|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
18.10.2007 20:52:07   
N _ B
Tako kukam iz vozička:
user posted image

Naš tretji in najbolj scrkljan otrok:
user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.10.2007 20:52:32   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Bomo videli, če bo ta šampon kaj pomagal.

Nujno poročaj, če bo kaj deloval, da še jest ta zvarek kupim - ga bom s flaško vred pojedla user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
18.10.2007 20:54:03   
KT
Kakšen cuker - N & B full lepe fotke delaš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.10.2007 20:56:14   
KT
Še jest eno, še jest eno:

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.10.2007 20:56:17   
Kati81
user posted image

user posted image

KT evo tiste copatke.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.10.2007 20:57:42   
KT
Kati81 fullll dobri user posted image  - a veš kje se mi zdi, da sem jih tudi videla v BTC-ju v Hali A, ampak se mi je tako mudilo, da nisem uspela noter zavit, mogoče jutri.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.10.2007 20:58:51   
Kati81
mi mamo pa zaspano tečko. se greva previ pa jest pol se pa spet beremo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
18.10.2007 21:00:24   
N _ B
Naša mala gospodična. Stara 2,5 let.
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.10.2007 21:03:33   
*ANA*
N&B full lepeslikce, pa kaka cukrčka sta tvoja dva user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
18.10.2007 21:04:50   
KT
Ti N & B a čva dones samo fotke gor limat user posted image user posted image user posted image  - še dva večera ga tkole serjeva tle gor, pa naju bojo iz RR nagnali user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.10.2007 21:08:43   
zabica26
Punce, kwa ste čveke…
Vidim, da ne bom nobene nove svari povedala. Dons sm se odločila, da rajš tuki kej napišem kot da bi šla goro cunj zlikat. Vidim, da dnevi res niso likanju naklonjeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Druga stvar je pa ta, da meni tudi noroooo lasje izpadajo.user posted image user posted image user posted image Žal pa je bilo tako, da prej sploh nisem opazila, potem sem bila pa en mesec nazaj pri frizerju (barvanje+striženje) in od takrat je noro!!! Sem se prou ustrašla, ampak sem potolažena, ker vidim, da nisem edina. Se tudi jaz priporočam za šampon, če deluje!!

Glede oblačenja sem tudi jaz v dilemi. Zjutraj imamo 0, dopoldan 7, popoldan 15…tako da.user posted image Do zdej še nisem bundice dajala gor, res pa je, da grem ven, ko je okoli 7 stopinj. Ima pa vedno bodi dolg rokav, majča dol rokav, pliš jopica in dekca….spodaj pa žabice in hlače, trenirkica…pa čeveljčki. Ampak ko vidim kakšne druge, ki so že v bundicah, se tut jaz spašujem, če slučajno nisem čist taprava…. user posted image Ampak kako bodo pa pol pozimi oblečeni?
  Aja, še eno vprašanje…a katera že razmišlja o novem družinskem članu?user posted image

Aja, še nekaj...se mi ne da za nazaj brat...kok vas je otroke ceplilo proti rotavirusu?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.10.2007 21:09:29   
KT
zabica26 a prideš jutri?

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.10.2007 21:09:57   
N _ B
KT: nekam mal nas je tukej gor. Upam, da jih res nisva pregnali. Ne vem, a sem imela prej fata morgano, da sem vidla nikico gor. Zdaj je kr nekam izginla.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.10.2007 21:11:29   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

KT: nekam mal nas je tukej gor. Upam, da jih res nisva pregnali. Ne vem, a sem imela prej fata morgano, da sem vidla nikico gor. Zdaj je kr nekam izginla.

No vseh pa le nisva pregnali.

Žabica: user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.10.2007 21:11:31   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

Aja, še eno vprašanje…a katera že razmišlja o novem družinskem članu?user posted image A žeuser posted image

Aja, še nekaj...se mi ne da za nazaj brat...kok vas je otroke ceplilo proti rotavirusu? Naša frajla je rotarjanka user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.10.2007 21:13:05   
KT
Tut jest sem nikical vidla - po moje je šla likat user posted image  - najboljš, da ustanovimo društvo večnih likarc user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.10.2007 21:15:37   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

Punce, kwa ste čveke…
Vidim, da ne bom nobene nove svari povedala. Dons sm se odločila, da rajš tuki kej napišem kot da bi šla goro cunj zlikat. Vidim, da dnevi res niso likanju naklonjeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Dobrodošla v klubu! user posted image  Ne vem, kdaj bodo izumli likalnik na računalnik.

Druga stvar je pa ta, da meni tudi noroooo lasje izpadajo.user posted image user posted image user posted image Žal pa je bilo tako, da prej sploh nisem opazila, potem sem bila pa en mesec nazaj pri frizerju (barvanje+striženje) in od takrat je noro!!! Sem se prou ustrašla, ampak sem potolažena, ker vidim, da nisem edina. Se tudi jaz priporočam za šampon, če deluje!! Danes sem si prvič z njim umila lase.Poročam.

