:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2007 14:15:34   
BLAŽIKA
Punca, ne boš mu zapravila življenja s tem, da boš odšla. Ampak s tem da boš ostala. In zapravila boš še svoje življenje. Spravi se spakirat kufre. Ker ni fer do fanta, niti do tebe.

Se pridružim tanikinemu mnenju.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2007 14:23:51   
Taula
Tanikaa je vse napisala že.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2007 14:31:34   
Vrtnica79
Ti v bistvu veš kaj je prav, samo nimaš dovolj moči da karkoli narediš! Zato bodi pogumna čeprav bo hudo ( če vztrajaš v zvezi bo pa še huje). Želim ti , da se čimprej odločiš za ta korak in potem ti bo v življenje posijalo sonce user posted image user posted image user posted image . DRŽI SE!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2007 14:32:36   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Potem pa je prišlo kot strela z jasnega. Nosečnost. V redu, znak, da se moram umiriti in nehati razmišljati o tem, da nisem srečna.
--------------------------------------------------------------
Vsake oči imajo svojega malarja user posted image !
Meni je lastna nosečnost bila znak, da prihaja novo življenja, ki ima pravico biti srečno..

Kljub vsemu temu pa ga ne upam pustiti. Saj mi ni slabo ob njem.
----------------------------------------------------------------

To ni ljubezen, ne do sebe, ne do njega..

Če me ne bi ves čas klical in planiral najine prihodnosti, bi spokala in šla. A ne grem. Stara sem 25 let in nimam nobene moči, nobenega poguma ali veselja več..
----------------------------------------------------------------

Daj, punca,stara si 25 let, vse je še pred tabo! Daj sebi in (tudi njemu) možnost, da doživiš srečo..
Očitno pa je, da je skupaj ne bosta doživela.

Poišči potovalko, izjoči se, poglej mu iskreno v oči in razloži...
Potem pa gassss user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2007 14:38:00   
Mešamdrek
Če pogledam prihodnost..Če ostanem z njim, bom imela mirno življenje, varno in predvidljivo. Če grem stran..bom zaživela.

Mislim da si si že sama odgovorila na vprašanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2007 14:53:24   
srki
Pojdi punca, zberi pogum.

S tem, da ga "izigravaš", mu delaš še večjo krivico.

Verjamem, da ti ni vseeno, da to ni lahko, ampak bolje sedaj, kot čez 10 let.

Pogumnouser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2007 15:04:31   
F*S*M
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Punca, ne boš mu zapravila življenja s tem, da boš odšla. Ampak s tem da boš ostala. In zapravila boš še svoje življenje. Spravi se spakirat kufre. Ker ni fer do fanta, niti do tebe.

se podpišem

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.6.2007 15:07:27   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Tokrat ne bom prikrivala, skrivala ali tajila, zato sem tudi anonimna.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.6.2007 15:14:42   
Anonimen
Kot bi brala mojo zgodbo izpred nekaj let. Dolgoletni partner, mlačna zveza. Spoznala sem drugega, ki mi je končno pognal kri po žilah. Mencala sem približno pol leta. Potem pa zbrala pogum in šla. Lahko ti povem samo to, da je bila to najboljša poteza, ki sem jo naredila.  Po tem koraku sem ončno začela uživat. Z novim partnerjem in v novem življenju. Najina zgodba se je srečno končala. Zdaj je že nekaj časa moj mož, imava hčerkico, na poti pa še eno malo dete. Nikoli, ampak res nikoli mi ni bilo žal, da sem zbrala pogum in šla.

Če imaš dvome, pojdi. Mogoče ta drugi prav tako ne bo pravi. Ampak nekje te čaka tisti "the one". Verjeti pa moraš predvsem vase. Ne uničuj si življenja ob partnerju, s katerim nisi srečna. In ne uničuj življenja njemu. Včasih je za dva bolje, da se razideta in si končno dasta krila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.6.2007 15:14:46   
daddy
   Če kaj ubije odnos med partnerjema, ga ubije neiskrenost. In če boš do njega iskrena, se pravi da mu lepo poveš enako kot si zdaj, tukaj, potem itak lahko samo oba ugotovita, da je bolje za VAJU OBA, da ubereta vsak svojo pot. Dileme glede tebe pravzaprav sploh ni, pri sebi si v resnici že vse razčistila. In ne, ne boj se, kako ga boš prizadela. Ja ga boš, sprva, a na dolgi rok ljudje odpuščamo, če je nekdo bil iskren, neiskrenosti pa praktično nikoli.

