|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
18.10.2007 18:02:30   
Kati81
Škorenčki so kupljeni v Okaidi v Intersparu na Viču, stanejo pa 13,90E.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.10.2007 18:04:29   
Kati81
Ja KAja že kake 14 dni al celo 3 tedne drži sama flašo pa pije tud, sicer ji še vedno kdaj uide, ker ni lahka pol se ful jezi ko ji jo pa poberem in dam nazaj je full srečna. Ja ji rata tud cel obrok mleka po njej popit. Zdaj že za žlico grabi, tko da moram kar pazit ko ji nosim hrano v usta.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.10.2007 18:05:55   
Kati81
JAz bi tuduser posted image  sam se mi ne da po mleko dol v shrambo. Mojga pa ni da bi ga poslala, najbolj da kar KAji rečem naj gre, al si pa kar njenga zmešam.

No zdej mam pa jaz monologe.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.10.2007 18:16:50   
N _ B
sem speglala še par bodijev. sedaj imam pa jaka v naročju, zato tako pišem.

pri nas je ful hladno. zunaj mislim. prav mrzel veter piha. ful sem zbegana, kolk oblačit jaka.
po eni strani mu nočem tlačit gor ne vem koliko plasti, po drugi mi je pa za bundico še mal prezgodaj. ampak glede na temperature...nisem več pametna. trenutno je pri nas 4 st.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.10.2007 18:17:16   
N _ B
kati prid k meni. bom še enega skuhala.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.10.2007 18:20:40   
Kati81
Sej bi pršla če bi bilo lepše vrem, ker mi je dolgcajt, k mojga ni.

Bom kar sama šla po mleko.

Jutri pol v Rustiki.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.10.2007 18:21:08   
Kati81
N&B sva kar same ostale so se naju druge ustrašle al kaj?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.10.2007 18:26:20   
N _ B
Po moje je šla KT likat? user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.10.2007 18:27:36   
Kati81
To pa dvomim, ker mislim da ji ravno tolk diši likanje kot meni!

Po moje je Alina v akciji.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.10.2007 18:28:52   
Kati81
Še dobro da sem danes sama s Kajo, da mam pol izgovor, da isem mogla likat k sem se s KAjo ukvarjala.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.10.2007 18:33:12   
N _ B
Jaz imam oba v akciji. Jaku je že mal dost bit na tleh in se že mal pritožuje. On bi v naročje. Trenutno deluje duda. Zaenkrat. Nika pa itak dela raztur po dnevni s svojimi igračami. Zraven non stop žlobudra, tako da jo Jaka posluša. Prejle mu je pol ure brala eno knjigico. Sva s taščo komaj zadrževali smeh.

Jaz sem pa kar nekaj zlikala. Vse kar sem imela v dnevni. Sedaj moram še v škaf po cunje. Tam kjer so zložene. Ampak Jaka kliče.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.10.2007 18:36:46   
Kati81
zdej grem do sosedov se beremo zvečer

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.10.2007 18:38:42   
N _ B
jaz pa otroke zrihtat za spat.

lp

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.10.2007 19:11:45   
Anonimen
vidim da spet čvekate. jaz pa glih taro crkljam, zdaj pa greva k očiju na pečen kostanj. se potem malo pridružim čveku user posted image

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.10.2007 19:39:33   
Anonimen
uf pri nas pa grmi.Moarm izkolpit user posted image . Mogoče bo potem bolje pa se kaj javim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.10.2007 20:19:20   
*ANA*
Zdaj pa spet jaz in moj monolog user posted image
Pa kje ste vse na ša dva že spita user posted image user posted image user posted image samo ne vem koliko časa??

Kaja user posted image user posted image user posted image ko tako pridna držiš flaško user posted image

Pa ful so lepe slikce user posted image

Popoldan smo šli z nečakinjo kupit darilo za rojstni dan in veste kaj si je ta pupika izbrala? Barbie kočijo z dvema konjema- res ve kako lahko teto obere user posted image .
Potem pa smo šli v eno trgovino v Italijo in naša Pia ne bi bila Pia če ne bi lezla na tobogan, saj OK dokler sem jaz izbirala spodnje hlačke zanjo je bilo OK in se je spušala po toboganu, ko pa sem ji rekla da gremo domov, ker nas tatek in Svit čakata v avtu pa je počilo- začela se je metat na tla in tulit.
Jaz sem jo mirno dvignila v naročje ona pa je kar tulila ko pa sva prišle do blagajne sem jo pa dol dala in se je začela metat po tleh in se trmat in še bolj dret user posted image
Tetke so jo kar gledale in potem še mene- kak mati pa je to da tako dovoli user posted image Sem jih grdo nazaj pogledala user posted image

