FLASK_A
|
Hey hey! Mi smo prišli z medicinske genetike, kjer nas je lepo odslovila, češ da ni možnosti, da bi Jaka po očetu prevzel gensko napako. Vse lepo in prav, če med vsem, kar je povedala, ne bi izustila: ne bomo delali preiskav, ker so drage, pa je treba pripravit epruvetke, pa kuverte, pa odposlat na pediatrično kliniko. Saj vašemu sinu sedaj nič ne manjka in ne izgleda, kot da bi bilo kaj narobe Mislim, naj jo koklja brcne! Zdravstvo je tako v pi , sva bla z mojim čist šokirana. Saj zato pa je umrl njegov nečak, ker nihče ni želel narediti preiskav pri njemu, ! In ko je prepozno, so pa vsi pametni da so nrdil vse kar se je dalo itn itn. Eh, čist beda. Nč, pričakujem itak da je z Jako vse OK, da tega res ni mogel nikakor podedovati, pa saj veste, da je strah vedno prisoten- še posebno pri naših otrocih... Žabica, javi kako si kaj, nas skrbi zate- si OK? da se hito pozdraviš... Petraa, ne se sekirat, saj boste še prehitro zrasli! Držim pesti, da se boste zdaj lepo razvijali naprej KT, sej je ful lahko! No, zate in vse ostale- mal napotkov... Če hočete dat slikco gor: na internetu odtipkajte Slikomat.com shranite slikco skopirate prvo kodo jo prilepite tukaj na rr v ogovor in VOILA!! no, da vas vidim pa kar prilepite se gor, da vas vidimo- in vaše malčke in malčice seveda Naše srečanje je sedaj že naslednji četrtek Prijavite se zanesljive udeleženke: 1_ 2_ 3_ ... žblj_ Nikical Lokacija: Kati je predlagala CITYpark- če bo deževno vreme- jaz se strinjam! Če bo pa lepo vreme, gremo pa na potep po Tivoliju. Ura srečanja: 11h. Vsak dodatni predlog bo dobrodošel, tako da na plan z idejami in prijavami. Lepe sanje pa se tipkamo!