|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
27.9.2007 9:52:05   
ronja
neja, kake kosmate noge maš!user posted image Na kekse vabljena, ni problema!

Naslednji četrtek - zakaj pa ne... Razen če bi moj lubi mel teren na primorskem, potem se mu bova pridružili na poti tja in bomo lepo naredili podaljšan vikend pri očetu, heheuser posted image

PS: na slikci se vidi tista D dekica, ki sem jo delala dobesedno med porodom - med popadki od začetka pa dokler nisem šla v p.

Luštne user posted image mate! Ampak svoje vseeno ne zamenjam - ker je meni moja seveda najbolj fajn  in ker bi vse ostale verjetn znorele s takim živcem, kot je moja, hehe.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 801
27.9.2007 9:54:56   
ronja
Aja, katera je že rekla, da si ne upa športat, da ne bi mleka zmanjkalo? jaz sem včeraj prerolala kakih 10 km (pa še voziček sem gurala pri temuser posted image ) in ga mam še vedno za izvozuser posted image . Samo ne pretiravat hkrati na vseh področjih - da bi se izčrpavala pri športu, nič spala, nič jedla in bolj malo pila - takrat je tudi meni začelo zmanjkovat, pa sem hitro zadevo uredila, ko sem šla za 2 uri počivatuser posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 802
27.9.2007 10:01:55   
durosh
user posted image

jupiiiiiii!ratalo!nikical, carica si!

Alinca, tudi naša Nikolajči kdaj pa kdaj gre v mižuleuser posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 803
27.9.2007 10:04:44   
durosh
user posted image

tuki se pa cartamo v slingu.

punce,obrnte glave, kr sem jaz pozabla obrnit slikouser posted image .

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 804
27.9.2007 10:11:05   
neja24062007
neja, kake kosmate noge maš!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala bogu, da niso moje. Noge mislim. So od mojega user posted image , ker mi je lažje, da takrat on prevzame kopanje ko jo moram namiliti,... bla bla bla, ker sedaj prakticiramo miljenje v vodi in se sproti umivamo. Ker je bila drugače čisto histerična, ko sem jo milila zunaj (skoraj na hudo kožo).
Kravice pa naša res lepo paseuser posted image , ampak samo takrat ko spet ona hoče, ker jih pri P ni hotla in je bil vik in krik. Bom naslednjič nesla sabo fotke, da ji dokažem... je rekla P; a vaša pa ni rada na trebuščku? Ja kako da ne, če pa spi že od 14 dni starosti samo na trebuščku. V izjemnih primerih na hrbtu (cca. max 30 minut) - v lupinici. Spet sem jo morala malo pohvaliti.

ronja: tudi jaz ne zamenjam moje, čeprav je včasih pravi user posted image  in včasih zvečer že res bilo glava od dretja...

KT: kako lepo pančka

N&B: ko sem na hitro pogledala slikico, sem se kar malo ustavila, ma je Jaka čisto podoben naši Neji. Mogoče je tisti dan hodil isti poštar naokoli user posted image user posted image user posted image  (ma ne mi zamerit, se malo hecam)

Durosh: kako lepe in močne laske ima Nikolaja. Prava princeska je.

Res so lepotice in lepotci !!!

PA PA

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 805
27.9.2007 10:11:29   
FLASK_A
Durosh! Joj, kar za na poster sta! Tko sta luškane obe skupuser posted image user posted image  Pa hvala za lepe misli, res pričakujem da smo zdravi...
Zakaj pa te tko žrejo tele kravice? A Nikolaji ne gre dobro? Sej KT tut pravi, da njena Alina nima veselja... Ne se sekirat. Če ji pa lepo rata, jo pa kar pripopaj gor, da jo pohvalimo še s strani junijkuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.9.2007 10:11:43   
KT

Kake super slikice punce user posted image

Durosh - pravi manekenki sta user posted image  - ravno pravšnji za reklamo delat, če bi bila na njihovem mestu bi vaju takoj v službo vzela user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 27.9.2007 10:12:41 >

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.9.2007 10:16:18   
neja24062007
nikical: ne se sekirat zaradi zdravstva, jaz in Neja veva da je z Jako vse v najlepšem redu...Mu Neja pošilja velik poljubček in user posted image .

Jaz bi imela tud avatar... mi ga katera pomaga dat gor. pliiiiiiiiissssss.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.9.2007 10:16:51   
durosh
user posted image hvala za lepe komentarje, punce .

nikical, me žrejo kravce, ker mi je v RA rekla, da bi zdaj pa že morala biti malček več na trebuščku, pa da če se trebušne ne ojačajo do naslednjega pregleda, bomo začeli s fizioterapijo...pol pa jaz delam razne scenarije, saj sama veš, kakšni paranoiki smo mameuser posted image .

< Sporočilo je popravil durosh -- 27.9.2007 10:19:28 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.9.2007 10:18:29   
durosh
KT,ko smo že pri pastirčkih:a Alina še protestira?

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.9.2007 10:21:36   
neja24062007
durosh: samo malo nas strašijo. Nista dva otročka enaka, eni pač malo prej eni malo pozneje. Sej bosta tudi vidve kravce pasli, če ne bo še kakšen velik bikec vmes user posted image user posted image user posted image , malo heca. Ne resno, ne se sekirat, mogoče je naša tukaj v prednosti, ker res spi na trebuščku in tudi če ni utrujena sama pase kravice v postelji, da se utrudi in potem sladko zaspančka.

user posted image user posted image user posted image

No ja sej pri nas bomo pa mogoče kasneje spregovorili ali pa kasneje dobili zob, pa se bom sekirala, ampak brez skrbi, vse bo OK. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.9.2007 10:24:32   
durosh
joj, Drnula, sem vidla, da si tudi ti na forumu-zdej me boš pa nakregala, da se ne pestvamo prav v slinguuser posted image . se, hecam, sam vem, da sta vedve z Neco pravi ekspertinji na tem področjuuser posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.9.2007 10:25:42   
KT
durosh - mah ne vpraš user posted image  - po moje bi mi najraj roko odgriznla, ko ji hočem malo pomagat in rokice spredaj naštimat, da bi se malo na njih oprla user posted image - ma ne ona leži, ko kak kuža, ki se hladi - vse 4 od sebe (ja sej prava user posted image ) user posted image .

