|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
12.11.2007 10:38:14   
FLASK_A
Ojla, punce! Jaz pa pečem CDje s slikcami in filmčkom s krsta... Sem sama naredila filmček pa sem ga mogla kar veliko urejat, pol pa še konverterja nisem imela (da bi domači kino to predvajal na TVju) tko da problemi... Ampak je rataluser posted image user posted image

Kati, čakam, da Jaka poje in pol te pokličem če si za sprehod.

Drnula, ja hudo! Tvoja mala je pa res prava vrtavkauser posted image user posted image user posted image  Jo bo treba kar čuvat, jauser posted image

Ana, ful lepo, da vam gre na bolje!

Jaz sem pa dokončala tisto svoje šivanje pa vam dam za pogledat: Naredila sem baldahinček in obrobo za posteljico:

user posted image

user posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
12.11.2007 10:38:59   
Drnula
Sem se preveč hvalila koliko spi user posted image Jo že slišim čenčo iz spalniceuser posted image jo pusitim da še mal čenča in se igra v postelji.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
12.11.2007 10:42:03   
Drnula
Bravo Nikical user posted image user posted image user posted image zgleda super

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
12.11.2007 10:42:51   
Kati81
Nikical full lep kompletek, daj naredi še meni enega, prosim!

Kar pokliči, se zmeniva.

Drnula nisva kaj prveč našla, razen postelje, kamina(ki je itak vgradni) in pa ogledano imava eno mizo za jedilnico. Ja tudi nama je letos ta sejem bolj tako tako, nič kaj dost ni bilo  uporabnega oziroma lepega, pa nobenih ekstra popustov.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
12.11.2007 10:45:52   
FLASK_A
Pa še malo utrinkov, ko ni nobene za čvekatuser posted image

Jaka se izobražuje
user posted image

Jaka v turističnem vlakcu
user posted image  

Jaka kuka iz košare
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
12.11.2007 10:50:59   
FLASK_A
Joj, hvala za pohvaleuser posted image  Ja, sem kar presenečena nad izidom- drugače nič ne šivam, zato. Kati, boš prišla pogledat, če ti je tut u detajle všeč, pa boš pol povedalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
12.11.2007 12:03:29   
Kati81
Midve sva že dons navsezgodaj bile v dmju in mal zapravle. sedaj KAja spi jaz pa mal po netu brskam pa pospravljam zraven.
Naša je ponoči spet spala in zraven jokala, ne vem kaj jo je danes matralo, včer je pa tko lepo spala celo noč. Mogoče bodo zobki ne vem.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
12.11.2007 12:46:01   
MEGi20
naš matija pri 5.mesecihuser posted image http://www.moj-album.com/uredi/megi20/10080764/?os=10080965

...nevem ali je že lahko notri ampak on uživauser posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
12.11.2007 13:23:19   
N _ B
januška: si kaj govorila z najino prijateljico user posted image ? Imam občutek, da se nekaj dogaja. user posted image  

nikical: ful luštno. Se priporočam.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
12.11.2007 13:30:07   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

januška: si kaj govorila z najino prijateljico user posted image ? Imam občutek, da se nekaj dogaja. user posted image   

Lažni alarm. Obema je crknil telefon user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
12.11.2007 13:34:15   
*ANA*
Nikical full dobro zgleda user posted image user posted image user posted image , a si čisto sama to nardila?
Jaz se pa niti blizu ne spravim ker ne bi znala po moje nič skupej sešit user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
12.11.2007 13:42:07   
FLASK_A
Sama, sama... To so pa drugač čist moji začetki tko da... Vam raje še ne bi nekej delala, ker lahko kej fouš nardimuser posted image user posted image user posted image  To je pa itak samo zato tko lepo narjen, ker ste pesti držale, da si prstov ne zašijemuser posted image  

Mene pa tkooooo grlo boliuser posted image  Pa ja ne bom zdej zbolelauser posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
12.11.2007 13:51:18   
*ANA*
Nikical ampak za začetnico je pa totalno kul ratalo user posted image user posted image user posted image .

Upam da ne zboliš pa še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se te ja kaj ne prime.

Včeraj se je pa naš Svit prvič obrnil iz hrbta na trebušček user posted image , sta bila s Pio v igralnem centru in jaz sem neki pospravljala, pa mi Pia reče: mama tit (ona mu reče tit) je šel dol- jaz pa kam dol? ona pa dol s puzel(penaste puzle).In pridem k njima in se mi Svit smeji user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
12.11.2007 14:01:29   
januška78
Nikical user posted image user posted image user posted image  ti je pa super ratalo. Zdaj mi je pa žal, da nisem hodila na kakšen šiviljski tečaj, da bi se še jaz kaj naučila zašit. Sem cel faks govorila, da bi bilo dobro it, pa se nisem spravila.

N&B upam, da bo Nika norice čim lažje prebolela, pa da se ne bi še Jaka in tvoj mož nalezla. Moja sestra je imel norice pri 2 mesecih (se je nalezla v čakalnici ZD) in kolikor se spomnim je vse skupaj kar dobro prenesla. Tako, da bo po moje kar držalo, da prej ko jih preboliš boljše je.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
12.11.2007 14:14:56   
FLASK_A
Ana, hvala za bugyje, sm še Lekadol vzela, zdaj pa ima da nucauser posted image user posted image user posted image
Bravo Svituser posted image user posted image user posted image user posted image

Januška, ti sam stroj rabiš pol pa domišljija... No ja, men je res mami pokazala, kako nej ga uporabljamuser posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
12.11.2007 14:21:50   
Drnula
Midve sva se nasprehajali. Ma monter še zmeraj pljučnico in jaz zato počitnice, no - k hiši mi ni treba it. Sem v knjižnici vzela tri knjige in me ful drži, da bi brala.  Zelo verjetno, da jih bo moj prebral jaz pa bom sam obnovi slišala. Morda mi pa le rata kaj prebrat, kar mal pogrešam.