In potem je naša Pia celo pot do doma in še doma kr tulila da ona bi šla na "gana"(beri tobogan), po kaki uri se je le umirila neki pojedla in zdej lepo spiuser posted image

Take scene mi še ni nardila user posted image Pa sem ji rekla da ne bo šla več z mano, pa ona v še večji jok user posted image

Ah no saj bo

Punce kje ste??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.10.2007 20:31:53   
KT
Jest pa likat - če me priklenjo na likalnik ga bom mogoče za sabo vlekla, kej več koristi od likalnika pa ne vidim user posted image . Sicer pa še vedno računam na babice in tetke od nikical - ampak me malo skrbi, ker se je dans tko potuhnila, verjetno se je ustrašila, da bova z N & B res cunje privlekle v nedeljo.

Prej sem dobila babysitter-ja in sem jo hitro mahnila do mami - punce vaše dobre želje so zalegle user posted image user posted image user posted image  - danes je že bolje in zdej ker je malo bolje, bi šla ona seveda domov user posted image . Ah te mame, me bomo pa verjetno čist drugačne, ane user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.10.2007 20:39:31   
Anonimen
Evo me, je nehalo grmet user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.10.2007 20:41:34   
Kati81
Evo naju nazaj, KAja je že imela svoj 10 minutni večerni spanec in sedaj se igrav stajci, upam da se bo še nekaj časa tko da bo mami mal prečekirala stvari in se izobraževali (forum), pa kaj popila k sem žejna.

Sedaj obdeluje svojo knjigico, ja je pridna ni kaj se že uči, upam da bo čez nekaj let tud tko.user posted image

U danes sem dobila novo diners cartico in ko sem mojmu povedala, je vprašal če so mi jo spremenili v zlato k tok zapravljam. Na žalost al pa srečo mi je niso. K bi pozabli še kakšen račun izstavit bi blo pa tud fino.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.10.2007 20:44:21   
KT
nogica - da ne boš šla zdej likalnika prižigat, ker je nehalo grmet. Vraga imam tak občutek tu gor, da katerakoli se odloči, da gre iz foruma, napiše, da gre likat user posted image user posted image user posted image  - mislim, a je to nalezljivo, al kaj - najbolj me pa zanima zakaj se jest nič ne nalezem user posted image , če imate že vse to bolezen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.10.2007 20:45:47   
Anonimen
KT ja najbrž se je nikica res ustrašla cunj user posted image
No nikica naj ti povem da sem tudi jaz danes VSE zlikala user posted image

Pa kaj je ta tedne, svetovni teden likanja user posted image

Punce jaz sem pa danes še urejala zeliščni kotiček in me je ujel dež. Sem imela malo mokro glavo in me je najbrž napihalo, ker sem zdajle že vsa uboga. Grlo je čist zatečeno, komaj požiram user posted image . Prav ,mi je ko se pa mokra po dežju in sapi šetam user posted image
Evo zdaj pa lije kot iz škafa.

No mene jutri ne bo, ker sem stajco kolegici naročila. Če pa pridem kaj drug teden pa vas povabim na kofe tiste  ki boste imele čas.

Ana ne nisi sama tle gor user posted image

No zdaj skočim pod tuš pa to umazano kuštravo glavo grem splaknit user posted image . Prletim nazaj.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.10.2007 20:47:27   
KT
K bi pozabli še kakšen račun izstavit bi blo pa tud fino.
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Se popolnoma strinjam Kati81 - te kartice so vrag, samo malo preložijo bolečino user posted image  nič drugega.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.10.2007 20:47:59   
Anonimen
KT don t worry vse te bo počakalo user posted image . Bomo pa me druga teden tle gor visele, ti boš vmes pa likat skakala.

Joj saj res moj tuš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.10.2007 20:48:16   
N _ B
Še jaz tukej.

Evo pri nas je mir. Jaka spi od sedmih, Nika od osmih, oči je na kavču z daljincem v roki, mami pa izpod tuša z mokrimi lasmi za računalnik. Sem jih spet kar zajeten šop pustila v kadi user posted image . Bomo videli, če bo ta šampon kaj pomagal.

Dons pa ne priklopim likalnika. Je že zmatran. Jutri zjutraj, da si speglam hlače, ki se še sušijo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.10.2007 20:50:58   
*ANA*
No jaz sem tudi že vse cunje zlikala user posted image samo kaj ko imam spet en stroj umazanih user posted image
Ah bo že.......
Zdaj pa moram še pod tuš pa pridem pol nazaj OK, ne mi vse se nekam skrituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.