mentos
|
danes pa kar lepo čvekate o kuhanju. Moram priznati, da tudi jaz ne kuham, ker mi kuha mami, ker sem edinka in imam samo mami. Drugače pa če se spravim kaj skuhati je pa prav slastno. Zdaj ko ima naša Hana potrjeno alergijo na jajca in mleko sva se z mami dogovorile, da ona kuha zame in za našega, jaz pa bom posebej za Hano, seveda ko bomo začeli z uvajanjem GH. Pediatrinja je rekla, da pred 6 mesecu naj nič ne dodajem, tako da bomo še 2 meseca počakali. Danes je pa za nami res težek dan. Naša punčara že cel dan sitnari, jok in stok, pa nič spanja, mislim da se jo nekaj loteva. Včeraj ko sva jo dala spat je bil ob 10 jok in ne boste verjele, iz nje je teklo, kot iz škafa. Revica, bila je čisto premočena, po laseh ji je kapljalo in celo jogi rjuha je bila mokra, toliko se je potila. Sva jo hitro preoblekla, pa malo gor in dol ponosila, nato je spila ful velik čaja in zaspančkala do jutra. Ja včeraj sva bile pri zdravniku, tako da čakamo, da nam komisija pošlje potrditev za mleko na recept. Naj bi dobila cca. 60 škatelj, ostalo pa po ponovnem testiranju. Seveda spet čakat več kot 14 dni, ali še dlje. Pediatrinja me je opomnila, da naj si uredim podaljšanje porodniške za 3 mesece, vendar po novem, ne more zdravnik na to nič uvplivati ampak csd odloči ali podaljša ali ne. Seveda, podaljšajo le če je otrok alergičen najmanj na 3 stvari, tako da ne vemo ali bo jajčni beljak in jajčni rumenjak šteto kot eno ali kot dve alergiji. Po pravilih naj bi bile dve. Tako, da moram napista prošnjo in priložit vse izvide, potem bomo pa videli. Zdaj pa grem pred TV na eno pivce, me naš že kliče, tamala pa seveda na malo čajčka.
|