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.9.2007 10:27:22   
KT
A ste vidle dons smo pa vse na RR - je tako vreme, da vsi user posted image  ajajo!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.9.2007 10:29:06   
neja24062007
glede kravic: dajta ju probat dat kravice past takrat ko sta nagici na previjalni mizi - brez pleničke. Mogoče pa jima bo ratalo. Ampak POZOR - nevarnost lulanja user posted image user posted image user posted image user posted image . Sta na previjalni že sprobali brez pleničke? Probat ni greh. Naša tako še raje pase kravice, ampak kaj, ko pa vedno polula previjalno, bodi,...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 815
27.9.2007 10:29:30   
durosh
sem tudi jst opazla, KT, da smo vse čveke.pa sem se zdej ravno spomnila;se podpišem pod tvojo idejo, da  angažiramo Ronjo za plavanje v bazenčku.zdej je treba sam še Ronjo prepričat...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 816
27.9.2007 10:30:50   
neja24062007
vsi pančkajo, razen naše.... se hoče crkljati in pišem z eno roko.

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 817
27.9.2007 10:32:21   
durosh
Neja, ma ne sam lulanje, tud kakanje je pri nas na previjalkiuser posted image .zadnje dva dni pa kakamo celo v banjicouser posted image .sva ji kupla ene dve tisti igrački za v vodo, in se vsi veseli kopamo, moj user posted image  dela balončke z igračko, pol pa jst kar naenkrat opazim cel hudournik pod vodo:sem najprej mislila, da je račka, pol pa vidim, da je Nikolajčkauser posted image .
hvala za nasvet, Neja

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 818
27.9.2007 10:33:35   
durosh
Smo se zbudili.
Se tipkamo drugo rundo (če bouser posted image ).

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 819
27.9.2007 10:53:49   
KT
nikical - me zmeri pogrejejo tile dohtarji user posted image . Prosim magari P za pomoč, mogoče bo pa lahko kaj pomagala, saj veš kako je ustrežljiva.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 820
27.9.2007 11:41:10   
*ANA*
Ojla punce

Super slikce user posted image user posted image user posted image

Neja vi pa na veliko kravce pasete user posted image

Vsi ti user posted image so taki user posted image . Zvečer bom tudi jaz pripopala kako slikco gor od naših dveh pikecov, ok user posted image ?

No, mi smo ravnokar iz posvetovalnice. Bili smo cepljeni, sploh ni nič jokal cukrček moj.
Glede palčkov pa takole je meni rekla: dajajte mu/jim dudo, pa čeprav bo veliko joka, ker so lahko posledice hude user posted image No in naš Svit ji je pokazal, kako rad ga ima user posted image . Tako da od danes naprej bomo probavali z dudo , bom poročala, če bo OK.

Kt evo naše mere:
-obseg glave 42,5 cm
-dolžina:65 cm
-teža 7700 g

Zdej pa sam upam ,da ne bo kake reakcije po cepljenju user posted image

Lepo se mejte

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 821
27.9.2007 11:45:44   
*ANA*
Durosh kaki angelček je Nikolaja , spominja me nan našo Pio je mela tud take dolge laske user posted image , naš Svit pa izgleda kot repa- čisto malo jih imauser posted image user posted image user posted image

Obljubim da jih zvečer gor dam. Saj bi jih že zdele dala,pa bi mogla na druzga račkota it ker ima ta premal placa; pa Svita bi mogla s sabo vlečt- ja ja sami izgovori user posted image , zvečer ko bo več časa pa res

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
27.9.2007 13:54:10   
FLASK_A
Kva ste face! Škoda da sem zamudila čvekuser posted image  Sem imela zdravilca na obisku, mi je pokazal kje so vodni tokovi in une mreže, ki slabo vplivajo na človeka. In pišuka, to je glih za comp., se bom mogla preselituser posted image user posted image  Pa spalnica je tut čist zamreženauser posted image user posted image user posted image

Neja, hvala za spodbudouser posted image

Durosh, točno tko mislim kot je rekla Neja, eni prej, eni kasneje, ti dohtarji so tam itak samo za okras. Mal filozofirajo, da se potem me zasekiramo pa nč drugega. Ti kar vadi kolikor bo Nikolaja hotla, nč hitet. Otroci že vejo, kako pa kaj.

Ej, mislim, ne morš verjet! Zdej se mi je tamali tko smejal ven iz košare: prav HA HA HA HA se je slišaluser posted image user posted image user posted image  Joj, to je tko lepo... Prvič sem ga slišala tkole...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.9.2007 20:01:04   
KT
Vraga spet nas je na drugi stran vrglo user posted image .

Pa še tole morate videt: user posted image user posted image user posted image

http://www.ffk-wilkinson.com/ 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.9.2007 20:44:50   
*ANA*
Čer pupe!
Če vas zanima sem dala nekaj slikic v album user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

folna kislina
Lelly28 RR

Ali ste celotno nosečnost jemale folno kislino?

da (67%)

ne, le prve 3 mesece (25%)

ne (manj kot prve 3 mesece) (8%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!