Marogica
|
Da se vrnem na post naše ....anonimne Meni se po eni strani tvoj partner ne zdi nič kaj čuden, če želi opraviti izpit za avto. Saj ga bosta tudi potrebovala, sploh sedaj, ko bo otroček kmalu na svetu. Vožnja k zdravniku, nakupi....ma polno je stvari, ki jih lahko urediš samo z avtom oz. dosti bolj hitro in komot, sploh, če imaš malega dojenčka. Torej se mi njegovo razmišljanje tukaj ne zdi napačno. In ja, lahko bi šel delati izpit prej, če vaju nosečnost (najbrž) ne bi presenetila. Tako, pa je tudi njegov čas omejen. Tudi se mi ne zdi slabo, da ob vikendih dela, da bi čimprej zaslužil ta denar. In najbrž je res utrujen, če toliko dela. Moj predlog-sposodita si kakšne stvari, kupita rabljeno, predvsem če sta denarno bolj "šibka". S takšnimi stvarmi ni nič narobe, saj se operejo in sčistijo. In na koncu bosta še zadovoljna, ko bosta ugotovila, da nista toliko zapravila za stvari, ki dosti stanejo in jih imata samo kratek čas. Ne razumem mamic, res ne, na RR-ju se toliko stvari prodaja, pa jih noben hudič ne kupuje. Vsi bi radi vse novo in najboljše. No, saj to ni nič narobe, vendar če si ljudje to lahko privoščite. Jaz bi bila hvaležna, če bi pred 6-imi leti obstajala RR, ker bi marsikaj rabljenega kupila. Mi je enostavno škoda denarja...Vendar pač vsak po svoje. Da pa se vrnem... mlada sta in v naslednjih letih bosta še mnogokrat ugotovila, da se vajine želje, potrebe razlikujejo kot dan in noč in da ne razumeta drug drugega, kar se le-teh tiče. To je čisto normalni "razvoj" tako mladih, to smo dali vsi skozi.