|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izhodi
2.6.2007 14:55:51   
mika
Ravno za to se gre, da on niti ne pomisli ne na to.... Tak da mu vrata ne bom mogla zavit

pol je pa itak kuluser posted image .  moj mož je tud tak, tako da če gre kdaj na pijačo, ga potisnem skoz vratauser posted image . on pa men tud ne komplicira.

< Sporočilo je popravil mika -- 2.6.2007 14:58:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.6.2007 16:43:46   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: mika

se strinjam z drugo anonimno.

Drugače pa, če vse štima, pa ne bo nikjer problema..

ravno zato, ker nič ne štima, pride do ponočevanj in potem do varanja. resnično ne poznam nobene zveze, ki se ne bi zaradi takšnega življenja končala......govorim o rednem ponočevanju in podpiranju šanka. to je bežanje od doma in odgovornosti.
če bo doma vse štimalo, ne bo nikomur potrebno iskati vsakodnevne sprostitve za šankom. poznam primer, ko je do teg prišlo po 34letih zakona, s tem da je ponočevala žena. ja, eni trpijo to zelo dolgo.

tudi midva z možem greva na kavo s svojimi prijatli, večeri pa so najini.

Se popolnoma strinjam z napisanim. Sicer pa tudi sama vem zakaj sem napisala tako kot sem.
Gorazdova,veš mlada mamica s tremi otroki kar težko najde čas,da bi lahko pohajkovala okrog na pijačkah,po drugi strani mi pa moja družina pomeni več in sem raje z otroci in možem. Naj povem,da se moj dragi enako strinja s tem kar je napisala Mika. Sam bi napisal enako. Če ima doma vse kar potrebuje ne rabi letat okrog.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.6.2007 18:53:59   
_andreja_
ja dopuščaj, je obojestransko; seveda je do tega prišlo z moje strani sem izrazila željo, imava 7 mesecev strega otroka, in ko mi je začel spati celo noč oz. vsaj do 4,5 ponoči sem prvič šla ven...seveda sem bila prvič že po dveh urah nazaj zdaj pa včasih pridem tudi ob 1, 2, 3 ponoči, in se zelo sprostim....moj pravi da sem takrat manj tečna ko grem ven user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.6.2007 19:43:28   
viv_
O jezus... Tole je itak že 100x prežvečena tema. Samo nekaj, če gre ven s kolegi na drink, potem je "križaj ga", če bi pa delal po 20 ur na dan in nosil domov po 3000 Eur mesečno, bi bil pa odličen oče - pa še manj bi preživeli skupej. Ampak, nedaj bože, da se ma fajn, jaz pa doma z otroci, kanede... Pomoje je predvsem to problem.

Meni tudi paše včasih ven. Sama. In na misel mi ne pade, da bi spraševala, če lahko. Samo povem, kdaj grem, da se zmeniva zaradi otrok.

Lej, njemu ni do lepih balkancev, meni pa ne do metalcev, zato sem šla jaz včeraj s prijateljico poslušat Tošeta, on pa danes s prijateljem Iron Maidne. Pa zato še nismo slaba družina, tudi ločili se ne bomo, pa za otroke je poskrbljeno...

No, odvisno pa od pogostosti... Meni se recimo 1x na teden ne zdi nič groznega, če sva vsak posebej. Itak sem pa še večkrat zvečer sama, ker se mu zavleče v službi. Ampak to je opravičljivo, a ne, ker v službi se človek ponavadi nima fajn, sploh ob 10h zvečer ne.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.6.2007 20:10:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Tu se ne gre za neko dopuščanje, ker nisi ti njegova lastnica, da bi mu rekla, kdaj ne sme iti ven.. Če želi iti ven, naj gre, pa magari je pozno zvečer

ne gre za lastninjenje, ampak za dogovor in odgovorno sprejemanje skupnega življenja.
gorazdova, po tvojem trebuščku sodečuser posted image , bo user posted image kmalu zunajuser posted image . dvomim da boš takrat svojemu user posted image  rekla tole kar si napisala v zadnjem stavku. po celodnevnem nošenjuuser posted image  in neprespanih nočeh, boš fantu hotla vrat zavit, da je sploh pomislil na kaj takšnega.

SE STRINJAM

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.6.2007 20:24:05   
Anonimen
In zakaj moraš biti anonimna?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.6.2007 21:04:06   
Pilar
Ja, pri nas greva včasih posebej, včasih skupaj. Pa to ni velikokrat, zadnje čase se bolj doma držimo. Je pa razlika o kakšnih  "izhodih" pišemo...če so to pijanice na veliko in vsakodnevno čakanje, da se mož vrne od ene pijačke domov...ne, tega pa niti slučajno ne odobravam....da se vsaka pijača zavleče pozno v noč in sam alkohol...to ni zame...zdaj ne več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.6.2007 21:45:01   
Anonimen
Moj še nikoli ni šel sam zvečer ven.Jaz sem šla enkrat za roj.dan z bivšimi sodelavkami in to po službi zvečer kake dve urce.
Niti me ne vleče nekam niti njega.Raje ima baje kavč pa dober film potem pa cartanje.user posted image user posted image user posted image Jaz pa postlo pa rr in potem cartlanje.Itak dela dosti ponoči tako,da mu ni za hodi nekje takrat,ko ni v nočni.Če pa bi hotel iti naj gre nimam nič proti ampak sam pravi da nima volje.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
4.6.2007 8:28:45   
purple
Ko si enkrat ustvariš družino,se je potrebno prilagajati.Ne strinjam se,da hodita vsak zase,sploh pa ne po gostilnah.Če rabi čas zase,naj si najde kakšen hobi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?