|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
26.10.2007 13:59:24   
*ANA*
Ma kako omakco za testenine ali pa rižka(zelenjavnega), kaj tako na hitrco-recimo za večerjo.Saj sem srečna da mi ni treba kuhat ampak včasih bi pa rada tudi kaj sama za mojega user posted image pa za Pio skuhala.đž
Če imaš kako tako stvarco se priporočam user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
26.10.2007 14:01:57   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jaz sem tud hotla to naredit pa smo s taščo ugotovile, da imamo veliko zalogo zrezkov, tako da je to. Pa moj zbirčni mož ne mara mletega mesa user posted image

To imam pa jaz srečo, da je skoraj vse od kraja. Tudi. če mu kakšna stvar ni ne vem kako všeč, se pomatra in poje. Največja muka mu je tenstan krompir in govedina iz juhe user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
26.10.2007 14:02:45   
Anonimen
Hvala bogu, da ti ni treba. Ne sekiraj se. Ko bo treba, se boš vsega postopila in naredila. Tako je bilo pri moji teti, ki je bila najmlajša. Ko se je poročila, ni znala nič. Nazadnje je morala pa še kruh doma pečt.

Če rabiš kak recept ali nasvet ti kar vprašaj. Odvisno, kaj radi jeste.

Evo enako. Če boš kaj rabila kar vprašaj. Drugače pa jaz ne kuham prav preveč rada. Rada pa pečem sladice. Čeprav zdajel ne prav veliko, mi pečica ne dela prav fajn in če hoeč kaj dobrga naredit moram do moje mami -tudi tašča nima uporabne pečice. Pa še od takrat imam dost peke, ko je bla poroka. No grem pa najbrž v ponedeljek dve potici nardit eno za nas in eno za mojo mami pa kakšne piškote za čez praznike.

A veste da sem se včeraj tle zečvekala in me vsi računi še čakajo pa še kup drugega imam za delat user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
26.10.2007 14:06:29   
N _ B
Jaz pa rada kuham, le če imam čas. Aja, pa najraje vidim, da mi povedo, kaj bi radi jedli. Včasih zmanjka idej. Sem kar kmalu začela kuhat, ker sva bila z bratom precej sama doma. Naučila sem se pa po telefonu. Po moje je bilo nekje v 5. - 6. razredu OŠ med počitnicami. Z bratom sva se zmislila, kaj bi jedla, pol sem pa mami klicala kako se to naredi in kaj rabim in je šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
26.10.2007 14:07:58   
Anonimen
To imam pa jaz srečo, da je skoraj vse od kraja. Tudi. če mu kakšna stvar ni ne vem kako všeč, se pomatra in poje.

Blagor ti. Jaz imam pa res zbirčnega moža user posted image . Ampak jaz sem ga že kar zdresirala user posted image , mora kar pojest, drugače se pa kujam user posted image . Ne saj se hecam. Pač sva se zmenila da tud če mu ni ok naj bo vsaj tiho, sploh ko bo Tara začela jest in ji bom delala razne špinače, cvetačo - bruha ko to vidi in voha user posted image .

O kolk bi blo fajn ko ne bi blo treba tole kuhat, se mi zdi da kak dan dobesedno preživim za šporhatom.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
26.10.2007 14:09:23   
*ANA*
OK punce če se mi bo dalo kdaj kaj skuhat user posted image vas bom vprašala user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
26.10.2007 14:10:57   
Anonimen
Jaz sem pa gostinka po izobrazbi ampak mi ni toliko do tega. Raje bi bila slaščičarka - to je moj brat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
26.10.2007 14:11:45   
Anonimen
Evo moj princesko, se že oglaša. Oh, ah....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
26.10.2007 14:12:57   
N _ B
Zdresirala sem ga jaz pri solati. Ko sva se spoznala je sploh ni jedel. Ko sem ga vprašala, zakaj ne, je rekel, da se mu je ne da lovit po skledi. user posted image  No ne je pa svežega paradižnika, ampak to ga pa tud jest ne. Pri kuhi ga ful velik uporabljam, svežega pa ne preneseva. Nika ga pa obožuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.10.2007 14:15:39   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jaz sem pa gostinka po izobrazbi ampak mi ni toliko do tega. Raje bi bila slaščičarka - to je moj brat.

Pri meni doma so trije gostinci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.10.2007 14:18:10   
Anonimen
o a kakega poznamuser posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.10.2007 14:20:03   
N _ B
Po moje ne. Nikoli pa ne veš Slovenija je itak ena vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.10.2007 14:25:46   
Anonimen
Slovenija je itak ena vas.

ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
26.10.2007 14:26:55   
N _ B
Evo, zdaj sta pa mojdva srčka prišla domov. Grem sfiniširat kosilo. Se še javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.10.2007 14:33:51   
Kati81
Evo Kaja je ravno pojedla, cvetačo, krompirček in korenček (dvojno porcijo). Sem kar gledala, aja pa ta teden se med kosilom vedno pokaka, obvezno, je prav smešna s hrano v ustih, učke kot kostanji pa rdeča v obraz kot paradižnik.
Gleda pa kot da bi kaj ušpičla.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
26.10.2007 14:44:24   
Kati81
tok prjavlenih pa nobena se noče z mano pogovarjat, pol k pa ne bom mela časa boste pa vse gor

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.10.2007 17:07:39   
FLASK_A
Hey! Mi imamo pa danes pire krompir, špinačo pa hrenovkeuser posted image user posted image  Mogoče se čudn sliš, je pa ful dobro. Ko imate ravno kosila pa recepte na sporedu...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.10.2007 17:21:02   
KT
Mi pa mineštro in razkuhane sirove štruklje (sem user posted image  celo večnost čakala s kosilom, vmes skor popuser posted image itis fasala, ko se je končno prikazal). Ampak so bli vseeno full dobri. Naša frajla že od 14.30 spi, vmes malo pogodrnja, pa jo spet zmanjka - kdo bo pa krave na pašo peljal user posted image . Najboljš, da jih damo od hiše, ker doma nimamo nič od njih. A jih ker hoče? 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.10.2007 18:58:38   
mentos
danes pa kar lepo čvekate o kuhanju. Moram priznati, da tudi jaz ne kuham, ker mi kuha mami, ker sem edinka in imam samo mami. Drugače pa če se spravim kaj skuhati je pa prav slastno. Zdaj ko ima naša Hana potrjeno alergijo na jajca in mleko sva se z mami dogovorile, da ona kuha zame in za našega, jaz pa bom posebej za Hano, seveda ko bomo začeli z uvajanjem GH. Pediatrinja je rekla, da pred 6 mesecu naj nič ne dodajem, tako da bomo še 2 meseca počakali.

Danes je pa za nami res težek dan. Naša punčara že cel dan sitnari, jok in stok, pa nič spanja, mislim da se jo nekaj loteva. Včeraj ko sva jo dala spat je bil ob 10 jok in ne boste verjele, iz nje je teklo, kot iz škafa. Revica, bila je čisto premočena, po laseh ji je kapljalo in celo jogi rjuha je bila mokra, toliko se je potila. Sva jo hitro preoblekla, pa malo gor in dol ponosila, nato je spila ful velik čaja in zaspančkala do jutra.

Ja včeraj sva bile pri zdravniku, tako da čakamo, da nam komisija pošlje potrditev za mleko na recept. Naj bi dobila cca. 60 škatelj, ostalo pa po ponovnem testiranju. Seveda spet čakat več kot 14 dni, ali še dlje.
Pediatrinja me je opomnila, da naj si uredim podaljšanje porodniške za 3 mesece, vendar po novem, ne more zdravnik na to nič uvplivati ampak csd odloči ali podaljša ali ne. Seveda, podaljšajo le če je otrok alergičen najmanj na 3 stvari, tako da ne vemo ali bo jajčni beljak in jajčni rumenjak šteto kot eno ali kot dve alergiji. Po pravilih naj bi bile dve. Tako, da moram napista prošnjo in priložit vse izvide, potem bomo pa videli.

Zdaj pa grem pred TV na eno pivce, me naš že kliče, tamala pa seveda na malo čajčka.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.10.2007 19:01:56   
mentos
aja, kako ste si uredile album na RR. Jaz skoz poskušam in ne gre pa ne gre. Mi noče slikce naložit, ali je kakšen drug postopek, kajti jaz delam po navodilih in ne moremuser posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
26.10.2007 19:10:54   
N _ B
KT: dons so zgleda razsajal sirovi štruklji. Tašča jih je tud delala, pa od v firmi moževe tete so jih naročil za malico (jim je tašča usput naredila apetite),... A jih sama delaš?

nikical, KT, nogica: Oleovit že imam. Kdaj se pol dobimo? user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.10.2007 19:17:22   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

KT: dons so zgleda razsajal sirovi štruklji. Tašča jih je tud delala, pa od v firmi moževe tete so jih naročil za malico (jim je tašča usput naredila apetite),... A jih sama delaš? Ja seveda pol pa svizec pride in naredi svoje...

nikical, KT, nogica: Oleovit že imam. Kdaj se pol dobimo? user posted image Carica! Če maš voljo drug teden skočit v Lj se me že dogovarjamo za eno user posted image . Če ne pa takoj po praznikih.  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
26.10.2007 19:18:26   
mentos
HVALA, ZDEJ MI JE PA RATAL ALBUM

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.10.2007 19:18:51   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image  N&B! Kr u ponedeljek na kavi- al pa vsaj v sredo pred prazniki...

Mentos- kako fino, da imaš pomoč pri kuhiuser posted image user posted image  Pa še eno user posted image  za tvojo Hano, da se pozdravi in lepo pančka čez nočko...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.10.2007 19:19:44   
FLASK_A
KT, men pa svizec nč ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še k nam ga pošlji!user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.