|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izhodi
1.6.2007 21:00:06   
Anonimen
Bom kar kratka.Ali dopuščate partnerju,kateri ima poštimano družino malo bolj pogosta odhajanja na večerne pijače,ki se zavlečejo v noč,s prijatli?jaz ravno nisem zagovornik tega,me zelo moti,saj tud jaz ko grem,je to največ urca,pol pa domov k bebici.user posted image Hvala  za mnenja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izhodi
1.6.2007 21:03:13   
Anonimen
Bom kar kratka.Ali dopuščate partnerju,kateri ima poštimano družino malo bolj pogosta odhajanja na večerne pijače,ki se zavlečejo v noč,s prijatli?

Ja. Pri nas je to obojestransko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 21:05:13   
Anonimen
Včasih ga še jaz silim, naj kam gre, da imam svoj mir.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 21:07:02   
maca24
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Bom kar kratka.Ali dopuščate partnerju,kateri ima poštimano družino malo bolj pogosta odhajanja na večerne pijače,ki se zavlečejo v noč,s prijatli?

Ja. Pri nas je to obojestransko.

Pri nas tudi.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 21:07:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali dopuščate partnerju,...

To se pa tako sliši, kot da sem njegova mati user posted image user posted image user posted image .

Ne gre za dopuščanje, gre se za medsebojno usklajevanje, spoštovanje želja obeh, iskanje srednje poti. V zadovoljstvo vseh udeleženih (ma, se že ponavljam). Tako da, če hoče iti ven, naj gre, dokler so ti izhodi v tolikšnemu številu, da ne ovirajo vsakodnevnega družinskega življenja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 21:08:50   
tanikaa
Moj pa ne hodi, pa me včasih to malo moti. Bi mi prav pasalo, če bi tak enkrat ali dvakrat mesečno malo odpeketal za dve, tri ure.

In rešuje me njegova služba. Sem glih fajn sama, pa mi nihče ne teži, da spet visim na RR user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 21:23:07   
Anonimen
Sicer še nimava otrok, ampak mi je to logično. Saj se s tem ko se je odločil živeti z mano in si ustvariti družino ni odrekel svojemu življenju in svobodi. Jaz pa tudi ne.
Vsak rabi čas zase, za prijatelje, svoje hobije, občasno pivo ali dva...

Vse v mejah normale, po željah, možnostih in dogovoru.

Če doma vse štima ni razloga da bi človeka to motilo. Važno je, da jaz vem, da sem vedno na prvem mestu. To pa ne pomeni da bo do konca življenja živel kot moj podaljšek priklenjen samo name in na najino družino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 21:23:58   
sky
Sem mislila, da bo kaj v vezi z zaporomuser posted image . No, pa saj ...

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 21:35:52   
Anonimen
Bom kar anonimna.
Ne,jaz tega ne zagovarjam. Ko si človek ustvari družino se ji naj posveča ali pa ostane samski. Tudi ko pogledam strarejše ljudi,recimo moje starše in druge sorodnike,ne laufajo vsak po svoje.
Zakaj bi pa to moralo biti pri nas malo mlajših to nekaj samoumevnega user posted image
Pa ne,res se ne gre tu za neka dovoljenja,ampak za odgovornost do družine. Jaz se pol po takih postih sploh ne čudim,ko naletim na tiste z naslovom PREVARAL ME JE!!
Ja kje pa mislite,da vas bodo prevaraliuser posted image  doma ob svoji družini,ob vas,? Verjetno ne.
Zdaj me boste verjetno napadle,pa kaj??? Tako je pač moje mnenje,s partnerjem pa si tako ali tako sama urejava najini življenji!!

(odgovor članu sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 21:39:45   
Anonimen
saj razumem,vsak rabi svoj prosti čas.amkak kot pravim kje piše,da če dela od jutra(otroka niti ne vidi ves dan),da mora še do dveh ponoči sedet in se nažirat z pijačo.Zakaj si pa jaz vzamem čas za kolegice ob normalnih urah,npr.popoldan,mi na kraj pameti ne pade,da bi celo verer nekje sedela,doma pa me bi čakal mož in otrok.Sori,ampak tega pa res ne morem razumetuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2007 21:40:22   
Marogica

Bom kar kratka.Ali dopuščate partnerju,kateri ima poštimano družino malo bolj pogosta odhajanja na večerne pijače,ki se zavlečejo v noč,s prijatli?jaz ravno nisem zagovornik tega,me zelo moti,saj tud jaz ko grem,je to največ urca,pol pa domov k bebici.user posted image Hvala  za mnenja

V bistvu tega pri nama ni....ta pogosta odhajanja oz. neprihajanja domov. Ne vem, kaj misliš TI pod pogosta odhajanja. Če je to 3,4x na teden, se mi zdi dosti, pa tudi vsak teden konec koncev ni malo.

