|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
11.11.2007 16:23:02   
ŠpelaP
N&B - Niki ne pustiti, da bi se praskala po pikicah, predvsem ne po obrazu, ker tam bodo ostale brazgotinice - za skoz.
Tim ima eno tako malo brazgotinico na bradi - saj od daleč se ne vidi, samo ostala je pa vseeno. Norice je imel pred 1,5 leta.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
11.11.2007 17:08:02   
neja24062007
NIKOLAJA
SVIT
ENEI
SARA
VAL (čeprav malce kasneje)

user posted image

ZA user posted image  MESECEV !!!!!!

GAL user posted image user posted image user posted image  ZA DRUGI ZOBEK user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
11.11.2007 17:18:52   
neja24062007
Ojla punce, malčki in malčice???

Kako smo preživeli Martina??? Mi kar vredu, smo včeraj 'žurali' do 21.30 (Neja predvsem-midva sva skor že spala zraven user posted image ), danes pa je babi imela god in smo imeli popoldan obiske. Sedaj pa počiva...
Smo pa po 14 dneh spet prespali noč; od 21.30 do 07.20 user posted image  - pa tudi za Kevina user posted image  za prespano nočko!!!!

Je katera tukaj???
Naša dva oba počivata (popoldanski počitek). Ja je treba it spočit spat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
11.11.2007 17:53:22   
*ANA*
Jaz sem tudi tukaj ampak s Svtiom v naročju in Pio v njegovem igralnem centru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3654
11.11.2007 18:02:41   
FLASK_A
Vse najboljše vsem junijčkom, ki praznujejo 5 mesecev!

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
11.11.2007 18:10:52   
FLASK_A
Kolk gre pa men na živce tale lunca... Vedno sm kr neki, ko se ona pojaviuser posted image  Pa Jaka istouser posted image  Čist vse mi gre na živce...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
11.11.2007 19:26:50   
KT
nikical - kaka lunca pa je? Jest sem čist razmontirana! Po moje me še tak majster ne sestavi user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
11.11.2007 19:50:24   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

N&B - Niki ne pustiti, da bi se praskala po pikicah, predvsem ne po obrazu, ker tam bodo ostale brazgotinice - za skoz.
Tim ima eno tako malo brazgotinico na bradi - saj od daleč se ne vidi, samo ostala je pa vseeno. Norice je imel pred 1,5 leta.

Špela: zaenkrat nima še nobene pikice na obrazu. Ima tri za ušesom, eno na zatilju na lasišču, ostale pa so po hrbtu, trebuščku, ene par po nogici ter rokici. Najbolj jo motijo tiste, ki jih ima na spolovilu, v bistvu prav vmes user posted image . Pa uček ima rdeč pri veznici, ampak pikice ni videti. Upam, da bo tako ostalo.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
11.11.2007 21:11:13   
januška78
Vsem, ki praznujete user posted image mesecev

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
11.11.2007 21:38:48   
zrak
Punce pozdravljene.. žal vas ne pridem kaj veliko obiskat, se pa vedno spomnem na vas... sem bolj pri J primorkah pa tam malo poklepetamo, ker se pol tudi srečamo.

Prvo vsem hvala za čestitke in ljubčke za našega Eneia, ki ima danes celih 5 mesecev..

Se opravičujem ampak nisem šla vsega za nazaj brat, tako da nevem točno kaj se vse dogja z vami. Sem pa vidla , da ene imate norice, druge se že ubadate z zobki itd.

No mi se še vedno dojimo, zdanje dva tedna pa smo začeli uvajat GH.. vsake  tri dni poskusim dati kaj novega in sicer v majhnih količinah, čeprav Enei bi pojedel kar vse kar mu pride pod roko.. Ko poje tistih par žličk, vstanem, da pospravim krožnik in on seveda takoj v jok, da hoče še jesti.. saj bi mu dala, ampak se mora črevesje prej navadit, tako da ga potolažim na joški..

Je pa zelo aktiven in močan.. mi se že obračamo s trebuha na hrbet in s hrbta na trebuh, tako da moram prav pazit, ker me kar preseneti in pristane na ploščicah.. Danes pa je začel še ritko dvigat, ko je na trebuščku, kot bi se dal na kolena.. mislim , da bo začel kmalu plazit..

Najlepši pa so mi trenutki, ko se stisne k meni.. pa tudi ko opazi da me ni in me kar naenkrat zagleda, gre v tak smeh..

Joooj oprostite ker sem vam toliko naložila, ampak enostavno ne znam nehat govorit  o njemu.. neizčrpna tema.. sploh si ne morem predstavljat kako bo ko bom šla delat... ne vem kako se bom lahko ločla od njega.. jaz bi ga kar v pisarno odnesla..

A mere še vedno pišete.. no naj omenim naše:

4 mesece in pol  =  7200 g in 65 cm

lepo se imejte pa se še kaj javim,, ciaoo

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
11.11.2007 21:51:05   
Kati81
Nikica prideš jutri na sprehod?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
12.11.2007 7:23:52   
neja24062007
Ojla punce?

Kako smo kaj danes spali??? Mi smo super in upam, da sedaj tako ostane.
Zdej se pa krega v posteljici in hoče ven, ampka mami se še ne da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
12.11.2007 7:35:54   
*ANA*
Ahoj

Tudi mi smo danes super spali. Svit še kar spi, le jaz sem morala vstati za naštimat Pio za v vrtec user posted image .

No odkar imamo inhalacije in pumpice je veliko bolje- hrope ne več le kašlja malo sem pa tja user posted image . Popoldan pa imamo pregled- kontrolo pri P.

