soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Bom kar kratka.Ali dopuščate partnerju,kateri ima poštimano družino malo bolj pogosta odhajanja na večerne pijače,ki se zavlečejo v noč,s prijatli?jaz ravno nisem zagovornik tega,me zelo moti,saj tud jaz ko grem,je to največ urca,pol pa domov k bebici. Hvala za mnenja Joj, to se pa res sliši, ko da ga maš v kleti zaprtega no, saj vem, da ni tak mišljeno. In ja, moj gre kdaj kam ven, tudi spije kaj (saj je valda štajerc) in tudi jaz grem kdaj, pač kolko vsakemu paše, s tem da midva še nimava otrok. Pa tudi skupaj greva. Ni pa to parkrat na teden, ampak ful odvisno, včasih pol leta ne gre nikamor, včasih pa gre tudi po 2x na mesec. Ma jaz se ne obremenjujem pretirano s tem - sem marca iz obletnice valete prišla ob 7h zjutraj domov , potem pa je moj še moral avto it iskat v mesto, pa sploh mu nisem znala razložit kje točno je. Pa bi tudi lahko mi sceno nardil iz tega, pa ni. No, ampak saj pravim, jaz lahko potem cel dan prespim, če bi imela mi kaj takega seveda ne bi padlo na pamet.