Glede oblačenja sem tudi jaz v dilemi. Zjutraj imamo 0, dopoldan 7, popoldan 15…tako da.user posted image Do zdej še nisem bundice dajala gor, res pa je, da grem ven, ko je okoli 7 stopinj. Ima pa vedno bodi dolg rokav, majča dol rokav, pliš jopica in dekca….spodaj pa žabice in hlače, trenirkica…pa čeveljčki. Ampak ko vidim kakšne druge, ki so že v bundicah, se tut jaz spašujem, če slučajno nisem čist taprava…. user posted image Ampak kako bodo pa pol pozimi oblečeni? Hvala bogu še ena taka. Tudi jaz nisem pametna. Ampak mene zebe.user posted image

Aja, še eno vprašanje…a katera že razmišlja o novem družinskem članu?user posted image
Pri nas je "zaprto". Imamo kvoto izpolnjeno. O zarečenem kruhu pa raje ne bi.

Aja, še nekaj...se mi ne da za nazaj brat...kok vas je otroke ceplilo proti rotavirusu?
Jaka dobi 2. dozo 29.10.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
18.10.2007 21:16:47   
*ANA*
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil *ANA* -- 18.10.2007 21:32:26 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.10.2007 21:16:58   
Anonimen
Evo me. S svežo glavo in čedalje večjim cmokom v grlu.
Zdaj se je pa predragi zbudil-je slišal da spet tipkam user posted image , se mi zdi da bi blo pa danes fajn da se mu posvetim. Vas še preberem potem pa najbrž grem v user posted image
N&B ja jaz sem zdajle tud cele šope las pustila v kopalnici.user posted image Grozno.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.10.2007 21:20:04   
N _ B
Nogica: pa pripelji se jutri v Lj na kavo..... vsaj ne boš imela slabe vesti, da čvekaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
18.10.2007 21:22:28   
Anonimen
Kakšne čeke. user posted image
Joj kakšnoi cukri so tle gor nalepljeni. Ne vem kdaj se bom jaz spravla kaj pripopat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
18.10.2007 21:24:20   
zabica26
Hvala. Vidim, da je res bolš tlele sedet, likal bomo že enkrat drugič. Tut jaz sem dons sama, tko da imam izgovor. user posted image
Jutri me ne bo...nabiram kondicijo doma, da bom šla v soboto na festival nakupov in zabave. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (beri likala bomuser posted image ).

Hm...glede naraščaja...ne bi mela nč proti, če bi bla majhna razlika v letih...user posted image , pa glede na to, da imam aktivno taščo nekaj stopnic nižje, da pravjo, da imam preveč časa na porodniški... hm... se samo mal poigram s to mislijo...oziroma, če bi vedla, da bo naslednja nosečnost tako brez problemov kot prva, ne bi čakala, ampak ker pa nikoli ne veš, bi bla pa še nekaj časa stoprocentna mamica edinčku user posted image

glede likalnikov...nč dobra ne kaže...nobenga pametnega modela ni na tržšču...bi imela pa tisto lutko za srajce likat kot jo imajo v čistilnicah, ker pr nas je noro s hlačamo, srajcami, vsem... dobr, da zdej vsaj jaz nosim večinoma športne zadeve... mam pa vsak teden vsaj 5 srajce, 5 hlač samo za polikat, pa ene 5 polo majčk, pa 2-3 športne hlače...pol pa cunjice od tamauga + vse kar sodi zraven...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
18.10.2007 21:24:45   
Anonimen
Pa kaj meni zmeraj pol črk manjka user posted image - bo treba na tečaj tipkanja user posted image
Ma sej bi prišla ampak zdaj mi bo pa že kolegica pripeljala stajco v ponedeljek moram pa še po nekaj in pol je res te vožnje v LJ. Sicer pa kaj se sploh oglašam ko potem vedno zahinavim a ne user posted image
Aja dragi spet smrči jaz pa nadaljujem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.10.2007 21:27:54   
N _ B
Moj je šel pa spat. Sicer mal zamuja. Je podrl sistem na polno uro. user posted image

Jaz se mal poslavljam. Si grem posušit lase, da me ne bo potem kdo prijavil zaradi kaljenja nočnega miru user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.10.2007 21:28:02   
KT
Mah nogica kaj češ doma, tam že vse poznaš - ti rajš pridi jutri! Ti a veš, da imam tudi jest en cmok v grlu - sem toliko okoli po mrazu letala, da sem vse stvari za mami nabrala, da me že cel dan nekaj čudo po grlu žgečka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.