N&B - jaz sem imela norice pri treh letih na morju. Najprej so mislili, da so me popikali komarji, potem da imam alergijo, potem pa je šel na plaži mimo dohtar in je rekel kako lepe norice imam ... no potem so me menda peljal tud k dohtarju. Menda me niso nič preveč motile, sem pa jih baje imela ful in od takrat sem Pika, ime se je tolk bolj prijelo, ker sem kmalu za tem dobila poln obraz peg user posted image Ko sem šla v šolo sem bila šokirana in zelooo presenečena ker me je učiteljica klicala pod drugim imenom ... no, pa saj me ni dolgo user posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
12.11.2007 15:36:12   
FLASK_A
Punce, kolk kamiličnega čaja date svojim pikecom, da se pokakajouser posted image  Se gre to v parih žlicah al parih decilitrihuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
12.11.2007 17:24:54   
nky 23
nikical par žličk kar fejst sladkanega kamiličnega čaja ali pa slivov sok mislim da ga ma hipp.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
12.11.2007 17:26:25   
nky 23
mi smo pa bli od 8ih zjutraj pa do zdaj brez elektrikeuser posted image user posted image
pa jutri zna bit isto ker neki rihtajo mater je včudno saj mi ni nič delalo ne strojne sesalec ne štedilnik....

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
12.11.2007 17:36:16   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

Punce, kolk kamiličnega čaja date svojim pikecom, da se pokakajouser posted image  Se gre to v parih žlicah al parih decilitrihuser posted image

nikical - pri nas par žličk ne zaleže - kak deci pa nas zagotovo odpre user posted image . Ali pa čez noč namoči suhe slive in mu zjutraj daj za spit pogreto vodo v kateri so se namakale slive. Tudi če čez noč pustiš donat odprt (da ne bo mehurčkov) in mu ga zjutraj daš bo pomagalo. A si že probala s termometrom namazanim s hladilnim mazilom? Če uvajata GH mu mogoče samo malo manjka, da bo kakal (pri GH je blato male trše in rabi samo malo pomoči, da ga požene).

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
12.11.2007 17:42:08   
KT
Mi2 sva od 11.00 do 16.00 intenzivno vozičkale po Tivoliju in mestu (vmes user posted image  seveda), skočile še v trgovino in naša frajla je vseskozi spala - s tem, da je nazadnje jedla ob 9.30 user posted image user posted image user posted image . Potem prideva domov, jo podojim, na hitro prižgem štedilnik, da se samo kuha (uf, to bo ziher dobr user posted image ) in se z njo "vržem" na tla, da bi se vsaj 2 uri intenzivno svaljkali - ugante kje je - SPI  user posted image . Kdaj naj jo že naučim vseh teh Peganov, Petkovškov, skratka te gimnastike, ki naj bi jo obvladali user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
12.11.2007 17:48:05   
nky 23
nikicaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zašito!!!!!!!!!
jaz sem učena šivilja in se sploh ne spomnim kdaj sem za šivalnim nazadnje sedelauser posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
12.11.2007 17:48:17   
KT
nikical - majsterca, super si tole sešila user posted image user posted image user posted image . Res si dobra, ko vse to znaš. Bravo! Jest sem se enkrat lotila štrikanja - vse super, dokler nisem začela na koncu vrste zanke gor dobivat, aja, pa luknje delat sem tudi obvladala (ne vem, ampak če mene vprašaš mi ziher ni nobena zanka dol padla, ziher ne user posted image ). Skratka po enem kao šalu (ki je na koncu bolj zgledal plete kot kaj drugega) sem vse skupi zaflosala v kot in moja štikarska kariera se je končala user posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
12.11.2007 20:21:41   
januška78

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Mi2 sva od 11.00 do 16.00 intenzivno vozičkale po Tivoliju in mestu (vmes user posted image  seveda), skočile še v trgovino in naša frajla je vseskozi spala - s tem, da je nazadnje jedla ob 9.30 user posted image user posted image user posted image . Potem prideva domov, jo podojim, na hitro prižgem štedilnik, da se samo kuha (uf, to bo ziher dobr user posted image ) in se z njo "vržem" na tla, da bi se vsaj 2 uri intenzivno svaljkali - ugante kje je - SPI  user posted image . Kdaj naj jo že naučim vseh teh Peganov, Petkovškov, skratka te gimnastike, ki naj bi jo obvladali user posted image

Tvoja Alina je res neverjetna. Jaz bi bila vesela, če bi Manci uspelo spati vsaj 1 uro v kosu (danes je spala samo 2x po pol ure čez dan). Kar se pa tiče gimnastike pa sem mnenja, da bo že ko bo čas za to. Moj nečak je npr. shodil šele pri 21 mesecih (po dveh tednih je pa tako hodil kot, da bi to znal že več kot pol leta).  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
12.11.2007 20:24:56   
*ANA*
No pa sem nas morala na2 strani iskat- je videt da je blo vreme lepo in smo vse vozičkale user posted image .

No našedva že spita in mam malo časa- ampak imam goro perila za    user posted image , ker smo včeraj na veliko user posted image ,pa
user posted image in zdaj bo treba še malo zlikat.user posted image

Bom pa vsake tolko pokukala gor user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?