Neposredna povezava do sporočila: 3663
12.11.2007 7:48:07   
nky 23
jutro>!!!!!!!!!!

si grem najprej kavico skuhat pa kevin u flaško prištimat, če jo bo le hotel. Včeraj je imel driskouser posted image

ana user posted image user posted image  za bolše počutje svita.

neja user posted image user posted image  za prespane nočke.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
12.11.2007 7:59:40   
*ANA*
No jaz sem pa že svojo  user posted image spila in zdaj se Svit oglaša user posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
12.11.2007 8:06:27   
nky 23
kevin pa prazni svojo flaško in se neki pritožuje zravn

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
12.11.2007 8:31:49   
*ANA*
Svit je pa preoblečen in previt, jest pa noče user posted image zdaj se pa v igralnem centru igra user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
12.11.2007 8:43:24   
N _ B
Dobro jutro še z moje strani.

Kava se kuha, Jaka spi, Nika tamle na tleh z enim prijateljem riše, mož pa je šel na kavo z izgovorom, da ima opravke user posted image .

Tudi pri nas je bil Jaka prav priden. Spat je šel ob pol osmih in spal do štirih, pojedel in spet spal do 6:30. Z Niko so bili večji problemi. Celo noč se je premetavala in pomalem jokala, tako, da sta se z možem preselila v dnevno, da ne bi zbudila Jaka. Izgleda, da jo začne srbet, ko se umiri. Čez dan nič ne stoka ali podobno.

KT, bi ti tudi eno user posted image .

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
12.11.2007 8:51:16   
ŠpelaP
dobro jutro!
Pri nas smo tavečjega že spravili v vrtec, tamala pa še drnjoha v postelji. Mamica pa je pri svoji jutranji user posted image .
Sem si danes po 4 mesecih zopet skuhala pravo kavo. Do zdaj sem namreč vse od poletja, ko sem začela z dieto, pila instant brezkofeinsko. Ampak se vidi, da že zelo dolgo nisem kuhala prave kave, sem tako ogabno skuhala (beri ful presladkouser posted image ), da sem jo stran zlila in si kar instant kofe skuhala.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
12.11.2007 8:59:56   
*ANA*
ŠpelaP mi imamo pa kar mašinco za kavo kuhat uno nardim pa tako da je noče noben pit in potem se poslužujemo kafetere user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
12.11.2007 9:37:21   
N _ B
Pri nas turške sploh ne kuhamo, razen, če kdo pride na obisk, pa še tisti imajo skoraj raje pri nas kapučin - instant.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
12.11.2007 9:50:44   
neja24062007
Tudi naša princeska danes štrajka s hrano...
kaj jim je???
Zdele se oglaša iz posteljice, mogoče pa bo sedaj kaj jedla user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
12.11.2007 10:01:21   
ŠpelaP
Ma, jaz imam najraje turško kavo, pa še fajn sem jo vedno skuhala. Samo zdaj sem pa očitno res iz forme. Kapučina pa že 3,5 leta nisem pila - od zadnjega žolčnega napada. Če mi kaj izzove napad žolčnih kamnov, je pa to kapučino, zato ga ne pijem več! 

Neposredna povezava do sporočila: 3673
12.11.2007 10:04:50   
ŠpelaP
Zdaj bi pa bil že čas, da grem malo našo pikico pokico podojiti, čeprav še nič ne kaže, da bi bila lačna. Se prav veselo igra z atijem v dnevni sobi. Ju bom še malo pustila. 

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
12.11.2007 10:23:43   
Drnula
Jaz sem tud pristaš navadne turške kave vendar z mlekom in nič sladkano. Pri nas doma skoraj nismo rabili nikoli sladkorja, edino če se je speko kako pecivo. Sicer vse brez sladkorja. Tako da je meni sladkana kava ali čaj prav zanič. No, kapučino spijem brez težav, ga imam rada, samo da ni na prvem mestu. Ma saj česa pa jaz ne maram ? Jaz pojem vse in še preveč.

Kati - ste uspeli kaj najti na sejmu? Midva sva samo mizo za v jedilnico našla točno tako kot bi rada imela. Od Liko Vrhnika. Ni ravno poceni, ampak nama je ful všeč. Sicer pa nič drugega. Sva precej zbirčne sorte kar se tiče pohištva, če že pri hrani nisva user posted image Ma ti sejmi, vsako leto me samo spomnijo da se ne splača hodit na njih user posted image   In prav noben ne ponuja sejemskega popusta več user posted image

Neca je zaspala pred 15 min, dopoldanski spanec, ta vedno sledi 1-2 uri potem ko zjutraj vstane. Potem ima zadnji teden ali dva ritem, da ima naslednji spanec nekje med 13 - 15 in to kar za 1-2 uri user posted image , kar je mnogo mnogo več kot smo bili navajeni od prej, ko je spala sem in tja za max pol urce.
Ma saj mora kaj spati, je tolk živahno punče. Nič ni na miru, samo še steguje se nekam, vse bi rada imela v rokah in ustah, blebeče non stop ... že kar vidim kakšna vrtavka bo user posted image .
Prejle mi je zlezla iz ležalnika ven, direk na nos user posted image . Jo dam  v ležalnik, tam leži in si vleče nogice v usta in jodla zraven, jo pogledam in kar naenkrat že sedi in se pri strani steguje ven iz ležalnika in pobira na tleh trak, še pomešam kosilo (je že kuhano v naprej) in rata vse tiho in pogledam in so v ležalniku samo že nogice, ona pa z obrazom na tleh ... letim, jo poberem in nič ... ona naprej blebeče user posted image Bo mogla bit mami vseeno še bolj previdna user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?