Bi me motilo, ja, če bi bilo to tedensko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2007 22:41:47   
Gina
Pogosta odhajanja pozno v noč s prijatelji??? Ne, pri nas tega ni, ker nimava energije za take štose, po pravici povedano pa ne bi imela s take sorte decem, ki ponoči okrog flankedra cele večere, kaj početi. Drugo je, če gre ven sem in tja kdaj, jasno da gre, ali da grem jaz. Drugo je tudi, če gremo nekam skupaj okrog ali če gre tudi sam za celo popoldne, ker se meni ne ljubi, ali če grem jaz, ker se njemu ne ljubi....to se dostikrat zgodi, ampak ne zvečer 3x na teden in ne drink na drink.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2007 22:44:16   
max81
Ne,jaz tega ne zagovarjam. Ko si človek ustvari družino se ji naj posveča ali pa ostane samski

ok, a se ti ne zdi, draga anonimna, da malček pretiravaš, pol je pa kr tanajbolj da ga doma prveže na štrik, da ne  bo nikamor šel...............  a ti pa nikoli ne greš kdaj na kšno pijačko

moj gre tudi kdaj pa kdaj na drink, sam res pa je da ne pride dam sredi noči

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2007 22:47:42   
Naja31
A mu dopuščam?!!user posted image
O, bog. Kaj imam pa jaz njemu za dopuščat ali ne- dopuščat? Ali pa on meni?

Saj nisem njegova mama. In on ni moj fotr.

Vsekakor od njega pričakujem, da ne bo cele noči prežural, ampak vsake toliko, ko ima kdo od njegovih prijateljev rojstni dan, se pa tudi to dogaja. In ne rabi mojega dovoljenja.
In če grem jaz ven, ne rabim njegovega.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2007 22:47:51   
tehnofil
malo bolj pogosta odhajanja na večerne pijače,ki se zavlečejo v noč,s prijatli?

Ja, pa ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2007 23:06:24   
Anonimen
bi mu že dala jaz večerne izhode.to je mel prej čas počet,ne zdaj ko je familijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2007 1:06:53   
Anonimen
Moj nerad hodi ponoči ven, s prijatelji se dobiva popoldne, pa še to redkokdaj...

Ampak, ti anonimna malo pretiravaš... Tu se ne gre za neko dopuščanje, ker nisi ti njegova lastnica, da bi mu rekla, kdaj ne sme iti ven.. Če želi iti ven, naj gre, pa magari je pozno zvečer...

Bom kar anonimna.
Ne,jaz tega ne zagovarjam. Ko si človek ustvari družino se ji naj posveča ali pa ostane samski. Tudi ko pogledam strarejše ljudi,recimo moje starše in druge sorodnike,ne laufajo vsak po svoje.
Zakaj bi pa to moralo biti pri nas malo mlajših to nekaj samoumevnega user posted image
Pa ne,res se ne gre tu za neka dovoljenja,ampak za odgovornost do družine. Jaz se pol po takih postih sploh ne čudim,ko naletim na tiste z naslovom PREVARAL ME JE!!
Ja kje pa mislite,da vas bodo prevaraliuser posted image  doma ob svoji družini,ob vas,? Verjetno ne.
Zdaj me boste verjetno napadle,pa kaj??? Tako je pač moje mnenje,s partnerjem pa si tako ali tako sama urejava najini življenji!!

Oprosti, vendar si mi zelo smešna s tem: Ko si človek ustvari družino se ji naj posveča ali pa ostane samski.... Potem bi pa ja vsi ostali samski.. Al ima družino ali ne, pravico ima vsak da uživa svojo svobodo.. Nismo se rodili zato, da ko bomo ustvarili družino, da bomo cel dan doma tičali..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2007 1:09:03   
Anonimen
Aja, pa še to glede varanja.. Nikakor ne meči vse v isti koš... To, da zunaj žura, še ne pomeni, da bo v vsakem primeru prišlo do varanja.. Če boš ti njemu težila, da ne sme hoditi ven.. Morda pa le bo.. Drugače pa, če vse štima, pa ne bo nikjer problema..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2007 7:58:11   
mika
se strinjam z drugo anonimno.

Drugače pa, če vse štima, pa ne bo nikjer problema..

ravno zato, ker nič ne štima, pride do ponočevanj in potem do varanja. resnično ne poznam nobene zveze, ki se ne bi zaradi takšnega življenja končala......govorim o rednem ponočevanju in podpiranju šanka. to je bežanje od doma in odgovornosti.
če bo doma vse štimalo, ne bo nikomur potrebno iskati vsakodnevne sprostitve za šankom. poznam primer, ko je do teg prišlo po 34letih zakona, s tem da je ponočevala žena. ja, eni trpijo to zelo dolgo.

tudi midva z možem greva na kavo s svojimi prijatli, večeri pa so najini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2007 8:03:26   
mika
Tu se ne gre za neko dopuščanje, ker nisi ti njegova lastnica, da bi mu rekla, kdaj ne sme iti ven.. Če želi iti ven, naj gre, pa magari je pozno zvečer

ne gre za lastninjenje, ampak za dogovor in odgovorno sprejemanje skupnega življenja.
gorazdova, po tvojem trebuščku sodečuser posted image , bo user posted image kmalu zunajuser posted image . dvomim da boš takrat svojemu user posted image  rekla tole kar si napisala v zadnjem stavku. po celodnevnem nošenjuuser posted image  in neprespanih nočeh, boš fantu hotla vrat zavit, da je sploh pomislil na kaj takšnega.