< Sporočilo je popravil daddy -- 4.6.2007 15:16:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.6.2007 15:15:06   
Anonimen
Kuba, vidim,da ti ni jasno. Prikrivala in skrivala dejstva. Povedala sem,kako je. Ne, da ne bom tajila ,kdo sem.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
4.6.2007 15:16:01   
Felicity
Včasih je treba bit malo sebičen in prvo misliti nase in na lastno srečo!

Tudi tvoj fant si zasluži ljubezen, ne pa nekoga, ki se boji, da ga prizadene.

Vzami srečo in usodo v svoje roke!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.6.2007 15:16:47   
Kuba
aha user posted image , no pol pa naredi sebi in njemu veliko uslugo in zaživi novo življenje brez prevar. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.6.2007 15:18:19   
Anonimen
Raje prizadani njega kot sebe. In ne zapravljaj življenja obema. Časa ne boš nikoli dobila nazaj. Za zapravljanje časa nisi nikoli dovolj mlad. Pojdi in omogoči obema novo življenje. Enostavno se brcni v rit, spakiraj in pojdi. Brez razmišljanja, kajti očitno te le to bremza, ker si delaš celo zmedo v glavi.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
4.6.2007 15:21:46   
BaNeLa
Stara si 25 let!!!! Nimaš otrok!!!! Pojdi!!!

Jaz sem šla z otroci....od krasnega človeka, ki pa ga nisem imela več rada tako kot bi ga morala, sem tudi zelo občutljiva in me je najbolj bolelo to, da sem nekoga prizadela......zdaj sem pomirjena, živim s tistim, ki ga ljubim in ni mi žal, da sem to naredila.....pa sva bila skupaj polovico najinega življenja....a  , če ne gre, ne gre.....tudi nam, ki smo tako preveč občutljvi za čustva drugih, nam enkrat prekipi in enostavno spoznamo, da moramo imeti najprej sebe radi in si privoščiti srečo....potem je življenje šele lepo:)
Ne razmišljaj, ker nimaš razloga......a bi bil on s tabo, če bi ljubil drugo? Najbrž ne....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.6.2007 15:24:14   
taška30
Pa še kako te razumem, anonimna. Moja zgodba je bila identična. Stara sem bila 24 let, absolventka, tik pred tem, da grem iz Lj, kjer sem študirala, nazaj v rodni kraj in se ustalim ob dobrem, poštenem, prijaznem fantu, s katerim sva bila skupaj že 7 let in sva se lepo razumela. Čakalo me je varno, mirno in predvidljivo življenje.
A kaj ko sem se samo par mesecev prej zaljubila v (takrat še hudo otročjega) 3 leta mlajšega skoraj še bruca, ki mi je na enem študentskem žuru zmešal glavo, da zase nisem vedela. In posledično sem sedela na dveh stolih kar nekaj časa - kot ti.

Torej, nekega dne, dokaj nenapovedano, je dozorel trenutek, ko enostavno nisem mogla več 'dihat', tako me je že morilo vse skupaj, prekinila s prejšnjim in se odločila za zelo nagotovo prihodnost (vsaj v tistem momentu se je zdelo tako).
Odločitev je bila še kako pravilna, zdaj sva srečno poročena starša 2 sončic.

A bilo je zelo hudo! Ko boš 'zbrala pogum' se na to kar pripravi. Jokala sem še kakšen mesec, dva po prekinitvi, ker sem bila po eni strani tako žalostna, ker mi je bilo hudo za res dobrim človekom, za vsemi lepimi trenutki, ker sem vedela kako sem ga prizadela, čeprav sem vedela da sem naredila prav...ampak danes sva srečna oba, vsak s svojo družino, skupaj pa ne bi bila, v to sem 100%.

Torej, zberi pogum, ker dlje kot bo trajalo, težje bo in RES ni pošteno do njega...držim pesti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.6.2007 16:12:41   
ronja
NE MOREŠ BIT Z NEKOM ZATO, KER SE TI SMILI! Verjemi, been there, done that (samo sem bila še mlajša kot ti in sem zato tudi malo hitreje spokala;). On ni nič kriv, da te ljubi in ti nisi nič kriva, da njega ne ljubiš. Tako pač je. Ni fajn in oba bi rajši, da bi bilo drugače, ampak če ni, ni! Saj bo razumel, sčasoma... POjdi in zaživi, ti rečem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?