< Sporočilo je popravil mika -- 2.6.2007 8:05:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2007 8:10:51   
Anonimen
Moj ne hodi ob večerih ven.Kadar ga kam povabijo kolegi iz samskih dni, ga moram prisiliti, da gre.Pravi, da mu enostavno ni do tega, ker pije ne,potem mu gredo pa na živce ostali, ki se ga največkrat napijejo, tako, da se bolj malo pogovarjajo.user posted image  Saj ga razumem, ker po cele dneve dela in mu paše, kadar je prost, da doma uživa.
Da bi pa hodil ven vsak dan, ali večkrat na teden, ter se vračal pijan, potem bi pa druga pesem pela.Tega enostavno nebi prenašala, pa če imam deset otrok.Kaj pa imajo otroci od očeta, ki pohajkuje in se vrača domov pijan? Nič.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2007 8:28:16   
soncece24

Joj, to se pa res sliši, ko da ga maš v kleti zaprtega user posted image user posted image no, saj vem, da ni tak mišljeno. In ja, moj gre kdaj kam ven, tudi spije kaj (saj je valda štajerc)user posted image in tudi jaz grem kdaj, pač kolko vsakemu paše, s tem da midva še nimava otrok. Pa tudi skupaj greva. Ni pa to parkrat na teden, ampak ful odvisno, včasih pol leta ne gre nikamor, včasih pa gre tudi po 2x na mesec. Ma jaz se ne obremenjujem pretirano s tem - sem marca iz obletnice valete prišla ob 7h zjutraj domov user posted image , potem pa je moj še moral avto it iskat v mesto, pa sploh mu nisem znala razložit kje točno je. Pa bi tudi lahko mi sceno nardil iz tega, pa ni. No, ampak saj pravim, jaz lahko potem cel dan prespim, če bi imela user posted image mi kaj takega seveda ne bi padlo na pamet.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.6.2007 9:16:44   
piščanc
ja, včasih prav paše da grem ven in brez obveznosti spet malo žuram. in enako želim možu, pa še super paše, da sem malo sama doma.

sicer pa nama to službene in domače obveznosti ne dovoljujejo prav pogosto. enkrat na mesec je super. je pa res, da meni osebno bolj paše biti sama doma, oz. da grem z otrokoma vsaj na sprehod ali obisk (brez moža). zato mi je všeč, da gre on rad ven user posted image  s prijatelji.

vsak se drugače odklopi, pa ne pomeni, da je kateri od načinov pravilen ali napačen. sprejeti moraš tudi različne od sebe.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.6.2007 11:41:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Tu se ne gre za neko dopuščanje, ker nisi ti njegova lastnica, da bi mu rekla, kdaj ne sme iti ven.. Če želi iti ven, naj gre, pa magari je pozno zvečer

ne gre za lastninjenje, ampak za dogovor in odgovorno sprejemanje skupnega življenja.
gorazdova, po tvojem trebuščku sodečuser posted image , bo user posted image kmalu zunajuser posted image . dvomim da boš takrat svojemu user posted image  rekla tole kar si napisala v zadnjem stavku. po celodnevnem nošenjuuser posted image  in neprespanih nočeh, boš fantu hotla vrat zavit, da je sploh pomislil na kaj takšnega.

Ravno za to se gre, da on niti ne pomisli ne na to.... Tak da mu vrata ne bom mogla zavit user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.6.2007 14:27:34   
Anonimen
Moj nikoli ne hodi po pijačkah, ker sovraži čepenje za šankom ure in ure. Je hiperaktivenuser posted image . Pa alkohola tudi ne prenaša dobro, cel večer pa se mu tudi ne ljubi gostega soka piti.
Zato pa je velikokrat popoldan odsoten, gre vedno komu kaj pomagat, pa kak avto "frizirajo" za dirke ali pa kaj podobnega. Nekje ob 21h je skrajna ura da pride domov. Mogoče je v zadnjem letu 2x ostal bolj pozno "zunaj", s tem da mi je prej povedala kam gre in tudi oglasil se je vmes s kakšnim sms. Takšna pač sem, kot mati kokoška, ki ne more iti spat doker niso vsi piščanci pod strehouser posted image  in ga čakam. Pa ne da ga prekontroliram, ampak da vidim da je vse ok. Pijan ni prišel še nikoli domov, če je kaj popil je povedal.
Pravi pa tudi sam, da bo čez tri mesece, ko bomo trije prihajal vsekakor takoj po službi domov, ker če ne drugega, želi on imeti vsaj kopanje in dajanje spat user posted image  čez. Če ga že dojit ne moreuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?